Ervaringen met Voedingsdeskundige

9,3
Gemiddelde score van Voedingsdeskundige producten
Gebaseerd op 111 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Ruud Meij
Soc cult werker
8
Natuurvoedingsadviseur

"Kwaliteitsopleiding waarbij eigen deelname een belangrijke voorwaarde is. Praktijk en theorie goed geïntegreerd. Aanbeveling is dat adviestechnieken meer aandacht krijgen in de opleiding. Lesmap updaten om volledige meerwaarde van de inhoud en opleiding te behalen. daarom 8 punten!" - 04-01-2021 15:58

"Kwaliteitsopleiding waarbij eigen deelname een belangrijke voorwaarde is. Praktijk en theorie goed geïntegreerd. Aanbeveling is dat advieste… alles lezen - 04-01-2021 15:58

starstarstarstarstar_border
Nelleke van Dalen
8
Natuurvoedingsadviseur

"De opleiding was pittig, maar goed. Een gedreven en enthousiaste cursus leider. Overzichtelijke les map. Goede begeleiding op lesdagen en on line. Leuke kook opdrachten. Ook de opdrachten tijdens de lesdagen waren inspirerend. Dat er klassikaal les wordt gegeven, vind ik prettiger dan online. Je leert ook van je mede studenten." - 10-12-2020 16:23

"De opleiding was pittig, maar goed. Een gedreven en enthousiaste cursus leider. Overzichtelijke les map. Goede begeleiding op lesdagen en on… alles lezen - 10-12-2020 16:23

starstarstarstarstar
Marjan Woerden
10
Overgang en voeding

"Deze cursus heb ik voor mezelf gedaan om meer kennis te krijgen over de relatie tussen voeding en de overgang. Ik was benieuwd wat ik zelf met voeding kan doen. Bianca heeft ontzettend veel kennis en de groep was heel divers wat zorgde voor een leuke interactie. Je leert ook veel van elkaars vragen. Zeer leerzaam." - 03-12-2020 12:56

"Deze cursus heb ik voor mezelf gedaan om meer kennis te krijgen over de relatie tussen voeding en de overgang. Ik was benieuwd wat ik zelf m… alles lezen - 03-12-2020 12:56

starstarstarstarstar
ICJ op 't Hoog
Schoonheidsspecialiste
10
Natuurvoedingsadviseur

"De opleiding heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Iedere lesdag was een hele waardevolle, leerzame en leuke dag. Dankzij mijn fijne mede-cursisten en Marion en Carola kijk ik terug op een hele fijne periode.
Nog dagelijks gebruik ik de kennis over Natuurvoeding in de praktijk, waardevolle kennis om betere keuzes te maken voor je eigen gezondheid.

Mocht er in de toekomst een Natuurvoedingsadviseur 2.0 komen, ben ik er bij." - 29-11-2020 21:19

"De opleiding heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Iedere lesdag was een hele waardevolle, leerzame en leuke dag. Dankzij mijn fijne mede… alles lezen - 29-11-2020 21:19

starstarstarstarstar
Wytske Slor
10
Natuurvoedingsadviseur

"Leuke opleiding. Veel geleerd over voeding. Het heeft de inhoud in mijn keukenkastjes en koelkast echt veranderd. De groep was fijn en de docenten super enthousiast. Ze hebben zoveel kennis. Echt een aanrader." - 26-11-2020 14:44

"Leuke opleiding. Veel geleerd over voeding. Het heeft de inhoud in mijn keukenkastjes en koelkast echt veranderd. De groep was fijn en de do… alles lezen - 26-11-2020 14:44

starstarstarstarstar
James van Kramen
10
Voedingssupplementen

"De training is heel leerzaam. ik kwam te weten welke voeding er goed voor mij is, zodat je gezond en fit blijft. Ik ben hier nu al een aantal dagen mee bezig en ik zit lekker in me vel. Echte aanrader!" - 16-11-2020 15:12

"De training is heel leerzaam. ik kwam te weten welke voeding er goed voor mij is, zodat je gezond en fit blijft. Ik ben hier nu al een aanta… alles lezen - 16-11-2020 15:12

starstarstarstarstar
Norah Rietdijk
10
Gezonde voeding

"Door deze training gevolgd te hebben ben ik me meer bewust van wat ik dagelijks aan voeding binnen krijg en wat gezond is voor me. Er word duidelijk uitgelegd welke voedingstoffen goed voor je zijn er welke niet. Erg leerzame training!" - 20-10-2020 08:59

"Door deze training gevolgd te hebben ben ik me meer bewust van wat ik dagelijks aan voeding binnen krijg en wat gezond is voor me. Er word d… alles lezen - 20-10-2020 08:59

starstarstarstarstar
James van Kramen
10
Voedingssupplementen

"zeker 5 sterren waard. duidelijke informatie waarin word vertelt hoe we het beste met voeding om kunnen gaan, zoals wat het beste is voor mijn Maag en darmen of hoe verbeter ik de basis van mijn gezondheid.
" - 07-09-2020 15:06

"zeker 5 sterren waard. duidelijke informatie waarin word vertelt hoe we het beste met voeding om kunnen gaan, zoals wat het beste is voor mi… alles lezen - 07-09-2020 15:06

starstarstarstarstar
Greet de Jong
10
Natuurvoedingsadviseur

"Ik heb niets dan lof over deze opleiding!
De lessen waren bijzonder inspirerend en vormen voor mij het begin van een interessante ontdekkingstocht op het gebied van vitale voeding en leefstijl. Carola verstaat de kunst om je op een prettige manier te activeren😉" - 16-07-2020 07:20

"Ik heb niets dan lof over deze opleiding! De lessen waren bijzonder inspirerend en vormen voor mij het begin van een interessante ontdekkin… alles lezen - 16-07-2020 07:20

starstarstar_borderstar_borderstar_border
Esther Cornec
Docent
4
Sportvoedingsadviseur

"Ik herken de andere reviews over aan het lijntje houden. Ik heb me begin dec 2019 ingeschreven en zou met een sinterklaasactie ingeschreven. Dan kreeg je een bol.com bon van 50 euro... ik heb hem nog steeds niet binnen!!!! Meerdere mails en telefoontjes gedaan. Zeer slechte service. Tip als je een cursus zoekt: ik heb veel betere ervaringen met afstandsonderwijs in België. Eens maar nooit meer MHNO zeer onprofessioneel" - 25-05-2020 21:12

"Ik herken de andere reviews over aan het lijntje houden. Ik heb me begin dec 2019 ingeschreven en zou met een sinterklaasactie ingeschreven.… alles lezen - 25-05-2020 21:12

starstarstarstarstar
Mike Van Loo
10
Expert cursus: Voeding Expert (met certificaat)

"Voeding heeft mij altijd al geboeid. Ik weet er veel van, maak eigen recepten. Deze cursus kreeg ik van mijn werkgever aangeboden. Een super training. Het begint met een basistraining. 80% wist ik al, maar toch. Daarna heb ik de videotips van Vivian Reijs bekeken. Heel leuk en nuttig.
De vegan training was ook zeker de moeite waard. Ik ga nu vaker Vegan kopen. De 250 video recepten ga ik nog gebruiken.
De gratis Bol cadeaubonnen zijn mooi meegenomen :) " - 06-03-2020 14:11

"Voeding heeft mij altijd al geboeid. Ik weet er veel van, maak eigen recepten. Deze cursus kreeg ik van mijn werkgever aangeboden. Een super… alles lezen - 06-03-2020 14:11

starstarstarstarstar
Mark de Bie
Arbeidsinspecteur
10
Expert cursus: Voeding Expert (met certificaat)

"Zeer uitgebreide training over voeding. Veel tips en honderden gezonde recepten met videos. Ook leuk dat ze aandacht hebben voor gluten en vegatisch eten.
je krijgt een certificaat wanneer je slaagt voor de online training. Ga ik straks proberen" - 26-02-2020 13:25

"Zeer uitgebreide training over voeding. Veel tips en honderden gezonde recepten met videos. Ook leuk dat ze aandacht hebben voor gluten en v… alles lezen - 26-02-2020 13:25

starstarstarstarstar
Niky Steendam-Jobse
10
Natuurvoedingsadviseur

"Deze opleiding voelde als thuiskomen! De docenten zijn stuk voor stuk erg inspirerend en de medestudenten waren net zo met voeding bezig als ik!
De inhoud van de opleiding is erg interessant. Je leert je gezondheid te ondersteunen met voeding; hoe werken de spijsvertering en stofwisseling, wat hebben deze processen nodig en hoe heeft dit zijn invloed op je gezondheid. Aanrader!" - 03-01-2020 13:56

"Deze opleiding voelde als thuiskomen! De docenten zijn stuk voor stuk erg inspirerend en de medestudenten waren net zo met voeding bezig als… alles lezen - 03-01-2020 13:56

starstarstarstarstar_half
Monique de Roo
eigenaar Harmoniq en MoFresh
9
Natuurvoedingsadviseur

"Top: de inhoud van de training, de structuur en opzet, de trainsters Carola is erg inspirerend, mooie afwisseling theorie en praktijk/doen, locatie Den Bosch is super. Leuk om met de producten aan de gang te gaan.

Tips:
Locatie Den Haag vervangen door andere locatie meer passend bij de opleiding natuurvoeding.
Meer informatie hoe je de gesprekken voert en echt advies geeft, " - 26-11-2019 11:22

"Top: de inhoud van de training, de structuur en opzet, de trainsters Carola is erg inspirerend, mooie afwisseling theorie en praktijk/doen, … alles lezen - 26-11-2019 11:22

starstarstarstarstar_half
Jan Hooiman
9
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"Dankzij de cursus heb ik nu meer rust in mijn hoofd, slaap veel beter, heb meer balans in mijn leven, maak keuzes die voor mij goed zijn (en niet alleen voor anderen), ik heb meer energie, een positiever beeld over mijzelf en over de toekomst. Daarnaast heb ik veel inzicht gekregen in mijzelf waarmee ik het vertrouwen heb dat ik me niet alleen nu zo voel, maar ook de tools in handen heb om dit te kunnen blijven vasthouden." - 13-06-2019 12:42

"Dankzij de cursus heb ik nu meer rust in mijn hoofd, slaap veel beter, heb meer balans in mijn leven, maak keuzes die voor mij goed zijn (en… alles lezen - 13-06-2019 12:42

starstarstarstarstar
Danny de Draak
10
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"Ik ben mentaal ook heel duidelijk veranderd. Als ik terugkijk op mezelf voordat ik de cursus in ben gegaan en dat vergelijk met hoe ik me nu voel en hoe ik denk, dan is dat een wereld van verschil. Het allermooiste is dat ik niet de enige ben die het ziet, maar ik hoor het ook terug van mijn collega’s, vrienden en familie." - 13-06-2019 12:40

"Ik ben mentaal ook heel duidelijk veranderd. Als ik terugkijk op mezelf voordat ik de cursus in ben gegaan en dat vergelijk met hoe ik me nu… alles lezen - 13-06-2019 12:40

starstarstarstarstar
Peter Vinger
10
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"Een belangrijk deel in de cursus is bewegen, Gezonder Leven heeft me zowel mentaal als fysiek in beweging gebracht. Ik voel me fit, hardloop zonder problemen drie keer per week een rondje van vijf kilometer. Iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou doen en helemaal niet dat ik het zo lekker zou vinden. Voor mij de ideale manier om mijn hoofd leeg te maken en daarna zowel mentaal als fysiek een stuk lekkerder te voelen!" - 13-06-2019 12:38

"Een belangrijk deel in de cursus is bewegen, Gezonder Leven heeft me zowel mentaal als fysiek in beweging gebracht. Ik voel me fit, hardloop… alles lezen - 13-06-2019 12:38

starstarstarstarstar
Tommen Vliegman
10
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"Ik weet dat ik altijd alert moeten blijven en goed naar mijn lijf zal moeten luisteren om niet over mijn grenzen te gaan, maar ik weet nu gelukkig hoe ik aan de juiste knoppen kan draaien om een gezonde balans te houden. Met een sterk gegroeid zelfvertrouwen heb ik de juiste keuzes gemaakt en is het leven weer de moeite waard!" - 13-06-2019 12:35

"Ik weet dat ik altijd alert moeten blijven en goed naar mijn lijf zal moeten luisteren om niet over mijn grenzen te gaan, maar ik weet nu ge… alles lezen - 13-06-2019 12:35

starstarstarstarstar
Idres Spiegel
10
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"De cursus Gezonder Leven, bracht mij wat ik nodig had om verder te herstellen en de juiste keuzes te maken. Met mooie en confronterende fysieke oefeningen, anekdotes en metaforen leerde hij mij om de regie weer in handen te nemen en mijn grenzen te blijven bewaken." - 13-06-2019 12:33

"De cursus Gezonder Leven, bracht mij wat ik nodig had om verder te herstellen en de juiste keuzes te maken. Met mooie en confronterende fysi… alles lezen - 13-06-2019 12:33

starstarstarstarstar_half
Martijn Jonge
9
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"Ik een aantal trajecten gevolgd om weer op de been te komen. En deze cursus had gewoon het totaalpakket voor een mooie prijs. Langzaam ging het beter, en ben blij deze cursus gevolgd te hebben. " - 13-06-2019 12:30

"Ik een aantal trajecten gevolgd om weer op de been te komen. En deze cursus had gewoon het totaalpakket voor een mooie prijs. Langzaam ging … alles lezen - 13-06-2019 12:30

starstarstarstarstar_half
Ed Spreeuw
9
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"In 2012 ging dat niet langer. Ik kreeg complete black-outs waarin ik dingen vergat en ook basale dagelijkse handelingen niet meer voor elkaar kreeg (vaatwasser leeg ruimen bijvoorbeeld of boodschappen doen). Ik voelde dat het echt niet goed was en ik zocht hulp en ben toen deze cursus tegengekomen. God zij dank, ben nu echt genezen van deze ellende. Bedankt Stichting Gezondheid!" - 13-06-2019 12:25

"In 2012 ging dat niet langer. Ik kreeg complete black-outs waarin ik dingen vergat en ook basale dagelijkse handelingen niet meer voor elkaa… alles lezen - 13-06-2019 12:25

starstarstarstarstar_half
Eddard Eerman
9
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"Een burn-out komt je niet aanwaaien, daar moet je keihard voor werken. Dat klopt. Ik heb te lang, te hard, zonder op mijn gezondheid te letten en zonder de signalen van mijn lichaam te herkennen. Ik maakte carrière en “the sky”leek “the limit”. De cursus heeft mij iets meer afgeremd en wat meer structuur in mijn leven gebracht" - 13-06-2019 12:22

"Een burn-out komt je niet aanwaaien, daar moet je keihard voor werken. Dat klopt. Ik heb te lang, te hard, zonder op mijn gezondheid te lett… alles lezen - 13-06-2019 12:22

starstarstarstarstar
Podrick Hulpenaar
10
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"Dankzij de cursus Gezonder Leven heb ik weer vertrouwen in de toekomst en zin in het leven. Ik ben inmiddels weer fulltime aan het werk, maar op een voor mij gezonde manier. Ik heb gekozen voor een andere functie binnen het bedrijf. Een functie die beter bij mij past." - 13-06-2019 12:20

"Dankzij de cursus Gezonder Leven heb ik weer vertrouwen in de toekomst en zin in het leven. Ik ben inmiddels weer fulltime aan het werk, maa… alles lezen - 13-06-2019 12:20

starstarstarstarstar_half
Clegane Bergen
9
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"Gezonder Leven is goed opgebouwd met eerst ruimte voor herstel en aansluitend toewerken naar opbouw. De Stichting Gezondheid heeft mij erg goed geholpen met hun eigen levenservaring en betrokken manier van coaching. Ik denk ook met een lach terug aan zijn metaforen en fysieke oefeningen. Wat een spiegel kreeg ik af en toe voor gehouden. Soms confronterend en soms emotioneel. Met name op die momenten leerde ik veel over mezelf en ik heb er nog dagelijks steun aan privé- en werksituaties. Top cursus! " - 13-06-2019 12:16

"Gezonder Leven is goed opgebouwd met eerst ruimte voor herstel en aansluitend toewerken naar opbouw. De Stichting Gezondheid heeft mij erg g… alles lezen - 13-06-2019 12:16

starstarstarstarstar_half
Shandor de Hond
9
Gezonder Leven: Voeding / Afvallen / Stress / Burn-out / Yoga / Mindfulness

"Samen met Stichting Gezondheid hebben we de ruimte gecreëerd die nodig was voor mijn herstel. Dat betekende mijn levensstijl aanpassen en zorgen voor een betere balans. Ik leerde via de cursus weer wat voelen was en leerde luisteren naar de signalen die mijn lijf me gaf. Luisteren naar die signalen was moeilijk maar ernaar handelen, en mijn grenzen aangeven dat was nog lastiger voor mij. Ik paste me altijd aan iedereen aan. Een keer ‘nee’ zeggen of doseren doseren heb ik echt moeten leren. Nu gaat het me een stuk beter af en het voelt ook goed." - 13-06-2019 12:14

"Samen met Stichting Gezondheid hebben we de ruimte gecreëerd die nodig was voor mijn herstel. Dat betekende mijn levensstijl aanpassen en zo… alles lezen - 13-06-2019 12:14