Ervaringen met Duits

9,6
Gemiddelde score van Duits producten
Gebaseerd op 75 ervaringen
starstarstarstarstar
Lukas de Bruijn
Business Manager
10
Online maatwerktraining Duits (30 uur)

"Zeer tevreden. Fijne en goede training/lessen gehad, helemaal op maat/interesse gemaakt.

Helaas was alles digitaal, waarvan ik mij afvroeg of het net zo effectief was als fysiek. Dit bleek echter totaal geen probleem (al blijft het fysieke mijn voorkeur hebben vanwege het nog persoonlijkere contact).

Helaas ontving ik het theorieboek pas nadat de cursus als gestart was. Mede hierdoor heb ik nooit echt goed de link tussen beide boeken kunnen zien. Wel kan ik zelf met beide boeken verder na afronding van mijn training." - 08-03-2021 07:36

"Zeer tevreden. Fijne en goede training/lessen gehad, helemaal op maat/interesse gemaakt. Helaas was alles digitaal, waarvan ik mij afvroe… alles lezen - 08-03-2021 07:36

starstarstarstarstar
Marieke Roskam
10
Cursus Duits voor Beginners E-Learning

"Fijne cursus die ik in mijn eigen tempo kon doen. Gelukkig maar want ik heb even thuisgezeten de laatste tijd omdat de Horeca gesloten is. Ik sta te popelen om de geleerde taal in de praktijk te gaan toepassen tijdens mijn job. " - 10-02-2021 08:53

"Fijne cursus die ik in mijn eigen tempo kon doen. Gelukkig maar want ik heb even thuisgezeten de laatste tijd omdat de Horeca gesloten is. I… alles lezen - 10-02-2021 08:53

starstarstarstarstar
Marlies Kluin
10
Cursus Duits voor Beginners E-Learning

"Ik ben erg tevreden over de cursus, het is erg uitgebreid en heeft een goede opbouw. Ook fijn contact met de docent. Ik heb een goede basis kunnen leggen en wil me nu nog verder gaan verdiepen in het Duits voor mijn werk. Ik ga daarom nu ook de cursus Zakelijke correspondentie Duits volgen, en vanwege de goede ervaringen ga ik ook deze cursus bij NHA volgen. " - 09-02-2021 12:18

"Ik ben erg tevreden over de cursus, het is erg uitgebreid en heeft een goede opbouw. Ook fijn contact met de docent. Ik heb een goede basis … alles lezen - 09-02-2021 12:18

starstarstarstarstar
Haverkort
10
Cursus Duits niveau 4 - Klassikaal

"Vond het een hele prettige cursus (donderdagavond) om weer echt veel Duits te spreken. Over alledaagse onderwerpen, ook prettig. En natuurlijk het ophalen van de grammatica. Als muziekdocente in Duitsland gaf dit mijn lessen toch echt een 'upgrade', omdat je net wat beter met mijn leerlingen kan praten (ook small talk, is fijn om ze beter te leren kennen). Dus ik vond het een prettige cursus! Niveau 5 ga ik denk ik ook doen bij jullie." - 18-01-2021 15:50

"Vond het een hele prettige cursus (donderdagavond) om weer echt veel Duits te spreken. Over alledaagse onderwerpen, ook prettig. En natuurli… alles lezen - 18-01-2021 15:50

starstarstarstarstar
Ditmar Jense
student
10
Individuele taaltraining Duits

"Door verhuizing naar Duitsland was ik gedwongen mijn beperkte woordenkennis en grammatica van de Duitse taal op te halen.
Op de middelbare school 30 jaar geleden was dit veruit mijn slechtste vak met de minste motavatie daarvoor. Door Simone had ik binnen no time een totaal ander gevoel bij de Duitse taal, en heb ik met veel plezier de 10 online lessen gevolgd. Mijn niveau is met sprongen vooruit gegaan en ik grijp nog regelmatig terug op hand outs en aantekeningen van de lessen. Bij een vervolgcursus ga ik zeker weer naar Regina Coeli." - 08-12-2020 15:02

"Door verhuizing naar Duitsland was ik gedwongen mijn beperkte woordenkennis en grammatica van de Duitse taal op te halen. Op de middelbare… alles lezen - 08-12-2020 15:02

starstarstarstarstar
Robert Schuller
General Manager
10
Individuele taaltraining Duits

"De trainingen met Angela zijn zeer leerzaam en nuttig geweest. Een op maat gemaakte training, die perfect bij mijn persoonlijke situatie paste. De training heeft er voor gezorgd dat ik een snelle start in mijn nieuwe uitdaging als GM in Duitsland kon maken. Daarnaast, ook belangrijk, hebben we ook veel lol gehad." - 25-11-2020 16:26

"De trainingen met Angela zijn zeer leerzaam en nuttig geweest. Een op maat gemaakte training, die perfect bij mijn persoonlijke situatie pas… alles lezen - 25-11-2020 16:26

Veel succes in Duitsland en bedankt voor de prachtige beoordeling!

- 25-11-2020 16:26
starstarstarstarstar
MaryLoes Baur
General Manager
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Zeer goede 1 op 1 begeleiding, training echt op maat gemaakt met onderwerpen die voor mij interessant en relevant waren. Goede balans tussen zelfstudie en les door docent. Hotel & Restaurant allemaal zeer goed verzorgd. " - 25-11-2020 16:01

"Zeer goede 1 op 1 begeleiding, training echt op maat gemaakt met onderwerpen die voor mij interessant en relevant waren. Goede balans tussen… alles lezen - 25-11-2020 16:01

Dankjewel voor de prachtige beoordeling!

- 25-11-2020 16:01
starstarstarstarstar
Daan Kessels
Commercieel medewerker
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Medio oktober heb ik een intensieve taaltraining Duits mogen volgen bij Regina Coeli. Ik kijk terug op een prachtige ervaring die ik nooit zal vergeten. Zowel de faciliteiten, docenten als lesinhoud zijn van een erg hoog niveau. Ik beveel Regina Coeli dan ook bij een ieder aan!" - 18-11-2020 07:33

"Medio oktober heb ik een intensieve taaltraining Duits mogen volgen bij Regina Coeli. Ik kijk terug op een prachtige ervaring die ik nooit z… alles lezen - 18-11-2020 07:33

Leuk om te lezen Daan! Van een goede training Duits heb je je hele leven plezier.

- 18-11-2020 07:33
starstarstarstarstar
Peter-Paul van Leeuwen
CEO
10
Individuele taaltraining Duits

"Zeer goede training, waarbij de docent erg betrokken is / zich verdiept in jouw branche en rol binnen jouw organisatie of daarbuiten. Daarnaast erg goede verzorging. Goed Covid-19 protocol voor veilige training." - 17-11-2020 10:25

"Zeer goede training, waarbij de docent erg betrokken is / zich verdiept in jouw branche en rol binnen jouw organisatie of daarbuiten. Daarna… alles lezen - 17-11-2020 10:25

Dankjewel voor deze geweldige beoordeling!

- 17-11-2020 10:25
starstarstarstarstar
Van Lier
Functioneel beheerder
10
Individuele taaltraining Duits

"Intensief, maar ontzettend leerzaam. De training is goed opgebouwd, veel ruimte om zaken aan te geven waar je je op wil focussen. Niveau van de taaltrainers is natuurlijk hoog, ze kunnen het allemaal ook goed uitleggen en overbrengen." - 03-11-2020 09:28

"Intensief, maar ontzettend leerzaam. De training is goed opgebouwd, veel ruimte om zaken aan te geven waar je je op wil focussen. Niveau van… alles lezen - 03-11-2020 09:28

starstarstarstarstar
Eric van Vliet
Project- en procesmanager @E-Change
10
Individuele taaltraining Duits

"Een zeer stimulerende trainer met de juiste balans tussen positief over wat goed gaat en kritisch op wat beter kan. Geeft oefeningen en materialen die nauw aansluiten bij mijn praktijksituatie, waardoor ik gelijk merk dat ik effectiever wordt. Door de wekelijkse individuele online-training tijdens de lockdown in april/mei heb ik samen met Katharina Stoll van de corona-crisis een echte kans gemaakt. Herzlichen Dank!" - 28-10-2020 16:06

"Een zeer stimulerende trainer met de juiste balans tussen positief over wat goed gaat en kritisch op wat beter kan. Geeft oefeningen en mate… alles lezen - 28-10-2020 16:06

Dank voor de mooie beoordeling, Eric! We geven het door aan Katharina.

- 28-10-2020 16:06
starstarstarstarstar_half
Maurice Quist
Senior instructor
9
Intensieve individuele training Duits (week)

"Een netter certificaat van betere kwaliteit en strakkere, professionele uitstraling had er een 10 van gemaakt. Verder een top cursus met betrokken en gemotiveerd personeel. Verder een prachtige locatie met een keuken waar menig restaurant jaloers op kan zijn. Topkwaliteit die iedere dag weer voor een feestje zorgde." - 28-10-2020 13:48

"Een netter certificaat van betere kwaliteit en strakkere, professionele uitstraling had er een 10 van gemaakt. Verder een top cursus met bet… alles lezen - 28-10-2020 13:48

Dankjewel voor de beoordeling. Alleen de keuken van Regina Coeli zou al een reden kunnen zijn om een taaltraining bij ons te volgen!

- 28-10-2020 13:48
starstarstarstarstar
Van Est - Kroef
10
Individuele taaltraining Duits

"Zeer kundige en vriendelijke docenten die de lesstof en inhoud steeds aanpassen aan wat er voor ligt. Creatief en inspirerend. Dit alles in een ondersteunende rustige omgeving met ruimte voor sociale interactie en afzondering. " - 28-10-2020 11:37

"Zeer kundige en vriendelijke docenten die de lesstof en inhoud steeds aanpassen aan wat er voor ligt. Creatief en inspirerend. Dit alles in… alles lezen - 28-10-2020 11:37

Dank voor de prachtige beoordeling!

- 28-10-2020 11:37
starstarstarstarstar
Karin Middelburg van Goinga
HR Director
10
Individuele taaltraining Duits

"Hoog niveau van trainers, persoonlijke benadering, perfecte locatie. Zelfs in de Corina situatie was individuele training mogelijk. Wat ik het meest op prijs stelde was dat de trainers precies wisten wat ik nodig had en welk level ik was van dag tot dag. " - 28-10-2020 10:25

"Hoog niveau van trainers, persoonlijke benadering, perfecte locatie. Zelfs in de Corina situatie was individuele training mogelijk. Wat ik h… alles lezen - 28-10-2020 10:25

Dat de training jou persoonlijk op het lijf geschreven is, vinden wij heel belangrijk. Dank voor de mooie beoordeling.

- 28-10-2020 10:25
starstarstarstarstar
Barry du Puy
Directeur/eigenaar
10
Individuele taaltraining Duits

"Geweldige opleiding en super dat ze zo snel alles op orde hadden om in Corona tijd toch een taalcursus te kunnen doen. Heel flexibel en goed georganiseerd. Erg blij mee!" - 28-10-2020 10:15

"Geweldige opleiding en super dat ze zo snel alles op orde hadden om in Corona tijd toch een taalcursus te kunnen doen. Heel flexibel en goed… alles lezen - 28-10-2020 10:15

Wij zijn ook heel blij dat we met de nodige aanpassingen nog steeds taaltrainingen kunnen verzorgen. Dank voor de prachtige beoordeling!

- 28-10-2020 10:15
Tom Jansen
starstarstarstarstar
Tom Jansen
10
Individuele taaltraining Duits

"De taaltrainingen worden verzorgd in een uiterst profesionele omgeving en door zeer competente trainers.
Er wordt alles aan gedaan om je een prettige ervaring te laten opdoen, letterlijk van begin tot en met het einde wordt er goed voor de cursist gezorgd om je ultiem te laten presteren.
De training wordt aangepast naar wens en ingestoken op het gebied waar de meeste aandacht nodig is. " - 28-10-2020 10:04

"De taaltrainingen worden verzorgd in een uiterst profesionele omgeving en door zeer competente trainers. Er wordt alles aan gedaan om je e… alles lezen - 28-10-2020 10:04

Dankjewel voor de goede beoordeling!

- 28-10-2020 10:04
starstarstarstarstar
Chris Van Der Schoot
Manager
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"De locatie en ambiance was top, de voorzieningen v.w.b eten en drinken waren top.
Het lesprogramma was zwaar (lange dagen) maar door de afwisseling van training methodes (zelfstudie en trainer) goed vol te houden.
Door het dwingende karakter (vanaf nu spreken we alleen Duits) werd de lesstof en taal mij snel eigen, op een gegeven moment dacht ik zelf in het Duits. Ik heb veel geleerd en daarnaast een top week gehad, mede door de 3 trainsters. Maren, Angela en Mareen." - 27-10-2020 13:55

"De locatie en ambiance was top, de voorzieningen v.w.b eten en drinken waren top. Het lesprogramma was zwaar (lange dagen) maar door de afw… alles lezen - 27-10-2020 13:55

Vielen Dank für die positive Empfehlung.

- 27-10-2020 13:55
starstarstarstarstar
Jaarsma
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Ik vond het in een woord geweldig! De trainers, het programma, de omgeving - alles is er op gericht je de beste studie ervaring mee te geven. Het was een zeer intensieve week, en zeer de moeite waard!" - 27-10-2020 13:19

"Ik vond het in een woord geweldig! De trainers, het programma, de omgeving - alles is er op gericht je de beste studie ervaring mee te geven… alles lezen - 27-10-2020 13:19

Dankjewel! We zien je graag nog eens terug!

- 27-10-2020 13:19
starstarstarstarstar
Vos
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Ik ben nog steeds onder de indruk van de persoonlijke begeleiding en de stappen die er gezet worden in slechts een week tijd. Ik ben tweemaal (twee verschillende talen) zeer enthousiast terug naar huis gereden na een weekje bij de Nonnen en dit gevoel overheerst nog steeds." - 27-10-2020 12:14

"Ik ben nog steeds onder de indruk van de persoonlijke begeleiding en de stappen die er gezet worden in slechts een week tijd. Ik ben tweemaa… alles lezen - 27-10-2020 12:14

Wat leuk om te lezen! Wie weet zien we je nog eens in Vught!

- 27-10-2020 12:14
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
PIOTR Popielarz
2
Cursus Duits voor Beginners E-Learning

"Dieven echt slecht, geen feedback van docent . veel fouten in less material Ik heb veel geld voor niks betald. volgens mij zijn ze dieven.
DIEVEN DIEVEN DIEVEN DIEVEN voorzichtig voorzichtig voorzichtig
" - 10-02-2020 18:18

"Dieven echt slecht, geen feedback van docent . veel fouten in less material Ik heb veel geld voor niks betald. volgens mij zijn ze dieven. … alles lezen - 10-02-2020 18:18

Maurice Wisman
starstarstarstarstar
Maurice Wisman
Int sales en country manager
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Intensiteit in leren wordt hier omarmd door alle werknemers. Van leraar tot de koffie heer/ dame.. alles gaat hand in hand met het gevoel van „ thuis voelen“ - de cursist plukt hier enorm de vruchten van!" - 09-12-2019 14:11

"Intensiteit in leren wordt hier omarmd door alle werknemers. Van leraar tot de koffie heer/ dame.. alles gaat hand in hand met het gevoel v… alles lezen - 09-12-2019 14:11

Bedankt voor de prachtige beoordeling!

- 09-12-2019 14:11
starstarstarstarstar
Guido de Jager
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Goed was de intensiteit, en de hele verzorging erom heen. Trainers team was zeer geengageerd. Prettig nog 2 maanden erna toegang te hebben tot de online oefeningen.
Beter kan nog afwisseling grammatica en oefeningen voor mijn specifieke geval van gevordende grammatica Duits" - 28-11-2019 15:10

"Goed was de intensiteit, en de hele verzorging erom heen. Trainers team was zeer geengageerd. Prettig nog 2 maanden erna toegang te hebben t… alles lezen - 28-11-2019 15:10

Dank voor de mooie beoordeling!

- 28-11-2019 15:10
starstarstarstarstar
Hannah Koutstaal
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Een heel goede, perfect op maat gesneden individuele training die uitdaagt om extra in te zetten. Bovendien gegeven op een locatie die hoe bereikbaar is. En met een fantastische ontzorging van de deelnemers door het inpandige gastenverblijf en de sterrenwaardige verzorging van de maaltijden.waarbij geen dieet of eetpatroon hen te lastig is!" - 27-11-2019 17:21

"Een heel goede, perfect op maat gesneden individuele training die uitdaagt om extra in te zetten. Bovendien gegeven op een locatie die hoe b… alles lezen - 27-11-2019 17:21

Bedankt voor de perfecte beoordeling!

- 27-11-2019 17:21
starstarstarstarstar
P. Vollenbroek
AS&S Coordinator
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Persoonlijke wijze van les geven is een groot voordeel. Gevarieerde lesstof en op de student aangepaste snelheid van toedienen is prima.
Faciliteiten naast de studie zijn fantastisch. Personeel is allen erg vriendelijk en behulpzaam.

" - 28-10-2019 12:40

"Persoonlijke wijze van les geven is een groot voordeel. Gevarieerde lesstof en op de student aangepaste snelheid van toedienen is prima. Fa… alles lezen - 28-10-2019 12:40

Fijn dat u zo positief terugkijkt op uw training Duits. Dank voor de mooie beoordeling!

- 28-10-2019 12:40
starstarstarstarstar
Van Beekum
10
Training Duits (weekend)

"Wat een goede investering was dit! Ik ben vol lof en heb alleen maar complimenten voor Language Institute Regina Coeli!
Alles was tot in de puntjes geregeld;
- een mooie accomodatie met schone kamers en fijn bed,
- heerlijk en gevarieerd eten, uitgebreide (sport, koffie, bar en massage) faciliteiten,
- privé les van professionele leraren,
- gebruik maken van e-learning omgeving waarin huiswerk beschikbaar staat
- een internationale omgeving doordat iedere deelnemer er voor zijn of haar ‘eigen’ taal was.

Ik had voorafgaand een intake gesprek zodat het lesprogramma op mij (wensen en niveau) kon worden afgestemd. Veel focus op gesprekken voeren, de klemtoon juist gebruiken, woordenschat vergroten en uiteraard het fijnste > de grammatica. Der, die en das gedoe🤦🏼‍♀️...

Een intensief weekend, veel geleerd en veel handvaten en lesmateriaal meegekregen om mijn Duits verder bij te spijkeren.
Voor ieder die een taal wil leren en/of bijspijkeren een aanrader!" - 14-10-2019 12:52

"Wat een goede investering was dit! Ik ben vol lof en heb alleen maar complimenten voor Language Institute Regina Coeli! Alles was tot in d… alles lezen - 14-10-2019 12:52

Dankuwel voor uw uitgebreide beoordeling!

- 14-10-2019 12:52