Thuiswerken, hoe doe je dat?

Type product
Tijdsduur
Logo van Skala Training & Advies
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,0 Skala Training & Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 9,0 (uit 65 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

"Je hoeft geen ander mens te worden om dingen eens anders aan te pakken".

Thuiswerken.. sommige mensen vinden het een geschenk en anderen worstelen dagelijks met een goede invulling van hun dag. Van de 10 mensen die nu thuiswerken willen er 7 dat ook na de coronacrisis deels blijven doen. Maar hoe doe je dat nou precies? Want een goede thuiswerkdag is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zorg je voor een effectieve indeling van je dag en hoe blijf je alert op een juiste (mentale) belasting? Het zijn de belangrijkste onderwerpen waar we tijdens de workshop “thuiswerken hoe doe je dat" aandacht aan besteden. Word een pro in hybride werken. Thema’s als structuur, mentale belasting, afleiding, focus, voldoening en concentratie komen aan bod. We doen diverse oefeningen e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

"Je hoeft geen ander mens te worden om dingen eens anders aan te pakken".

Thuiswerken.. sommige mensen vinden het een geschenk en anderen worstelen dagelijks met een goede invulling van hun dag. Van de 10 mensen die nu thuiswerken willen er 7 dat ook na de coronacrisis deels blijven doen. Maar hoe doe je dat nou precies? Want een goede thuiswerkdag is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe zorg je voor een effectieve indeling van je dag en hoe blijf je alert op een juiste (mentale) belasting? Het zijn de belangrijkste onderwerpen waar we tijdens de workshop “thuiswerken hoe doe je dat" aandacht aan besteden. Word een pro in hybride werken. Thema’s als structuur, mentale belasting, afleiding, focus, voldoening en concentratie komen aan bod. We doen diverse oefeningen en behandelen een aantal theoretische kaders. Na de workshop heb je diverse handvatten gekregen om prettiger en effectiever thuis te werken.

“Sleutel tot succes: neem je werkgeluk mee naar huis. Never change a winning team”.

Wij verzorgen deze workshop alleen online en incompany. Het voorgestelde programma is een indicatie en kan altijd op diverse punten worden aangepast en toegespitst op specifieke leerwensen of -doelen.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.