Designing and Implementing a Server Infrastructure (20413)

Tijdsduur

Designing and Implementing a Server Infrastructure (20413)

StarTel bv
Logo van StarTel bv
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 StarTel bv heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

StarTel bv biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Den Haag, Deventer, Drachten, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

StarTel in Drachten verzorgt al ruim 20 jaar ICT opleidingen in Nederland en Belgie. 

Volg praktische instructies en oefen planning, ontwerp en implementeer een fysieke en logische Windows Server® 2012 R2-bedrijfsinfrastructuur in deze 5-daagse Microsoft Official-cursus. Deze cursus is deel één in een reeks van twee cursussen die de vaardigheden en kennis biedt die nodig zijn om een ​​Windows Server 2012 R2-infrastructuur in een bedrijfsomgeving te ontwerpen en implementeren. De twee cursussen omvatten gezamenlijk het ontwerpen, plannen, implementeren, beveiligen, bewaken, automatiseren en virtualiseren van een enterprise-serverinfrastructuur. Deze cursus behandelt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijfsoplossing te bieden die handmatige en geautomatiseerde…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: MCSA Windows Server 2012, MCSA, MCSA Windows Server 2016, Skype en Veeam.

StarTel in Drachten verzorgt al ruim 20 jaar ICT opleidingen in Nederland en Belgie. 

Volg praktische instructies en oefen planning, ontwerp en implementeer een fysieke en logische Windows Server® 2012 R2-bedrijfsinfrastructuur in deze 5-daagse Microsoft Official-cursus. Deze cursus is deel één in een reeks van twee cursussen die de vaardigheden en kennis biedt die nodig zijn om een ​​Windows Server 2012 R2-infrastructuur in een bedrijfsomgeving te ontwerpen en implementeren. De twee cursussen omvatten gezamenlijk het ontwerpen, plannen, implementeren, beveiligen, bewaken, automatiseren en virtualiseren van een enterprise-serverinfrastructuur. Deze cursus behandelt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​bedrijfsoplossing te bieden die handmatige en geautomatiseerde serverinstallaties ondersteunt in een fysieke en virtuele omgeving, inclusief de ondersteunende bestands- en opslagservices. Je leert ook de vaardigheden die nodig zijn om zakelijke netwerkoplossingen te bieden, zoals DHCP, IPAM, VPN en DirectAccess. Je leert ook de vaardigheden die nodig zijn om een ​​forest- en domeininfrastructuur te ontwerpen en implementeren, inclusief scenario's voor meerdere domeinen / bos en filialen. Deze cursus is rechtstreeks gekoppeld aan en is de voorkeurskeuze voor praktische voorbereiding op Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE): examen 413: ontwerpen en implementeren en serverinfrastructuur, wat het vierde van vijf examens is die nodig zijn voor MCSE: certificering van serverinfrastructuur.

OPMERKING: Labs in deze cursus zijn gebaseerd op Windows Server 2012 R2 en System Center 2012 R2. Deze cursus is bedoeld voor ervaren IT-professionals die middelgrote tot grote bedrijven ondersteunen en ervaring hebben met het beheer van Windows Server 2012 R2 en een MCSA: Windows Server 2012-certificering of vergelijkbare vaardigheden hebben.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.