Ervaringen met Secretaresse

8,4
Gemiddelde score van Secretaresse producten
Gebaseerd op 91 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Hester Liemburg
directiesecretaresse
9
De Slimme Secretaresse

"Het was een ontzettende leuke en leerzame scholingsdag! Heleen is een hele prettige trainer en laat je op je gemak voelen, zodat je het optimale uit jezelf kan halen. Een aanrader!" - 15-09-2020 12:58

"Het was een ontzettende leuke en leerzame scholingsdag! Heleen is een hele prettige trainer en laat je op je gemak voelen, zodat je het opti… alles lezen - 15-09-2020 12:58

Jennifer van der Geer
starstarstarstarstar
Jennifer van der Geer
Office Manager / Executive Assistant
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Ik heb de cursus als geweldig ervaren en raad alle ondersteunende functies aan om deze cursus te doen. Heleen is een hele fijne vrouw om les van te krijgen. ----------" - 09-07-2020 08:48

"Ik heb de cursus als geweldig ervaren en raad alle ondersteunende functies aan om deze cursus te doen. Heleen is een hele fijne vrouw om les… alles lezen - 09-07-2020 08:48

Monique van Gijzen
starstarstarstarstar
Monique van Gijzen
Secretaresse
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Dit had ik niet willen missen!
Nadat ik alle vorige recensies gelezen had, werd ik erg nieuwsgierig.
Zo enorm veel geleerd waar ik verder mee kan.
Voor een deel persoonlijke groei en heel veel praktische tips die je gelijk in de praktijk kunt gebruiken.
Ik kan het iedere secretaresse aanraden, als investering voor jezelf. " - 03-07-2020 12:36

"Dit had ik niet willen missen! Nadat ik alle vorige recensies gelezen had, werd ik erg nieuwsgierig. Zo enorm veel geleerd waar ik verder… alles lezen - 03-07-2020 12:36

starstarstarstarstar
Charmaine Li-Tang
Managementassistent
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Zeer leerzaam en interessant! De inhoud ervan sprak mij erg aan. Je bent weer op de hoogte van de benodigde vaardigheden van het secretaressevak, want deze verandert. Heleen geeft deze training op een zeer inspirerende en enthousiaste wijze. Theorie wordt afgewisseld met praktijkoefeningen. Heb mij geen moment verveeld. De SuperSlimme Secretaresse is 1 van de beste managementassistent trainingen die ik ooit heb gevolgd! Zeker ook door de overige deelnemers want onze groep was super!" - 29-06-2020 17:07

"Zeer leerzaam en interessant! De inhoud ervan sprak mij erg aan. Je bent weer op de hoogte van de benodigde vaardigheden van het secretaress… alles lezen - 29-06-2020 17:07

Beste Charmaine, wauw wat een fijne recensie. Heel hartelijk bedankt. En veel succes. We zien elkaar nog.

- 29-06-2020 17:07
Dana Trnjanin
starstarstarstarstar
Dana Trnjanin
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Wat een super leerzame en fijne cursus was dit zeg! Als je op zoek bent naar persoonlijke inzichten en ontwikkeling, moet je bij Heleen zijn. Niet alleen het secretaresse vak maar ook persoonlijke ontwikkelingen komen aan bod. " - 27-06-2020 19:01

"Wat een super leerzame en fijne cursus was dit zeg! Als je op zoek bent naar persoonlijke inzichten en ontwikkeling, moet je bij Heleen zijn… alles lezen - 27-06-2020 19:01

Dank je wel Dana voor deze mooie woorden. Heel veel succes met je persoonlijke ontwikkeling. Dat zit bij jou wel goed.

- 27-06-2020 19:01
starstarstarstarstar
Annet van der Gaast
10
De Slimme Secretaresse

"Cursus "De slimme secretaresse" samen met collega's "in company" gevolgd. De ochtend vloog werkelijk om. De tips en trucs, met name over feedback krijgen en geven, vond ik zeer waardevol. De cursus wordt op een zeer prettige informele manier gegeven, prettig en interactief, veel ruimte voor alle vragen en opmerkingen, zet aan tot nadenken en veroorzaakt "honger" naar meer!
Een echte aanrader dus." - 26-03-2020 10:20

"Cursus "De slimme secretaresse" samen met collega's "in company" gevolgd. De ochtend vloog werkelijk om. De tips en trucs, met name over fee… alles lezen - 26-03-2020 10:20

Beste Annet, wat een mooi cijfer en een fijne feedback. Goed om te horen dat je het waardevol vond. Enne die honger naar meer, regelen we :). Succes met toepassen van de stof.

- 26-03-2020 10:20
starstarstarstarstar_border
Susanne Scholten
Administratie
8
De Slimme Secretaresse

"Een leerzame en prettige ochtend. Heleen is open en duidelijk. Inhoud is goed afgestemd op de werkzaamheden en persoonlijkheid. Het niveau is prima te volgen. Ik kan het iedereen aanraden. " - 18-03-2020 12:28

"Een leerzame en prettige ochtend. Heleen is open en duidelijk. Inhoud is goed afgestemd op de werkzaamheden en persoonlijkheid. Het niveau i… alles lezen - 18-03-2020 12:28

Dank je wel Susanne voor je mooie feedback. Daar ben ik erg blij mee. Fijn dat je het zo gewaardeerd hebt. Succes met toepassen van de stof.

- 18-03-2020 12:28
starstarstarstarstar_border
Ivonne de Jonge
Secretaresse
8
De SuperSlimme Secretaresse

"Een aanrader voor alle secretaresses. Een brede opleiding waar alle aspecten van het secretaressevak aan bod komen. Ik ben weer bijgespijkerd en helemaal up-to-date. Heleen is een fijne en kundige trainers." - 27-01-2020 08:45

"Een aanrader voor alle secretaresses. Een brede opleiding waar alle aspecten van het secretaressevak aan bod komen. Ik ben weer bijgespijker… alles lezen - 27-01-2020 08:45

Dank je wel Ivonne voor je mooie recensie. Heel veel succes met het toepassen van de stof. En blijf vooral je successen delen :).

- 27-01-2020 08:45
starstarstarstarstar_border
Secretariaat Ruimte
8
De Slimme Secretaresse

"In december 2019 hebben wij de incompany-training "de slimme secretaresse" gevolgd bij Heleen. Een inspirerende training, waarbij wij actief werden betrokken. Het bespreken van een eigen casus was ook mogelijk. Omdat Heleen zelf uit het vak komt, weet ze precies waar ze het over heeft en is haar beeld reëel. De eye-openers die Heleen ons toonde en de handige tips en trucs maakten deze dag voor ons tot een succes.

Karin, Rossie en Mariska
" - 07-01-2020 10:24

"In december 2019 hebben wij de incompany-training "de slimme secretaresse" gevolgd bij Heleen. Een inspirerende training, waarbij wij actie… alles lezen - 07-01-2020 10:24

starstarstarstarstar_border
Simone Ui
Secretaresse
8
De Slimme Secretaresse

"De training: de slimme secretaresse gevolgt. Ik heb veel aan deze dag gehad. Fijn dat Heleen ook alle informatie naar de deelnemers heeft gestuurd. De locatie is prima, Heleen is een toegankelijk persoon waar je je direct prettig bij voelt." - 11-11-2019 10:17

"De training: de slimme secretaresse gevolgt. Ik heb veel aan deze dag gehad. Fijn dat Heleen ook alle informatie naar de deelnemers heeft ge… alles lezen - 11-11-2019 10:17

Dank je wel Simone, fijn dat je wat aan deze dag gehad hebt. Succes met het toepassen van de stof.

- 11-11-2019 10:17
starstarstarstarstar_border
Cissy Rombouts
medisch secretaresse
8
De SuperSlimme Secretaresse

"Een hele prettige training, fijne trainers, laagdrempelig. Heb er zeker een aantal tips en tricks uitgehaald die voor mij waardevol zijn in mijn werk. Opfrissen van kennis is ook zeker waardevol geweest. Ga de kennis ook zeker delen met mijn collega's.
Met vriendelijke groet,
Cissy Rombouts" - 08-07-2019 07:55

"Een hele prettige training, fijne trainers, laagdrempelig. Heb er zeker een aantal tips en tricks uitgehaald die voor mij waardevol zijn in … alles lezen - 08-07-2019 07:55

starstarstarstarstar_half
Bernadette van de Kamp
Directiesecretaresse
9
De SuperSlimme Secretaresse

"Inspirerende training die je op veel verschillende vlakken in beweging zet. Een aanrader als jij jezelf wil ontwikkelen op secretarieel gebied. Je krijgt heel veel handvatten om jezelf (weer) goed op de kaart te zetten! Na het voltooien van deze opleiding kan je er vol zelfvertrouwen weer tegenaan. " - 01-07-2019 13:06

"Inspirerende training die je op veel verschillende vlakken in beweging zet. Een aanrader als jij jezelf wil ontwikkelen op secretarieel gebi… alles lezen - 01-07-2019 13:06

starstarstarstarstar
Anneke Boender
Secretaresse
10
De Slimme Secretaresse

"Van Heleen heb ik tijdens de cursus goede tips gekregen die mij zeker helpen bij mijn werkzaamheden. Heleen is een fijne, leuke en rustige trainer die goed inschat hoe jij als persoon bent. De training is incompany gegeven op ons verzoek.
EEN AANRADER!!!" - 26-06-2019 11:31

"Van Heleen heb ik tijdens de cursus goede tips gekregen die mij zeker helpen bij mijn werkzaamheden. Heleen is een fijne, leuke en rustige t… alles lezen - 26-06-2019 11:31

starstarstarstarstar_border
Marcia Lammers
Secretaresse
8
De Slimme Secretaresse

"Ik vond het een leuke, leerzame cursus. Heleen is een fijne gesprekspartner. Vooral het werken in een kring gaf een "huiskamer" gevoel wat ik als erg prettig heb ervaren. Tevens veel bruikbare tips gekregen. Met name op het gebied van feedback geven. Al met al een hele nuttige dag waar ik met plezier op terug kijk! " - 06-06-2019 08:34

"Ik vond het een leuke, leerzame cursus. Heleen is een fijne gesprekspartner. Vooral het werken in een kring gaf een "huiskamer" gevoel wat i… alles lezen - 06-06-2019 08:34

starstarstarstarstar_border
Brenda Frankel
secretaresse
8
De Slimme Secretaresse

"Ik heb veel kunnen opsteken van deze cursus. Feedback geven en mij assertiever opstellen vooral t.o.v. mijn collega's gaat mij nu veel beter af na de handige tips en geheugensteuntjes van Heleen. De korte Nederlandse taalcursus was erg ophelderend en leerzaam.
Tip: een korte routebeschrijving naar de locatie opnemen in de mail aan cursisten zou wel handig zijn.
Verder top!" - 29-05-2019 14:59

"Ik heb veel kunnen opsteken van deze cursus. Feedback geven en mij assertiever opstellen vooral t.o.v. mijn collega's gaat mij nu veel beter… alles lezen - 29-05-2019 14:59

starstarstarstarstar_border
Naomi Lim
Office Manager
8
De Slimme Secretaresse

"Goede locatie, lekkere lunch en koffievoorzieningen. Goede feedback van de trainster tiijdens de rollenspellen.
Fijn dat de training niet alleen bestaat uit theorie, maar dat wij dat ook in een rollenspel kunnen beleven.
Goed dat de groep ook niet al te groot is, betere samenwerking met de andere dames gedurende cursus.
" - 27-05-2019 09:47

"Goede locatie, lekkere lunch en koffievoorzieningen. Goede feedback van de trainster tiijdens de rollenspellen. Fijn dat de training niet a… alles lezen - 27-05-2019 09:47

starstarstarstarstar
Paola Harbers
management-assistente
10
De Slimme Secretaresse

"Heleen Valkema, onze trainer gaf deze ontzettend leuke training. Ze creëerde een goede sfeer en deed dit op een prettige wijze.
De Slimme Secretaresse is een fijne training in een heel intieme/veilige setting. De afwisseling van de thema's maakt het dynamisch en vooral de interactie door middel van de verschillende oefeningen was heel erg prettig. De stof, tips en tools die we kregen in de training zijn direct toepasbaar in de praktijk, zowel in je werk als in je privé-leven. Daardoor vind ik deze training een van de meest waardevolle van alle trainingen die ik tot nu toe heb gehad.

Het zou fijn zijn als De Slimme Secretaresse ook in Arnhem of omgeving gegeven kan worden. De reistijd was namelijk nogal aanzienlijk.
" - 23-05-2019 07:55

"Heleen Valkema, onze trainer gaf deze ontzettend leuke training. Ze creëerde een goede sfeer en deed dit op een prettige wijze. De Slimme… alles lezen - 23-05-2019 07:55

Dank je wel Paola voor je mooie en uitgebreide feedback. Ik neem het in overweging om de cursus ook in de buurt van Arnhem te houden.

- 23-05-2019 07:55
starstarstarstarstar_border
Vivianne Hegge
managementondersteuner
8
De SuperSlimme Secretaresse

"ik vond het een leuke en leerzame dag. Fijn om de leerstof van de cursus nog een keer te herhalen. En ook fijn om iedereen weer eens te zien in een andere setting om zo van elkaar te leren." - 27-03-2019 08:20

"ik vond het een leuke en leerzame dag. Fijn om de leerstof van de cursus nog een keer te herhalen. En ook fijn om iedereen weer eens te zien… alles lezen - 27-03-2019 08:20

starstarstarstarstar
Saskia Sedee
Managementondersteuner
10
De SuperSlimme Secretaresse

"Leuke, zinvolle training over de basisvaardigheden waar een moderne ondersteuner over moet beschikken. Trainers zijn kundig en enthousiast. Voor iedereen die zich wil transformeren tot een ondersteuner van de 21ste eeuw!" - 22-03-2019 09:40

"Leuke, zinvolle training over de basisvaardigheden waar een moderne ondersteuner over moet beschikken. Trainers zijn kundig en enthousiast. … alles lezen - 22-03-2019 09:40

Tess Knippenberg
starstarstarstarstar_half
Tess Knippenberg
9
De Slimme Secretaresse

"Erg interessante cursus gevolgd bij Heleen Valkema. De locatie in Woerden is echt top! Kleine gezellig groep, goed verzorgde lunch en interessante les stof (veel afwisseling theorie en actief bezig zijn). De dag is voorbij gevlogen!" - 20-03-2019 12:41

"Erg interessante cursus gevolgd bij Heleen Valkema. De locatie in Woerden is echt top! Kleine gezellig groep, goed verzorgde lunch en intere… alles lezen - 20-03-2019 12:41

starstarstarstarstar_border
Riena Oosterom
Secretaresse
8
Lean op het secretariaat

"Inspirerend! Twee dagen na de training aan de slag gegaan met een bord op het secretariaat In één oogopslag overzicht welke taken er allemaal zijn, waar we mee bezig zijn en wat afgehandeld is! Gaan we nog verder uitwerken. Smaakt naar meer." - 30-01-2019 14:53

"Inspirerend! Twee dagen na de training aan de slag gegaan met een bord op het secretariaat In één oogopslag overzicht welke taken er allemaa… alles lezen - 30-01-2019 14:53

starstarstarstarstar_border
Bertha Meems
Directiesecretaresse
8
Sharepoint op het secretariaat

"Super interessante workshop. Ed Hartskeerl is een prima trainer. Legt alles goed uit, heeft geduld en veel energie. Ik zou deze trainer zeker aanbevelen bij mijn collega's. Ik kan mijn opgedane kennis van SharePoint zeker gebruiken." - 29-01-2019 08:37

"Super interessante workshop. Ed Hartskeerl is een prima trainer. Legt alles goed uit, heeft geduld en veel energie. Ik zou deze trainer zeke… alles lezen - 29-01-2019 08:37

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Lean op het secretariaat

"Goede training in een mooie kleine setting, waardoor de interactie met de overige cursisten heel waardevol was. Mooi was het dat Kim vd Nieuwenhuijzen zelf uit de praktijk komt en daardoor goed op de hoogte was.
Locatie van de training is goed te bereiken, wc faciliteiten (daar stond iedere keer een rij) en lunch kan beter. Lunch vindt plaats in rumoerige ruimte, tafel erg klein en sortering spreekt weinig tot de verbeelding. Past duidelijk niet bij het nivo van Managementsupport. " - 28-01-2019 10:56

"Goede training in een mooie kleine setting, waardoor de interactie met de overige cursisten heel waardevol was. Mooi was het dat Kim vd Nieu… alles lezen - 28-01-2019 10:56

starstarstarstarstar_half
Niesje van Donkelaar
directiesecretaresse
9
Sharepoint op het secretariaat

"Ed is een kundige en enthousiaste trainer. Weet inhoud training op behoeftes cursisten af te stemmen. Mooie afwisseling informatie / praktijk. Ik kan na het volgen van deze training bewuste keuzes maken hoe ik op mijn werk wil werken met SharePoint / Teams.
Locatie prima. Door slechte WiFi= verbinding ging het tempo uit de training." - 28-01-2019 08:43

"Ed is een kundige en enthousiaste trainer. Weet inhoud training op behoeftes cursisten af te stemmen. Mooie afwisseling informatie / praktij… alles lezen - 28-01-2019 08:43

starstarstarstar_halfstar_border
Betty den Boer
7
Sharepoint op het secretariaat

"routebeschrijving was niet actueel, veel mensen kwamen daardoor te laat (storend). wifi viel uit waardoor de training niet zo lekkker ging op het einde
Ed deed het goed, vond het een leerzame training" - 25-01-2019 08:39

"routebeschrijving was niet actueel, veel mensen kwamen daardoor te laat (storend). wifi viel uit waardoor de training niet zo lekkker ging o… alles lezen - 25-01-2019 08:39