Ervaringen met Frans

9,4
Gemiddelde score van Frans producten
Gebaseerd op 59 ervaringen
Karen de Loos
starstarstarstarstar_half
Karen de Loos
Zelfstandig marketing-/communicatie-adviseur
9
Training Frans (weekend)

"De hele ervaring van begin (inschrijving) tot einde (tasje mee voor onderweg) met alles wat er tussen zit: multi media training, catering, individuele lessen, dinertafel, etc. Fantastisch. Ga volgend jaar weer!" - 01-12-2020 18:19

"De hele ervaring van begin (inschrijving) tot einde (tasje mee voor onderweg) met alles wat er tussen zit: multi media training, catering, i… alles lezen - 01-12-2020 18:19

Leuk! Graag tot ziens!

- 01-12-2020 18:19
starstarstarstarstar
Petra Hogendoorn
directeur
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"De totale entourage maakt dat je je helemaal open stelt voor het leren van een taal. Je hebt rust, focus, uitdaging, gezelligheid, lekker eten, gevoel van luxe, gemakkelijk contact met andere cursisten. Alles bij elkaar een enorm leerzame tijd en een geweldige ervaring." - 26-11-2020 17:14

"De totale entourage maakt dat je je helemaal open stelt voor het leren van een taal. Je hebt rust, focus, uitdaging, gezelligheid, lekker et… alles lezen - 26-11-2020 17:14

Bedankt voor de prachtige beoordeling. Wij doen ons best om het onze cursisten zo goed mogelijk naar de zin te maken. Daardoor leer je inderdaad beter. Fijn dat je dat ook zo ervaren hebt.

- 26-11-2020 17:14
Julian Schipper
starstarstarstarstar_half
Julian Schipper
Accountmanager
9
Intensieve individuele training Frans (week)

"Eerst in maart gepoogd de training te doen. Helaas werd door coronamaatregelen de locatie na 1 dag gesloten, waarvoor veel begrip was onder de studenten. Na heropening toch de training kunnen doen met de nodige maatregelen. Ik heb geen hinder ervaren van deze maatregelen en de training inhoudelijk was van topkwaliteit. De docenten stemden het lesniveau af op mijn voortgang en probeerden er zo het maximale uit te halen. Naast goede inhoud waren de docenten ook erg vriendelijk en geïnteresseerd. Absoluut een aanrader als je snel (beter) een taal wilt leren." - 26-11-2020 08:07

"Eerst in maart gepoogd de training te doen. Helaas werd door coronamaatregelen de locatie na 1 dag gesloten, waarvoor veel begrip was onder … alles lezen - 26-11-2020 08:07

Dank voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in ons.

- 26-11-2020 08:07
starstarstarstarstar
Cindy Vroegop
Ondernemer
10
Training Frans (weekend)

"Het is een perfect op maat gemaakte opleiding. Je weet wat je gaat bereiken, dus ook of het de investering waard is. Alles is perfect verzorgd, zodat je alle energie in de cursus kunt steken. Ik heb nog nooit op zo'n prettige manier zoveel geleerd." - 25-11-2020 16:08

"Het is een perfect op maat gemaakte opleiding. Je weet wat je gaat bereiken, dus ook of het de investering waard is. Alles is perfect verzor… alles lezen - 25-11-2020 16:08

Een taaltraining is inderdaad een investering in jezelf. Zo te lezen heb jij die kans met beide handen aangegrepen. Dankjewel voor de prachtige beoordeling.

- 25-11-2020 16:08
starstarstarstarstar_border
Bruining
operational manager
8
Individuele taaltraining Frans

"Niets op aan te merken. Ik heb 1 week intern gezeten bij RG en werd daar prima verzorgd. Daarnaast krijg je een duidelijk rooster en de lessen beginnen op tijd.
Ik heb daarnaast ook een online curgus gedaan en ook dit was prima verzorgd met een uitstekend niveau van de trainers." - 29-10-2020 07:59

"Niets op aan te merken. Ik heb 1 week intern gezeten bij RG en werd daar prima verzorgd. Daarnaast krijg je een duidelijk rooster en de less… alles lezen - 29-10-2020 07:59

Fijn dat de combinatie van een training in Vught en online je goed is bevallen. Dank voor de mooie beoordeling!

- 29-10-2020 07:59
Anja De Jong-van der Klift
starstarstarstarstar_half
Anja De Jong-van der Klift
General Manager
9
Intensieve individuele training Frans (week)

"De training was perfect op maat! Inhoudelijk zeer nuttig!Een perfecte opstap om de taal in de praktijk te gaan gebruiken! Er is heel goede basis gelegd om goede zinnen te kunnen construeren. " - 28-10-2020 15:32

"De training was perfect op maat! Inhoudelijk zeer nuttig!Een perfecte opstap om de taal in de praktijk te gaan gebruiken! Er is heel goede b… alles lezen - 28-10-2020 15:32

Veel succes met het gebruik van de Franse taal in de praktijk. Dank voor de mooie beoordeling!

- 28-10-2020 15:32
starstarstarstarstar_half
Petra Kruijskamp
account manager verzekeren grootzakelijk
9
Individuele taaltraining Frans

"De locatie is goed geoutilleerd, de docenten zijn vriendelijk, vakkundig en qua persoonlijkheid/type zeer verschillend, waardoor de individuele gesprekken met de docenten ook leken op conversaties, die ik in Frankrijk had.
Wat iets beter kan is de indeling tijdens het diner met medestudenten van hetzelfde niveau. Ik had de indruk "verder" te zijn dan mijn tafelgenoten. Dit is echter een aspect dat de Regina Coeli niet zelf in de hand heeft, omdat zij afhankelijk zijn van de cursisten op de betreffende dag." - 28-10-2020 10:34

"De locatie is goed geoutilleerd, de docenten zijn vriendelijk, vakkundig en qua persoonlijkheid/type zeer verschillend, waardoor de individu… alles lezen - 28-10-2020 10:34

Dank voor de prachtige beoordeling. We kunnen inderdaad niet garanderen dat je aan tafel zit met cursisten van exact hetzelfde niveau, maar we doen ons best om er spraakmakende taaltafels van te maken.

- 28-10-2020 10:34
starstarstarstarstar
Andy Vons
Directeur
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"Niveau van de docenten is gewoon heel goed, en persoonlijke benadering. Ook aanpassen een student ter plekke is erg goed.

De verdeling les van docent vs zelfstudie mag voor mij nog iets anders (minder computer)." - 27-10-2020 12:31

"Niveau van de docenten is gewoon heel goed, en persoonlijke benadering. Ook aanpassen een student ter plekke is erg goed. De verdeling le… alles lezen - 27-10-2020 12:31

De privélessen met een taaltrainer zijn inderdaad top. Een volgende keer kun je eventueel vooraf aangeven dat je het prettig vindt om iedere dag een extra les te krijgen. Bedankt voor de mooie beoordeling!

- 27-10-2020 12:31
starstarstarstarstar
Simona Siad
10
Cursus Frans in diepe ontspanning

"Best way to learn a new language hands down! Best investment ever! Fabulous and innovative way to learn a new language. I have had blocks for years for French and Italian that they were able to remove in a couple of classes. So calming and you progress so quickly. Eleonore is amazing and a wonderful teacher!’ Highly recommend!
" - 25-09-2020 15:13

"Best way to learn a new language hands down! Best investment ever! Fabulous and innovative way to learn a new language. I have had blocks fo… alles lezen - 25-09-2020 15:13

starstarstarstarstar
Ron van der Heiden
Juridisch adviseur
10
Pensioen In Zicht cursus - 5-dagen - Rennes-le-Château (Frankrijk)

"Ervaren trainer die de groep goed aanvoelde, iedereen in zijn waarde liet en de groep goed aankon. Veel tips waar de deelnemers veel aan hebben. Verbeterpunt: terugkoppeling na de groepsopdrachten toevoegen." - 22-09-2020 13:44

"Ervaren trainer die de groep goed aanvoelde, iedereen in zijn waarde liet en de groep goed aankon. Veel tips waar de deelnemers veel aan heb… alles lezen - 22-09-2020 13:44

Kitty Wijnstok
starstarstarstarstar_half
Kitty Wijnstok
9
Intensieve individuele training Frans (week)

"fantastische begeleiding ! Volledige focus op de training door het verblijf in Eikenheuvel. Een aandachtspunt: er mag meer aandacht aan het certificaat besteed worden. Dit had ik zelf in Powerpoint mooier kunnen maken ! " - 09-12-2019 16:00

"fantastische begeleiding ! Volledige focus op de training door het verblijf in Eikenheuvel. Een aandachtspunt: er mag meer aandacht aan het… alles lezen - 09-12-2019 16:00

Dank voor je feedback. We nemen je aandachtspunt mee.

- 09-12-2019 16:00
starstarstarstarstar
Peter Huisman
country relations manager
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"training op maat, perfect afgestemd op individuele kennis/vaardigheids behoefte in de eigen professionele context.
zeer deskundige trainers, goede online omgeving met individuele opdrachten die continu worden afgestemd op vorderingen in het leerproces.
Zeer prettige omstandigheden worden gecreëerd, waardoor je tot leren wordt gestimuleerd en volledig op de studie kunt concentreren" - 28-11-2019 09:47

"training op maat, perfect afgestemd op individuele kennis/vaardigheids behoefte in de eigen professionele context. zeer deskundige trainers… alles lezen - 28-11-2019 09:47

Dankuwel voor de prachtige beoordeling!

- 28-11-2019 09:47
Eelco Akse
starstarstarstarstar_border
Eelco Akse
Accountmanager BeNeLux
8
Intensieve individuele training Frans (week)

"Binnen Regina Coeli heerst er een grote mate van professionaliteit en gastvrijheid. de Trainers zijn allen betrokken en verdiepen zich ook in elke trainee persoonlijk, hierdoor zijn de individuele lessen precies dat wat je ervan verwacht…" - 27-11-2019 15:44

"Binnen Regina Coeli heerst er een grote mate van professionaliteit en gastvrijheid. de Trainers zijn allen betrokken en verdiepen zich ook i… alles lezen - 27-11-2019 15:44

Merci pour votre commentaire!

- 27-11-2019 15:44
starstarstarstarstar
Ben Gans
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"Maatwerk, inhoudelijk sterk en vakwerk geleverd door een team van uitstekende docenten. Veel oog voor het individu, zowel qua niveau als doelstelling. Ik heb dagelijks profijt van de taaltraining Frans. " - 24-10-2019 04:23

"Maatwerk, inhoudelijk sterk en vakwerk geleverd door een team van uitstekende docenten. Veel oog voor het individu, zowel qua niveau als doe… alles lezen - 24-10-2019 04:23

Wat goed dat u uw Frans dagelijks kunt gebruiken. Dan zult u nog lang plezier hebben van uw training. Dank voor de prachtige beoordeling.

- 24-10-2019 04:23
starstarstarstarstar
Ed postma
manager projectbeheersing
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"Niet alleen de trainers zijn erg goed, maar ook de rest van de organisatie (van klusjesman tot koffiemevrouw) doen er alles aan om voor de cursisten het optimale leerklimaat te creëren." - 14-10-2019 11:41

"Niet alleen de trainers zijn erg goed, maar ook de rest van de organisatie (van klusjesman tot koffiemevrouw) doen er alles aan om voor de c… alles lezen - 14-10-2019 11:41

Wat leuk dat u ook een compliment geeft aan de medewerkers die geen training verzorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen binnen ons instituut een belangrijke bijdrage levert aan het resultaat van onze cursisten. Dank voor de prachtige beoordeling!

- 14-10-2019 11:41
starstarstarstarstar
A.M. Ekkel
Service manager.
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"Perfecte entourage, en personeel zet zich meer dan 100% in om je te ontlasten van alle zorg tijdens de training.
De docenten zijn erg gericht om je datgene te leren wat je nodig bent. Gewoon erg goede organisatie.
" - 09-10-2019 07:27

"Perfecte entourage, en personeel zet zich meer dan 100% in om je te ontlasten van alle zorg tijdens de training. De docenten zijn erg geri… alles lezen - 09-10-2019 07:27

Dankuwel voor de mooie beoordeling.

- 09-10-2019 07:27
starstarstarstarstar
W.J. Hoogwater
Huisarts n.p,
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"In Oktober 2017 weekcursus Frans gevolgd, tot op de dag van vandaag er nog veel plezier van.
Goede leermethode aangeleerd.Lezen gaat prima, spreekvaardigheid kan altijd beter.Dank voor de prettige sfeer waarin de cursus verliep." - 09-10-2019 06:21

"In Oktober 2017 weekcursus Frans gevolgd, tot op de dag van vandaag er nog veel plezier van. Goede leermethode aangeleerd.Lezen gaat prima,… alles lezen - 09-10-2019 06:21

Dankuwel! Mooi dat u ook na de training zelf verder bent gegaan met het verbeteren van uw taalvaardigheid.

- 09-10-2019 06:21
starstarstarstarstar
Freek Kaalberg
Global Trade & Shopper Marketing Manager
10
Training Frans (weekend)

"Uitstekende opleiding Frans met een individuele aanpak en groepsopdrachten in een perfecte locatie. Taalweekend kan ik iedereen aanraden, Heb mijn barrière om Frans te praten in het dagelijkse leven in Parijs zeker overwonnen!" - 08-10-2019 18:20

"Uitstekende opleiding Frans met een individuele aanpak en groepsopdrachten in een perfecte locatie. Taalweekend kan ik iedereen aanraden, He… alles lezen - 08-10-2019 18:20

Dank u voor de prachtige beoordeling!

- 08-10-2019 18:20
starstarstarstarstar
Judith van 't Loo
relatiemanager ABN AMRO Bank
10
Training Frans (weekend)

"Ik heb een ontzettend goede ervaring! Regina Coeli is een zeer klantgericht opleidingsinstituur met fantastische medewerkers.Ze doen er alles aan om je een welkom gevoel te geven!Mooie locatie met, goed eten een zeer verzorgd verblijf." - 08-10-2019 12:24

"Ik heb een ontzettend goede ervaring! Regina Coeli is een zeer klantgericht opleidingsinstituur met fantastische medewerkers.Ze doen er alle… alles lezen - 08-10-2019 12:24

Dit klinkt ons als muziek in de oren. Bedankt voor de prachtige beoordeling!

- 08-10-2019 12:24
starstarstarstarstar
Jos Bergwerff
Auditor
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"Zeer goede invoelend team van trainrs/docenten, toplocatie, methode en hulpmiddelen zeer effectief en prima algemene verzorging. Door de gehele setting en de directe aanpak ben je binnen een uur aan het trainen. Door het tempo en de afwisseling tussen geprek met de trainers en het practicum wordt een hoge effectiviteit bereikt. Ik kan deze opleiding/training dan ook alleen maar van harte aanbevelen." - 08-10-2019 07:30

"Zeer goede invoelend team van trainrs/docenten, toplocatie, methode en hulpmiddelen zeer effectief en prima algemene verzorging. Door de geh… alles lezen - 08-10-2019 07:30

Dank voor de aanbeveling!

- 08-10-2019 07:30
Thea Tijsse Klasen
starstarstarstarstar
Thea Tijsse Klasen
Customer service Benelux
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"De trainingen zijn op jouw behoefte samengesteld en ook uitdagend. De combinatie van zelfstudie en de intensieve trainingen is een zeer goed concept. Je krijgt ook goede tips om jezelf verder te ontwikkelen na de training. " - 08-10-2019 07:22

"De trainingen zijn op jouw behoefte samengesteld en ook uitdagend. De combinatie van zelfstudie en de intensieve trainingen is een zeer goed… alles lezen - 08-10-2019 07:22

Dank voor de goede review!

- 08-10-2019 07:22
starstarstarstarstar_half
Koskamp
Algemeen directeur
9
Intensieve individuele training Frans (week)

"Goede opleiding en goede Entourage. Zowel het online als offline gedeelte is goed verzorgd evenals de nazorg. Vriendelijke trainers en trainsters die elke keer weer geduldig opnieuw alles uitleggen. Inmiddels kan ik mij door RC goed redden in het Frans " - 07-10-2019 17:21

"Goede opleiding en goede Entourage. Zowel het online als offline gedeelte is goed verzorgd evenals de nazorg. Vriendelijke trainers en train… alles lezen - 07-10-2019 17:21

Leuk om te lezen. Dank voor de mooie beoordeling!

- 07-10-2019 17:21
star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
M Brouwer
1
Intensieve individuele training Frans (week)

"Inhoud van de training niet afgestemd met mij, niet toegespitst op mijn wensen; op verzoek tot aanpassing werd niet gereageerd; prijs-kwaliteit verhouding volledig zoek; kortom, Regina Coeli krijgt van mij een dikke onvoldoende" - 07-10-2019 16:15

"Inhoud van de training niet afgestemd met mij, niet toegespitst op mijn wensen; op verzoek tot aanpassing werd niet gereageerd; prijs-kwalit… alles lezen - 07-10-2019 16:15

Wat jammer dat u ook na ons aanbod nog steeds negatief terugkijkt op uw ervaring bij Regina Coeli. Desalniettemin heeft u destijds in uw spreek- en luistervaardigheid bovengemiddelde vooruitgang geboekt. Dat is wel iets om trots op te zijn!

- 07-10-2019 16:15
starstarstarstarstar
Paul Jansen
Senior projectmanager
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"5-daagse onderdompeling in het Frans. Door enthousiaste en zeer deskundige trainers. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Intensieve begeleiding, ook tijdens het diner, waar je verplicht je conversatievaardigheden moest oefenen." - 07-10-2019 15:19

"5-daagse onderdompeling in het Frans. Door enthousiaste en zeer deskundige trainers. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Intensieve b… alles lezen - 07-10-2019 15:19

Dank voor de mooie beoordeling!

- 07-10-2019 15:19
starstarstarstarstar
Leon Melchior
10
Intensieve individuele training Frans (week)

"2x3 dagen Franse cursus genoten waarvan het les programma aangepast werd op mijn behoefte: professionele gesprekken voeren met Franse opticiens a.h.v. door mij aangeleverde materialen. Iedereen die geïnteresseerd is doet er goed aan voorafgaand aan de training heel duidelijk te schetsen waar je taalvaardigheden worden ingezet." - 07-10-2019 14:52

"2x3 dagen Franse cursus genoten waarvan het les programma aangepast werd op mijn behoefte: professionele gesprekken voeren met Franse optici… alles lezen - 07-10-2019 14:52

Fijn dat u het belang van de intake benadrukt. Hoe beter we weten waar iemand de taal voor nodig heeft, hoe beter we de taaltraining kunnen inrichten. In uw geval is dat dus heel gelukt. Dank voor de prachtige beoordeling!

- 07-10-2019 14:52