Ervaringen met Engels

9,0
Gemiddeld cijfer voor Engels producten
Gebaseerd op 392 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Mirko Nienhuis
controller
7
English Conversation A2 (Engels Conversatie A2)

"Er was veel aandacht voor conversatie. De lerares had elke week nieuwe gespreksonderwerpen die in groepjes werden behandeld. Ik heb veel geleerd en vind het nu gemakkelijker om een gesprek in het Engels te voeren. Dit was de voornaamste reden om de cursus te volgen. Wel had ik meer nieuwe woorden willen leren. Verder waren de lessen te snel voorbij. Had nog wel wat langer mogen doorgaan." - 16-05-2022 17:57

"Er was veel aandacht voor conversatie. De lerares had elke week nieuwe gespreksonderwerpen die in groepjes werden behandeld. Ik heb veel gel… alles lezen - 16-05-2022 17:57

Dag Mirko, dank voor je positieve feedback! Fijn dat je cursusdoelen behaald zijn, we gaan kijken hoe we de uitbreiding van woordenschat explicieter in de cursus kunnen passen. Herkenbaar hoor, 'time flies when you're having fun'. We verwelkomen je graag bij een eventuele vervolgcursus ;) Vriendelijke groet, Jannine, talkingENGLISH

- 16-05-2022 17:57
Lucia Willems
starstarstarstarstar_border
Lucia Willems
Junior onderzoeker
8
Academisch Engels: Presenteer en pitch je onderzoek

"Zeer nuttige cursus waarin je erg veel oefent met presenteren in het Engels in een veilige omgeving. De cursusinhoud werd ook goed afgestemd op de deelnemers. Er werd ingegaan op verschillende belangrijke onderdelen van een goede presentatie. Met plezier gedaan!" - 05-05-2022 11:18

"Zeer nuttige cursus waarin je erg veel oefent met presenteren in het Engels in een veilige omgeving. De cursusinhoud werd ook goed afgestemd… alles lezen - 05-05-2022 11:18

Yves Emmanuel Turatsinze
starstarstarstarstar_half
Yves Emmanuel Turatsinze
PhD Candidate
9
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Amal was very practical in the training. The way it is organised from drafting introductions to conclusions makes it conclusive. The materials were very helpful. I suggest that there should me exercises, in terms of drafting." - 04-05-2022 10:33

"Amal was very practical in the training. The way it is organised from drafting introductions to conclusions makes it conclusive. The materia… alles lezen - 04-05-2022 10:33

starstarstarstarstar_border
N Hakkenbrak
PhD
8
Academisch Engels: Presenteer en pitch je onderzoek

"Leuke cursus. Niveau aangepast op deelnemers, net als de inhoud van de cursus goed aansloot bij de behoefte. Veilige omgeving om te oefenen met het spreken en gebruiken van het Engels." - 21-04-2022 04:55

"Leuke cursus. Niveau aangepast op deelnemers, net als de inhoud van de cursus goed aansloot bij de behoefte. Veilige omgeving om te oefenen … alles lezen - 21-04-2022 04:55

starstarstarstarstar_border
Hanne Sponselee
PhD student
8
Academisch Engels: Presenteer en pitch je onderzoek

"Deze training werd professioneel begeleid en had een duidelijke structuur. Elk trainingsmoment was ingericht op veel oefenen en van elkaar leren. Een aanrader als je je presentatieskills als PhD student naar een hoger level wil tillen." - 20-04-2022 12:49

"Deze training werd professioneel begeleid en had een duidelijke structuur. Elk trainingsmoment was ingericht op veel oefenen en van elkaar l… alles lezen - 20-04-2022 12:49

starstarstarstarstar_half
Paul Chater
Partner
9
Cursus Engels in diepe ontspanning - 40 uur

"Eleanore and Tinka really went above and beyond to customize the learning experience by developing more advanced content to help me express my emotions more clearly and to feel confident about my Dutch accent. The online hypnosis-based approach seems to enable a more holistic learning experience through which grammar, sentence construction and pronunciation seem to flow more effortlessly. Despite some occasional online connectivity challenges, I could not recommend Heart of Language highly enough to anyone looking to accelerate their spoken Dutch language skills from Intermediate to Advanced level." - 12-04-2022 07:05

"Eleanore and Tinka really went above and beyond to customize the learning experience by developing more advanced content to help me express … alles lezen - 12-04-2022 07:05

starstarstarstarstar_border
Cuijpers
PhD Candidate
8
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Goede cursus. Er zijn vrij veel oefeningen / opdrachten, dus je moet er wel de nodige tijd voor uittrekken. De opdrachten zijn echter wel zeer leerzaam. De feedback die je van de trainer ontvangt is waardevol en direct toepasbaar." - 31-03-2022 13:22

"Goede cursus. Er zijn vrij veel oefeningen / opdrachten, dus je moet er wel de nodige tijd voor uittrekken. De opdrachten zijn echter wel ze… alles lezen - 31-03-2022 13:22

starstarstarstarstar
Fang Ren
10
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"The course is very well organised with good exercise during the sessions. Ample extra material was provided by David. I find this course very helpful for me to write clear scientific articles." - 31-03-2022 10:32

"The course is very well organised with good exercise during the sessions. Ample extra material was provided by David. I find this course ver… alles lezen - 31-03-2022 10:32

starstarstarstarstar_border
Brenda Grift
Promovenda
8
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"De inhoud was erg leerzaam. De trainer nam echt de tijd voor vragen. Kon de stof goed uitleggen. Peerfeedback was ook erg prettig. Je moest wel flink doorschrijven om het bij te houden. Ik zou het prettiger vinden als de lessen 1x in de 2 weken zou zijn." - 30-03-2022 11:36

"De inhoud was erg leerzaam. De trainer nam echt de tijd voor vragen. Kon de stof goed uitleggen. Peerfeedback was ook erg prettig. Je moest … alles lezen - 30-03-2022 11:36

starstarstarstarstar_border
Wieke Van Boxtel
PhD student
8
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Very practical course, with useful information, feedback and material to write a good article. Teacher really took time to look at our work and discuss options and feedback. Peer feedback with other participants was also very benificial. The time investment besides course days could be stated more explicitly." - 30-03-2022 09:29

"Very practical course, with useful information, feedback and material to write a good article. Teacher really took time to look at our work … alles lezen - 30-03-2022 09:29

starstarstarstarstar_half
Eline van 't Hof
PhD student verloskunde
9
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Cursus die perfect aansluit, waar je dan ook zit in je PhD traject. Inhoud en opdrachten waar je meteen wat aan hebt. Trainer legt alles duidelijk uit. Ook online fijn om te volgen." - 30-03-2022 09:12

"Cursus die perfect aansluit, waar je dan ook zit in je PhD traject. Inhoud en opdrachten waar je meteen wat aan hebt. Trainer legt alles dui… alles lezen - 30-03-2022 09:12

starstarstar_halfstar_borderstar_border
Marga Nijhuis
psycholoog
5
English Conversation A2 (Engels Conversatie A2)

"Leuke groep, aardige docent. Wel een beetje warrige training en een rommelig boek. Niet heel erg duidelijk in opbouw.
Groep met 6 deelnemers met diverse nationaliteiten. Dat maakt converseren wel lastiger." - 25-02-2022 18:02

"Leuke groep, aardige docent. Wel een beetje warrige training en een rommelig boek. Niet heel erg duidelijk in opbouw. Groep met 6 deelnemer… alles lezen - 25-02-2022 18:02

Dag Marga, hartelijk dank voor je feedback, we nemen het mee in onze evaluatie. Fijn om horen dat de trainer aardig was en de sfeer in de groep prettig. Vriendelijke groet, Eva, talkingENGLISH

- 25-02-2022 18:02
starstarstarstarstar_half
Angela Prins
PHD-student/psycholoog
9
Academisch Engels: Presenteer en pitch je onderzoek

"In deze cursus komt elk onderdeel van het presenteren aan bod. Er is veel ruimte voor oefenen en je ontvangt veel persoonlijke en uitgebreide feedback. De feedback is to-the-point, maar zeker op een manier waarbij ook je zelfvertrouwen groeit. De zoom-sessies zijn interactief, afwisselend en zo ingedeeld dat het qua aandacht spanne goed te doen is. De docent heeft echt aandacht voor je leerproces en beschikt over veel kennis en beheerst de Engelse taal perfect." - 22-02-2022 14:28

"In deze cursus komt elk onderdeel van het presenteren aan bod. Er is veel ruimte voor oefenen en je ontvangt veel persoonlijke en uitgebreid… alles lezen - 22-02-2022 14:28

Annemieke ter Harmsel
starstarstarstarstar_border
Annemieke ter Harmsel
8
Academisch Engels: Presenteer en pitch je onderzoek

"Erg nuttige cursus! Goed om met een klein groepje te oefenen, ook met pitchen, en erg fijn om van een native speaker gedetailleerde feedback te krijgen op zowel inhoud, uitspraak en 'flow'. Feedback waardoor ik me beter voorbereid voel op toekomstige presentaties! Als verbeterpunten zou ik willen noemen dat het tempo soms hoger zou kunnen; en dat het ook leuk was geweest om met een iets grotere groep te oefenen gelet op variatie in onderwerpen en stijlen. Dank voor deze cursus!" - 22-02-2022 14:25

"Erg nuttige cursus! Goed om met een klein groepje te oefenen, ook met pitchen, en erg fijn om van een native speaker gedetailleerde feedback… alles lezen - 22-02-2022 14:25

starstarstarstarstar
Zeng
Phd student
10
Academisch Engels: Presenteer en pitch je onderzoek

"A very useful course. The teacher taught us a lot of presenting skills and helped us improve our presentation with constructive advice. On the website, we can easily find extra sources relating to the course, which is very convenient." - 22-02-2022 14:24

"A very useful course. The teacher taught us a lot of presenting skills and helped us improve our presentation with constructive advice. On t… alles lezen - 22-02-2022 14:24

starstarstarstarstar_border
Kim Starreveld
PhD-student
8
Academisch Engels: Presenteer en pitch je onderzoek

"De diversiteit in onderwerpen die werd besproken was goed. Fijn dat het een kleine groep was (4pers) want zo kreeg je veel mogelijkheid om zelf te oefenen Het heeft me geholpen een presentatie op te zetten en deze te oefenen zodat deze klaar is voor gebruik in mijn werk. Ik zou misschien nog wat meer spraak oefeningen willen om zo verschillende klanken en woorden te oefenen." - 22-02-2022 14:21

"De diversiteit in onderwerpen die werd besproken was goed. Fijn dat het een kleine groep was (4pers) want zo kreeg je veel mogelijkheid om z… alles lezen - 22-02-2022 14:21

starstarstarstarstar_half
Rixt Heegsma
9
Tweepersoons Cursus Engels - 40 uur

"Met een collega deze cursus gevolgd omdat we in onze werksetting beter Engels wilden spreken. We hebben 2x 2 dagen (van 5 uren) de cursus gevolgd en hebben dit heel plezier gevonden. We hebben in ons werk, dat het direct effect heeft. " - 07-02-2022 17:08

"Met een collega deze cursus gevolgd omdat we in onze werksetting beter Engels wilden spreken. We hebben 2x 2 dagen (van 5 uren) de cursus ge… alles lezen - 07-02-2022 17:08

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Intensieve Privélessen Engels (1 week)

"Intensieve cursus Engels gevolgd 1 week, 1 op 1 van 2 verschillende docenten. Mooie aanvullingen op elkaar. Zeer tevreden over het resultaat, alle vaardigheden geoefend dus praten inclusief presenteren, schrijven luisteren en lezen waarbij praten voor mij het belangrijkste was, business Engels. Daar lag de nadruk op. Ik kijk terug op een intensieve, super waardevolle week waarin ik in een fijne setting en omgeving mijn Engels flink heb kunnen boosten. Nogmaals veel dank aan de trainers en het team van Talking English." - 02-02-2022 18:33

"Intensieve cursus Engels gevolgd 1 week, 1 op 1 van 2 verschillende docenten. Mooie aanvullingen op elkaar. Zeer tevreden over het resultaat… alles lezen - 02-02-2022 18:33

Dank voor de positieve feedback. Zeker bij deze Intensive English Course besteden we extra aandacht aan sfeer, matchen van trainer en aanvrager, custom-tailered cursusprogramma. Fijn dat dit ook opgemerkt werd en het resultaat behaald is. Met groet, Jannine, talkingENGLISH

- 02-02-2022 18:33
starstarstarstar_halfstar_border
Garcia
7
English Conversation B2 (Engels Conversatie B2)

"My experience was nice. I liked my classmaters and my teacher. The only thing that i didn't like is that i have not have options (online) for continue my classes in my corona quarentine." - 02-02-2022 11:59

"My experience was nice. I liked my classmaters and my teacher. The only thing that i didn't like is that i have not have options (online) fo… alles lezen - 02-02-2022 11:59

Dear ms Garcia, thank you for your review. Happy to hear you enjoyed the classes. I'm sorry that there wasn't an option for you to continue classes during your quarantine. Perhaps we can look into this in the future. Kind regards, Eva, talkingENGLISH

- 02-02-2022 11:59
starstarstarstarstar_border
Boersma
phd student
8
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Zeer bruikbare handvatten voor het schrijven van wetenschappelijke artikelen in het Engels. Erg fijn om met concrete voorbeelden uit bestaande artikelen te werken. Tip voor verbetering is het gebruik van bijvoorbeeld een powerpoint presentatie met de hoofdpunten ter ondersteuning van wat er verteld wordt. Daarnaast is het fijn om bij de start van de cursus de dagplanning door te nemen en een overview van de cursus te geven. Ook fijn om vooraf meer informatie te krijgen over wat er van je verwacht wordt met betrekking tot het inleveren van 'assignments'. Inhoudelijk echt een zeer leerzame cursus." - 18-01-2022 16:11

"Zeer bruikbare handvatten voor het schrijven van wetenschappelijke artikelen in het Engels. Erg fijn om met concrete voorbeelden uit bestaan… alles lezen - 18-01-2022 16:11

starstarstarstarstar
Marjolein Rikmenspoel
PhD candidate
10
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"very helpful!
Take this course before you start writing your article(s)
It will improve the quality of your publication AND save a lot of time (and headache).
It is not just about English writing (tense, vocabulary) but also about academic writing (paragraphs, conventions, message)." - 18-01-2022 16:02

"very helpful! Take this course before you start writing your article(s) It will improve the quality of your publication AND save a lot of … alles lezen - 18-01-2022 16:02

starstarstarstar_halfstar_border
Marion Wessels
Leerkracht basisonderwijs
7
English Conversation A1 (Engels Conversatie A1)

"Geen goed boek waaruit gewerkt moest worden. Wel gezellige lessen maar mailconversatie met docent niet altijd even goed. Wel een prima sfeer waarin je ook durfde meedoen als je weet dat je engels nog niet zo goed is." - 31-12-2021 12:16

"Geen goed boek waaruit gewerkt moest worden. Wel gezellige lessen maar mailconversatie met docent niet altijd even goed. Wel een prima sfeer… alles lezen - 31-12-2021 12:16

Hartelijk dank voor uw feedback, mevrouw Wessels. We nemen het mee in onze evaluatie. Fijn om te horen dat de sfeer goed was. Vriendelijke groet, Eva, talkingENGLISH

- 31-12-2021 12:16
starstarstarstarstar_border
Sara van de Schraaf
PhD student
8
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Leerzame cursus, erg behulpzaam bij het schrijven van je artikel (ook een goede stok achter de deur!). Vergroot het bewustzijn van wat een goede schrijfstijl is en veelgemaakte fouten.
Wat veel focus op schoolse opdrachten, was fijner geweest om meer aandacht aan elkaars artikelen te kunnen besteden, of in ieder geval dat theorie & opdrachten wat meer in elkaar overliepen: zodat je weet waarom iets goed/fout/beter is. Andere optie: de opdrachten koppelen aan eigen teksten/die van medestudenten. " - 22-12-2021 11:40

"Leerzame cursus, erg behulpzaam bij het schrijven van je artikel (ook een goede stok achter de deur!). Vergroot het bewustzijn van wat een g… alles lezen - 22-12-2021 11:40

starstarstarstarstar_half
Rebecca van Rijn
PhD Kandidaat
9
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"De cursus was leerzaam, de feedback was persoonlijk en goed pasbaar. Je moet er zeker wat tijd in steken, maar je krijgt er ook wat voor terug! De combi van het boek, de colleges en het online materiaal was er veel om van te leren." - 17-12-2021 15:57

"De cursus was leerzaam, de feedback was persoonlijk en goed pasbaar. Je moet er zeker wat tijd in steken, maar je krijgt er ook wat voor ter… alles lezen - 17-12-2021 15:57

starstarstarstarstar_border
Dijk
AIOS ouderengeneeskunde en promovenda
8
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Ik vond de cursus zeer nuttig! Veel geleerd over de Engelse grammatica en wetenschappelijke taal en vorm voor het schrijven van mijn artikel. De peer-feedback en feedback van de docente hielpen ook enorm mee om mijn concept artikel verder te verbeteren. Tijdens de cursussen was veel aandacht voor oefeningen. Alhoewel de oefeningen meestal nuttig waren, was het 'klassikaal' nabespreken wel het meest waardevolle. Echter als er niet veel vragen kwamen uit de groep, werd het nabespreken soms minder uitgebreid gedaan. Heel tevreden met deze cursus en docent!" - 07-12-2021 09:08

"Ik vond de cursus zeer nuttig! Veel geleerd over de Engelse grammatica en wetenschappelijke taal en vorm voor het schrijven van mijn artikel… alles lezen - 07-12-2021 09:08