Neon en glow effecten met Adobe Photoshop

Type product

Neon en glow effecten met Adobe Photoshop

Stichting Gezondheid Nederland
Logo van Stichting Gezondheid Nederland
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,5 Stichting Gezondheid Nederland heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 116 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2019: #1 in HR en #1 in Vitaliteit & Gezondheid.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving


*** Bij iedere cursus krijg je een gratis cadeau. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal boeken en dvd’s of een gratis Bol.com cadeaukaart van 10 euro. De laatste is vrij te besteden en wordt na aanvraag thuisgestuurd. ***

Cursus ‘Neon en glow effecten’Zowel met als zonder Nederlandse ondertiteling Als je wel eens hebt gewerkt met Photoshop, zul je hebben gemerkt dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Een van die mogelijkheden is het creëren van neon en glow effecten in foto’s. Maak foto’s indrukwekkender door bijvoorbeeld teksten met een neon effect toe te voegen of door ogen zo te bewerken zodat het lijkt alsof ze ligt geven. Dit leer je allemaal in de cursus ‘Neon en glow effecten’! S…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adobe Photoshop Basis, Adobe (overzicht), Vormgeving, Adobe Creative Suite en Adobe Illustrator Basis.


*** Bij iedere cursus krijg je een gratis cadeau. Je kunt hierbij kiezen uit een aantal boeken en dvd’s of een gratis Bol.com cadeaukaart van 10 euro. De laatste is vrij te besteden en wordt na aanvraag thuisgestuurd. ***

Cursus ‘Neon en glow effecten’Zowel met als zonder Nederlandse ondertiteling Als je wel eens hebt gewerkt met Photoshop, zul je hebben gemerkt dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Een van die mogelijkheden is het creëren van neon en glow effecten in foto’s. Maak foto’s indrukwekkender door bijvoorbeeld teksten met een neon effect toe te voegen of door ogen zo te bewerken zodat het lijkt alsof ze ligt geven. Dit leer je allemaal in de cursus ‘Neon en glow effecten’! Stap voor stap leer je in de cursus hoe je in Photoshop je foto’s bewerkt en hoe je verschillende soorten effecten kunt creëren. Leer bijvoorbeeld hoe je figuren toevoegt aan je foto met een lichtgevend neon effect, of welke kleuren je wel en niet moet gebruiken voor een glow effect. Alles wordt uitgebreid uitgelegd hoe je je foto’s zo kunt bewerken zodat het lijkt alsof een professional het heeft gedaan. Kortom: wil je meer weten over foto’s bewerken met Photoshop, dan is deze cursus perfect! Of je het nu doet voor je werk of gewoon omdat het je interessant lijkt, na het kijken van de cursus ‘neon en glow effecten’ ben je weer een aantal nieuwe skills rijker!    Neon + Glow-effecten in Photoshop: EENVOUDIG!Deze les is voor iedereen die geïnteresseerd is om beter en creatiever te worden in Adobe Photoshop en om hun vaardigheden op het gebied van fotobewerking te verbeteren. Van beginner tot gevorderd, deze cursus is voor iedereen die creatiever wil worden en geweldige dingen wil doen met Photoshop. U kunt de technieken toepassen op uw eigen foto's en indruk maken op uw vrienden en klanten.Na het volgen van deze cursus zult u:

 • In staat zijn om neon- en gloed-effecten toe te passen op afbeeldingen
 • Leer om Photoshop-tools efficiënt te gebruiken
 • Verbeter je gevoel voor creativiteit
 • Heb vertrouwen in de fotobewerking

Info:

 • We hebben 3 projecten in deze cursus. En ik heb al het lesmateriaal geüpload, je kunt ze downloaden via de sectie Bronnen.
 • Neem de tijd en zorg ervoor dat je kijkt en begrijpt wat we in de klas leren. Je mag altijd een paar stappen terug gaan om mij in te halen.
 • Nadat je het project hebt voltooid, kun je ze indienen, zodat ik je feedback kan geven.
 • Laat je niet intimideren, dit is een zeer langzame cursus en je zult snel grip krijgen, zelfs als je een frisse nieuwe beginner bent. En je zult verrast zijn door je eigen prestaties.
 • Test je creativiteit! En aarzel nooit om fouten te maken.

Wat je leert:

 • Word creatiever met Adobe Photoshop
 • Verbeter de digitale fotobewerkingsvaardigheden
 • Ontwikkel een gevoel van creativiteit
 • Efficiënt leren omgaan met Photoshop Tools

Voor wie is deze cursus bedoeld: Iedereen die zijn fotobewerkingsvaardigheden wil verbeteren Inhoudsopgave

 • Neon teksteffect (deel 1)
 • Neon-teksteffect (deel 2)
 • Neon-teksteffect (deel 3)
 • Neondriehoek (deel 1)
 • Neondriehoek (deel 2)
 • Gloedeffect op de ogen
 • Lesbronnen

Voorbeeld lesmateriaal   

Stichting Gezondheid Nederland biedt mooie informatie gezondheidstrainingen aan. Doelgroepen zijn zowel particulieren als bedrijven. Deze laatste financieren de trainingen, omdat wetenschappelijk is aangetoond dat hiermee het ziekteverzuim wordt aangepakt.

Zie voor een overzicht van al onze trainingen: 

https://www.springest.nl/stichting-gezondheid-nederland/kies-1-cursus-met-keuze-uit-200-trainingen

https://www.springest.nl/stichting-gezondheid-nederland/kies-6-cursussen-met-keuze-uit-200-trainingen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.