Ervaringen met Secretaresse

8,6
Gemiddelde score van Secretaresse producten
Gebaseerd op 88 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Carla Zwaan
Secretaresse
8
De SuperSlimme Secretaresse

"Beslist een leerzame cursus met een uitgebreid programma! Een incompany training, met de eigen collega's en minder reizen, een echte aanrader.
Met inhoud: wees je bewust van alle veranderingen in het vak. Ga je specialiseren. Doe minder aan ondersteunen en meer aan sturen en faciliteren.
Met een fijne opfrisser van de Nederlandse taal en het zakelijk corresponderen.
Een kijkje in One Note en tips en trics voor Word en Outlook.
Maar ook timemanagement, proactief zijn, opkomen voor jezelf, jezelf laten zien, het trainen van communicatieve vaardigheden, het omgaan met feedback en meer, er komt veel aan bod. En dit allemaal o.l.v. een fijne trainer, die wat betreft de leerwensen flexibel is, voor vragen en uitleg prima bereikbaar is en goed bekend met het vak. " - 19-04-2021 20:41

"Beslist een leerzame cursus met een uitgebreid programma! Een incompany training, met de eigen collega's en minder reizen, een echte aanrade… alles lezen - 19-04-2021 20:41

Dank je, Carla, voor je mooie feedback. Wat kan ik nog verbeteren om het cijfer van een 8 naar een 9 te brengen?

- 19-04-2021 20:41
starstarstarstarstar_border
Leida Oud
Secretaresse
8
De SuperSlimme Secretaresse

"Ik ben positief. Het werd duidelijk en rustig uitgelegd met aandacht voor alle cursisten. Tip; misschien fijner om de video van het boek De Zeven Eigenschappen Van Effectief Leiderschap van Stephen R. Covey te zien. Het boek lezen is nogal zwaar." - 16-04-2021 08:55

"Ik ben positief. Het werd duidelijk en rustig uitgelegd met aandacht voor alle cursisten. Tip; misschien fijner om de video van het boek De … alles lezen - 16-04-2021 08:55

Dank je, Leida, voor je feedback. Een goede tip, die in de evaluatie ook naar voren kwam. Ik ga hier eens naar kijken.

- 16-04-2021 08:55
starstarstarstarstar_half
Trudy Reus
Secretaresse Wonen met Zorg
9
De SuperSlimme Secretaresse

"Ik heb de cursus al zeer prettig ervaren met een gevarieerd programma. Wat later aangepast werd aan onze wensen. Naast het opfrissen van Word/Outlook/Nederlands en zakelijke communicatie is deze cursus tevens een bewustwording van je eigen gedrag en handelen. Feedback/assertiviteit/
profilering en timemanagement hebben hier zeker aan bijgedragen. Heleen is een hele fijne trainster, met veel kennis. " - 14-04-2021 16:23

"Ik heb de cursus al zeer prettig ervaren met een gevarieerd programma. Wat later aangepast werd aan onze wensen. Naast het opfrissen van Wor… alles lezen - 14-04-2021 16:23

Dank je, Trudy, voor je mooie feedback en compliment. Heel veel succes.

- 14-04-2021 16:23
starstarstarstarstar_border
Hester Weigand
medewerker P&O, Eligant Lyceum
8
De SuperSlimme Secretaresse

"Deze cursus heb ik ervaren als een SuperLeuke cursus, afwisselend en leerzaam. Ik heb niet alleen veel technisch inhoudelijk geleerd over o.a. Outlook, Word en OneNote maar zeker ook een persoonlijke groei doorgemaakt door de onderwerpen die gingen over pro-activiteit, assertiviteit, profilering en feedback. De locatie in Woerden is prima te bereiken. Kortom, een goede en leuke cursus, niet in de laatste plaats door de sympathieke en betrokken trainster Heleen Valkema!" - 31-03-2021 09:30

"Deze cursus heb ik ervaren als een SuperLeuke cursus, afwisselend en leerzaam. Ik heb niet alleen veel technisch inhoudelijk geleerd over o.… alles lezen - 31-03-2021 09:30

Wat fijn dat je deze cursus als superleuk hebt ervaren en dat je veel geleerd hebt. Dank je voor je compliment en veel succes.

- 31-03-2021 09:30
starstarstarstarstar_half
Judith Koudijzer
9
De SuperSlimme Secretaresse

"Heleen is een prettige docente die individuele aandacht heeft voor de deelnemers. Zij overlegt met deelnemers over het programma en is flexibel in het verschuiven van onderwerpen naar een andere lesdag. Zij betrekt de cursisten hier goed in en voegt desgewenst nieuwe onderwerpen toe.
Zij houdt goed rekening met de coronamaatregelen. " - 25-03-2021 11:52

"Heleen is een prettige docente die individuele aandacht heeft voor de deelnemers. Zij overlegt met deelnemers over het programma en is flexi… alles lezen - 25-03-2021 11:52

Dank je voor je compliment, Judith. Heel veel succes met toepassen.

- 25-03-2021 11:52
starstarstarstarstar
Miranda Bustamante
secretaresse
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Ik heb de training ervaren als zeer leerzaam. Met gezellige cursisten en trainer. Heleen is ervaringsdeskundige en een goede trainer. Ze is goed voorbereid, duidelijk en heeft op alle vragen antwoord. Soms niet meteen, maar komt dan later met een antwoord. De training is ook op gericht op persoonlijke groei. Kortom een aanrader!" - 24-03-2021 10:39

"Ik heb de training ervaren als zeer leerzaam. Met gezellige cursisten en trainer. Heleen is ervaringsdeskundige en een goede trainer. Ze is … alles lezen - 24-03-2021 10:39

Dank voor je complimenten en fijn dat je de training leerzaam vond. Heel veel succes.

- 24-03-2021 10:39
starstarstarstarstar_border
Carola Vos
managementassistent/examensecretaris
8
De SuperSlimme Secretaresse

"Een cursus waarin praktische kennis wordt gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling.
Mijn doel was mijzelf en mijn werkomgeving naar een hoger plan tillen. Daarvoor heb ik voldoende motivatie en inspiratie opgedaan. De ontvangen naslagwerken zijn handig voor de praktische onderdelen.
Heleen, ik heb je training en jou als waardevol ervaren. " - 19-03-2021 13:44

"Een cursus waarin praktische kennis wordt gecombineerd met persoonlijke ontwikkeling. Mijn doel was mijzelf en mijn werkomgeving naar een h… alles lezen - 19-03-2021 13:44

Dank voor je feedback, Carola, en dank voor je compliment. Fijn dat je voldoende gemotiveerd en geïnspireerd bent door de training. Heel veel succes.

- 19-03-2021 13:44
starstarstarstarstar_border
Ingrid Reijven
Juridisch secretaresse
8
De Slimme Secretaresse

"Heleen heeft nuttige informatie gegeven, ik vond het erg leerzaam, interessant en goed te volgen. Zij is erg duidelijk en goed voorbereid. Jammer dat het filmpje niet op het groot scherm zichtbaar was. " - 19-03-2021 12:40

"Heleen heeft nuttige informatie gegeven, ik vond het erg leerzaam, interessant en goed te volgen. Zij is erg duidelijk en goed voorbereid. J… alles lezen - 19-03-2021 12:40

Dank je voor je feedback, Ingrid. Fijn dat je het leerzaam vond en bedankt voor je compliment. Inderdaad jammer dat de techniek het even af liet weten. Daar ga ik mee aan de slag.

- 19-03-2021 12:40
Nel Duits
starstarstarstarstar
Nel Duits
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Ik heb het ervaren als een zeer prettige en inspirerende cursus. Je krijgt inzicht in je manier van werken. De handvatten die je krijgt kun je gelijk toepassen in je werk. Ook is de cursus gericht op persoonlijke groei. Een echt investering in jezelf." - 12-03-2021 16:18

"Ik heb het ervaren als een zeer prettige en inspirerende cursus. Je krijgt inzicht in je manier van werken. De handvatten die je krijgt kun … alles lezen - 12-03-2021 16:18

Dank je wel, Nel, voor je lovende woorden en het mooie cijfer. Daar ben ik heel blij mee. Heel veel succes met het toepassen van de stof.

- 12-03-2021 16:18
Saskia van Alphen
starstarstarstarstar_border
Saskia van Alphen
Officemanagement
8
De SuperSlimme Secretaresse

"Ik vond de cursus leerzaam en leuk. Het was voor mij een stukje bewustwording. Vele praktische handvaten meegekregen. Heleen doet het leuk, ik voelde mij op me gemak. De onderwerpen zijn afwisselend en dat maakt het leuk.
" - 15-12-2020 18:30

"Ik vond de cursus leerzaam en leuk. Het was voor mij een stukje bewustwording. Vele praktische handvaten meegekregen. Heleen doet het leuk, … alles lezen - 15-12-2020 18:30

Dank je, Saskia, voor je mooie woorden. Het was fijn om met je samen te werken. Heel veel succes.

- 15-12-2020 18:30
starstarstarstarstar
Gaytri Thakoer
management assistent
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Inspirerend, herkenbaar en aandacht voor persoonlijke zaken.
Top opleiding voor het secretaresse vak. Zet je aan het denken hoe je je functie uitoefent en hoe dit te verbeteren.
Fijn dat er tijd tussen de dagen zit zodat je ook concreet met de leerstof aan de slag kunt. Heel interactief in de lessen. Kortom, een aanrader!'
Opfrissend, maar vooral fijn en vertrouwd met een leuke groep en docente.'" - 25-11-2020 15:03

"Inspirerend, herkenbaar en aandacht voor persoonlijke zaken. Top opleiding voor het secretaresse vak. Zet je aan het denken hoe je je func… alles lezen - 25-11-2020 15:03

Dank je, Gaytri voor je mooie woorden. Heel veel succes.

- 25-11-2020 15:03
starstarstarstarstar_half
Hester Liemburg
directiesecretaresse
9
De Slimme Secretaresse

"Het was een ontzettende leuke en leerzame scholingsdag! Heleen is een hele prettige trainer en laat je op je gemak voelen, zodat je het optimale uit jezelf kan halen. Een aanrader!" - 15-09-2020 12:58

"Het was een ontzettende leuke en leerzame scholingsdag! Heleen is een hele prettige trainer en laat je op je gemak voelen, zodat je het opti… alles lezen - 15-09-2020 12:58

Jennifer van der Geer
starstarstarstarstar
Jennifer van der Geer
Office Manager / Executive Assistant
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Ik heb de cursus als geweldig ervaren en raad alle ondersteunende functies aan om deze cursus te doen. Heleen is een hele fijne vrouw om les van te krijgen. ----------" - 09-07-2020 08:48

"Ik heb de cursus als geweldig ervaren en raad alle ondersteunende functies aan om deze cursus te doen. Heleen is een hele fijne vrouw om les… alles lezen - 09-07-2020 08:48

Monique van Gijzen
starstarstarstarstar
Monique van Gijzen
Secretaresse
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Dit had ik niet willen missen!
Nadat ik alle vorige recensies gelezen had, werd ik erg nieuwsgierig.
Zo enorm veel geleerd waar ik verder mee kan.
Voor een deel persoonlijke groei en heel veel praktische tips die je gelijk in de praktijk kunt gebruiken.
Ik kan het iedere secretaresse aanraden, als investering voor jezelf. " - 03-07-2020 12:36

"Dit had ik niet willen missen! Nadat ik alle vorige recensies gelezen had, werd ik erg nieuwsgierig. Zo enorm veel geleerd waar ik verder… alles lezen - 03-07-2020 12:36

starstarstarstarstar
Charmaine Li-Tang
Managementassistent
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Zeer leerzaam en interessant! De inhoud ervan sprak mij erg aan. Je bent weer op de hoogte van de benodigde vaardigheden van het secretaressevak, want deze verandert. Heleen geeft deze training op een zeer inspirerende en enthousiaste wijze. Theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. Heb mij geen moment verveeld. De SuperSlimme Secretaresse is 1 van de beste managementassistent trainingen die ik ooit heb gevolgd! Zeker ook door de overige deelnemers want onze groep was super!" - 29-06-2020 17:07

"Zeer leerzaam en interessant! De inhoud ervan sprak mij erg aan. Je bent weer op de hoogte van de benodigde vaardigheden van het secretaress… alles lezen - 29-06-2020 17:07

Beste Charmaine, wauw wat een fijne recensie. Heel hartelijk bedankt. En veel succes. We zien elkaar nog.

- 29-06-2020 17:07
Dana Trnjanin
starstarstarstarstar
Dana Trnjanin
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Wat een super leerzame en fijne cursus was dit zeg! Als je op zoek bent naar persoonlijke inzichten en ontwikkeling, moet je bij Heleen zijn. Niet alleen het secretaresse vak maar ook persoonlijke ontwikkelingen komen aan bod. " - 27-06-2020 19:01

"Wat een super leerzame en fijne cursus was dit zeg! Als je op zoek bent naar persoonlijke inzichten en ontwikkeling, moet je bij Heleen zijn… alles lezen - 27-06-2020 19:01

Dank je wel Dana voor deze mooie woorden. Heel veel succes met je persoonlijke ontwikkeling. Dat zit bij jou wel goed.

- 27-06-2020 19:01
starstarstarstarstar
Annet van der Gaast
10
De Slimme Secretaresse

"Cursus "De slimme secretaresse" samen met collega's "in company" gevolgd. De ochtend vloog werkelijk om. De tips en trucs, met name over feedback krijgen en geven, vond ik zeer waardevol. De cursus wordt op een zeer prettige informele manier gegeven, prettig en interactief, veel ruimte voor alle vragen en opmerkingen, zet aan tot nadenken en veroorzaakt "honger" naar meer!
Een echte aanrader dus." - 26-03-2020 10:20

"Cursus "De slimme secretaresse" samen met collega's "in company" gevolgd. De ochtend vloog werkelijk om. De tips en trucs, met name over fee… alles lezen - 26-03-2020 10:20

Beste Annet, wat een mooi cijfer en een fijne feedback. Goed om te horen dat je het waardevol vond. Enne die honger naar meer, regelen we :). Succes met toepassen van de stof.

- 26-03-2020 10:20
starstarstarstarstar_border
Susanne Scholten
Administratie
8
De Slimme Secretaresse

"Een leerzame en prettige ochtend. Heleen is open en duidelijk. Inhoud is goed afgestemd op de werkzaamheden en persoonlijkheid. Het niveau is prima te volgen. Ik kan het iedereen aanraden. " - 18-03-2020 12:28

"Een leerzame en prettige ochtend. Heleen is open en duidelijk. Inhoud is goed afgestemd op de werkzaamheden en persoonlijkheid. Het niveau i… alles lezen - 18-03-2020 12:28

Dank je wel Susanne voor je mooie feedback. Daar ben ik erg blij mee. Fijn dat je het zo gewaardeerd hebt. Succes met toepassen van de stof.

- 18-03-2020 12:28
starstarstarstarstar_border
Ivonne de Jonge
Secretaresse
8
De SuperSlimme Secretaresse

"Een aanrader voor alle secretaresses. Een brede opleiding waar alle aspecten van het secretaressevak aan bod komen. Ik ben weer bijgespijkerd en helemaal up-to-date. Heleen is een fijne en kundige trainers." - 27-01-2020 08:45

"Een aanrader voor alle secretaresses. Een brede opleiding waar alle aspecten van het secretaressevak aan bod komen. Ik ben weer bijgespijker… alles lezen - 27-01-2020 08:45

Dank je wel Ivonne voor je mooie recensie. Heel veel succes met het toepassen van de stof. En blijf vooral je successen delen :).

- 27-01-2020 08:45
starstarstarstarstar_border
Secretariaat Ruimte
8
De Slimme Secretaresse

"In december 2019 hebben wij de incompany-training "de slimme secretaresse" gevolgd bij Heleen. Een inspirerende training, waarbij wij actief werden betrokken. Het bespreken van een eigen casus was ook mogelijk. Omdat Heleen zelf uit het vak komt, weet ze precies waar ze het over heeft en is haar beeld reëel. De eye-openers die Heleen ons toonde en de handige tips en trucs maakten deze dag voor ons tot een succes.

Karin, Rossie en Mariska
" - 07-01-2020 10:24

"In december 2019 hebben wij de incompany-training "de slimme secretaresse" gevolgd bij Heleen. Een inspirerende training, waarbij wij actie… alles lezen - 07-01-2020 10:24

starstarstarstarstar_border
Simone Ui
Secretaresse
8
De Slimme Secretaresse

"De training: de slimme secretaresse gevolgt. Ik heb veel aan deze dag gehad. Fijn dat Heleen ook alle informatie naar de deelnemers heeft gestuurd. De locatie is prima, Heleen is een toegankelijk persoon waar je je direct prettig bij voelt." - 11-11-2019 10:17

"De training: de slimme secretaresse gevolgt. Ik heb veel aan deze dag gehad. Fijn dat Heleen ook alle informatie naar de deelnemers heeft ge… alles lezen - 11-11-2019 10:17

Dank je wel Simone, fijn dat je wat aan deze dag gehad hebt. Succes met het toepassen van de stof.

- 11-11-2019 10:17
starstarstarstarstar_border
Cissy Rombouts
medisch secretaresse
8
De SuperSlimme Secretaresse

"Een hele prettige training, fijne trainers, laagdrempelig. Heb er zeker een aantal tips en tricks uitgehaald die voor mij waardevol zijn in mijn werk. Opfrissen van kennis is ook zeker waardevol geweest. Ga de kennis ook zeker delen met mijn collega's.
Met vriendelijke groet,
Cissy Rombouts" - 08-07-2019 07:55

"Een hele prettige training, fijne trainers, laagdrempelig. Heb er zeker een aantal tips en tricks uitgehaald die voor mij waardevol zijn in … alles lezen - 08-07-2019 07:55

starstarstarstarstar_half
Bernadette van de Kamp
Directiesecretaresse
9
De SuperSlimme Secretaresse

"Inspirerende training die je op veel verschillende vlakken in beweging zet. Een aanrader als jij jezelf wil ontwikkelen op secretarieel gebied. Je krijgt heel veel handvatten om jezelf (weer) goed op de kaart te zetten! Na het voltooien van deze opleiding kan je er vol zelfvertrouwen weer tegenaan. " - 01-07-2019 13:06

"Inspirerende training die je op veel verschillende vlakken in beweging zet. Een aanrader als jij jezelf wil ontwikkelen op secretarieel gebi… alles lezen - 01-07-2019 13:06

starstarstarstarstar
Anneke Boender
Secretaresse
10
De Slimme Secretaresse

"Van Heleen heb ik tijdens de cursus goede tips gekregen die mij zeker helpen bij mijn werkzaamheden. Heleen is een fijne, leuke en rustige trainer die goed inschat hoe jij als persoon bent. De training is incompany gegeven op ons verzoek.
EEN AANRADER!!!" - 26-06-2019 11:31

"Van Heleen heb ik tijdens de cursus goede tips gekregen die mij zeker helpen bij mijn werkzaamheden. Heleen is een fijne, leuke en rustige t… alles lezen - 26-06-2019 11:31

starstarstarstarstar_border
Marcia Lammers
Secretaresse
8
De Slimme Secretaresse

"Ik vond het een leuke, leerzame cursus. Heleen is een fijne gesprekspartner. Vooral het werken in een kring gaf een "huiskamer" gevoel wat ik als erg prettig heb ervaren. Tevens veel bruikbare tips gekregen. Met name op het gebied van feedback geven. Al met al een hele nuttige dag waar ik met plezier op terug kijk! " - 06-06-2019 08:34

"Ik vond het een leuke, leerzame cursus. Heleen is een fijne gesprekspartner. Vooral het werken in een kring gaf een "huiskamer" gevoel wat i… alles lezen - 06-06-2019 08:34