14 Levensmiddelen trainingen, cursussen & opleidingen
Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Diëtist, Voeding en Diëtetiek en Eetgewoontes.
Bekijk ook: Voedingsdeskundige, Diëtist en Voeding en Diëtetiek.
Online HACCP training (basis)

Volgens deze wet zijn bedrijven in de voedselindustrie en de horeca verplicht om te werken volgens het haccp systeem. Voor alle medewerkers …
Basiscursus Quality Assurance in de Food

De 3-daagse training van MINARD is toegesneden op QA-medewerkers of –managers die zich verder willen verdiepen in de wereld van kwaliteit. …
Training Hygiënecode HACCP

HACCP, de afkorting voor Hazard Analysis and Critical Control Points, is een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen. Bedrijven die zic…
BGN Gewichtsconsulent (online)

Een erkend gewichtsconsulent adviseert, motiveert en begeleidt klanten naar een gezondere leefstijl en gewichtsreductie. De begeleiding kan …
BGN Gewichtsconsulent

Een erkend gewichtsconsulent adviseert, motiveert en begeleidt klanten naar een gezondere leefstijl en gewichtsreductie. De begeleiding kan …
HACCP in de Zorg (e-learning)

Voor medewerkers die nog niet eerder het HACCP in de zorg certificaat hebben behaald en gaan werken bij een zorginstelling en eten moeten be…
Orbitaal lassen

Polysoude is fabrikant van: Obitaal lasapparatuur Gemechaniseerde lassystemen Oplassystemen Polysoude levert apparatuur voor de volgende to…
Workshop: Gezond en Rauw Koken

GEZOND = RAUW KOKEN Rauw voedsel betekent dat zij niet worden gekookt, gestoomd of verwerkt meer dan 42 ° C, omdat bij deze temperatuur de …
Etiketteren

Met uw etiketten voldoen aan de Verordening etikettering (EU) Nr. 1169/2011? In het kort Welke wetgeving is er nog meer van toepassing, naa…
Gevarenbeheersing Listeria

Hoe houd je Listeria Monocytogenes buiten de deurIn het kort Lysteria monocytogenes is één van de gevaarlijke pathogene micro-organismen di…
Gevarenbeheersing STEC

In het kort STEC, Shigatoxineproducerende e. coli, behoort tot de groep gevaarlijke pathogene micro-organismen en is bekend geworden na de …
Etiketteren voor de Amerikaanse markt

Wettelijke eisen voor etiketteren volgens de Amerikaanse wetgevingEuropese retailers en producenten van levensmiddelen vinden steeds vaker …
Listeriastudie NVWA

Voldoe aan de eisen van de NVWA op het gebied van listeriabeheersing. Lysteria monocytogenes is één van de gevaarlijke pathogene micro-orga…
Biotechnology - Voltijd

De master Biotechnology richt zich op het inzetten van levende organismen of delen van deze organismen voor industriële toepassingen. Profe…