TPI NEXT® Foundation (Sogeti)

Niveau
Tijdsduur

TPI NEXT® Foundation (Sogeti)

Sogeti Nederland BV
Logo van Sogeti Nederland BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,8 Sogeti Nederland BV heeft een gemiddelde beoordeling van 7,8 (uit 24 ervaringen)

Klaar om aan de slag te gaan? Schrijf je direct in!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.

Beschrijving

De training geeft kennis en inzicht in de mogelijkheden en toepassingen van het TPI NEXT®-model. Het TPI NEXT® model helpt bedrijven hun testproces te verbeteren o.b.v. hun bedrijfsdoelstellingen.

TPI NEXT® is een model dat bedrijven helpt hun testproces gericht te verbeteren op basis van hun bedrijfsdoelstellingen. Er kunnen meerdere redenen zijn om processen te verbeteren. Denk hierbij aan kostenbesparing, verkorting van de time-to-market of kwaliteitsverbetering. Doordat TPI NEXT® aansluit bij bedrijfsdoestellingen verloopt het testen beter, efficiënter, sneller en met behoud of verhoging van de kwaliteit. Hierdoor wordt er meer rendement gehaald uit de testorganisatie. De training is bed…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Business Model Innovatie, Innovatieve marketing, Innovatiemanagement, Business Analyse en Innovatie.

De training geeft kennis en inzicht in de mogelijkheden en toepassingen van het TPI NEXT®-model. Het TPI NEXT® model helpt bedrijven hun testproces te verbeteren o.b.v. hun bedrijfsdoelstellingen.

TPI NEXT® is een model dat bedrijven helpt hun testproces gericht te verbeteren op basis van hun bedrijfsdoelstellingen. Er kunnen meerdere redenen zijn om processen te verbeteren. Denk hierbij aan kostenbesparing, verkorting van de time-to-market of kwaliteitsverbetering. Doordat TPI NEXT® aansluit bij bedrijfsdoestellingen verloopt het testen beter, efficiënter, sneller en met behoud of verhoging van de kwaliteit. Hierdoor wordt er meer rendement gehaald uit de testorganisatie. De training is bedoeld om kennis van en inzicht in de inhoud, mogelijkheden en toepassingen van het TPI NEXT®-model te geven.

Tijdens de training worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:
· Testen, testprocesverbetering en het TPI NEXT®-model;
· Elementen uit het TPI NEXT®-model om testprocessen te meten en verbeteren;
· Business Driven Testprocesverbetering.

De training TPI NEXT® Foundation is bedoeld voor testprofessionals en iedereen die betrokken is bij (het verbeteren van) testprocessen.

Vereiste voorkennis: een of meerdere maanden ervaring met testen als Test Professional of betrokken zijn bij het test proces.

..

.Tijdens de training worden voorbeelden gebruikt die de deelnemer zelf mee neemt en wordt er gewerkt in kleine groepen aan praktijk opdrachten. Er zijn geen individuele opdrachten.

..

..

..

..

Sogeti Academy

Sogeti organiseert al sinds 2006 met succes opleidingen voor onze klanten en houdt actief de trends bij op het gebied van leervormen en leermethodes. Opleiden is een vak en onze docenten zijn goeroes in hun vakgebied met sterke educatieve kwaliteiten. Zij maken het volgen van een opleiding een prettige en leerzame ervaring. De slagingspercentages van Sogeti behoren tot de hoogste in de markt, maar wij geloven dat impact op de werkvloer het doel moet zijn. Daarom zijn onze opleidingen zeer interactief en onze docenten uitermate bekwaam in de brug slaan naar de (werk)praktijk van de deelnemers.

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.