Ervaringen met Engels

8,9
Gemiddelde score van Engels producten
Gebaseerd op 395 ervaringen
starstarstarstarstar
Bart Peeters
10
Effective Online Meetings (English)

"This course works great! I had my vocabularies and meeting tips from Janet's lesson with me in my first international meeting after the course and it went so good! I had better confidence to speak because I knew what I said was right. I had too better tactics to interrupt or to ask questions. I wish I did it earlier!" - 15-01-2021 09:46

"This course works great! I had my vocabularies and meeting tips from Janet's lesson with me in my first international meeting after the cour… alles lezen - 15-01-2021 09:46

Thanks for your positive comments! I'm very glad that you enjoyed the training. Well done!

- 15-01-2021 09:46
starstarstarstarstar_half
Bart Peeters
9
Effective Online Meetings (English)

"Super happy to have a mother tongue trainer for this course. It helped lots with how to pronounce the words and phrases & how to use my voice. But she speaks real fast - but that's good training. Great also to have tips for managing meetings what are not concerned with English. The practice meetings were hard but helped a lot. I feel more ready now to take part on virtual meetings - and finally say something too!! " - 15-01-2021 09:27

"Super happy to have a mother tongue trainer for this course. It helped lots with how to pronounce the words and phrases & how to use my voic… alles lezen - 15-01-2021 09:27

Thanks for your feedback. I'm happy to hear that the training has helped you. Well done!

- 15-01-2021 09:27
starstarstarstarstar
Bart Peeters
10
Effective Phone Skills (English)

"I have to make loads of calls in English at work and I always hated it. But because of this course I know exactly what to say in different situations and how to manage calls better. The practical exercises were super-useful and really funny too. I feel a lot more confident now. " - 15-01-2021 08:59

"I have to make loads of calls in English at work and I always hated it. But because of this course I know exactly what to say in different s… alles lezen - 15-01-2021 08:59

I'm very glad to hear that the course helped you and was useful. Thanks for your feedback.

- 15-01-2021 08:59
Helen Taylor
starstarstarstarstar
Helen Taylor
10
Effective Online Meetings (English)

"Na maandenlange zoom meetings had ik behoefte aan een opfriscursus om de meetings die ik leid weer structuur te geven en effectief te laten zijn. Ik leid meetings met een club mensen uit allerlei landen en ook daar wordt in deze cursus goed rekening mee gehouden. " - 09-01-2021 14:08

"Na maandenlange zoom meetings had ik behoefte aan een opfriscursus om de meetings die ik leid weer structuur te geven en effectief te laten … alles lezen - 09-01-2021 14:08

I'm very glad to hear that you found the course useful and relevant. Well done!

- 09-01-2021 14:08
Helen Taylor
starstarstarstarstar
Helen Taylor
10
Effective Phone Skills (English)

"Telefoongesprekken in het Engels kennen nu geen geheimen meer voor mij dankzij deze handige cursus. Er is veel ruimte om te oefenen, maar ook om vragen te stellen en te leren. " - 09-01-2021 14:05

"Telefoongesprekken in het Engels kennen nu geen geheimen meer voor mij dankzij deze handige cursus. Er is veel ruimte om te oefenen, maar oo… alles lezen - 09-01-2021 14:05

starstarstarstarstar
Zeegers
10
Effective Phone Skills (English)

"Ik ben jarenlang heel onzeker geweest om te bellen in het Engels, maar dankzij de lessen van Janet ben ik daar nu voorgoed vanaf. Ze geeft goede aanwijzingen, zorgt ervoor dat je niet meer in paniek raakt bij onverwachtse situaties en verbeterd je Engels ook waar nodig. " - 09-01-2021 13:44

"Ik ben jarenlang heel onzeker geweest om te bellen in het Engels, maar dankzij de lessen van Janet ben ik daar nu voorgoed vanaf. Ze geeft g… alles lezen - 09-01-2021 13:44

starstarstarstarstar_border
Sandra de Kraaij
Projectondersteuner infrastructurele projecten
8
Engels Conversatie A1 (Najaar)

"De cursus was leerzaam en de lesstof werd op een leuke manier door Ross Ford gebracht. Ik vond het sowieso fijn om in zo'n klein groepje les te krijgen. Dat we door Corona uiteindelijk via Zoom les krijgen was ook prima te doen. Ik wil beslist aanmelden voor de vervolgcursus.
Groet,
Sandra de Kraaij" - 06-01-2021 14:54

"De cursus was leerzaam en de lesstof werd op een leuke manier door Ross Ford gebracht. Ik vond het sowieso fijn om in zo'n klein groepje les… alles lezen - 06-01-2021 14:54

Hooker Angelo
starstarstarstarstar_half
Hooker Angelo
Gynaecoloog, onderzoeker
9
Academisch Engels: Presenteer en pitch je onderzoek

"Het was een hele leerzame, prettige cursus. Vaardigheden en kennis om goed te presenteren in het Engels werden veelvuldig bijgebracht in een rustig en veilige omgeving. De groep was klein en vertrouwd, een uitstekende klimaat voor maximale benutting van de cursus. De mogelijkheden om te oefenen waren uitgebreid aanwezig, met andere woorden een zeer leerzame en praktische cursus" - 03-01-2021 16:43

"Het was een hele leerzame, prettige cursus. Vaardigheden en kennis om goed te presenteren in het Engels werden veelvuldig bijgebracht in een… alles lezen - 03-01-2021 16:43

starstarstarstarstar
Merve Ozdemir
Bankmedewerkster
10
Engels Conversatie A1 (Najaar)

"Het was een zeer leerzame cursus.
Ons docent Ross was heel vriendelijk en behulpzaam, hij besteed veel aandacht en corrigeerde ons fouten heel goed. Elke week stuurde hij alle opdrachten op tijd door. Ik heb veel geleerd, dankzij de theorie en de docent." - 28-12-2020 18:42

"Het was een zeer leerzame cursus. Ons docent Ross was heel vriendelijk en behulpzaam, hij besteed veel aandacht en corrigeerde ons fouten h… alles lezen - 28-12-2020 18:42

Robbert van Amstel
starstarstarstarstar_border
Robbert van Amstel
8
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"This course helped me in enhancing my writing skills. Amal is a professional and skilled teacher. We have followed this course online and it was clear and good to follow. " - 26-12-2020 21:32

"This course helped me in enhancing my writing skills. Amal is a professional and skilled teacher. We have followed this course online and it… alles lezen - 26-12-2020 21:32

starstarstarstarstar_half
Nannie Moed-van Hemert
Receptioniste
9
Engels Conversatie A1 (Najaar)

"In het begin wennen aan digitaal maar Ross nam alle tijd en gaf het vertrouwen dat je het kan, zeer veel geleerd waar je wat mee kan als je naar Engeland zou gaan kleding kopen simpel de weg vragen maar ook verleden heden en toekomst kortom super beginners cursus.
" - 25-12-2020 18:38

"In het begin wennen aan digitaal maar Ross nam alle tijd en gaf het vertrouwen dat je het kan, zeer veel geleerd waar je wat mee kan als je … alles lezen - 25-12-2020 18:38

starstarstarstarstar
Otilia Maria Jauca
Empleado fabrica
10
Engels Conversatie A2 (najaar)

"Ik was erg blij toen ik uiteindelijk ... na veel zoeken deze cursus vond ... De cursus Engels, gegeven door professor Ross, hielp me mijn niveau Engels te verbeteren om beter te kunnen communiceren met vrienden en collega's .." - 25-12-2020 14:19

"Ik was erg blij toen ik uiteindelijk ... na veel zoeken deze cursus vond ... De cursus Engels, gegeven door professor Ross, hielp me mijn ni… alles lezen - 25-12-2020 14:19

Vien Quang Tri Ho
starstarstarstarstar_half
Vien Quang Tri Ho
PhD student
9
Academisch Engels: Presenteer en pitch je onderzoek

"The teacher is really experienced in identifying strength and weakness of each participant in the regard of presentation skill. He also paid attention of the purpose of each person for further improvement, like some want to present at a real conference or some have to do presentations in Zoom format, to give suitable advices." - 24-12-2020 15:40

"The teacher is really experienced in identifying strength and weakness of each participant in the regard of presentation skill. He also paid… alles lezen - 24-12-2020 15:40

starstarstarstarstar
John Kemperman
Designer
10
Intensieve individuele training Engels (week)

"De training wordt volledig aangepast naar jouw wensen. De docenten proberen samen met jou de gestelde doelen te behalen en je op een leuke leerzame manier je Engels naar een hoger niveau te tillen. Het is een fijne omgeving waar je volledig gefocust kunt werken aan je doelen en na een week heb je ook echt veel bereikt. Echt een aanrader!" - 18-12-2020 08:58

"De training wordt volledig aangepast naar jouw wensen. De docenten proberen samen met jou de gestelde doelen te behalen en je op een leuke l… alles lezen - 18-12-2020 08:58

starstarstarstarstar_border
Marten van Dijk
Teamleider
8
Engels Conversatie A1 (Najaar)

"Mijn ervaring was zeer goed Pia lag het goed en duidelijk uit. En voor mij was het tijdstip ideaal mocht ik voor een vervolg gaan dan het liefst weer om deze tijd. Tijd was van 19.00 tm 20.30" - 18-12-2020 07:38

"Mijn ervaring was zeer goed Pia lag het goed en duidelijk uit. En voor mij was het tijdstip ideaal mocht ik voor een vervolg gaan dan het li… alles lezen - 18-12-2020 07:38

Beste Marten, wat fijn om te horen dat je positief terugkijkt op jouw deelname aan de conversatiecursus Engels A1. Vanzelfsprekend zien we je graag terug bij talkingENGLISH voor een vervolgcursus! Best regards, Irinne, talkingENGLISH

- 18-12-2020 07:38
starstarstarstarstar_border
Arnold Otten
Pensionado
8
Engels Conversatie A2 (najaar)

"Groepsgrootte en de sfeer was prima. Trainer deed het op een zeer plezierige en ongedwongen sfeer. Locatie is goed. Gedurende de les alleen maar Engels praten is een eerste goede oefening. Presentatie van een ieder is prima. Studieboek is gebruiksvriendelijk. Het blijft lastig om zo veel geleerde woorden te onthouden" - 17-12-2020 18:27

"Groepsgrootte en de sfeer was prima. Trainer deed het op een zeer plezierige en ongedwongen sfeer. Locatie is goed. Gedurende de les alleen … alles lezen - 17-12-2020 18:27

Beste Arnold, bedankt voor de positieve terugkoppeling! Fijn om te horen dat de cursus als plezierig en leerzaam is ervaren. Nu de cursus is afgelopen is het van belang om met de Engelse taal bezig te blijven. Bijvoorbeeld door een serie op de televisie/Netflix te kijken in het Engels met Engelstalige ondertiteling of het nieuws eens te volgen in het Engels. Good luck! Kind regards, Irinne, talkingENGLISH

- 17-12-2020 18:27
Jill van Delft
starstarstarstarstar
Jill van Delft
Marketing & PR
10
Training Engels (weekend)

"Een fantastische ervaring gehad tijdens mijn language weekend in November. Vanaf aankomst tot vertrek compleet over op de Engelse taal. De vrijdag avond gestart met een diner in de door jou gekozen taal. De zaterdagochtend om 8.20 weer paraat om aan de slag te gaan met 1-op-1 educatie en e-learning. Aan het begin van de avond een taaltafel met hierop volgend een diner alles in de taal. zondag idem dito. Ik kan (en zal) het iedereen aanraden als jij ook struggles hebt met een bepaalde taal of jezelf wilt ontwikkelen. " - 17-12-2020 13:01

"Een fantastische ervaring gehad tijdens mijn language weekend in November. Vanaf aankomst tot vertrek compleet over op de Engelse taal. De v… alles lezen - 17-12-2020 13:01

Erik van der Zee
starstarstarstarstar_half
Erik van der Zee
Algemeen directeur CaseWare IDEA BV
9
Intensieve individuele training Engels (week)

"Intensief is daadwerkelijk ook intensief. Hierdoor maak je snel stappen en heb je na een week heel veel nieuwe kennis opgedaan. Wat kan er beter als je een 9.5 geeft? Ik kan alleen maar denken aan het matras, maar dit is een persoonlijk iets. " - 08-12-2020 10:17

"Intensief is daadwerkelijk ook intensief. Hierdoor maak je snel stappen en heb je na een week heel veel nieuwe kennis opgedaan. Wat kan er b… alles lezen - 08-12-2020 10:17

starstarstarstarstar
Erik Van den Brink
Commercieel Manager
10
Individuele taaltraining Engels

"Perfect op maat toegesneden individuele training gevolgd welke direct toepasbaar was in mijn dagelijkse werk. Goede variatie in werkvormen en prima mix van de betreffende taal en business communicatie.Toptraining en Toptrainer." - 08-12-2020 08:03

"Perfect op maat toegesneden individuele training gevolgd welke direct toepasbaar was in mijn dagelijkse werk. Goede variatie in werkvormen e… alles lezen - 08-12-2020 08:03

starstarstarstarstar_half
Emma Simons
Onderzoeker
9
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Ik vond de training erg leerzaam en goed te volgen. Ondanks dat de cursus via Zoom werd gehouden, wat overigens uitstekend werkte, had je voldoende interactie met de docent. Het werken in break-out rooms droeg daaraan bij en op die manier kreeg je direct feedback van andere deelnemers. Ook kregen we op tijd (duidelijke) feedback van de docent, wat erg leerzaam was. Ik zou deze cursus zeker aanraden. " - 07-12-2020 08:46

"Ik vond de training erg leerzaam en goed te volgen. Ondanks dat de cursus via Zoom werd gehouden, wat overigens uitstekend werkte, had je vo… alles lezen - 07-12-2020 08:46

starstarstarstarstar_border
Julia Colombijn
8
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Super leuke cursus! Stof is heel helder uitgelegd en fijn om persoonlijke feedback op je eigen stukken te krijgen. Zo kan je gericht werken aan je mindere punten. Een van de dingen waar deze cursus verder inzicht in heeft gegeven is nuances in woordkeuze en werkwoordstijd. Hoewel woorden voor je gevoel erg op elkaar lijken kunnen ze toch een draai aan je tekst geven" - 02-12-2020 18:02

"Super leuke cursus! Stof is heel helder uitgelegd en fijn om persoonlijke feedback op je eigen stukken te krijgen. Zo kan je gericht werken … alles lezen - 02-12-2020 18:02

starstarstarstarstar_half
Smeets
9
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Very useful course! Competent teacher and practice materials and exercises that you can immediately put to practice. Really helps to write in a more acacemic style and how to write an academic article. " - 01-12-2020 16:21

"Very useful course! Competent teacher and practice materials and exercises that you can immediately put to practice. Really helps to write i… alles lezen - 01-12-2020 16:21

starstarstarstarstar_border
Lai
Anesthesioloog
8
Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

"Top cursus! Al snel inzicht in hoe je een artikel moet opbouwen. Tom legt heel goed uit wat wel en niet kan in het Engels. Duidelijk plan en verwachtingen. Ik raad het iedereen aan." - 01-12-2020 11:34

"Top cursus! Al snel inzicht in hoe je een artikel moet opbouwen. Tom legt heel goed uit wat wel en niet kan in het Engels. Duidelijk plan en… alles lezen - 01-12-2020 11:34

starstarstarstarstar
Michel van de Ree
Zelfstandig Financieel specialist
10
Individuele taaltraining Engels

"Diepgaande intake, prima ontvangst, de docenten waren goed voorbereid en ik kreeg ruimschoots naslagwerk.

Er was ruimte voor maatwerk en het leren van specialistische termen (banking English). Verder een goede variatie in leertechnieken." - 27-11-2020 14:00

"Diepgaande intake, prima ontvangst, de docenten waren goed voorbereid en ik kreeg ruimschoots naslagwerk. Er was ruimte voor maatwerk en … alles lezen - 27-11-2020 14:00

Fijn om te lezen dat de training je goed beviel. Bedankt voor de mooie beoordeling.

- 27-11-2020 14:00
starstarstarstarstar
Erich
10
Individuele taaltraining Engels

"Uitstekende opleider met zeer ervaren en kundige docenten en veel persoonlijke aandacht. Het programma is volledig maatwerk en daarmee geschikt voor iedereen, ongeacht het huidige taalniveau. Ik kan het iedereen van harte aanbevelen." - 26-11-2020 17:58

"Uitstekende opleider met zeer ervaren en kundige docenten en veel persoonlijke aandacht. Het programma is volledig maatwerk en daarmee gesch… alles lezen - 26-11-2020 17:58

Dank voor de aanbeveling en de prachtige beoordeling!

- 26-11-2020 17:58