Een interview afnemen en schrijven

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats

Een interview afnemen en schrijven

Schrijftrainingen Online
Logo van Schrijftrainingen Online
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Schrijftrainingen Online heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: Zoom
3 feb. 2022 tot 17 mrt. 2022
Toon rooster
event 2 februari 2022, 10.30-12.30, Zoom, Les 1
event 9 februari 2022, 10.30-12.30, Zoom, Les 2
event 16 februari 2022, 10.30-12.30, Zoom, Feedbacksessie 1
event 2 maart 2022, 10.30-12.30, Zoom, Les 3
event 9 maart 2022, 10.30-12.30, Zoom, Les 4
event 16 maart 2022, 10.30-12.30, Zoom, Feedbacksessie 2
computer Online: Zoom
23 mrt. 2022 tot 11 mei. 2022
Toon rooster
event 23 maart 2022, 10.30-12.30, Zoom, cursus van 6 weken

Beschrijving

Deze training bevat vier lessen van 2 uur en 2 individuele feedbacksessies. 

Je moet of wilt een interview gaan afnemen en daarvan een mooie tekst maken. Misschien voor een medium als de krant, een website, een bedrijfsblad of een nieuwsbrief. Hoe pak je dat aan? Wat moet je doen ter voorbereiding, wat zijn de do's and don'ts tijdens een interview, hoe kom je aan de juiste informatie en hoe houd je de regie in handen? En hoe maak je er vervolgens een prettig leesbaar verhaal van? Wat mag en moet je allemaal doen om er een goede tekst van te componeren? Welke keuzemogelijkheden zijn er? Deze training krijg je van ervaren journalisten en bedrijfsjournalisten die de kneepjes van het vak kennen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze training bevat vier lessen van 2 uur en 2 individuele feedbacksessies. 

Je moet of wilt een interview gaan afnemen en daarvan een mooie tekst maken. Misschien voor een medium als de krant, een website, een bedrijfsblad of een nieuwsbrief. Hoe pak je dat aan? Wat moet je doen ter voorbereiding, wat zijn de do's and don'ts tijdens een interview, hoe kom je aan de juiste informatie en hoe houd je de regie in handen? En hoe maak je er vervolgens een prettig leesbaar verhaal van? Wat mag en moet je allemaal doen om er een goede tekst van te componeren? Welke keuzemogelijkheden zijn er? Deze training krijg je van ervaren journalisten en bedrijfsjournalisten die de kneepjes van het vak kennen en je niet alleen op weg helpen maar je ook tot een interview laten komen om trots op te zijn. Je werkt in de cursus dus aan een echt interview. Daarvoor mag je natuurlijk aan een bestaande interviewopdracht werken maar je kunt natuurlijk ook iemand interviewen die je altijd al eens had willen spreken. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Schrijftrainingen Online, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.