Succes in Balans

Niveau
Tijdsduur
Logo van Succes in Balans

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

'Succes in Balans' is ontwikkeld voor vrouwelijke professionals, leidinggevenden en ondernemers die met verschillende soms conflicterende belangen te maken hebben. De issues kunnen variëren van onzekerheid over hun carrière tot een gebrek aan een effectiviteit in een (masculiene) werkomgeving. Soms speelt de balans tussen werk en privé een rol of ervaren deelnemers een (sluimerend) gevoel van fysieke of mentale disbalans doordat ze met veel dingen tegelijk bezig zijn en zichzelf daardoor voorbijlopen. Waar de focus moet liggen en wat de 'perfecte' balans is, verschilt per persoon. Maar het zou wel een bewuste focus moeten zijn in plaats van een onvermogen om keuzes te maken. In vijf stappen …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Gezondheid, Gezondheidsbevordering, Voedingsdeskundige, Sport en Afslanken.

'Succes in Balans' is ontwikkeld voor vrouwelijke professionals, leidinggevenden en ondernemers die met verschillende soms conflicterende belangen te maken hebben. De issues kunnen variëren van onzekerheid over hun carrière tot een gebrek aan een effectiviteit in een (masculiene) werkomgeving. Soms speelt de balans tussen werk en privé een rol of ervaren deelnemers een (sluimerend) gevoel van fysieke of mentale disbalans doordat ze met veel dingen tegelijk bezig zijn en zichzelf daardoor voorbijlopen. Waar de focus moet liggen en wat de 'perfecte' balans is, verschilt per persoon. Maar het zou wel een bewuste focus moeten zijn in plaats van een onvermogen om keuzes te maken. In vijf stappen ontdek jij wat je drijft, wat jouw kwaliteiten zijn en op welke punten je meer focus wilt om succesvol te kunnen zijn. Je leert nieuwe manieren om invloed uit te oefenen op je omgeving en kansen te creëren. Je krijgt praktische handvatten in energiemanagement, die je helpen stappen vanuit balans te zetten. Kortom, je weet weer waar je naar op weg bent en creëert een eigen pad, vanuit de balans die past in jouw persoonlijke context.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.