Marktinnovatie en CRM (SRM MKT C) - Virtual Classroom

Marktinnovatie en CRM (SRM MKT C) - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Je bent marketingprofessional, -manager of -adviseur en je wilt je kennis op het gebied van innovatiemanagement en CRM sterk ontwikkelen.

Deze Masterclass wordt aangeboden op C-niveau. Niveau C is...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je bent marketingprofessional, -manager of -adviseur en je wilt je kennis op het gebied van innovatiemanagement en CRM sterk ontwikkelen.

Deze Masterclass wordt aangeboden op C-niveau. Niveau C is...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Om te voorkomen dat je de interesse van je klanten verliest, is het zaak om het aanbod van jouw organisatie up-to-date te houden. Daarom wil je als marketeer de marktinnovaties op de voet blijven volgen. Tijdens de vakopleiding Marktinnovatie en CRM (SRM MKT C) verdiep je je in innovatiemanagement. Je leert op een duurzame manier producten en diensten te innoveren, zodat je als organisatie relevant blijft. Uiteraard blijft de klanttevredenheid hierin belangrijk. Daarom besteed je tijdens deze vakopleiding ook aandacht aan de customer lifecycle analyse en verschillende CRM-uitdagingen. Zo ga je mee met de laatste innovaties binnen je we...

Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met innovatiestrategieën en het signaleren van mogelijke risico’s. Je leert innovaties zo soepel mogelijk door te voeren. Daarnaast leer je vanuit strategisch opzicht naar je klanten te kijken. Door middel van verschillende analyses en het uitwerken van een CRM-strategie leer je je doelgroep nog beter kennen. Ook leer je hoe je marketingprocessen kunt automatiseren en hoe je hierbij op een effectieve manier databronnen kunt gebruiken. De vakopleiding wordt verzorgd door een docent met ruime ervaring in de praktijk. Door concrete voorbeelden pak je de theorie sneller op.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Masterclass Conceptontwikkeling en Marketinginnovatie (SRM C)
(4 bijeenkomsten)

o Innovatie: proces en resultaten
o Product- en dienstinnovatie
o Naar een excellente klantervaring
o Procesinnovatie
o Conceptontwikkeling en design thinking
o Duurzame innovatie
o Business model innovatie
o Effectief innoveren

Masterclass CRM en Loyalty (SRM C)
(6 bijeenkomsten)

o Customer lifecycle analyse en klanttevredenheid (NPS)
o Analyse en CRM-uitdaging
o Van klantwaardeanalyse naar een CRM-strategie
o Marketing automation
o Customer databronnen en datamanagement
o Verandermanagement en plateauplanning
o Kritische succesfactoren
o Juridische aspecten

3 maanden

Vakopleiding

SRM-MKTCMICRM|Marktinnovatie en CRM (SRM MKT C)

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.