Thuisstudie Hygiënecode HACCP

Type product

Thuisstudie Hygiënecode HACCP

Sociale-Hygiene.nl
Logo van Sociale-Hygiene.nl

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

In de wet is vastgelegd dat personen, die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- en drinkwaren, op de hoogte moeten zijn van de risico's die deze handelingen kunnen hebben voor de gezondheid van gasten.

In onze Thuisstudie HACCP leer je op eenvoudige wijze hoe je de Hygiënecode voor de Horeca kunt toepassen in je bedrijf. Je ontvangt de "Hygiënecode voor de horeca" en 2 huiswerklessen. Deze huiswerklessen stuur je in en worden nagekeken door onze huiswerkdocent. Aansluitend stuur je de HACCP toets in en wanneer je deze met een voldoende afsluit, wordt het HACCP Certificaat van Deelname toegestuurd. Je bepaalt zelf op welk tijdstip je de lesstof doorneemt en wanneer je je hui…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HACCP, Voedingsdeskundige, Horeca, Sociale Hygiene en Voedselveiligheid.

In de wet is vastgelegd dat personen, die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- en drinkwaren, op de hoogte moeten zijn van de risico's die deze handelingen kunnen hebben voor de gezondheid van gasten.

In onze Thuisstudie HACCP leer je op eenvoudige wijze hoe je de Hygiënecode voor de Horeca kunt toepassen in je bedrijf. Je ontvangt de "Hygiënecode voor de horeca" en 2 huiswerklessen. Deze huiswerklessen stuur je in en worden nagekeken door onze huiswerkdocent. Aansluitend stuur je de HACCP toets in en wanneer je deze met een voldoende afsluit, wordt het HACCP Certificaat van Deelname toegestuurd. Je bepaalt zelf op welk tijdstip je de lesstof doorneemt en wanneer je je huiswerk opstuurt.

Zo voldoe je dus snel aan de wettelijke eisen betreffende HACCP en weet je dus wat de aandachtspunten zijn waar de inspecteurs van de NVWA bij een inspectie op letten.

Cursusonderwerpen:

  • Hygienecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
  • persoonlijke hygiëne
  • inkoop en opslag
  • bereiding van warme en koude gerechten
  • serveren en presenteren
  • reinigen en desinfecteren
  • kwaliteit en voedselveiligheid

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: HACCP.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.