Vakman Kabelwerker Telecom

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van SOMA Bedrijfsopleidingen
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 6,6 SOMA Bedrijfsopleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 6,6 (uit 33 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeHarderwijk
20 sep. 2021 tot 11 okt. 2021
placeHarderwijk
15 nov. 2021 tot 6 dec. 2021

Beschrijving

Als vakman kabelwerker ben je een belangrijke schakel in het aanleggen van telecom aansluitingen. Zonder jou heeft niemand thuis internet, telefonie of televisie. Je hebt het misschien niet direct door maar zonder jou zou een groot deel van onze huidige samenleving helemaal plat liggen. Als kabelwerker werk je onder leiding van een voorman gezamenlijk aan projecten waar je kabels en leidingen helpt aan te leggen. Een groot deel van je werkzaamheden zal bestaan uit het graven van sleuven, aanbrengen van de juiste kabels en leidingen, verdichten van sleuven en herstraten van het project. Hiervoor moet je aardig wat kennis in huis hebben. De kennis die je nodig hebt om als echte vakman te kunne…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kabellegger / Kabelwerker, Glasvezeltechniek, Wegenbouw, Grondverzetmachine / Graafmachine en Grondverzet.

Als vakman kabelwerker ben je een belangrijke schakel in het aanleggen van telecom aansluitingen. Zonder jou heeft niemand thuis internet, telefonie of televisie. Je hebt het misschien niet direct door maar zonder jou zou een groot deel van onze huidige samenleving helemaal plat liggen. Als kabelwerker werk je onder leiding van een voorman gezamenlijk aan projecten waar je kabels en leidingen helpt aan te leggen. Een groot deel van je werkzaamheden zal bestaan uit het graven van sleuven, aanbrengen van de juiste kabels en leidingen, verdichten van sleuven en herstraten van het project. Hiervoor moet je aardig wat kennis in huis hebben. De kennis die je nodig hebt om als echte vakman te kunnen functioneren leer je tijdens de basisopleiding Vakman Kabelwerker Telecom.
Deze opleiding geeft je een mooie basis om veilig als kabelwerker aan de slag te gaan.

Heb je nog geen ervaring binnen de telecom? Volg dan eerst de Introductietraining vakman kabelwerker in 1 dag. 

De vakman kabelwerker telecom is in samenwerking met Allinq ontwikkeld.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.