Ervaringen met Duits

9,4
Gemiddelde score van Duits producten
Gebaseerd op 66 ervaringen
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
PIOTR Popielarz
2
Cursus Duits voor Beginners E-Learning

"Dieven echt slecht, geen feedback van docent . veel fouten in less material Ik heb veel geld voor niks betald. volgens mij zijn ze dieven.
DIEVEN DIEVEN DIEVEN DIEVEN voorzichtig voorzichtig voorzichtig
" - 10-02-2020 18:18

"Dieven echt slecht, geen feedback van docent . veel fouten in less material Ik heb veel geld voor niks betald. volgens mij zijn ze dieven. … alles lezen - 10-02-2020 18:18

Maurice Wisman
starstarstarstarstar
Maurice Wisman
Int sales en country manager
10
Intensieve individuele taaltraining Duits

"Intensiteit in leren wordt hier omarmd door alle werknemers. Van leraar tot de koffie heer/ dame.. alles gaat hand in hand met het gevoel van „ thuis voelen“ - de cursist plukt hier enorm de vruchten van!" - 09-12-2019 14:11

"Intensiteit in leren wordt hier omarmd door alle werknemers. Van leraar tot de koffie heer/ dame.. alles gaat hand in hand met het gevoel v… alles lezen - 09-12-2019 14:11

Bedankt voor de prachtige beoordeling!

- 09-12-2019 14:11
starstarstarstarstar
Guido de Jager
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Goed was de intensiteit, en de hele verzorging erom heen. Trainers team was zeer geengageerd. Prettig nog 2 maanden erna toegang te hebben tot de online oefeningen.
Beter kan nog afwisseling grammatica en oefeningen voor mijn specifieke geval van gevordende grammatica Duits" - 28-11-2019 15:10

"Goed was de intensiteit, en de hele verzorging erom heen. Trainers team was zeer geengageerd. Prettig nog 2 maanden erna toegang te hebben t… alles lezen - 28-11-2019 15:10

Dank voor de mooie beoordeling!

- 28-11-2019 15:10
starstarstarstarstar
Hannah Koutstaal
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Een heel goede, perfect op maat gesneden individuele training die uitdaagt om extra in te zetten. Bovendien gegeven op een locatie die hoe bereikbaar is. En met een fantastische ontzorging van de deelnemers door het inpandige gastenverblijf en de sterrenwaardige verzorging van de maaltijden.waarbij geen dieet of eetpatroon hen te lastig is!" - 27-11-2019 17:21

"Een heel goede, perfect op maat gesneden individuele training die uitdaagt om extra in te zetten. Bovendien gegeven op een locatie die hoe b… alles lezen - 27-11-2019 17:21

Bedankt voor de perfecte beoordeling!

- 27-11-2019 17:21
starstarstarstarstar
P. Vollenbroek
AS&S Coordinator
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Persoonlijke wijze van les geven is een groot voordeel. Gevarieerde lesstof en op de student aangepaste snelheid van toedienen is prima.
Faciliteiten naast de studie zijn fantastisch. Personeel is allen erg vriendelijk en behulpzaam.

" - 28-10-2019 12:40

"Persoonlijke wijze van les geven is een groot voordeel. Gevarieerde lesstof en op de student aangepaste snelheid van toedienen is prima. Fa… alles lezen - 28-10-2019 12:40

Fijn dat u zo positief terugkijkt op uw training Duits. Dank voor de mooie beoordeling!

- 28-10-2019 12:40
starstarstarstarstar
Van Beekum
10
Duits Weekend training - individuele training

"Wat een goede investering was dit! Ik ben vol lof en heb alleen maar complimenten voor Language Institute Regina Coeli!
Alles was tot in de puntjes geregeld;
- een mooie accomodatie met schone kamers en fijn bed,
- heerlijk en gevarieerd eten, uitgebreide (sport, koffie, bar en massage) faciliteiten,
- privé les van professionele leraren,
- gebruik maken van e-learning omgeving waarin huiswerk beschikbaar staat
- een internationale omgeving doordat iedere deelnemer er voor zijn of haar ‘eigen’ taal was.

Ik had voorafgaand een intake gesprek zodat het lesprogramma op mij (wensen en niveau) kon worden afgestemd. Veel focus op gesprekken voeren, de klemtoon juist gebruiken, woordenschat vergroten en uiteraard het fijnste > de grammatica. Der, die en das gedoe🤦🏼‍♀️...

Een intensief weekend, veel geleerd en veel handvaten en lesmateriaal meegekregen om mijn Duits verder bij te spijkeren.
Voor ieder die een taal wil leren en/of bijspijkeren een aanrader!" - 14-10-2019 12:52

"Wat een goede investering was dit! Ik ben vol lof en heb alleen maar complimenten voor Language Institute Regina Coeli! Alles was tot in d… alles lezen - 14-10-2019 12:52

Dankuwel voor uw uitgebreide beoordeling!

- 14-10-2019 12:52
starstarstarstarstar
Caroline Arondeus
Medewerker binnendienst Export
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Zeer goede opleiding, gericht op jouw wensen en kwaliteiten. Iedereen komt er beter uit. Prima contact voor, tijdens en na de cursus. Zou het zo weer doen en beveel het overal aan. Top! " - 11-10-2019 18:59

"Zeer goede opleiding, gericht op jouw wensen en kwaliteiten. Iedereen komt er beter uit. Prima contact voor, tijdens en na de cursus. Zou he… alles lezen - 11-10-2019 18:59

Bedankt voor de mooie beoordeling!

- 11-10-2019 18:59
starstarstarstarstar
Benita Plesch
Coach/consultant/bestuurder
10
Training Duits (weekend)

"In zeer korte tijd ongelofelijk veel verbetering bereikt. De tempo was hoog en het programma vol, maar daardoor kreeg je het gevoel van ‘waar voor je geld’. Doordat de leermethodes veel werden afgewisseld en het programma helemaal op je eigen behoeften was afgestemd, was het totaal niet vermoeiend.
Het is wel prijzig, vooral voor particulieren, maar dan heb je ook wat!" - 08-10-2019 13:22

"In zeer korte tijd ongelofelijk veel verbetering bereikt. De tempo was hoog en het programma vol, maar daardoor kreeg je het gevoel van ‘waa… alles lezen - 08-10-2019 13:22

Het resultaat telt en dat was heel goed! Veel succes nog met de Duitse taal. Dank u voor de mooie beoordeling!

- 08-10-2019 13:22
starstarstarstarstar_half
Claudia van den Boogaard
Eigenaar trainingsbureau
9
Training Duits (weekend)

"Prima maatwerk obv onze vraag en de door ons aangeleverde materialen. Echt 1-op-1 begeleiding. Ze sluiten goed aan bij vraag en niveau en geven prima tips. Logies ook keurig geregeld. Zeker aan te bevelen!" - 08-10-2019 11:53

"Prima maatwerk obv onze vraag en de door ons aangeleverde materialen. Echt 1-op-1 begeleiding. Ze sluiten goed aan bij vraag en niveau en ge… alles lezen - 08-10-2019 11:53

Wij vinden het altijd fijn als cursisten hun eigen materiaal meebrengen. Dan weten we zeker dat we het echt over de praktijk hebben. Dank voor de mooie beoordeling.

- 08-10-2019 11:53
starstarstarstarstar
Patrick Schults
Account & Product Manager
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Uitstekende intake, cursus wordt op maat aangeboden. Zeer intensieve, persoonlijke begeleiding. Uitstekende communicatie tussen de trainers in het team waar je les van krijgt wat het mogelijk maakt de training steeds weer opnieuw af te stemmen op de persoonlijke behoefte. Prima nazorg." - 08-10-2019 08:37

"Uitstekende intake, cursus wordt op maat aangeboden. Zeer intensieve, persoonlijke begeleiding. Uitstekende communicatie tussen de trainers … alles lezen - 08-10-2019 08:37

Dankuwel voor de beoordeling!

- 08-10-2019 08:37
starstarstarstarstar
Nathan van den Hoogen
Sales
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Veel geleerd in een week. Veel geduld en rust.Erg intensief. Goed gerust aankomen en telefoon en mail uit.f f f f f fff f f ff f f f f" - 08-10-2019 07:45

"Veel geleerd in een week. Veel geduld en rust.Erg intensief. Goed gerust aankomen en telefoon en mail uit.f f f f f fff f f ff f f f f " - 08-10-2019 07:45

Dankuwel voor de goede beoordeling!

- 08-10-2019 07:45
starstarstarstarstar
Demouge
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Fantastische ervaring, wat een cadeautje om op zo'n manier een taal te mogen leren. Bevlogen en kundige trainers, prachtige locatie, heerlijke verzorging, goede faciliteiten. Alle ingrediënten waren aanwezig om in korte tijd snel vorderingen te maken in de taal." - 07-10-2019 17:45

"Fantastische ervaring, wat een cadeautje om op zo'n manier een taal te mogen leren. Bevlogen en kundige trainers, prachtige locatie, heerlij… alles lezen - 07-10-2019 17:45

Dank voor deze prachtige beoordeling!

- 07-10-2019 17:45
starstarstarstarstar
Gertjan Rossing
Head of Delivery
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Ik ben erg blij met de super persoonlijke training. Echt afgestemd op mijn opleidingsvraag en situatie. Super intensief en erg waardevol. Alles in Vught is afgestemd om volle aandacht te houden op het leren. Van ontbijt tot en met het diner volledig ondergedompeld in het Duits. Aanrader!" - 07-10-2019 15:01

"Ik ben erg blij met de super persoonlijke training. Echt afgestemd op mijn opleidingsvraag en situatie. Super intensief en erg waardevol. Al… alles lezen - 07-10-2019 15:01

Wij zijn zeer blij met een tevreden cursist en deze prachtige beoordeling. Bedankt!

- 07-10-2019 15:01
starstarstarstarstar
Peter van der Schaft
Technical Director
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Het was een zeer intensief programma met een individuele benadering op je eigen nivo. De leraressen waren uitmuntend en de accomodatie was uitstekend met prima faciliteiten, zoals het restaurant. Goede balans tussen individuele lessen en e-learning." - 07-10-2019 12:58

"Het was een zeer intensief programma met een individuele benadering op je eigen nivo. De leraressen waren uitmuntend en de accomodatie was u… alles lezen - 07-10-2019 12:58

Dit zullen de taaltrainers Duits leuk vinden om te horen! Dank voor de mooie beoordeling.

- 07-10-2019 12:58
starstarstarstarstar_half
Rob Frijlink
Hoofd Corporate Clients EMEA
9
Intensieve individuele training Duits (week)

"Goede en kundige trainers/trainsters; practische lesopbouw en duidelijke overzichten; gedetailleerde intake; goede eindevaluatie; veel afwisseling in de trainingsblokken. Ik ben zeer tevreden over de training en behaalde resultaten. Aanrader om te bekijken. " - 07-10-2019 12:53

"Goede en kundige trainers/trainsters; practische lesopbouw en duidelijke overzichten; gedetailleerde intake; goede eindevaluatie; veel afwis… alles lezen - 07-10-2019 12:53

Dankuwel voor de goede beoordeling.

- 07-10-2019 12:53
starstarstarstarstar_half
Visscher
Strategie & Planning specialist
9
Intensieve individuele training Duits (week)

"Bijzonder toegespitst op de persoon - en de leerstijl van de persoon. Prettige verhouding tussen profersioneel en persoonlijk. Ook de faciliteiten er om heen (koffie, pause stoelen, etc) waren uitmuntend." - 07-10-2019 11:35

"Bijzonder toegespitst op de persoon - en de leerstijl van de persoon. Prettige verhouding tussen profersioneel en persoonlijk. Ook de facili… alles lezen - 07-10-2019 11:35

Dank voor de goede beoordeling!

- 07-10-2019 11:35
Ron Kamp
starstarstarstarstar
Ron Kamp
Master Black Belt
10
Intensieve individuele taaltraining Duits

"Cursus staat op het hoogste niveau. Zeer goede afwisseling tussen individuele training en training mbv computer. Mijn Duitse taalkennis is duidelijk gestegen na deze training en ik heb het geleerde al goed kunnen gebruiken in Duitsland.

" - 07-10-2019 10:55

"Cursus staat op het hoogste niveau. Zeer goede afwisseling tussen individuele training en training mbv computer. Mijn Duitse taalkennis is d… alles lezen - 07-10-2019 10:55

Dankuwel voor de prachtige beoordeling. Veel succes in Duitsland.

- 07-10-2019 10:55
starstarstarstarstar
Y van den Berk
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Ontzettend leerzame en productieve week gehad. Ik kan bijna geen feedback toevoegen waarin Regina zich kan verbeteren. De trainingen waren zeer professioneel en ook erg persoonlijk. Daarnaast was de training van zo'n ontzettend hoog niveau dat zelfs in een korte tijd al veel resultaat bereikt kan worden." - 07-10-2019 10:11

"Ontzettend leerzame en productieve week gehad. Ik kan bijna geen feedback toevoegen waarin Regina zich kan verbeteren. De trainingen waren z… alles lezen - 07-10-2019 10:11

Dank voor deze perfecte beoordeling.

- 07-10-2019 10:11
starstarstarstarstar
V.d. Lof
Project Manager
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"De methode van lesgeven, de aanpak van het team maakt voor mij dat de training zeer succesvol was. Ik heb mijn Duits aanzienlijk verbeterd en dat helpt mij enorm met mijn werk. Het is een feestje om zo goed Duits te spreken en te verstaan!" - 07-10-2019 08:53

"De methode van lesgeven, de aanpak van het team maakt voor mij dat de training zeer succesvol was. Ik heb mijn Duits aanzienlijk verbeterd e… alles lezen - 07-10-2019 08:53

U zult het vast gehoord hebben tijdens uw training: Deutsch lernen macht Spaß! Dank voor uw beoordeling.

- 07-10-2019 08:53
starstarstarstarstar
Steenland
Manager CCC DE
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Ik vond de training eenvoudigweg super omdat het maatwerk is. Je leert je woordenschat en grammatica te verbeteren maar de focus ligt op de dagelijkse correspondentie die je in je werk tegenkomt. Ook de afwisseling theorie en praktijk is perfect. Na een week training kan ik prima mijn werk in Duitsland uitvoeren. " - 07-10-2019 08:46

"Ik vond de training eenvoudigweg super omdat het maatwerk is. Je leert je woordenschat en grammatica te verbeteren maar de focus ligt op de … alles lezen - 07-10-2019 08:46

Fijn dat uw training Duits zo effectief is geweest! Dank voor de beoordeling.

- 07-10-2019 08:46
starstarstarstarstar
Petra Barten
Planner
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Door de intensieve en persoonlijke lessen is een taal leren bij Regina Coeli erg goed te doen. Ook de diners in groepsverband helpen bij het uitoefenen van het reeds geleerde.
Bij vragen kun je direct terecht bij de trainer. " - 07-10-2019 08:45

"Door de intensieve en persoonlijke lessen is een taal leren bij Regina Coeli erg goed te doen. Ook de diners in groepsverband helpen bij het… alles lezen - 07-10-2019 08:45

Dankuwel voor uw beoordeling!

- 07-10-2019 08:45
starstarstarstarstar
Andres hanse
directeur
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"ik ben 2 keer een week geweest voor Duits, vanwege een nieuwe functie in Duitsland. De weken zijn intensief maar erg leuk, afwisseling tussen les en zelfstudie en interessante avondprogramma's met de medecursisten, maken dat de week voorbij vliegt. Het resultaat was super, van niets naar B2 in 2 weken, echt top." - 07-10-2019 08:37

"ik ben 2 keer een week geweest voor Duits, vanwege een nieuwe functie in Duitsland. De weken zijn intensief maar erg leuk, afwisseling tusse… alles lezen - 07-10-2019 08:37

In twee weken naar B2-niveau is een geweldig resultaat! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

- 07-10-2019 08:37
starstarstarstarstar_half
H. De Bruin
Trader Duitse markt
9
Intensieve individuele training Duits (week)

"In vijf dagen tijd op een zeer professionele manier een niveau hoger gekomen in de duitse taal. Dit heeft er voor gezorgd dat zelfverzekerd de duitse taal kan gebruiken in mijn vakgebied, de metaalhandel." - 07-10-2019 08:31

"In vijf dagen tijd op een zeer professionele manier een niveau hoger gekomen in de duitse taal. Dit heeft er voor gezorgd dat zelfverzekerd … alles lezen - 07-10-2019 08:31

Dank voor de mooie review.

- 07-10-2019 08:31
starstarstarstarstar
Diane Oosterholt
Packaging Manager
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Waanzinnig goede cursus. Volledig afgestemd op de specifieke doelen die ik had. Gedurende de lessen was er een zeer goede afwisseling tussen leervormen. Hoge kwaliteit van lesmateriaal.De docenten waren zeer goed in staat het programma te veranderen wanneer b.v. de concentratie even wat minder was. Ook was het prettig om gedurende de week verschillende docenten te hebben. Hierdoor is de beschikbare tijd voor de cursus, zo efficient mogelijk gebruikt. " - 07-10-2019 08:28

"Waanzinnig goede cursus. Volledig afgestemd op de specifieke doelen die ik had. Gedurende de lessen was er een zeer goede afwisseling tussen… alles lezen - 07-10-2019 08:28

Bedankt voor de beoordeling. De afwisseling tussen docenten is inderdaad een belangrijk element van de training.

- 07-10-2019 08:28
starstarstarstarstar
M.A. van Iwaarden
10
Intensieve individuele training Duits (week)

"Op school vond ik Duits vreselijk. En moeilijk. Regina Coeli maakte het leuk en interessant. En wat bijna niet voor te stellen is: het lukt ze écht om je in 5 dagen meer te leren dan in al die jaren middelbare school!" - 07-10-2019 08:27

"Op school vond ik Duits vreselijk. En moeilijk. Regina Coeli maakte het leuk en interessant. En wat bijna niet voor te stellen is: het lukt … alles lezen - 07-10-2019 08:27

Wat leuk om te lezen dat de training zo goed heeft gewerkt!

- 07-10-2019 08:27