Ervaringen met Administratief Medewerker

9,2
Gemiddelde score van Administratief Medewerker producten
Gebaseerd op 5 ervaringen
starstarstarstarstar
Amy Maria Diemer
Inside sales manager
10
Basisvaardigheden Financieel administratief medewerker

"Ik ben deze training over financiële administratie omdat ik het een erg in interessant onderwerp vind en het goed is als ik mijn eigen onderneming op wil starten. Deze training heeft mij hierbij geholpen. Ook de andere trainingen zijn erg waardevol die je kan volgen!" - 20-08-2020 08:07

"Ik ben deze training over financiële administratie omdat ik het een erg in interessant onderwerp vind en het goed is als ik mijn eigen onder… alles lezen - 20-08-2020 08:07

starstarstarstarstar
Hans Hogerheijde
10
Financieel administratief medewerker Noord-Holland

"Ik heb deze cursus als zeer positief ervaren.
Ed van Hoolwerff is een prima leraar.
legt alles goed/rustig uit en pakt ook precies de juiste oefeningen uit het boek die belangrijk zijn.
Ik zou deze cursus zeker aanbevelen en dan zeker via Ed van Hoolwerff boekhoudcursussen" - 04-03-2019 08:07

"Ik heb deze cursus als zeer positief ervaren. Ed van Hoolwerff is een prima leraar. legt alles goed/rustig uit en pakt ook precies de juis… alles lezen - 04-03-2019 08:07

starstarstarstarstar_half
Katarzyna Przygodzka
Finance Analyst
9
Financieel Administratief Medewerker

"Helaas was ik gebeld dat de klassikale PDB opleiding niet mogelijk is bij mij in de buurt maar snel hebben wij andere mogelijkheid gevonden. Ik vond het heel prettig dat zij mij hebben gebeld en niet heen en weer via e-mails daarover gecorrespondeerd. Zo konden wij samen sneller beste oplossing voor mijn vinden. Zo ben ik terecht gekomen bij individuele opleiding waar ik alsnog docent in de klas had die mij altijd kon helpen als ik met iets niet uit kon komen.
Ik vind het jammer dat Fabius opleidingen op MBO niveau einden anders zou ik mij volgende opleiding graag via hun willen doen." - 24-05-2018 10:01

"Helaas was ik gebeld dat de klassikale PDB opleiding niet mogelijk is bij mij in de buurt maar snel hebben wij andere mogelijkheid gevonden.… alles lezen - 24-05-2018 10:01

starstarstarstarstar_half
Langbroek
9
Administratief Medewerker

"Met een bepaalde verwachting ging ik van start met mijn opleiding. Wat ik erg belangrijk vond was dat ik klassikaal les kreeg en in een kleine klas zat. Aan beide verwachtingen kon Fabius Opleidingen voldoen. Ook was ik erg blij met mijn docente, zij heeft mij goed geholpen tijdens de opleiding. Toen ik klaar was met mijn opleiding bij Fabius, heb ik een baan gevonden. Ik merk nu tijdens het werk dat ik veel kan toepassen wat ik heb geleerd tijdens de lessen." - 24-05-2018 08:48

"Met een bepaalde verwachting ging ik van start met mijn opleiding. Wat ik erg belangrijk vond was dat ik klassikaal les kreeg en in een klei… alles lezen - 24-05-2018 08:48

starstarstarstarstar_border
Janet Vissers
8
Financieel administratief medewerker Noord-Holland

"Ed neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen. Begrijp je iets niet dan legt hij het gewoon nog een keer uit. Lessen zijn goed te volgen. Ik vond aleen computerboekhouden geen meerwaarde hebben, maar denk dat dit per persoon verschillend is. Locatie is goed bereikbaar. " - 16-03-2018 10:31

"Ed neemt echt de tijd om alles goed uit te leggen. Begrijp je iets niet dan legt hij het gewoon nog een keer uit. Lessen zijn goed te volgen… alles lezen - 16-03-2018 10:31