Leadership Bootcamp (KLTP Programma 40 uur)

Niveau
Tijdsduur

Leadership Bootcamp (KLTP Programma 40 uur)

SUCCES MEETBAAR BIEDT BETAALBARE TRAININGEN
Logo van SUCCES MEETBAAR BIEDT BETAALBARE TRAININGEN

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

SUCCES MEETBAAR BIEDT BETAALBARE TRAININGEN biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Ede, Eindhoven, Gouda, Hilversum, Rotterdam, Veenendaal

Beschrijving

Succes is een reis, geen bestemming - en de weg die u kiest u bepaalt uw succes. Voor een bedrijf is het onmogelijk om succes te behalen zonder uitrusting en de ontwikkeling van haar mensen. Dat is de primaire rol van alle leiders. Om ervoor te zorgen dat de waarden van de onderneming, het doel en de missie worden onderhouden en voortdurend nageleefd door alle medewerkers, toezichthouders, op welk niveau dan ook moeten leiders leren om invloed uit te oefenen, te dienen, motiveren, inspireren, leiden, beheren, onderhouden en coachen van hun personeel. Het draait allemaal om het hebben van een juiste houding voor het creëren van vertrouwen en relatie tussen medewerkers en hun managers. Bedrijv…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coachend Leidinggeven, Leiderschap, Leidinggeven, Co-actief coachen en Feedback geven.

Succes is een reis, geen bestemming - en de weg die u kiest u bepaalt uw succes. Voor een bedrijf is het onmogelijk om succes te behalen zonder uitrusting en de ontwikkeling van haar mensen. Dat is de primaire rol van alle leiders. Om ervoor te zorgen dat de waarden van de onderneming, het doel en de missie worden onderhouden en voortdurend nageleefd door alle medewerkers, toezichthouders, op welk niveau dan ook moeten leiders leren om invloed uit te oefenen, te dienen, motiveren, inspireren, leiden, beheren, onderhouden en coachen van hun personeel. Het draait allemaal om het hebben van een juiste houding voor het creëren van vertrouwen en relatie tussen medewerkers en hun managers. Bedrijven zijn succesvol, niet alleen vanwege hoe goed ze hun leiders leiden, maar ook door de wijze waarop hun volgelingen hen volgen. Daarom is het investeren in uw werknemers ter verbetering van hun prestaties zeer zeker de moeite waard. De KLTP programma - als een echte "People-Centered" workshop - zal uw medewerkers en managers voorzien van een professionele en persoonlijke "Toolbox" zodat ze voldoen aan hun dagelijkse behoefte als verantwoordelijke leiders. Simpelweg omdat Leiderschap gerelateerd is aan invloed - niets meer, niets minder.

De KLTP programma gaat over het verfijnen van de Leader's (Manager & Bestuur) vaardigheid door de invoering van de juiste houding (Mindset) bij het delegeren, coachen, communiceren, waarbij innoveren, veranderen, oplossen van problemen en leiden van anderen op het werkterrein een grote rol spelen. Dit is wat elke leider zou moeten doen. Gedurende het programma is er voldoende ruimte alwaar men leert zich te identificeren en zich krachtig op te stellen (vaccineren)  voor het oplossen van problemen. 

Leadership is influence, nothing more, nothing less!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.