Coachtraject 'Bewuste vrouw na overspannenheid of burn-out' door Sonja Jansen

Tijdsduur
Logo van SheConsult

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Beschrijving

Herken je 2 van deze klachten al gedurende meer dan 6 maanden?
- moeheid
- gestoorde of onrustige slaap
- prikkelbaarheid
- niet tegen drukte/herrie kunnen
- emotionele labiliteit
- piekeren
- zich gejaagd voelen
- concentratieproblemen en/of vergeetachtigheid

Onderneem dan actie en ga dit coachtraject aan, begeleid door Sonja Jansen.
Sonja Jansen is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Zij begeleidt vrouwen bij stress en burn-out klachten. Overigens is zij ook ervaringsdeskundig.

Dit programma is bedoeld voor vrouwen die op uitvallen staan of dat punt al voorbij zijn. Zij helpt hen inzicht te krijgen hoe het zover heeft kunnen komen. Maar ook …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Burn-out, Personal Coaching Trajecten, Stress, Werkdruk en Werk / Privé Balans.

Herken je 2 van deze klachten al gedurende meer dan 6 maanden?
- moeheid
- gestoorde of onrustige slaap
- prikkelbaarheid
- niet tegen drukte/herrie kunnen
- emotionele labiliteit
- piekeren
- zich gejaagd voelen
- concentratieproblemen en/of vergeetachtigheid

Onderneem dan actie en ga dit coachtraject aan, begeleid door Sonja Jansen.
Sonja Jansen is gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Zij begeleidt vrouwen bij stress en burn-out klachten. Overigens is zij ook ervaringsdeskundig.

Dit programma is bedoeld voor vrouwen die op uitvallen staan of dat punt al voorbij zijn. Zij helpt hen inzicht te krijgen hoe het zover heeft kunnen komen. Maar ook om belemmerende gedachten en overtuigingen te transformeren naar krachtige helpende gedachten. Het resultaat zal zijn dat je anders in het leven, werk en relaties zal staan, vol zelfvertrouwen maar ok zelfliefde. Gewoon de betere versie van jezelf worden waardoor je vanuit innerlijke kracht en rust met voldoening kunt doen wat jij wilt in jouw leven.

Dit coachtraject “Bewuste vrouw na overspannenheid of burn-out” is voor vrouwen die 1 op 1 gecoacht willen worden in een traject met online elementen, regelmatig persoonlijk contact én ook voldoende 1-op-1 sessies. Mindfulness is een onderdeel.

Na een persoonlijke intake/kennismaking kun je direct starten met de eerste online modules, dus er is geen wachttijd.

Voor wie is dit individuele programma geschikt?
Voor vrouwen die klachten hebben van overspannenheid of burn-out en een laag energieniveau ervaren. Die voelen dat ze het anders willen in hun leven en daar graag mee aan de gang gaan onder deskundige begeleiding van een professioneel coach. Dat zal een grote transformatie teweegbrengen die zowel zakelijk als privé doorwerkt.

Wat houdt het programma in?
Het programma bestaat zowel uit onderdelen online (video’s en werkbladen), als 1-op-1
coachsessies, waardoor je al snel inzicht krijgt in hoe het zo ver heeft kunnen komen, maar ook een omslag naar verbetering ervaart. En dat hoef je niet alleen te doen. Ik loop dit pad met je mee. Het traject met online gedeelte, dat jij lekker op jouw moment thuis doet en als je dat wilt kunt herhalen, bestaat uit de volgende onderdelen:

 1. Structuur en inzicht in energiegevers/-vreters: Je geeft structuur aan jouw dag zodat je rust en regelmaat ervaart, waardoor je kunt opladen. Door inzicht te hebben in jouw energiegevers en energievreters kun je daar bewust mee omgaan. Voeding en beweging.
 2. Van hoofd naar lijf: Je leert weer contact te maken met de signalen van je lijf en kunt daar mindful mee omgaan. Online cursus mediteren voor beginners.
 3. Coachsessie 1: We bespreken hoe de eerste 2 modules hebben gewerkt, mindfulness in
  dagelijkse praktijk, volledige acceptatie van de situatie. We maken een start met de vraag: hoe heeft het zo ver kunnen komen?
 4. Wat wil jij niet meer in jouw leven?: Je krijgt inzicht wat jou niet meer dient.
 5. Coachsessie 2: We bespreken hoe jouw proces verloopt en pakken datgene op wat voor jou individueel speelt.
 6. Jouw droomleven gaan leven volgens jouw kernwaarden: Je weet wat je wilt en wat je nodig hebt om een gelukkig en bezield leven te kunnen leiden.
 7. Inzicht in jouw blokkades: Je hebt helder welke belemmerende gedachten en overtuigingen je tot nu toe hebben tegen gehouden
 8. Coachsessie 3: We bespreken hoe jouw proces verloopt en pakken datgene op wat voor jou individueel speelt. Van saboteur naar supporter.
 9. Module 6: Jezelf overwinnen: Je zet nieuwe stappen in de richting van jouw doel, waarvan je altijd dacht dat je ze nooit zou realiseren.
 10. Coachsessie 4: we bespreken hoe jouw proces verloopt en pakken datgene op wat voor jou individueel speelt.
 11. Module 7: Mindset naar geluk: Je leert hoe je met jouw gedachten regie kunt krijgen over jouw gevoelens.
 12. Module 8: Vanuit innerlijke kracht grenzen stellen zonder schuldgevoel: Je leert hoe je op een goede manier jouw grens kunt aangeven.
 13. Coachsessie 5: we bespreken hoe jouw proces verloopt en pakken datgene op wat voor jou individueel speelt.
 14. Module 9: Vasthouden aan je verlangen bij weerstand van anderen: Je leert om jouw
  verlangen serieus te nemen en succesvol lastige gesprekken te voeren die nodig zijn om jouw verlangen te realiseren.
 15. Module 10: Hoe houd jij jezelf in de positieve verandering?: Hoe ga jij jezelf scherp houden, zodat je niet ongemerkt weer terugvalt in oud gedrag.
 16. Coachsessie 6: we evalueren jouw proces en zetten de laatste puntjes op de i. Afronding van het programma en afspraak voor over 3 maanden (borgingssessie).
 17. Borgings/coachsessie 7: Wat gaat er goed en wat behoeft nog aandacht.

Het programma bestaat uit 16 modules, waarvan 10 online onderdelen. Dat zijn mails die een video en een werkblad bevatten over een bepaald thema. Je ontvangt wekelijks een module, waardoor je al heel snel een transformatie zal gaan ervaren.

Daarnaast kent dit programma 6 verdiepende individuele coachsessies, waarin wordt ingegaan op de belemmeringen die spelen voor de coachee, waardoor het programma echt op maat is. Die vinden plaats in Amersfoort (of online) en worden ingepland gedurende de loop van de modules. Ongeveer 3 maanden na het einde van dit traject volgt nog een extra coachsessie ter borging. Gedurende de 7 maanden dat je dit programma bij me volgt kun je altijd contact met me opnemen. Vanaf de start tot de borgingssessie ben ik er voor jou. Er is dus veel persoonlijke aandacht.

Als je meedoet aan dit individuele programma dan zul je inzicht krijgen in:

 • Hoe jij alle signalen hebt genegeerd
 • Welke gedachten jou hebben belemmerd, maar je leert ook welke gedachten jou succesvol gaan helpen
 • Hoe je van voornamelijk in je hoofd leven kunt verschuiven richting ook vanuit je hart leven
 • Het stellen van grenzen
 • Hoe jij kunt ontspannen
 • Hoe jij jouw ruimte in kunt nemen
 • Hoe je voor jezelf kunt kiezen zonder schuldgevoel
 • Hoe je weer kunt genieten
 • Hoe jij je ambities op een goede manier kunt waarmaken

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met SheConsult, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.