Ervaringen met Frans producten

9,4
Gemiddelde score van Frans producten
Gebaseerd op 66 ervaringen
starstarstarstarstar
Ed postma
manager projectbeheersing
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Niet alleen de trainers zijn erg goed, maar ook de rest van de organisatie (van klusjesman tot koffiemevrouw) doen er alles aan om voor de cursisten het optimale leerklimaat te creëren." - 14-10-2019 11:41

"Niet alleen de trainers zijn erg goed, maar ook de rest van de organisatie (van klusjesman tot koffiemevrouw) doen er alles aan om voor de c… alles lezen - 14-10-2019 11:41

starstarstarstarstar_half
Ewoud Weijers
Private Account Manager
9
Zakelijk Frans - individuele cursus 30 uur

"Josee is een fijne en toegankelijke taalcoach. De lessen zijn gevarieerd en van hoog niveau. Ze daagt je op een prettige manier uit jezelf maximaal te ontwikkelen. Super fijne lessen!" - 10-10-2019 08:23

"Josee is een fijne en toegankelijke taalcoach. De lessen zijn gevarieerd en van hoog niveau. Ze daagt je op een prettige manier uit jezelf m… alles lezen - 10-10-2019 08:23

starstarstarstarstar
A.M. Ekkel
Service manager.
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Perfecte entourage, en personeel zet zich meer dan 100% in om je te ontlasten van alle zorg tijdens de training.
De docenten zijn erg gericht om je datgene te leren wat je nodig bent. Gewoon erg goede organisatie.
" - 09-10-2019 07:27

"Perfecte entourage, en personeel zet zich meer dan 100% in om je te ontlasten van alle zorg tijdens de training. De docenten zijn erg geri… alles lezen - 09-10-2019 07:27

starstarstarstarstar
W.J. Hoogwater
Huisarts n.p,
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"In Oktober 2017 weekcursus Frans gevolgd, tot op de dag van vandaag er nog veel plezier van.
Goede leermethode aangeleerd.Lezen gaat prima, spreekvaardigheid kan altijd beter.Dank voor de prettige sfeer waarin de cursus verliep." - 09-10-2019 06:21

"In Oktober 2017 weekcursus Frans gevolgd, tot op de dag van vandaag er nog veel plezier van. Goede leermethode aangeleerd.Lezen gaat prima,… alles lezen - 09-10-2019 06:21

starstarstarstarstar
Freek Kaalberg
Global Trade & Shopper Marketing Manager
10
Training Frans (weekend)

"Uitstekende opleiding Frans met een individuele aanpak en groepsopdrachten in een perfecte locatie. Taalweekend kan ik iedereen aanraden, Heb mijn barrière om Frans te praten in het dagelijkse leven in Parijs zeker overwonnen!" - 08-10-2019 18:20

"Uitstekende opleiding Frans met een individuele aanpak en groepsopdrachten in een perfecte locatie. Taalweekend kan ik iedereen aanraden, He… alles lezen - 08-10-2019 18:20

Dank u voor de prachtige beoordeling!

- 08-10-2019 18:20
starstarstarstarstar
Judith van 't Loo
relatiemanager ABN AMRO Bank
10
Training Frans (weekend)

"Ik heb een ontzettend goede ervaring! Regina Coeli is een zeer klantgericht opleidingsinstituur met fantastische medewerkers.Ze doen er alles aan om je een welkom gevoel te geven!Mooie locatie met, goed eten een zeer verzorgd verblijf." - 08-10-2019 12:24

"Ik heb een ontzettend goede ervaring! Regina Coeli is een zeer klantgericht opleidingsinstituur met fantastische medewerkers.Ze doen er alle… alles lezen - 08-10-2019 12:24

Dit klinkt ons als muziek in de oren. Bedankt voor de prachtige beoordeling!

- 08-10-2019 12:24
starstarstarstarstar
Jos Bergwerff
Auditor
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Zeer goede invoelend team van trainrs/docenten, toplocatie, methode en hulpmiddelen zeer effectief en prima algemene verzorging. Door de gehele setting en de directe aanpak ben je binnen een uur aan het trainen. Door het tempo en de afwisseling tussen geprek met de trainers en het practicum wordt een hoge effectiviteit bereikt. Ik kan deze opleiding/training dan ook alleen maar van harte aanbevelen." - 08-10-2019 07:30

"Zeer goede invoelend team van trainrs/docenten, toplocatie, methode en hulpmiddelen zeer effectief en prima algemene verzorging. Door de geh… alles lezen - 08-10-2019 07:30

Dank voor de aanbeveling!

- 08-10-2019 07:30
Thea Tijsse Klasen
starstarstarstarstar
Thea Tijsse Klasen
Customer service Benelux
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"De trainingen zijn op jouw behoefte samengesteld en ook uitdagend. De combinatie van zelfstudie en de intensieve trainingen is een zeer goed concept. Je krijgt ook goede tips om jezelf verder te ontwikkelen na de training. " - 08-10-2019 07:22

"De trainingen zijn op jouw behoefte samengesteld en ook uitdagend. De combinatie van zelfstudie en de intensieve trainingen is een zeer goed… alles lezen - 08-10-2019 07:22

Dank voor de goede review!

- 08-10-2019 07:22
starstarstarstarstar_half
Koskamp
Algemeen directeur
9
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Goede opleiding en goede Entourage. Zowel het online als offline gedeelte is goed verzorgd evenals de nazorg. Vriendelijke trainers en trainsters die elke keer weer geduldig opnieuw alles uitleggen. Inmiddels kan ik mij door RC goed redden in het Frans " - 07-10-2019 17:21

"Goede opleiding en goede Entourage. Zowel het online als offline gedeelte is goed verzorgd evenals de nazorg. Vriendelijke trainers en train… alles lezen - 07-10-2019 17:21

Leuk om te lezen. Dank voor de mooie beoordeling!

- 07-10-2019 17:21
star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
M Brouwer
1
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Inhoud van de training niet afgestemd met mij, niet toegespitst op mijn wensen; op verzoek tot aanpassing werd niet gereageerd; prijs-kwaliteit verhouding volledig zoek; kortom, Regina Coeli krijgt van mij een dikke onvoldoende" - 07-10-2019 16:15

"Inhoud van de training niet afgestemd met mij, niet toegespitst op mijn wensen; op verzoek tot aanpassing werd niet gereageerd; prijs-kwalit… alles lezen - 07-10-2019 16:15

Wat jammer dat u ook na ons aanbod nog steeds negatief terugkijkt op uw ervaring bij Regina Coeli. Desalniettemin heeft u destijds in uw spreek- en luistervaardigheid bovengemiddelde vooruitgang geboekt. Dat is wel iets om trots op te zijn!

- 07-10-2019 16:15
starstarstarstarstar
Paul Jansen
Senior projectmanager
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"5-daagse onderdompeling in het Frans. Door enthousiaste en zeer deskundige trainers. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Intensieve begeleiding, ook tijdens het diner, waar je verplicht je conversatievaardigheden moest oefenen." - 07-10-2019 15:19

"5-daagse onderdompeling in het Frans. Door enthousiaste en zeer deskundige trainers. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Intensieve b… alles lezen - 07-10-2019 15:19

Dank voor de mooie beoordeling!

- 07-10-2019 15:19
starstarstarstarstar
Leon Melchior
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"2x3 dagen Franse cursus genoten waarvan het les programma aangepast werd op mijn behoefte: professionele gesprekken voeren met Franse opticiens a.h.v. door mij aangeleverde materialen. Iedereen die geïnteresseerd is doet er goed aan voorafgaand aan de training heel duidelijk te schetsen waar je taalvaardigheden worden ingezet." - 07-10-2019 14:52

"2x3 dagen Franse cursus genoten waarvan het les programma aangepast werd op mijn behoefte: professionele gesprekken voeren met Franse optici… alles lezen - 07-10-2019 14:52

Fijn dat u het belang van de intake benadrukt. Hoe beter we weten waar iemand de taal voor nodig heeft, hoe beter we de taaltraining kunnen inrichten. In uw geval is dat dus heel gelukt. Dank voor de prachtige beoordeling!

- 07-10-2019 14:52
starstarstarstarstar
Desiree van Heesch
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Een praktische, intensieve en vooral leuke methode om op korte termijn veel progressie te boeken bij het leren van een nieuwe taal. Goede, op maat gemaakte training gekregen in een prettige leeromgeving." - 07-10-2019 10:39

"Een praktische, intensieve en vooral leuke methode om op korte termijn veel progressie te boeken bij het leren van een nieuwe taal. Goede, o… alles lezen - 07-10-2019 10:39

Naast hard werken is het leren van een taal vooral ook heel leuk. Fijn dat u dat zo ervaren heeft.

- 07-10-2019 10:39
starstarstarstarstar_half
Monique Wissink
9
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Zeer intensief maar zeer de moeite waard.
Gedurende een hele week Frans spreken, denken en zelfs dromen😀draagt bij aan je ontwikkeling van de Franse taal. Perfect was ook de 1op1 training gevolgd door multimedia" - 07-10-2019 10:34

"Zeer intensief maar zeer de moeite waard. Gedurende een hele week Frans spreken, denken en zelfs dromen😀draagt bij aan je ontwikkeling van … alles lezen - 07-10-2019 10:34

Dankuwel voor de mooie beoordeling.

- 07-10-2019 10:34
Ben Köke
starstarstarstarstar
Ben Köke
Offiecier van Justitie
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Geweldig, een intensieve maar prettige manier om snel een andere taal te leren. Uitstekende afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen. Op de vijfde afsluitende dag merkte ik dat ik zelfs dacht in de Franse taal .....!!!" - 07-10-2019 10:19

"Geweldig, een intensieve maar prettige manier om snel een andere taal te leren. Uitstekende afwisseling tussen theorie en praktische oefenin… alles lezen - 07-10-2019 10:19

Très bien!

- 07-10-2019 10:19
starstarstarstarstar
Bas Huis
inkoper / assistent verkoper planten groothandel
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"De lessen worden gebaseerd op jouw niveau en op jouw doelstellingen die van te voren zijn gemaakt. Dit traject wordt naar mijn ervaring heel goed afgewerkt. De trainers waren zeer duidelijk in het uitleg geven tijdens hun lessen. Daarbij is ook de manier van communiceren van de trainers, met elkaar doormiddel van notities en evaluaties zeer goed.
" - 07-10-2019 09:56

"De lessen worden gebaseerd op jouw niveau en op jouw doelstellingen die van te voren zijn gemaakt. Dit traject wordt naar mijn ervaring heel… alles lezen - 07-10-2019 09:56

Top! Leuk om te horen.

- 07-10-2019 09:56
starstarstarstarstar_half
Nieuwenhuis
9
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Goed georganiseerde training die geheel is afgestemd op de wensen van de cursist. Het intake gesprek is daarbij een van de sleutels tot succes, naast uiteraard een team van professionals die veelal een Franse achtergrond, opvoeding, basis scholing in Frankrijk hebben gehad." - 07-10-2019 09:52

"Goed georganiseerde training die geheel is afgestemd op de wensen van de cursist. Het intake gesprek is daarbij een van de sleutels tot succ… alles lezen - 07-10-2019 09:52

Wat goed dat u de intake zo specifiek benoemt. Dat is inderdaad een zeer belangrijk gesprek. Dankuwel voor de prachtige boordeling.

- 07-10-2019 09:52
starstarstarstarstar
Marjolein Verwey
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"
Een onvergetelijke ervaring. Het opleidingscentrum is zeer kundig, professionele trainers die je motiveren het beste uit je zelf te halen. De cursus is zeer intensief maar doelgericht, exact naar eigen wensen. Dit alles in een zeer fraaie accommodatie. Alles werd keurig verzorgd, zodat jij je kunt focussen op de intensieve lessen en vooruitgang kan boeken. Zeer de moeite waard.
" - 07-10-2019 09:49

" Een onvergetelijke ervaring. Het opleidingscentrum is zeer kundig, professionele trainers die je motiveren het beste uit je zelf te halen.… alles lezen - 07-10-2019 09:49

Focus is belangrijk bij het leren van een taal. Fijn dat u dit zo ervaren heeft. Dankuwel voor de beoordeling.

- 07-10-2019 09:49
starstarstarstarstar
Petra de Goede
HR manager
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Echt een programma op maat gemaakt en native speaking trainers. Goede afwisseling tussen spreken en oefenen op de PC. Prima locatie, goede lunchen en diners en hele dagen door Frans spreken!" - 07-10-2019 09:48

"Echt een programma op maat gemaakt en native speaking trainers. Goede afwisseling tussen spreken en oefenen op de PC. Prima locatie, goede l… alles lezen - 07-10-2019 09:48

Mooie beoordeling! Dankuwel! Frans leer je inderdaad het best van de Fransen zelf.

- 07-10-2019 09:48
starstarstarstarstar_half
HJ Wouters
Programma adviseur
9
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"De effectiviteit van de training is ongekend. De intake vormt een belangrijk basis: de cursus is op maat gesneden. De verzorging is uitstekend met perfecte lunches en diners inclusief overnachting." - 07-10-2019 09:43

"De effectiviteit van de training is ongekend. De intake vormt een belangrijk basis: de cursus is op maat gesneden. De verzorging is uitsteke… alles lezen - 07-10-2019 09:43

Dank u voor de mooie beoordeling!

- 07-10-2019 09:43
starstarstarstarstar_half
Wilko Grolman
9
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Zeer efficiënte taal leermethode. Special voor de eerste paar weken.
Plezierige werk omgeving en ronduit professionele organisatie. Gemotiveerde teachers die precies weten hoe het leren wordt geoptimaliseerd. Daarnaast is het avond programma een extra troef die het leren versterkt. " - 07-10-2019 09:26

"Zeer efficiënte taal leermethode. Special voor de eerste paar weken. Plezierige werk omgeving en ronduit professionele organisatie. Gemotiv… alles lezen - 07-10-2019 09:26

Dank voor het delen van uw ervaring. Het leren gaat inderdaad verder na de lessen.

- 07-10-2019 09:26
starstarstarstarstar_half
Monique Bijl-Zonjee
manager uitzendbureau
9
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Ontvangst geweldig, trainingen super georganiseerd en toegespitst op je eigen situatie en verzoeken. Hotel locatie uitstekend met dito catering Kortom, beter dan dit is er niet te verkrijgen op taalgebied In Nederland!" - 07-10-2019 09:15

"Ontvangst geweldig, trainingen super georganiseerd en toegespitst op je eigen situatie en verzoeken. Hotel locatie uitstekend met dito cater… alles lezen - 07-10-2019 09:15

Wat leuk om te lezen! Dankuwel voor de beoordeling.

- 07-10-2019 09:15
starstarstarstarstar
Marien van Weelden
Service coördinator international
10
Intensieve Individuele Taaltraining Frans

"Het is een vrij prijzige opleiding maar wanneer je kijkt naar hoe de zaken geregeld zijn dan is dit het zeker waard! ongelooflijk goed geregeld qua lessen, ontbijt, lunch, diner met taaltafels en de hele cursus was perfect afgestemd op mijn niveau! De begeleiders zijn stuk voor stuk ontzettend aardig en ijverig en helpen je met alles zonder enig probleem! Fantastisch! Ook de mogelijkheden om na de cursus door te gaan met oefenen zijn geweldig! bedankt voor de cursus en de mooie tijd!" - 07-10-2019 09:06

"Het is een vrij prijzige opleiding maar wanneer je kijkt naar hoe de zaken geregeld zijn dan is dit het zeker waard! ongelooflijk goed gereg… alles lezen - 07-10-2019 09:06

Fijn dat u positief terugkijkt op uw training. Het is inderdaad een investering om met individuele lessen een taal te leren. Maar het levert altijd een mooi resultaat en nog een leuke ervaring ook! Dank voor uw beoordeling!

- 07-10-2019 09:06
starstarstarstarstar
L Van der Wulp
10
Individuele training Zakelijk Frans

"Fijne en duidelijke lerares. Geduldig en legt goed uit. Vragen worden goed beantwoord en zij probeert echt een lesprogramma op te stellen vanuit de behoefte van de cursist. Mijn doelstellingen zijn hierdoor gehaald." - 24-07-2019 09:57

"Fijne en duidelijke lerares. Geduldig en legt goed uit. Vragen worden goed beantwoord en zij probeert echt een lesprogramma op te stellen va… alles lezen - 24-07-2019 09:57

André Pullen
starstarstarstarstar_half
André Pullen
Accountmanager bij Nutrilab
9
Individuele training Zakelijk Frans

"Christine heeft mij in de 1:1 training de handvatten aangereikt om ondanks mijn beperkte taalniveau Frans telefonisch een bezoekafspraak te maken en een verkoopgesprek te kunnen voeren bij onze Franstalige klanten." - 13-02-2019 19:59

"Christine heeft mij in de 1:1 training de handvatten aangereikt om ondanks mijn beperkte taalniveau Frans telefonisch een bezoekafspraak te … alles lezen - 13-02-2019 19:59