Schrijf je boek online

Type product
Niveau
Trainer
Bianca Kroon
Logo van Studytube BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Studytube BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 146 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Leer praktische vaardigheden online.

Op Studytube volg je praktische en resultaatgerichte online trainingen gegeven door Top Experts. 

Beschrijving

Wist je dat het publiceren van een boek bij uitstek geschikt is om jezelf te onderscheiden? Als professional in de dienstverlenende sector moet je extra je best doen om je te onderscheiden van collega-ondernemers in dezelfde branche. Je hebt immers geen tastbaar product van jouw expertise om te kunnen laten zien. Hoe kun jij jezelf en je bedrijf profileren en beter in de markt zetten? Hoe krijg jij de erkenning voor je ervaring of je visie en word je gezien als dé expert in je vakgebied? Een boek is een uitstekend middel om te laten zien wat je doet en waar je goed in bent. De professional die een boek heeft geschreven (en gepubliceerd!) zet zich direct neer als expert in zijn vakgebied. En …

Lees de volledige beschrijving

516632911 295x166

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Leer praktische vaardigheden online.

Op Studytube volg je praktische en resultaatgerichte online trainingen gegeven door Top Experts. 

Wist je dat het publiceren van een boek bij uitstek geschikt is om jezelf te onderscheiden? Als professional in de dienstverlenende sector moet je extra je best doen om je te onderscheiden van collega-ondernemers in dezelfde branche. Je hebt immers geen tastbaar product van jouw expertise om te kunnen laten zien. Hoe kun jij jezelf en je bedrijf profileren en beter in de markt zetten? Hoe krijg jij de erkenning voor je ervaring of je visie en word je gezien als dé expert in je vakgebied? Een boek is een uitstekend middel om te laten zien wat je doet en waar je goed in bent. De professional die een boek heeft geschreven (en gepubliceerd!) zet zich direct neer als expert in zijn vakgebied. En ontvangt de erkenning die hij verdient. In deze online training doorloop je het gehele stappenplan, van idee tot een manuscript dat klaar is voor de vormgever. Je krijgt onder meer antwoord op vragen als:
  • Hoe ga je om met al die ideeën voor een boek en weet je hoe je moet beginnen? Veel professionals hebben fantastische, nieuwe ideeën voor het schrijven van hun boek. Hierdoor kunnen ze de focus verliezen en vervolgens de motivatie om te beginnen. Hoe kun je je goede ideeën behouden en je wapenen tegen valkuilen?
  • Wat kun je doen als je het schrijven uitstelt en moeite hebt om jezelf te blijven motiveren? Veel experts stellen het schrijven uit, omdat ze denken dat ze niet (goed genoeg) kunnen schrijven. Hoe ga je om met twijfel over je schrijftalent? Dankzij het stappenplan doorloop je alle fases, zodat jij je boek naar de beste kwaliteit kunt schrijven.
  • Hoe kun je je boek tijdens het schrijven al promoten? Veel auteurs komen er na het schrijven en publiceren van hun boek achter dat niemand hun boek koopt, omdat niemand weet dat het boek er is. Door een marketingplan te maken, breng je je boek onder de aandacht bij mensen die geïnteresseerd zijn in jou en jouw dienst of product.
  • Hoe kun je andere mensen inschakelen om je boek geschreven te krijgen en krijg je de kwaliteit die jij voor ogen hebt? Succesvolle schrijvers maken gebruik van de expertise van professionals. Hoe beslis je aan wie je jouw manuscript toevertrouwt? Als je weet wat je van de ander kunt verwachten dan is het heel eenvoudig om de juiste vragen te stellen zodat je kunt beoordelen of de betreffende professional jou wel of niet kan helpen.
  • Wat zijn de belangrijkste zaken waarop je moet letten bij het schrijven en publiceren van je boek en hoe herken je valkuilen? Veel beginnende schrijvers leren door schade en schande. Dat kan hun veel tijd en geld kosten. Door van te voren op de hoogte te zijn hoe het proces verloopt en waar je op moet letten, ben je in staat om problemen en/of extra kosten te voorkomen.

Er zijn nog geen ervaringen. Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Bianca Kroon - uitgever | auteursbegeleiding non-fictie voor schrijven, publiceren en promotie van je kennis
Bianca Kroon
uitgever | auteursbegeleiding non-fictie voor schrijven, publiceren en promotie van je kennis

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?