Neuromarketing - SRM Track - Virtual Classroom

Neuromarketing - SRM Track - Virtual Classroom

SRM
Logo van SRM
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 SRM heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Deze track is bedoeld voor marketeers, marketingmanagers, marketingadviseurs en leidinggevenden aan marcom- of marketing- en salesteams. De training is ook interessant voor jou als je als onderneme...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Neuromarketing, Online marketing, SEO, Innovatieve marketing en Marketing management.

Deze track is bedoeld voor marketeers, marketingmanagers, marketingadviseurs en leidinggevenden aan marcom- of marketing- en salesteams. De training is ook interessant voor jou als je als onderneme...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.

Neuromarketing gaat om het onbewust beïnvloeden van je doelgroep en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse marketingstrategieën. Voor jou als marketeer is het van belang om bij te blijven op dit gebied om niet achterop te raken. Met deze praktische SRM Track maak je kennis met handige tools om met kleine aanpassingen betere resultaten te behalen. Je leert hoe het menselijk brein werkt en bijvoorbeeld wat de impact is van kleuren, prijzen en en merken.

Deze training is een bootcamp in neuromarketing. Je neemt een praktijkcase mee die je samen met de groep die dag gaat uitwerken en presenteren. Tijdens de bijeenkomsten is er veel interactie en je gaat vooral zelf ervaren hoe de theorie in de praktijk werkt. Met deze training beschik je over alle kennis die je nodig hebt om neuromarketing grondig te begrijpen en vooral om het perfect te implementeren binnen jouw bedrijf. Het geeft je waardevolle inzichten op een begrijpelijke en direct toepasbare manier om hier direct van te profiteren.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Neuromarketing - SRM Track

o Na het afronden van deze Masterclass ben jij in staat om:
o Het menselijk brein beter te begrijpen
o Neuromarketingconcepten te implementeren
o De impact van kleuren, merken en prijzen te begrijpen
o Je salesfunnel met inzichten in neuromarketing te optimaliseren
o Alle overtuigingsprincipes van Cialdini te implementeren
o De juiste onderzoeksmethode te gebruiken
o Je te laten inspireren door succesvolle praktijkvoorbeelden
o Direct resultaat te boeken met het doorvoeren van kleine veranderingen

2 dagen

Trainingen

SRM-NMKT-T|Neuromarketing - SRM Track

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.