Ervaringen met Vitaliteitscoach

8,8
Gemiddelde score van Vitaliteitscoach producten
Gebaseerd op 34 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Anne Van gaal
7
Vitaliteitscoach (ook virtueel)

"Ik heb de training als nuttig ervaren, maar het voldeed helaas niet helemaal aan mijn verwachting. Ik had gehoopt meer achtergrond informatie te krijgen om zodoende een stabiele basis op te bouwen. Ik durf mezelf nog geen vitaliteitscoach te noemen na deze training. Daar moeten nog echt wel wat meer lessen aan te pas komen. " - 20-01-2020 00:00

"Ik heb de training als nuttig ervaren, maar het voldeed helaas niet helemaal aan mijn verwachting. Ik had gehoopt meer achtergrond informati… alles lezen - 20-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Buijnink, Ellen
8
Vitaliteitscoach (ook virtueel)

"Een hele positieve ervaring waarin ik een hoop tools en kennis heb mogen ontvangen die ik kan gebruiken om coaching toe te passen. De verschillende soorten achter gronden van de mede cursisten waren voor mij heel waardevol ook daar heb ik veel van mee kunnen nemen." - 19-01-2020 00:00

"Een hele positieve ervaring waarin ik een hoop tools en kennis heb mogen ontvangen die ik kan gebruiken om coaching toe te passen. De versch… alles lezen - 19-01-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Ronald Heus
9
Vitaliteitsadviseur

"Zeer inspirerende opleiding met een uitstekende ervaringsdeskundige docent. Veel interactie tussen de deelnemers en de basis voor een nieuwe wending in mijn carrière. De opleiding was een goede mix tussen theorie en praktijk, maar zou wat mij betreft nog wel wat meer wetenschappelijke diepgang mogen hebben.
" - 26-11-2019 12:05

"Zeer inspirerende opleiding met een uitstekende ervaringsdeskundige docent. Veel interactie tussen de deelnemers en de basis voor een nieuwe… alles lezen - 26-11-2019 12:05

starstarstarstarstar
M. Burger
10
Vitaliteitsadviseur

"De opleiding heb ik als erg prettig en praktisch ervaren. Dit is een mooie kick-off om echt aan de slag te gaan in de praktijk. Tijdens mijn werk heb ik het geluk gehad dat ik het direct in de praktijk kon brengen daardoor heb ik mogen ervaren hoe het is. Ik zou dan ook zeker adviseren om de opleiding direct in de praktijk te brengen. " - 25-11-2019 09:59

"De opleiding heb ik als erg prettig en praktisch ervaren. Dit is een mooie kick-off om echt aan de slag te gaan in de praktijk. Tijdens mijn… alles lezen - 25-11-2019 09:59

starstarstarstarstar
Hilde Vd Berg
10
Vitaliteitsadviseur

"Praktijkgerichte opleiding, sluit aan bij de actualiteiten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit binnen bedrijven. Docent neemt haar ruime ervaring mee in de les en is zeer inspirerend " - 23-10-2019 19:45

"Praktijkgerichte opleiding, sluit aan bij de actualiteiten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit binnen bedrijven. Docent n… alles lezen - 23-10-2019 19:45

starstarstarstarstar_border
Jorine Kuiper
Eigenaar Happy Health Academy www.happyhealthacademy.nl
8
Opleiding Vitaliteitcoach

"Trainer en eigenaar Christine Bekkenkamp is een kundige vrouw, die weet waar zij het over heeft.
Vanuit haar rol als therapeut verstaat zij haar vak. In de opleiding tot Vitaliteitscoach wordt veel geoefend met interessante praktijkgerichte casussen in tegenstelling tot veel andere opleidingen, die vooral veel theoretische kennis aanbieden. De Balansgroep biedt een combinatie van beiden. De opleiding heeft alle facetten in zich om direct als vitaliteitscoach aan de slag te gaan, wat ik dan ook direct gedaan heb. Na afronding van de opleidingen aan de Balansgroep heb ik de Happy Health Academy opgericht, waarin alle onderdelen van de opleiding tot Professioneel Coach en Vitaliteitscoach terugkomen. Neem gerust een kijkje: www.happyhealthacademy.nl " - 08-04-2019 19:23

"Trainer en eigenaar Christine Bekkenkamp is een kundige vrouw, die weet waar zij het over heeft. Vanuit haar rol als therapeut verstaat zi… alles lezen - 08-04-2019 19:23

starstarstarstarstar
Vliet
10
Integraal Vitaliteitsmanagement (HR, Arbo, Arbeid en Gezondheid, Management, Duurzame inzetbaarheid)

"Prima cursus. Veel geleerd van docent en van andere cursisten. Kan hier zeker wat mee in m'n dagelijkse werkzaamheden als leidinggevende. Locatie was ook inspirerend op Papendal en randzaken waren goed geregeld." - 10-01-2019 09:05

"Prima cursus. Veel geleerd van docent en van andere cursisten. Kan hier zeker wat mee in m'n dagelijkse werkzaamheden als leidinggevende. Lo… alles lezen - 10-01-2019 09:05

starstarstarstarstar
Snelleman
empowerment trainer
10
Vitaliteitsadviseur

"De trainers kwamen uit het veld, wat de praktijk ten goede komt. Het is een zeer praktische opleiding.Als vitaliteitscoach geeft het mij inzicht wat duurzaam inzetbaarheid inhoudt en welke rol ik als vitaliteitscoach in heb. De locatie was prachtig, midden in het bos. Het " - 26-11-2018 17:06

"De trainers kwamen uit het veld, wat de praktijk ten goede komt. Het is een zeer praktische opleiding.Als vitaliteitscoach geeft het mij inz… alles lezen - 26-11-2018 17:06

starstarstarstarstar
Erica Vos
Life & loopbaancoach / creator
10
Opleiding Vitaliteitcoach

"Binnen de opleiding vitaliteitscoach heb ik de module stresscounseling gevolgd. Preventie en re-integratie bij stress en burnout/voeding/ beweging en ontspanning werden uitgebreid behandeld door de ervaren trainers Christine Bekkenkamp, Britta Albers en Desiree Vergers. Ze boden ieder vanuit hun eigen expertise, op hoog niveau geweldige lessen. De persoonlijke begeleiding van Christine Bekkenkamp tijdens het werken met proefklanten heb ik als plezierig ervaren. De fijne les-locatie in Driebergen kende ik al, en vond het heerlijk om daar ook deze module te volgen.
Bedankt!" - 25-10-2018 13:17

"Binnen de opleiding vitaliteitscoach heb ik de module stresscounseling gevolgd. Preventie en re-integratie bij stress en burnout/voeding/ be… alles lezen - 25-10-2018 13:17

Kasia Kalbarczyk
starstarstarstarstar_border
Kasia Kalbarczyk
Customer Service Fiyo B.V.
8
Opleiding Vitaliteitcoach

"De opleiding vormt een degelijke basis voor een beginnende vitaliteitcoach, is interessant, veelzijdig, en biedt de flexibiliteit en ruimte voor je eigen aanvuling. De stof wordt heel duidelijk uitgelegd door een kundige docent. De uitgebreide theorie wordt direct in praktijk gebracht. De lessen worden op een rustige,ruime locatie gegeven omringt door de mooie natuur.
Ik heb er veel van geleerd en intens van genoten en zou het iedereen willen aanraden die met het welzijn van mensen bezig is." - 21-10-2018 18:21

"De opleiding vormt een degelijke basis voor een beginnende vitaliteitcoach, is interessant, veelzijdig, en biedt de flexibiliteit en ruimte … alles lezen - 21-10-2018 18:21

starstarstarstarstar_border
Aliene Ode
hbo-docent 1
8
Opleiding Vitaliteitcoach

"Trainer heeft veel kennis van zaken ten aanzien van het coachen en begeleiden van mensen met een hulpvraag waarbij het ervaren van stress een rol speelt. Afwisselende werkvormen worden ingezet Er wordt op veel interessante literatuur gewezen. Je krijgt leuke toepasbare werkvormen mee om in de praktijk in te kunnen zetten." - 16-10-2018 06:06

"Trainer heeft veel kennis van zaken ten aanzien van het coachen en begeleiden van mensen met een hulpvraag waarbij het ervaren van stress ee… alles lezen - 16-10-2018 06:06

Gert-Jan van Beurden
starstarstarstarstar
Gert-Jan van Beurden
HR advies voor MKB | Loopbaanbegeleiding | Boksclinics en coaching | Payroll | Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit
10
Vitaliteitsadviseur

"Goede opleiding met fijne docenten (met veel praktijkervaring). De opleiding heeft mij geholpen om beter inzichtelijk wat precies de aspecten van duurzame inzetbaarheid zijn en hoe we organisaties op dit gebied kunnen adviseren (met bijbehorende tools). " - 07-10-2018 14:08

"Goede opleiding met fijne docenten (met veel praktijkervaring). De opleiding heeft mij geholpen om beter inzichtelijk wat precies de aspecte… alles lezen - 07-10-2018 14:08

Trees van Dillen
starstarstarstarstar_border
Trees van Dillen
Life & Loopbaancoach
8
Opleiding Vitaliteitcoach

"Wat was goed:
- De combinatie van theorie en praktijk.
- De afwisseling met co-trainers waardoor er steeds een andere dynamiek ontstond.
- Het (grote) aanbod van tools, daardoor is er altijd wel een instrument dat aansluit op de vraag van de coachee.
Wat kon beter:
De literatuur; mijn suggestie is om wel literatuur aan te bevelen, maar minder boeken verplicht te stellen." - 09-08-2018 06:55

"Wat was goed: - De combinatie van theorie en praktijk. - De afwisseling met co-trainers waardoor er steeds een andere dynamiek ontstond. … alles lezen - 09-08-2018 06:55

starstarstarstarstar
Liesbeth van Dijk
Principal Relationship Manager
10
Vitaliteitsadviseur

"Uitstekende opleiding waarin je ook jezelf beter leert kennen. Mooie locatie, goede begeleiding. Heel veel aan gehad,zowel op persoonlijk vlak als op het werk. Een aanrader voor elke HR manager en/of leidinggevende." - 30-11-2017 17:06

"Uitstekende opleiding waarin je ook jezelf beter leert kennen. Mooie locatie, goede begeleiding. Heel veel aan gehad,zowel op persoonlijk vl… alles lezen - 30-11-2017 17:06

starstarstarstarstar_border
Pam van den Hurk
adviseur duurzame inzetbaarheid/vitaliteit
8
Vitaliteitsadviseur

"De opbouw en inhoud van de opleiding is goed. De trainers beschikken over veel kennis en ervaring. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.Goede interactieve lesdagen. Veel zelf aan de slag, ervaren en gewoon doen!Er is veel interactie tussen trainers en deelnemers. De bevlogenheid van de trainers voor het vakgebied werkt aanstekelijk. Ik raad deze opleiding zeker aan!" - 29-11-2017 07:03

"De opbouw en inhoud van de opleiding is goed. De trainers beschikken over veel kennis en ervaring. Daarnaast zijn ze goed op de hoogte van d… alles lezen - 29-11-2017 07:03

starstarstarstarstar
Hilde Vd Berg
10
Vitaliteitsadviseur

"Ik vond het een leerzame opleiding verzorgd door fijne docenten met veel kennis. De opleiding is erg toepasbaar in de praktijk, ik kan organisaties nu echt een stap verder brengen op dit gebied." - 14-11-2017 12:37

"Ik vond het een leerzame opleiding verzorgd door fijne docenten met veel kennis. De opleiding is erg toepasbaar in de praktijk, ik kan organ… alles lezen - 14-11-2017 12:37

starstarstarstarstar
Ellen Veugelers
Vitaliteitsadviseur en Raymedy coach
10
Vitaliteitsadviseur

"Een praktijkgerichte opleiding waarin uitgedaagd wordt om alle skills te gebruiken. Eenmaal aan de slag merk je pas hoe waardevol de informatie is. Een aanrader voor iedereen die zich wil verdiepen in de begeleiding van anderen." - 13-11-2017 18:18

"Een praktijkgerichte opleiding waarin uitgedaagd wordt om alle skills te gebruiken. Eenmaal aan de slag merk je pas hoe waardevol de informa… alles lezen - 13-11-2017 18:18

starstarstarstarstar_border
S Vd Hoek
Coach
8
Vitaliteitsadviseur

"Prachtige opleiding die je, deels, zelf kunt samenstellen naar wat bij jou past en wat je wilt gaan doen. Je wordt opgeleid in 3 gebieden door leraren die stuk voor stuk zeer vakkundig zijn binnen hun vakgebied en gepassioneerd lesgeven. Het contact wat ik met Sonnevelt heb gehad omtrent mijn traject is vrijwel altijd positief gelopen. Zeker een aanrader als je je professioneel wilt ontwikkelen. " - 13-11-2017 18:17

"Prachtige opleiding die je, deels, zelf kunt samenstellen naar wat bij jou past en wat je wilt gaan doen. Je wordt opgeleid in 3 gebieden do… alles lezen - 13-11-2017 18:17

starstarstarstarstar
Govers
alround medewerker
10
Vitaliteitsadviseur

"Fijne persoonlijke aandacht. Goede verdeling op de cursusdag van lesmateriaal en uitwaaieren in groepjes ,zodat de dag niet te lang is. Enthousiaste opleiders die veel positiviteit uitstralen. Al met al in een woord geweldig :)" - 09-11-2017 16:06

"Fijne persoonlijke aandacht. Goede verdeling op de cursusdag van lesmateriaal en uitwaaieren in groepjes ,zodat de dag niet te lang is. Enth… alles lezen - 09-11-2017 16:06

starstarstarstarstar_border
Carin Puts
Hr Adviseur
8
Vitaliteitsadviseur

"Mooie opleiding. Het leren vanuit de aangeboden stuk theorie en het toepassen van de theorie in de praktijk. Daarnaast het leren van ervaringen van medestudenten. Een aanrader voor iedereen die met het onderwerp vitaliteit en duurzame inzetbaarheid aan de slag wil. " - 23-05-2017 13:41

"Mooie opleiding. Het leren vanuit de aangeboden stuk theorie en het toepassen van de theorie in de praktijk. Daarnaast het leren van ervarin… alles lezen - 23-05-2017 13:41

starstarstarstarstar
Sijtsma
vitaliteiitscoach
10
Vitaliteitsadviseur

"Eerst vernieuwend coachen gedaan, het jaar daarop Trainer Hormoonfactor. Met leraar Ralph Moorman als grote inspirator. Wat heb ik daar veel geleerd. De stof is echt HBO en best pittig. Veel zelfstudie en mijn 1e examen niet gehaald. Sommige opleidingen krijg je kado, alleen door aanwezigheid. Trainer Hormoonfactor moet je echt voor studeren. Het herexamen heb ik gelukkig wel gehaald en nog steeds heb ik elke dag profijt van wat ik geleerd heb. Daarna heb ik stresscounseling gedaan bij Wendy. Een superjuf en ook veel van geleerd. Met deze 3 dipoloma's ben ik vitaliteitscoach geworden en doe ik dat nu in de praktijk. Voeding-beweging-stress in balans = vitaliteit www.lindasijtsma.nl" - 11-12-2016 08:59

"Eerst vernieuwend coachen gedaan, het jaar daarop Trainer Hormoonfactor. Met leraar Ralph Moorman als grote inspirator. Wat heb ik daar veel… alles lezen - 11-12-2016 08:59

starstarstarstarstar
Rosalie van Rijk
10
Vitaliteitsadviseur

"Er heerst tijden de opleidingsdagen een goede sfeer. Goede opbouw van de dagen met zowel theorie als praktijk.
De lesstof zeer interessant en in de praktijk toepasbaar.
Het lesmateriaal staat goed in de dropbox, waardoor het goed terug te vinden is. " - 28-11-2016 07:35

"Er heerst tijden de opleidingsdagen een goede sfeer. Goede opbouw van de dagen met zowel theorie als praktijk. De lesstof zeer interessant … alles lezen - 28-11-2016 07:35

starstarstarstarstar_border
Liesbeth van Dijk
Principal Relationship Manager
8
Vitaliteitsadviseur

"De twee vaste docenten, Wilma en Dennis ware uitstekend. Het doorsturen van materiaal ging soms wat moeizaam. Fijn dat er een derde persoon bij het examen zat. Ik vind deze opleiding een aanrader voor alle HR managers. Je moet nl. ook goed naar jezelf kijken." - 19-05-2016 09:38

"De twee vaste docenten, Wilma en Dennis ware uitstekend. Het doorsturen van materiaal ging soms wat moeizaam. Fijn dat er een derde persoon … alles lezen - 19-05-2016 09:38

starstarstarstar_borderstar_border
Marijke Van Veen
Coach/ trainer
6
Opleiding Vitaliteitcoach

"Enthousiaste docent met zeer veel kennis en ervaring. Ook de literatuur was prettig om te lezen en zeer informatief. Wat toepasbaarheid betreft iets minder makkelijk. Wat voeding betreft zou voor mij meer duidelijkheid in toepasbaarheid mogen komen. Is voor mij nu nog door de bomen het bos niet zien. Heel veel informatie, maar welke voedingsstoffen zijn nu goed bij welke klachten. Zoiets... " - 19-01-2016 11:28

"Enthousiaste docent met zeer veel kennis en ervaring. Ook de literatuur was prettig om te lezen en zeer informatief. Wat toepasbaarheid betr… alles lezen - 19-01-2016 11:28

starstarstarstar_borderstar_border
Maria Dekker
zelfstandig coach, trainer, auteur
6
Opleiding Vitaliteitcoach

"Goed te lezen en behapbaar lesmateriaal, gaf voldoende informatie om in de praktijk al mee aan de slag te gaan, ondanks dat ik slechts 1 module heb gevolgd en het dus niet compleet was...
Prettige locatie, klein maar fijn en in het groenrijke Driebergen!
Jammer dat de opdrachtenbladen niet altijd even zinvol waren en de organisatie van opdrachten, nakijken en afronding verwarrend en slecht georganiseerd was. Dat kan dus zeker beter." - 04-01-2016 09:46

"Goed te lezen en behapbaar lesmateriaal, gaf voldoende informatie om in de praktijk al mee aan de slag te gaan, ondanks dat ik slechts 1 mod… alles lezen - 04-01-2016 09:46