Personal Trainer Business On Demand (online zelfstudie)

Type product
Niveau

Personal Trainer Business On Demand (online zelfstudie)

Start2Move
Logo van Start2Move
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Start2Move heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

De opleiding Personal Trainer Business is een must voor elke (toekomstige) Personal Trainer die zijn of haar eigen Personal Trainer bedrijf wil opzetten of reeds werkzaam is als Personal Trainer en meer omzet en klanten wil genereren.

Tijdens deze opleiding ga je kennis opdoen over het opstellen van een ondernemersplan. Je leert hoe je de sterke en zwakke punten van je onderneming kunt ontdekken en hoe je onderzoek kan doen naar trends en ontwikkelingen, doelgroepen en concurrenten in jouw markt. Van daaruit leer je strategieën voor een succesvolle onderneming opstellen, en ontdek je hoe je een passend marketingplan kunt ontwikkelen. Tot slot leer je ook hoe je de financiële haalbaarheid van …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Personal Trainer, NLP, Zwemonderwijzer, Sport en Personal branding.

De opleiding Personal Trainer Business is een must voor elke (toekomstige) Personal Trainer die zijn of haar eigen Personal Trainer bedrijf wil opzetten of reeds werkzaam is als Personal Trainer en meer omzet en klanten wil genereren.

Tijdens deze opleiding ga je kennis opdoen over het opstellen van een ondernemersplan. Je leert hoe je de sterke en zwakke punten van je onderneming kunt ontdekken en hoe je onderzoek kan doen naar trends en ontwikkelingen, doelgroepen en concurrenten in jouw markt. Van daaruit leer je strategieën voor een succesvolle onderneming opstellen, en ontdek je hoe je een passend marketingplan kunt ontwikkelen. Tot slot leer je ook hoe je de financiële haalbaarheid van jouw idee kan toetsen middels diverse begrotingen.   
 
Na afronding van deze opleiding kun je als (aankomend) Personal Trainer zelfstandig een ondernemersplan (businessplan) opstellen. Je hebt kennis en handvaten waarmee je de haalbaarheid van jouw idee voor een eigen onderneming in de fitnessbranche kunt toetsen en waar nodig kunt bijstellen. Dit maakt de kans op een succesvolle onderneming vele malen groter. 

Tip: cursisten die nog geen inhoudelijke kennis en/of vaardigheden hebben, adviseren wij één van onze Personal Trainer pakketten. De opleiding Personal Trainer Business is hierbij inbegrepen!


INHOUD VAN DE ON DEMAND OPLEIDING

Tijdens de opleiding Personal Trainer Business On Demand worden de volgende 9 modules behandeld:

  1. Het ondernemersplan 
  2. De ondernemer 
  3. De markt 
  4. SWOT-analyse 
  5. Het marketingplan 
  6. De onderneming 
  7. Begrotingen 
  8. Administratieve organisatie 
  9. Pitchen 

Aan iedere module zijn leerdoelen gekoppeld. Je hebt 24 maanden de tijd om het lesmateriaal te doorlopen.*

*Deze periode is extra lang aangezien deze opleiding vaak deel uitmaakt van de opleidingspakketten tot Personal Trainer.  


OPLEIDINGSGEGEVENS PERSONAL TRAINER BUSINESS ON DEMAND

Vooropleiding

Maakt deze opleiding deel uit van jouw Personal Trainer pakket? Dan raden we je aan deze opleiding te volgen na het behalen van de opleiding Fitnesstrainer A. Je neemt je eerste ervaring als fitnessprofessional dan mee als je gaat nadenken over het opzetten van een eigen bedrijf en/of Personal Brand. 

Duur licentie

In totaliteit omvatten de theorie, video’s, studievragen en casussen ongeveer 17 studiebelastingsuren die je, zelfstandig en op eigen tempo, in 24 maanden tijd dient te volbrengen. 

Lesmateriaal

In je online leeromgeving e-Start vind je al het digitale lesmateriaal, bestaande uit theorie, video’s, casussen en studievragen.

EXAMEN EN DIPLOMERING

Kies je ervoor om de opleiding af te ronden met een examen? Dan maak je aan het eind van de opleiding online een theorie-examen bestaande uit 15 meerkeuzevragen. Nadat dit examen is beoordeeld met minimaal een voldoende, ontvang je jouw digitale certificaat.* Slaag je niet in één keer? Dan kun je een herexamen aanschaffen voor € 15. 

Met dit certificaat kun je aantonen dat je over voldoende kennis beschikt. Het certificaat geeft in bepaalde gevallen vrijstelling: bijvoorbeeld als je je inschrijft voor een Personal Trainer pakket en je al een module On Demand hebt gevolgd. 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Start2Move, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.