event_available

Inschrijven met laagste prijsgarantie

Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in.

14 Levensmiddelen trainingen, cursussen & opleidingen

Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Diëtist, Voeding en Diëtetiek en Eetgewoontes.

Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Diëtist en Voeding en Diëtetiek.

check_box_outline_blank

Online HACCP training (basis)

Logo van SQA-T

Volgens deze wet zijn bedrijven in de voedselindustrie en de horeca verplicht om te werken volgens het haccp systeem. Voor alle medewerkers …

check_box_outline_blank

Basiscursus Quality Assurance in de Food

Logo van Minard b.v.
placeAlphen aan den Rijn, Amsterdam en 6 andere regio's

De 3-daagse training van MINARD is toegesneden op QA-medewerkers of –managers die zich verder willen verdiepen in de wereld van kwaliteit. …

check_box_outline_blank

Training Hygiënecode HACCP

Logo van Sociale-Hygiene.nl
place's-Hertogenbosch, Alkmaar en 35 andere regio's

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zic…

check_box_outline_blank

BGN Gewichtsconsulent (online)

Logo van Start2Move

Een erkend gewichtsconsulent adviseert, motiveert en begeleidt klanten naar een gezondere leefstijl en gewichtsreductie. De begeleiding kan …

check_box_outline_blank

BGN Gewichtsconsulent

Logo van Start2Move

Een erkend gewichtsconsulent adviseert, motiveert en begeleidt klanten naar een gezondere leefstijl en gewichtsreductie. De begeleiding kan …

check_box_outline_blank

HACCP in de Zorg (e-learning)

Logo van 112BHV

Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP in de zorg certificaat hebben behaald en gaan werken bij een zorginstelling en eten moeten be…

check_box_outline_blank

Orbitaal lassen

Logo van Polysoude

Polysoude is fabrikant van: Obitaal lasapparatuur Gemechaniseerde lassystemen Oplassystemen Polysoude levert apparatuur voor de volgende to…

check_box_outline_blank

Workshop: Gezond en Rauw Koken

Logo van Organicational Health

GEZOND = RAUW KOKEN Rauw voedsel betekent dat zij niet worden gekookt, gestoomd of verwerkt meer dan 42 ° C, omdat bij deze temperatuur de …

check_box_outline_blank

Etiketteren

Logo van Normec Training & Education

Met uw etiketten voldoen aan de Verordening etikettering (EU) Nr. 1169/2011? In het kort Welke wetgeving is er nog meer van toepassing, naa…

check_box_outline_blank

Gevarenbeheersing Listeria

Logo van Normec Training & Education

Hoe houd je Listeria Monocytogenes buiten de deurIn het kort Lysteria monocytogenes is één van de gevaarlijke pathogene micro-organismen di…

check_box_outline_blank

Gevarenbeheersing STEC

Logo van Normec Training & Education

In het kort STEC, Shigatoxineproducerende e. coli, behoort tot de groep gevaarlijke pathogene micro-organismen en is bekend geworden na de …

check_box_outline_blank

Etiketteren voor de Amerikaanse markt

Logo van Normec Training & Education

Wettelijke eisen voor etiketteren volgens de Amerikaanse wetgevingEuropese retailers en producenten van levensmiddelen vinden steeds vaker …

check_box_outline_blank

Listeriastudie NVWA

Logo van Normec Training & Education

Voldoe aan de eisen van de NVWA op het gebied van listeriabeheersing. Lysteria monocytogenes is één van de gevaarlijke pathogene micro-orga…

check_box_outline_blank

Biotechnology - Voltijd

Logo van Wageningen University & Research - NCB account

De master Biotechnology richt zich op het inzetten van levende organismen of delen van deze organismen voor industriële toepassingen. Profe…