Ervaringen met Frans

9,2
Gemiddelde score van Frans producten
Gebaseerd op 50 ervaringen
Kitty Wijnstok
starstarstarstarstar_half
Kitty Wijnstok
9
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"fantastische begeleiding ! Volledige focus op de training door het verblijf in Eikenheuvel. Een aandachtspunt: er mag meer aandacht aan het certificaat besteed worden. Dit had ik zelf in Powerpoint mooier kunnen maken ! " - 09-12-2019 16:00

"fantastische begeleiding ! Volledige focus op de training door het verblijf in Eikenheuvel. Een aandachtspunt: er mag meer aandacht aan het… alles lezen - 09-12-2019 16:00

Dank voor je feedback. We nemen je aandachtspunt mee.

- 09-12-2019 16:00
starstarstarstarstar
Peter Huisman
country relations manager
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"training op maat, perfect afgestemd op individuele kennis/vaardigheids behoefte in de eigen professionele context.
zeer deskundige trainers, goede online omgeving met individuele opdrachten die continu worden afgestemd op vorderingen in het leerproces.
Zeer prettige omstandigheden worden gecreëerd, waardoor je tot leren wordt gestimuleerd en volledig op de studie kunt concentreren" - 28-11-2019 09:47

"training op maat, perfect afgestemd op individuele kennis/vaardigheids behoefte in de eigen professionele context. zeer deskundige trainers… alles lezen - 28-11-2019 09:47

Dankuwel voor de prachtige beoordeling!

- 28-11-2019 09:47
Eelco Akse
starstarstarstarstar_border
Eelco Akse
Accountmanager BeNeLux
8
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Binnen Regina Coeli heerst er een grote mate van professionaliteit en gastvrijheid. de Trainers zijn allen betrokken en verdiepen zich ook in elke trainee persoonlijk, hierdoor zijn de individuele lessen precies dat wat je ervan verwacht…" - 27-11-2019 15:44

"Binnen Regina Coeli heerst er een grote mate van professionaliteit en gastvrijheid. de Trainers zijn allen betrokken en verdiepen zich ook i… alles lezen - 27-11-2019 15:44

Merci pour votre commentaire!

- 27-11-2019 15:44
starstarstarstarstar
Ben Gans
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Maatwerk, inhoudelijk sterk en vakwerk geleverd door een team van uitstekende docenten. Veel oog voor het individu, zowel qua niveau als doelstelling. Ik heb dagelijks profijt van de taaltraining Frans. " - 24-10-2019 04:23

"Maatwerk, inhoudelijk sterk en vakwerk geleverd door een team van uitstekende docenten. Veel oog voor het individu, zowel qua niveau als doe… alles lezen - 24-10-2019 04:23

Wat goed dat u uw Frans dagelijks kunt gebruiken. Dan zult u nog lang plezier hebben van uw training. Dank voor de prachtige beoordeling.

- 24-10-2019 04:23
starstarstarstarstar
Ed postma
manager projectbeheersing
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Niet alleen de trainers zijn erg goed, maar ook de rest van de organisatie (van klusjesman tot koffiemevrouw) doen er alles aan om voor de cursisten het optimale leerklimaat te creëren." - 14-10-2019 11:41

"Niet alleen de trainers zijn erg goed, maar ook de rest van de organisatie (van klusjesman tot koffiemevrouw) doen er alles aan om voor de c… alles lezen - 14-10-2019 11:41

Wat leuk dat u ook een compliment geeft aan de medewerkers die geen training verzorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen binnen ons instituut een belangrijke bijdrage levert aan het resultaat van onze cursisten. Dank voor de prachtige beoordeling!

- 14-10-2019 11:41
starstarstarstarstar
A.M. Ekkel
Service manager.
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Perfecte entourage, en personeel zet zich meer dan 100% in om je te ontlasten van alle zorg tijdens de training.
De docenten zijn erg gericht om je datgene te leren wat je nodig bent. Gewoon erg goede organisatie.
" - 09-10-2019 07:27

"Perfecte entourage, en personeel zet zich meer dan 100% in om je te ontlasten van alle zorg tijdens de training. De docenten zijn erg geri… alles lezen - 09-10-2019 07:27

Dankuwel voor de mooie beoordeling.

- 09-10-2019 07:27
starstarstarstarstar
W.J. Hoogwater
Huisarts n.p,
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"In Oktober 2017 weekcursus Frans gevolgd, tot op de dag van vandaag er nog veel plezier van.
Goede leermethode aangeleerd.Lezen gaat prima, spreekvaardigheid kan altijd beter.Dank voor de prettige sfeer waarin de cursus verliep." - 09-10-2019 06:21

"In Oktober 2017 weekcursus Frans gevolgd, tot op de dag van vandaag er nog veel plezier van. Goede leermethode aangeleerd.Lezen gaat prima,… alles lezen - 09-10-2019 06:21

Dankuwel! Mooi dat u ook na de training zelf verder bent gegaan met het verbeteren van uw taalvaardigheid.

- 09-10-2019 06:21
starstarstarstarstar
Freek Kaalberg
Global Trade & Shopper Marketing Manager
10
Training Frans (weekend)

"Uitstekende opleiding Frans met een individuele aanpak en groepsopdrachten in een perfecte locatie. Taalweekend kan ik iedereen aanraden, Heb mijn barrière om Frans te praten in het dagelijkse leven in Parijs zeker overwonnen!" - 08-10-2019 18:20

"Uitstekende opleiding Frans met een individuele aanpak en groepsopdrachten in een perfecte locatie. Taalweekend kan ik iedereen aanraden, He… alles lezen - 08-10-2019 18:20

Dank u voor de prachtige beoordeling!

- 08-10-2019 18:20
starstarstarstarstar
Judith van 't Loo
relatiemanager ABN AMRO Bank
10
Training Frans (weekend)

"Ik heb een ontzettend goede ervaring! Regina Coeli is een zeer klantgericht opleidingsinstituur met fantastische medewerkers.Ze doen er alles aan om je een welkom gevoel te geven!Mooie locatie met, goed eten een zeer verzorgd verblijf." - 08-10-2019 12:24

"Ik heb een ontzettend goede ervaring! Regina Coeli is een zeer klantgericht opleidingsinstituur met fantastische medewerkers.Ze doen er alle… alles lezen - 08-10-2019 12:24

Dit klinkt ons als muziek in de oren. Bedankt voor de prachtige beoordeling!

- 08-10-2019 12:24
starstarstarstarstar
Jos Bergwerff
Auditor
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Zeer goede invoelend team van trainrs/docenten, toplocatie, methode en hulpmiddelen zeer effectief en prima algemene verzorging. Door de gehele setting en de directe aanpak ben je binnen een uur aan het trainen. Door het tempo en de afwisseling tussen geprek met de trainers en het practicum wordt een hoge effectiviteit bereikt. Ik kan deze opleiding/training dan ook alleen maar van harte aanbevelen." - 08-10-2019 07:30

"Zeer goede invoelend team van trainrs/docenten, toplocatie, methode en hulpmiddelen zeer effectief en prima algemene verzorging. Door de geh… alles lezen - 08-10-2019 07:30

Dank voor de aanbeveling!

- 08-10-2019 07:30
Thea Tijsse Klasen
starstarstarstarstar
Thea Tijsse Klasen
Customer service Benelux
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"De trainingen zijn op jouw behoefte samengesteld en ook uitdagend. De combinatie van zelfstudie en de intensieve trainingen is een zeer goed concept. Je krijgt ook goede tips om jezelf verder te ontwikkelen na de training. " - 08-10-2019 07:22

"De trainingen zijn op jouw behoefte samengesteld en ook uitdagend. De combinatie van zelfstudie en de intensieve trainingen is een zeer goed… alles lezen - 08-10-2019 07:22

Dank voor de goede review!

- 08-10-2019 07:22
starstarstarstarstar_half
Koskamp
Algemeen directeur
9
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Goede opleiding en goede Entourage. Zowel het online als offline gedeelte is goed verzorgd evenals de nazorg. Vriendelijke trainers en trainsters die elke keer weer geduldig opnieuw alles uitleggen. Inmiddels kan ik mij door RC goed redden in het Frans " - 07-10-2019 17:21

"Goede opleiding en goede Entourage. Zowel het online als offline gedeelte is goed verzorgd evenals de nazorg. Vriendelijke trainers en train… alles lezen - 07-10-2019 17:21

Leuk om te lezen. Dank voor de mooie beoordeling!

- 07-10-2019 17:21
star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
M Brouwer
1
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Inhoud van de training niet afgestemd met mij, niet toegespitst op mijn wensen; op verzoek tot aanpassing werd niet gereageerd; prijs-kwaliteit verhouding volledig zoek; kortom, Regina Coeli krijgt van mij een dikke onvoldoende" - 07-10-2019 16:15

"Inhoud van de training niet afgestemd met mij, niet toegespitst op mijn wensen; op verzoek tot aanpassing werd niet gereageerd; prijs-kwalit… alles lezen - 07-10-2019 16:15

Wat jammer dat u ook na ons aanbod nog steeds negatief terugkijkt op uw ervaring bij Regina Coeli. Desalniettemin heeft u destijds in uw spreek- en luistervaardigheid bovengemiddelde vooruitgang geboekt. Dat is wel iets om trots op te zijn!

- 07-10-2019 16:15
starstarstarstarstar
Paul Jansen
Senior projectmanager
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"5-daagse onderdompeling in het Frans. Door enthousiaste en zeer deskundige trainers. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Intensieve begeleiding, ook tijdens het diner, waar je verplicht je conversatievaardigheden moest oefenen." - 07-10-2019 15:19

"5-daagse onderdompeling in het Frans. Door enthousiaste en zeer deskundige trainers. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Intensieve b… alles lezen - 07-10-2019 15:19

Dank voor de mooie beoordeling!

- 07-10-2019 15:19
starstarstarstarstar
Leon Melchior
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"2x3 dagen Franse cursus genoten waarvan het les programma aangepast werd op mijn behoefte: professionele gesprekken voeren met Franse opticiens a.h.v. door mij aangeleverde materialen. Iedereen die geïnteresseerd is doet er goed aan voorafgaand aan de training heel duidelijk te schetsen waar je taalvaardigheden worden ingezet." - 07-10-2019 14:52

"2x3 dagen Franse cursus genoten waarvan het les programma aangepast werd op mijn behoefte: professionele gesprekken voeren met Franse optici… alles lezen - 07-10-2019 14:52

Fijn dat u het belang van de intake benadrukt. Hoe beter we weten waar iemand de taal voor nodig heeft, hoe beter we de taaltraining kunnen inrichten. In uw geval is dat dus heel gelukt. Dank voor de prachtige beoordeling!

- 07-10-2019 14:52
starstarstarstarstar
Desiree van Heesch
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Een praktische, intensieve en vooral leuke methode om op korte termijn veel progressie te boeken bij het leren van een nieuwe taal. Goede, op maat gemaakte training gekregen in een prettige leeromgeving." - 07-10-2019 10:39

"Een praktische, intensieve en vooral leuke methode om op korte termijn veel progressie te boeken bij het leren van een nieuwe taal. Goede, o… alles lezen - 07-10-2019 10:39

Naast hard werken is het leren van een taal vooral ook heel leuk. Fijn dat u dat zo ervaren heeft.

- 07-10-2019 10:39
starstarstarstarstar_half
Monique Wissink
9
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Zeer intensief maar zeer de moeite waard.
Gedurende een hele week Frans spreken, denken en zelfs dromen😀draagt bij aan je ontwikkeling van de Franse taal. Perfect was ook de 1op1 training gevolgd door multimedia" - 07-10-2019 10:34

"Zeer intensief maar zeer de moeite waard. Gedurende een hele week Frans spreken, denken en zelfs dromen😀draagt bij aan je ontwikkeling van … alles lezen - 07-10-2019 10:34

Dankuwel voor de mooie beoordeling.

- 07-10-2019 10:34
Ben Köke
starstarstarstarstar
Ben Köke
Offiecier van Justitie
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Geweldig, een intensieve maar prettige manier om snel een andere taal te leren. Uitstekende afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. Op de vijfde afsluitende dag merkte ik dat ik zelfs dacht in de Franse taal .....!!!" - 07-10-2019 10:19

"Geweldig, een intensieve maar prettige manier om snel een andere taal te leren. Uitstekende afwisseling tussen theorie en praktische oefenin… alles lezen - 07-10-2019 10:19

Très bien!

- 07-10-2019 10:19
starstarstarstarstar
Bas Huis
inkoper / assistent verkoper planten groothandel
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"De lessen worden gebaseerd op jouw niveau en op jouw doelstellingen die van te voren zijn gemaakt. Dit traject wordt naar mijn ervaring heel goed afgewerkt. De trainers waren zeer duidelijk in het uitleg geven tijdens hun lessen. Daarbij is ook de manier van communiceren van de trainers, met elkaar doormiddel van notities en evaluaties zeer goed.
" - 07-10-2019 09:56

"De lessen worden gebaseerd op jouw niveau en op jouw doelstellingen die van te voren zijn gemaakt. Dit traject wordt naar mijn ervaring heel… alles lezen - 07-10-2019 09:56

Top! Leuk om te horen.

- 07-10-2019 09:56
starstarstarstarstar_half
Nieuwenhuis
9
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Goed georganiseerde training die geheel is afgestemd op de wensen van de cursist. Het intake gesprek is daarbij een van de sleutels tot succes, naast uiteraard een team van professionals die veelal een Franse achtergrond, opvoeding, basis scholing in Frankrijk hebben gehad." - 07-10-2019 09:52

"Goed georganiseerde training die geheel is afgestemd op de wensen van de cursist. Het intake gesprek is daarbij een van de sleutels tot succ… alles lezen - 07-10-2019 09:52

Wat goed dat u de intake zo specifiek benoemt. Dat is inderdaad een zeer belangrijk gesprek. Dankuwel voor de prachtige boordeling.

- 07-10-2019 09:52
starstarstarstarstar
Marjolein Verwey
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"
Een onvergetelijke ervaring. Het opleidingscentrum is zeer kundig, professionele trainers die je motiveren het beste uit je zelf te halen. De cursus is zeer intensief maar doelgericht, exact naar eigen wensen. Dit alles in een zeer fraaie accommodatie. Alles werd keurig verzorgd, zodat jij je kunt focussen op de intensieve lessen en vooruitgang kan boeken. Zeer de moeite waard.
" - 07-10-2019 09:49

" Een onvergetelijke ervaring. Het opleidingscentrum is zeer kundig, professionele trainers die je motiveren het beste uit je zelf te halen.… alles lezen - 07-10-2019 09:49

Focus is belangrijk bij het leren van een taal. Fijn dat u dit zo ervaren heeft. Dankuwel voor de beoordeling.

- 07-10-2019 09:49
starstarstarstarstar
Petra de Goede
HR manager
10
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Echt een programma op maat gemaakt en native speaking trainers. Goede afwisseling tussen spreken en oefenen op de PC. Prima locatie, goede lunchen en diners en hele dagen door Frans spreken!" - 07-10-2019 09:48

"Echt een programma op maat gemaakt en native speaking trainers. Goede afwisseling tussen spreken en oefenen op de PC. Prima locatie, goede l… alles lezen - 07-10-2019 09:48

Mooie beoordeling! Dankuwel! Frans leer je inderdaad het best van de Fransen zelf.

- 07-10-2019 09:48
starstarstarstarstar_half
HJ Wouters
Programma adviseur
9
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"De effectiviteit van de training is ongekend. De intake vormt een belangrijk basis: de cursus is op maat gesneden. De verzorging is uitstekend met perfecte lunches en diners inclusief overnachting." - 07-10-2019 09:43

"De effectiviteit van de training is ongekend. De intake vormt een belangrijk basis: de cursus is op maat gesneden. De verzorging is uitsteke… alles lezen - 07-10-2019 09:43

Dank u voor de mooie beoordeling!

- 07-10-2019 09:43
starstarstarstarstar_half
Wilko Grolman
9
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Zeer efficiënte taal leermethode. Special voor de eerste paar weken.
Plezierige werk omgeving en ronduit professionele organisatie. Gemotiveerde teachers die precies weten hoe het leren wordt geoptimaliseerd. Daarnaast is het avond programma een extra troef die het leren versterkt. " - 07-10-2019 09:26

"Zeer efficiënte taal leermethode. Special voor de eerste paar weken. Plezierige werk omgeving en ronduit professionele organisatie. Gemotiv… alles lezen - 07-10-2019 09:26

Dank voor het delen van uw ervaring. Het leren gaat inderdaad verder na de lessen.

- 07-10-2019 09:26
starstarstarstarstar_half
Monique Bijl-Zonjee
manager uitzendbureau
9
Cursus Frans - Intensieve Individuele Taaltraining

"Ontvangst geweldig, trainingen super georganiseerd en toegespitst op je eigen situatie en verzoeken. Hotel locatie uitstekend met dito catering Kortom, beter dan dit is er niet te verkrijgen op taalgebied In Nederland!" - 07-10-2019 09:15

"Ontvangst geweldig, trainingen super georganiseerd en toegespitst op je eigen situatie en verzoeken. Hotel locatie uitstekend met dito cater… alles lezen - 07-10-2019 09:15

Wat leuk om te lezen! Dankuwel voor de beoordeling.

- 07-10-2019 09:15