De regie in eigen handen nemen

Type product

De regie in eigen handen nemen

Stichting Gezondheid Nederland
Logo van Stichting Gezondheid Nederland
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 Stichting Gezondheid Nederland heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 116 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in HR en #1 in Vitaliteit & Gezondheid.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving


*** Bij iedere cursus krijg je een gratis cadeau. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal boeken en dvd’s of een gratis Bol.com cadeaukaart van 10 euro. De laatste is vrij te besteden en wordt na aanvraag thuisgestuurd.***

Worstel je met iets in je leven? Voel je je angstig of gestrest? Vind je het moeilijk jezelf te motiveren om iets te ondernemen? Het probleem zit misschien in je verwarde hoofd. Het leven is drukker dan vroeger. De meeste van ons voelen ons gejaagd van vroeg tot laat. Omgaan met familie- en werkverplichtingen, een sociaal leven en persoonlijke beslommeringen eisen hun tol. Het enorme aantal klusjes, taken en verantwoordelijkheden die we elke dag hebben is haast niet meer te…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Chemietechniek, Chemie, Natuurkunde, Laboratoriumtechniek en Scheikunde.


*** Bij iedere cursus krijg je een gratis cadeau. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal boeken en dvd’s of een gratis Bol.com cadeaukaart van 10 euro. De laatste is vrij te besteden en wordt na aanvraag thuisgestuurd.***

Worstel je met iets in je leven? Voel je je angstig of gestrest? Vind je het moeilijk jezelf te motiveren om iets te ondernemen? Het probleem zit misschien in je verwarde hoofd. Het leven is drukker dan vroeger. De meeste van ons voelen ons gejaagd van vroeg tot laat. Omgaan met familie- en werkverplichtingen, een sociaal leven en persoonlijke beslommeringen eisen hun tol. Het enorme aantal klusjes, taken en verantwoordelijkheden die we elke dag hebben is haast niet meer te overzien. Dit resulteert in een verward hoofd Het goede nieuws is dat, zelfs als je het leven op dit moment moeilijk te beheersen vindt, je door een paar eenvoudige organisatietechnieken in de praktijk te brengen je een enorm verschil kunt maken voor je mentale en fysieke welzijn. Je kunt controle op je leven herpakken, je concentratie verbeteren en je stresspunten elimineren. Wanneer je de mentale rommel in je hoofd opruimt en je geest beter organiseert, zul je merken dat je meer gedaan krijgt en dat je je over het algemeen een stuk gelukkiger zult voelen. Met meer regie/organisatie kom je tot meer controle en duidelijkheid, zodat je duidelijker kunt zien welke richting je ingaat en kun je je concentreren op de zaken die voor jou het belangrijkst zijn.

Wat krijg je? Inhoudsopgave video's

 1. Introductie
 2. Het Rommel effect
 3. Rommelig huis = Rommelige geest. Hoe los je dit op?
 4. Een gids die je helpt je huis eens goed op te ruimen
 5. Een slecht geordende werkplek = Het einde van productiviteit
 6. Een gids van hoe ruim je je werkplek op
 7. Is jouw leven (geest) een beetje ongeorganiseerd?
 8. Een gids om je leven te organiseren
 9. Kan ik voordeel hebben van een vriendschap?
 10. Je hoofd leegmaken - De waarheid over geluk
 11. Een gids voor een georganiseerd leven
 12. Conclusie

Lengte verschillende hoofdstukken-video’s

 • Totale lengte               1:02:35
 • E-book (Nederlands):
 • Bestandgrootte:           3.64 GB

Stichting Gezondheid Nederland biedt mooie informatie gezondheidstrainingen aan. Doelgroepen zijn zowel particulieren als bedrijven. Deze laatste financieren de trainingen, omdat wetenschappelijk is aangetoond dat hiermee het ziekteverzuim wordt aangepakt.

Zie voor een overzicht van al onze trainingen: 

https://www.springest.nl/stichting-gezondheid-nederland/kies-1-cursus-met-keuze-uit-200-trainingen

https://www.springest.nl/stichting-gezondheid-nederland/kies-6-cursussen-met-keuze-uit-200-trainingen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.