Ervaringen met Duits schrijven

9,4
Gemiddeld cijfer voor Duits schrijven producten
Gebaseerd op 79 ervaringen
starstarstarstarstar
Kris Van weezep
Digital marketeer
10
Training Zakelijk Duits klassikaal

"Via via over BTR gehoord en een training gepland met een aantal collega’s. Wij opereren vanuit Twente, wat ervoor zorgt dat we met Duitse klanten te maken hebben. Een training op dit gebied was dus voor ons zeer praktisch. Training verliep soepel, de trainster (Stefanie) kon ook nog veel vertellen over de cultuur en mentaliteit van Duitse personen! Toch net wat anders dan hier in Nederland" - 01-12-2021 08:46

"Via via over BTR gehoord en een training gepland met een aantal collega’s. Wij opereren vanuit Twente, wat ervoor zorgt dat we met Duitse kl… alles lezen - 01-12-2021 08:46

starstarstarstarstar
Dejan Oude geerdink
Student
10
Training Zakelijk Duits in-company

"Omdat ik voor mijn werk dichtbij de grens veel met Duitsers moet communiceren heb ik een training Zakelijk Duits gevolgd bij BTR. De trainer heeft zich goed ingeleefd in mijn behoefte en de training sloot daarom perfect aan op wat ik wou leren. Toptraining, bedankt!" - 23-11-2021 08:57

"Omdat ik voor mijn werk dichtbij de grens veel met Duitsers moet communiceren heb ik een training Zakelijk Duits gevolgd bij BTR. De trainer… alles lezen - 23-11-2021 08:57

 Grijp
starstarstarstarstar
Grijp
Team manager
10
Training Zakelijk Duits in-company

"Onlangs heb ik deze cursus gevolgd bij BTR. De Cursus sloot perfect aan bij mijn behoefte en heeft mij enorm verder geholpen om mijn Duits nog beter in te kunnen zetten. daarnaast zou ik BTR Trainingen bij iedereen aanbevelen. een uitstekend verzorgde training met een zeer kundige en vriendelijke trainer" - 19-11-2021 08:15

"Onlangs heb ik deze cursus gevolgd bij BTR. De Cursus sloot perfect aan bij mijn behoefte en heeft mij enorm verder geholpen om mijn Duits n… alles lezen - 19-11-2021 08:15

starstarstarstarstar
Renate Sanders
Receptioniste
10
Training Zakelijk Duits in-company

"Binnen mijn werk heb ik veel te maken met Duitstalige klanten. Mijn kennis van deze taal was prima, maar ook beperkt. Een training gericht op telefoneren en klantgericht communiceren binnen de Duitse taal was daarom zeer welkom en ook zeer goed bevallen!" - 18-11-2021 14:32

"Binnen mijn werk heb ik veel te maken met Duitstalige klanten. Mijn kennis van deze taal was prima, maar ook beperkt. Een training gericht o… alles lezen - 18-11-2021 14:32

Peter Takens
starstarstarstarstar
Peter Takens
10
Training Zakelijk Duits in-company

"Fijn en goede les gehad. Was goed te volgen en zeker voor herhaling vatbaar! Hoop snel de andere talen te kunnen volgen via BTR
! Dank voor de snelle service en hopelijk tot snel in de toekomst" - 18-11-2021 14:00

"Fijn en goede les gehad. Was goed te volgen en zeker voor herhaling vatbaar! Hoop snel de andere talen te kunnen volgen via BTR ! Dank voor… alles lezen - 18-11-2021 14:00

Robin van Reenen
starstarstarstarstar
Robin van Reenen
10
Training Zakelijk Duits in-company

"Wat mij het meest aanspreekt is de recht toe recht aan aanpak. Duidelijk in de communicatie en helder in aanpak. Door het zorgvuldig matchen van trainer/ behoefte is het resultaat er zeker naar. Top." - 18-11-2021 09:40

"Wat mij het meest aanspreekt is de recht toe recht aan aanpak. Duidelijk in de communicatie en helder in aanpak. Door het zorgvuldig match… alles lezen - 18-11-2021 09:40

starstarstarstarstar
Aaiwen * Nazier
Team Lead Field Sales
10
Training Zakelijk Duits in-company

"Ik heb de training zakelijk Duits van BTR gevolgd. Het zeer leerzaam en behulpzaam.
De trainer was goed te volgen en had heel veel geduld.
Met deze training kan ik mijn werk nog beter doen. " - 18-11-2021 09:28

"Ik heb de training zakelijk Duits van BTR gevolgd. Het zeer leerzaam en behulpzaam. De trainer was goed te volgen en had heel veel geduld.… alles lezen - 18-11-2021 09:28

starstarstarstarstar
Jur Immink
Area Sales Manager
10
Training Zakelijk Duits in-company

"Zeer fijne cursus gehad. Erg benaderbare en informatieve lessen. Een stuk meer comfortabel bij het spreken van de Duitse taal en dat was mijn doel. Daarnaast adequate opvolgen van de lessen. Vrij snel na afloop van iedere les extra cursus materiaal ontvangen. " - 08-11-2021 08:35

"Zeer fijne cursus gehad. Erg benaderbare en informatieve lessen. Een stuk meer comfortabel bij het spreken van de Duitse taal en dat was mij… alles lezen - 08-11-2021 08:35

starstarstarstarstar
De Jong
10
Training Zakelijk Duits in-company

"Tijdens deze cursus heb ik veel geleerd en heb ik mijn Duits op een nog hoger niveau gebracht. De focus lag op het nog verder verbeteren van luister- en spreekvaardigheid. De docent is zelf van Duitse komaf en is daardoor uitermate vaardig. Nu kan ik nog vloeiender en met meer zelfvertrouwen Duits met onze klanten spreken. Aan het einde van elke les was er huiswerk en dat zorgde ervoor dat je niveau kon verbeteren. De gesprekslessen waren op een leuke en interactieve manier. Als ik mijn Duits door zou willen verbeteren dan zou ik zeker weer een cursus van haar doen. Bedankt!" - 08-11-2021 08:20

"Tijdens deze cursus heb ik veel geleerd en heb ik mijn Duits op een nog hoger niveau gebracht. De focus lag op het nog verder verbeteren van… alles lezen - 08-11-2021 08:20

starstarstarstarstar
Joost Leliefeld
Accountmanager
10
Training Zakelijk Duits in-company

""Goede training, duidelijke opzet. Heldere communicatie. En de trainer was zeer competent in de engelse
taal. In het begin vond ik het nog wel lastig om mij goed te uiten in het engels op zakelijk gebied. Ik raad deze training aan voor mensen die ook graag buiten de nationale grenzen opereren!"" - 02-11-2021 16:44

""Goede training, duidelijke opzet. Heldere communicatie. En de trainer was zeer competent in de engelse taal. In het begin vond ik het nog… alles lezen - 02-11-2021 16:44

starstarstarstarstar
Roy Baas
Manager
10
Training Zakelijk Duits in-company

""Top training met een duidelijke opzet. Heldere communicatie. In het begin vond ik het nog wel lastig om mij goed te uiten in het Duits op zakelijk gebied. Maar na het uitvoeren van de bijhorende oefeningen merkte ik dat ik er steeds beter in werd. De eerste vruchten werpen zich al af, in zoverre dat wij een belangrijke internationale klant hebben weten binnen te halen. Top dus! Ik raad deze training aan voor mensen die ook graag buiten de nationale grenzen opereren!"" - 02-11-2021 16:04

""Top training met een duidelijke opzet. Heldere communicatie. In het begin vond ik het nog wel lastig om mij goed te uiten in het Duits op z… alles lezen - 02-11-2021 16:04

starstarstarstarstar
Gerben Horstman
10
Training Zakelijk Duits in-company

"Super geregeld!!!
Zaken doen met BTR betekend dat je weet dat het geregeld wordt. Korte lijnen en kennis van zaken. Zowel de collega's van BTR als de trainers kan ik aanbevelen." - 02-11-2021 15:29

"Super geregeld!!! Zaken doen met BTR betekend dat je weet dat het geregeld wordt. Korte lijnen en kennis van zaken. Zowel de collega's van … alles lezen - 02-11-2021 15:29

starstarstarstarstar_border
Robbert Zijlstra
Sales Engineer
8
Training Zakelijk Duits klassikaal

"Een goeie training, duidelijke uitleg, en erg veel van geleerd. Er werd veel tijd genomen om iedereen uitgebreid op een hoger niveau te krijgen. Daarnaast hebben we ook veel gelachen en was het erg ontspannen" - 18-10-2021 07:34

"Een goeie training, duidelijke uitleg, en erg veel van geleerd. Er werd veel tijd genomen om iedereen uitgebreid op een hoger niveau te krij… alles lezen - 18-10-2021 07:34

Sibout Veenstra
starstarstarstarstar_half
Sibout Veenstra
Mechanical Engineer
9
Training Zakelijk Duits klassikaal

"Deze training is een goede aanvulling geweest op mijn basis kennis die ik al had voor de taal Duits. De stof die wij hebben behandeld tijdens de lessen was voldoende en werd goed uitgelegd!" - 18-10-2021 07:33

"Deze training is een goede aanvulling geweest op mijn basis kennis die ik al had voor de taal Duits. De stof die wij hebben behandeld tijden… alles lezen - 18-10-2021 07:33

starstarstarstarstar_half
Arjen Hazes
Accountmanager
9
Incompany groepstraining Zakelijk Duits (ook online mogelijk)

"Hele goede training! op locatie met maximale aandacht en focus. twee keer per week 2 uur was voor mij optimaal.
de training werd door lieselotte ingericht tot een praktijkgerichte studie met veel eigen inbreng" - 15-09-2021 11:54

"Hele goede training! op locatie met maximale aandacht en focus. twee keer per week 2 uur was voor mij optimaal. de training werd door liese… alles lezen - 15-09-2021 11:54

starstarstarstarstar_border
Jaap Kruit
Mechanical Enigineer R&D
8
Training Zakelijk Duits klassikaal

"Stefanie Wijsman kan met haar duitse achtergrond alle vragen moeiteloos beantwoorden. Naast het gebruikelijke trainingsmateriaal wordt er ook gewerkt met actuele voorbeelden van internet en met de Kahoot quiz kunnen de deelnemers hun kennis van Duitsland en de duitse taal toetsen. " - 25-08-2021 20:21

"Stefanie Wijsman kan met haar duitse achtergrond alle vragen moeiteloos beantwoorden. Naast het gebruikelijke trainingsmateriaal wordt er oo… alles lezen - 25-08-2021 20:21

Mieke Groeneveld
starstarstarstarstar
Mieke Groeneveld
10
Training Zakelijk Duits klassikaal

"Er werd heel erg ingegaan op wat wij als cursisten nodig hadden. Dat was erg fijn. De uitleg was duidelijk en helder. Je kon er terecht met al je vragen." - 23-08-2021 18:55

"Er werd heel erg ingegaan op wat wij als cursisten nodig hadden. Dat was erg fijn. De uitleg was duidelijk en helder. Je kon er terecht met … alles lezen - 23-08-2021 18:55

starstarstarstarstar
Valerie Liem
marketeer
10
Training Zakelijk Duits klassikaal

"Inhoudelijk leuke en goede 12 trainingen gehad. Goede voorbereiding en ondanks dat het online was, vloog de tijd voorbij.
Met een kleine groep hebben we veel geleerd, veel gesproken. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Een goede balans!" - 19-08-2021 10:16

"Inhoudelijk leuke en goede 12 trainingen gehad. Goede voorbereiding en ondanks dat het online was, vloog de tijd voorbij. Met een kleine gr… alles lezen - 19-08-2021 10:16

starstarstarstarstar
Karin Peeze
Receptioniste
10
Training Zakelijk Duits klassikaal

"Een leerzame training door een professionele trainster. Ondanks dat alles online was was het juist heel persoonlijk. De materialen die wie online toegezonden kregen waren uitgebreid en werden goed toegelicht. " - 18-08-2021 21:21

"Een leerzame training door een professionele trainster. Ondanks dat alles online was was het juist heel persoonlijk. De materialen die wie o… alles lezen - 18-08-2021 21:21

starstarstarstarstar
Michel Schipper
10
Training Zakelijk Duits klassikaal

"Ontzettend leuke online begeleiding met veel verschillende oefenvormen. De trainster was super flexibel en kon de aandacht van de cursisten er goed bijhouden. Ook met vragen tussen de cursusdagen door kon je bij de trainster terecht." - 18-08-2021 05:51

"Ontzettend leuke online begeleiding met veel verschillende oefenvormen. De trainster was super flexibel en kon de aandacht van de cursisten … alles lezen - 18-08-2021 05:51

Eduard de Man
starstarstarstarstar
Eduard de Man
key account manager
10
Incompany groepstraining Zakelijk Duits (ook online mogelijk)

"Duidelijke uitleg en begeleiding op het juiste niveau.
Duitse les gericht op je eigen vakgebied mbv praktijk cases.
Fijne professionele trainer.
Kortom een goede aanbeveling voor een ieder die Duits wil leren of zijn/haar Duits wil verbeteren.
" - 24-06-2021 13:13

"Duidelijke uitleg en begeleiding op het juiste niveau. Duitse les gericht op je eigen vakgebied mbv praktijk cases. Fijne professionele tr… alles lezen - 24-06-2021 13:13

starstarstarstarstar
Melis
10
Incompany groepstraining Zakelijk Duits (ook online mogelijk)

"Erg fijne training. Lieselotte geeft op een prettige manier les. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor het goed blijft hangen. Er is ruimte om praktijkvoorbeelden te behandelen & lesstof te herhalen wanneer nodig. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd. " - 21-12-2020 14:44

"Erg fijne training. Lieselotte geeft op een prettige manier les. Ze legt alles heel duidelijk uit waardoor het goed blijft hangen. Er is rui… alles lezen - 21-12-2020 14:44

starstarstarstarstar
Robin Donselaar
10
Incompany groepstraining Zakelijk Duits (ook online mogelijk)

"Het was geen beperking dat de training volledig online werd gegeven. In een kleine groep van 4 personen was alles duidelijk en goed te volgen.
Het materiaal bestaat uit een gewoon boek en een online omgeving; Bloomwise. De combinatie van beide functioneert goed. " - 21-12-2020 13:47

"Het was geen beperking dat de training volledig online werd gegeven. In een kleine groep van 4 personen was alles duidelijk en goed te volge… alles lezen - 21-12-2020 13:47

starstarstarstarstar
Bentum
10
Zakelijk Duits

"Een zeer leerzame cursus gegeven door een ontzettend fijne, kundige leraar, die je blijft boeien. Top!!
In de toekomst zou ik zeer zeker weer een cursus via jullie boeken.
Bedankt voor de lessen!" - 24-11-2020 14:56

"Een zeer leerzame cursus gegeven door een ontzettend fijne, kundige leraar, die je blijft boeien. Top!! In de toekomst zou ik zeer zeker we… alles lezen - 24-11-2020 14:56

Marcel van der Vuurst
starstarstarstarstar_half
Marcel van der Vuurst
9
Zakelijk Duits

"Fijne lessen, Albert heeft veel kennis en weet deze goed te delen. creëert goede interactie met de groep en weet het boeiend te houden, zodat je continue scherp blijft tijdens de lessen." - 24-11-2020 12:54

"Fijne lessen, Albert heeft veel kennis en weet deze goed te delen. creëert goede interactie met de groep en weet het boeiend te houden, zoda… alles lezen - 24-11-2020 12:54