Training storytelling vanuit de dynamiek van enthousiasme

Type product
Tijdsduur
Logo van Superpromoter Academy

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Mensen zijn van oorsprong verhalenvertellers. Storytelling en de dynamiek van enthousiasme zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zonder enthousiasme mist een verhaal overtuigingskracht en zonder verhalen kan enthousiasme zich niet verspreiden. Het idee voor deze training ontstond door interviews met enthousiaste klanten en medewerkers. Deze mensen hadden zoveel mooie verhalen te vertellen. Verhalen waar binnen de bedrijven tot dan toe weinig aandacht voor was. Het overbrengen van een verhaal is iets anders dan een bericht plaatsen op het intranet. Storytelling krijgt pas waarde als verhalen impact hebben en worden doorverteld. Ik ben me toen gaan verdiepen in de techniek  van Storytelling…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Storytelling, Concepting, Verhalen schrijven, Conceptontwikkeling en Leiderschap.

Mensen zijn van oorsprong verhalenvertellers. Storytelling en de dynamiek van enthousiasme zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zonder enthousiasme mist een verhaal overtuigingskracht en zonder verhalen kan enthousiasme zich niet verspreiden. Het idee voor deze training ontstond door interviews met enthousiaste klanten en medewerkers. Deze mensen hadden zoveel mooie verhalen te vertellen. Verhalen waar binnen de bedrijven tot dan toe weinig aandacht voor was. Het overbrengen van een verhaal is iets anders dan een bericht plaatsen op het intranet. Storytelling krijgt pas waarde als verhalen impact hebben en worden doorverteld. Ik ben me toen gaan verdiepen in de techniek  van Storytelling, van Aristoteles tot Obama. Gecombineerd met nieuwe inzichten uit de neurologie en de psychologie heb ik deze kennis gebruikt om een nieuwe training op te zetten. Deelnemers krijgen handvatten aangereikt om zelf een overtuigende verhalenverteller te worden en om collega’s hierbij te helpen. De training wordt aangeboden in het Nederlands en in het Engels. 

De Superpromoter Academy is in het leven geroepen om kennis en vaardigheden over dynamiek van enthousiasme te vergaren, te delen en te activeren.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Storytelling.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.