Opleiding Hoger Management Support

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Secretary Management Institute
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Secretary Management Institute heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 239 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeLa Vie Utrecht & online
10 mrt. 2022 tot 9 jun. 2022

Beschrijving

Vernieuw jouw kwaliteiten & scherp je competenties aan

Als senior ondersteuner wordt een hoog niveau van je gevraagd en verwacht. Stilstaan is geen optie: het is belangrijk om jouw competenties aan te blijven scherpen. De wereld is in ontwikkeling en jouw functie ook. Dit vraagt om vernieuwing van jouw persoonlijke kwaliteiten. En dat is leuk, want dat betekent dat je jezelf ontwikkelt en dus blijft groeien en bloeien.

Na deze 5-daagse opleiding op HBO-niveau zorg je dat je krachtig aan het roer staat en je manager voorziet van goede adviezen. Je straalt standvastigheid uit, bouwt relaties op en gebruikt leiderschapskwaliteiten in jouw dagelijkse functioneren. Je gaat effectief om met confli…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Management support, Hoger management, Secretaresse, Management assistent en Personal assistant (PA).

Vernieuw jouw kwaliteiten & scherp je competenties aan

Als senior ondersteuner wordt een hoog niveau van je gevraagd en verwacht. Stilstaan is geen optie: het is belangrijk om jouw competenties aan te blijven scherpen. De wereld is in ontwikkeling en jouw functie ook. Dit vraagt om vernieuwing van jouw persoonlijke kwaliteiten. En dat is leuk, want dat betekent dat je jezelf ontwikkelt en dus blijft groeien en bloeien.

Na deze 5-daagse opleiding op HBO-niveau zorg je dat je krachtig aan het roer staat en je manager voorziet van goede adviezen. Je straalt standvastigheid uit, bouwt relaties op en gebruikt leiderschapskwaliteiten in jouw dagelijkse functioneren. Je gaat effectief om met conflicten en moeilijke situaties. Kortom: je vergroot jouw persoonlijke vaardigheden.

Bekijk het volledige programma

 

Resultaat na vijf opleidingsdagen:

 • Overtuig met strategische argumenten en sta stevig in discussies.
 • Buig conflicten en weerstand effectief om naar win-win situaties.
 • Profileer jezelf op een professionele en authentieke manier.
 • Adviseer jouw manager(s) op inhoud.
 • Ontdek de kracht van een goed netwerk om dingen voor elkaar te krijgen.

Omdat we veel belang hechten aan persoonlijke aandacht, worden maximaal 14 deelnemers toegelaten.

Download de brochure in PDF (tip: dit is handig als je alle informatie overzichtelijk wilt uitprinten)

 

Opleiding op HBO-niveau: beoordeeld met een 9,2

De deelnemers beoordelen deze opleiding gemiddeld met een 9,2 waar we erg trots op zijn! Zo vertelt lse Ritsma (secretaresse afdeling strategie & bestuur, gemeente Zeist) over haar ervaring:

De opleiding overtrof mijn verwachtingen. Ik had niet verwacht dat een opleiding van slechts vijf dagen me zo’n eind op weg kon helpen naar een hoger level in mijn ontwikkeling.

Lees alle reviews of hoor zelf wat je leert in de video hiernaast.

 

Topdocente voor optimale kwaliteit: Titia Huisman

De opleiding wordt verzorgd door topdocent Titia Huisman. Ze werkt sinds 1994 als coach en adviseur voor bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs. Ze laat zich met liefde uitdagen door mensen met dilemma’s, teams die zich willen ontwikkelen, organisaties in verandering. Titia werkt met een sterk noordelijke inslag: nuchter, met humor, uit de klei en betrokken. Ze is tijdens de vorige editie maar liefst beoordeeld met een 9,8!

Lees alvast twee van haar tips uit deze opleiding in ons blog: Professionals zoeken het hogerop!

 

Nieuw: online coaching - ondersteun jouw leerproces

Online werken en leren is niet meer weg te denken: alle antwoorden vind je tegenwoordig online. Zo is online coaching ook in opmars. Door gebruik te maken van de middelen van nu levert het je organisatie en jezelf direct tijd op. Daarom krijg je tijdens deze opleiding Hoger Management Support een extra online coachgesprek: je ontvangt feedback en wordt extra ondersteund in jouw leerproces.

Op deze manier, door trainen en coachen te combineren, beklijft het geleerde nog meer. Hierdoor ben jij langer bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling en dit levert altijd betere resultaten op. Vergelijk het met het behalen van je rijbewijs: alleen door daadwerkelijk in het verkeer rij-ervaring op te doen, word je een goede chauffeur.

Tijdens de opleiding bepaal je welk leerdoel jij wilt bespreken tijdens jouw coachgesprek. Dit gesprek vindt plaats in overleg met de docent tijdens de opleiding (via ZOOM). Omdat het online is, kun jij het inplannen wanneer het jou uitkomt. Online coachen is efficiënt en effectief!

 

Wil je zeker weten dat deze opleiding iets voor jou is?

De opleiding Hoger Management Support is speciaal ontwikkeld voor de (senior) secretaresse, management assistent of directiesecretaresse met enkele jaren werkervaring. Je denkt op HBO-niveau en wilt jezelf verder ontwikkelen in jouw functie door middel van het aanscherpen van een aantal persoonlijke vaardigheden, zoals: voorzie je manager van goede adviezen, breng jouw boodschap met kracht over en toon meer lef door zelfinzicht.

Wil je meer informatie over deze opleiding of weten of deze opleiding interessant is voor je? Wil je hulp bij het maken van jouw onderwerpkeuzes? Onze opleidingsadviseur helpt je graag. Bel voor meer informatie of vrijblijvend advies naar Marjan Muller, tel. 040 - 2 974 947 of mail naar opleidingsadvies@secretary.nl.

 

Inclusief diploma en studiepunten

 • Diploma 
  Als je voldoet aan de aanwezigheidsnorm (80%) en je inzet is optimaal, ontvang je aan het einde van de opleiding het diploma Hoger Management Support van Secretary Management Institute. Omdat je werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling, belonen wij dat daarnaast met 10 studiepunten.
 • Studiepunten voor het gewilde SMI Degree
  Bij 12 studiepunten heb je recht op het SMI Assistant Degree. Bij 24 studiepunten heb je recht op het SMI Top Assistant Degree en bij 40 studiepunten ontvang je het SMI Excellent Assistant Degree. Met ieder van deze diploma's maak jij jouw ervaring zichtbaar: erg interessant voor jouw organisatie en CV! Meer informatie over studiepunten en het SMI Degree

 

Zo overtuig je jouw manager

Twijfel je of jouw manager wel goedkeuring kan/wil geven voor deze opleiding? Misschien denk je dat er geen budget (meer) beschikbaar is? Of vraag je je af of jouw opleidingsbehoefte wel groot genoeg is? Hierover kunnen we heel duidelijk zijn: dat zijn aannames die je nu tegenhouden. Je bekijkt deze opleiding niet voor niets: jij wilt jezelf ontwikkelen, dus ga ervoor!

Wij helpen je om de drempel richting jouw manager weg te nemen. In dit blog geven we je 10 tips waarmee je je goed voorbereidt op het gesprek met jouw manager. Ook maak je jouw persoonlijke opleidingsvoorstel. Jouw manager móet daarna wel overtuigd zijn! 

 

Toe aan een vervolgstap? Bekijk de volgende opleidingen:

 • Jaaropleiding Management Assistent Master
 • Opleiding Executive assistant/PA

Na afloop van iedere opleiding of congres ontvang je het certificaat met studiepunten (2 studiepunten per dag). Als je 12 studiepunten hebt gehaald, ontvang je het SMI Assistant Degree. Hiermee laat je zien dat je het belangrijk vindt continu te investeren in jezelf en jouw ontwikkeling. Dit wordt ook meer en meer van je verwacht en is dus erg interessant voor jouw organisatie én CV!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.