Marketing en Leiderschap (SRM MKT C) - Virtual Classroom

Marketing en Leiderschap (SRM MKT C) - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Deze opleiding is ontwikkeld voor marketingprofessionals die zich willen verdiepen in strategische marketing en daarbij hun leiderschaps- en adviesvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is te…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Consumentengedrag, Marketing, Leiderschap, Brand Management en Marketing management.

Deze opleiding is ontwikkeld voor marketingprofessionals die zich willen verdiepen in strategische marketing en daarbij hun leiderschaps- en adviesvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

In deze opleiding Marketing en Leiderschap (SRM MKT C) duik je in alle facetten van het marketingvak, van consumentengedrag tot online marketing. Je verdiept je in de strategische marketing zoals branding, positionering en de concurrentieanalyse. Daarnaast ga je aan de slag met je leiderschapscapaciteiten. Je ontdekt welke leiderschapsstijlen er zijn en welke het beste bij jou past. Je leert ook hoe je management, stakeholders en collega-afdelingen op strategisch niveau kunt adviseren en motiveren.

Met deze veelzijdige opleiding verdiep je je in alle facetten van marketing: je duikt in de customer journey, waarbij je het consumentengedrag onder de loep neemt. Daarnaast ga je je verdiepen in segmentatie, targeting en positionering. Ook onderwerpen als contentcreatie en branding komen aan bod. Je leert daarnaast adviseren op directieniveau en ontdekt hoe jij diverse leiderschapsstijlen en beïnvloedingsstrategieën effectief kunt inzetten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Masterclass Marketingstrategie (SRM C)
(6 bijeenkomsten)

o Visie, missie en strategie
o SWOT-, markt- en concurrentieanalyse
o Concurrentieanalyse
o Segmentatie, targeting en positionering
o Marketingmix
o Marketingdoelen
o Contentcreatie
o Meetbare KPI's en monitoring

Masterclass Marketing Leiderschap (SRM C)
(4 bijeenkomsten)

o Adviseren op directieniveau/marketing
o Leiderschap en marketingmanagement
o Stakeholdermanagement
o Persoonlijk leiderschap
o Leiderschapsstijlen
o Motiveren en beïnvloeden

3 maanden

Vakopleiding

SRM-MKTCMKTL|Marketing en Leiderschap (SRM MKT C)

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.