Ervaringen met Nederlands

9,4
Gemiddelde score van Nederlands producten
Gebaseerd op 617 ervaringen
starstarstarstarstar
Jelena Ljubisic
Software Engineer
10
ONLINE group course: Dutch for everyday use beginners

"Great teacher, fun lessons. Some were more difficult and harder to follow, but even those were very nice. Nothing I didn't like about lessons! Lessons were spontaneous as well, and that didn't make them harder to follow, just more fun." - 06-07-2020 08:40

"Great teacher, fun lessons. Some were more difficult and harder to follow, but even those were very nice. Nothing I didn't like about lesson… alles lezen - 06-07-2020 08:40

Thanks for your wonderful feedback, Jelena! We wish you lots of fun in practicing the Dutch language.

- 06-07-2020 08:40
Emine Merve Çakaloğlu
starstarstarstarstar_border
Emine Merve Çakaloğlu
8
Een op een coaching Presentatie Vaardigheden Nederlands of in het Engels

"It was great experience to practice presenting skills with Mabel. Zooming in every step of a presentation and finding your own pace helped me a lot. Tops and tips that will be used lifelong." - 02-07-2020 08:40

"It was great experience to practice presenting skills with Mabel. Zooming in every step of a presentation and finding your own pace helped m… alles lezen - 02-07-2020 08:40

starstarstarstarstar_half
Heijden
9
Een op een coaching Presentatie Vaardigheden Nederlands of in het Engels

"I enjoyed the training and I learned a lot. I now have a much better idea of what I can work on and how I can practice to improve my presentation skills. " - 01-07-2020 13:07

"I enjoyed the training and I learned a lot. I now have a much better idea of what I can work on and how I can practice to improve my present… alles lezen - 01-07-2020 13:07

Tessa Marie van Avendonk
starstarstarstarstar
Tessa Marie van Avendonk
10
Employment law for contemporary management in the Netherlands BASIC (Dutch HRM & Labour Law module 1, in English)

"Content was well paced and all suitable for application in an HR setting. Arthur was a very good trainer in that he not explained the what the law states but also gave some very good examples that were easy to grasp and see how the law is applied. " - 25-06-2020 09:54

"Content was well paced and all suitable for application in an HR setting. Arthur was a very good trainer in that he not explained the what t… alles lezen - 25-06-2020 09:54

starstarstarstarstar
Cindy Luiten
Advocaat
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Grammatica

"Op 11 juni heb ik de grammaticacursus van Alfabeta gevolgd. De cursus werd gegeven voor Mieke Winnubst. Het was een zeer leerzame dag. Mieke frist op een leuke manier alle grammaticaregels op. Echt een aanrader! " - 23-06-2020 13:20

"Op 11 juni heb ik de grammaticacursus van Alfabeta gevolgd. De cursus werd gegeven voor Mieke Winnubst. Het was een zeer leerzame dag. Mieke… alles lezen - 23-06-2020 13:20

starstarstarstarstar
Winters
Beëdigd vertaler
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Spelling

"Goed! Ik ben beëdigd vertaler en moet regelmatig cursussen doen om PE-punten te halen. Die cursussen zijn lang niet allemaal even inspirerend, maar dit was een feestje! Mieke maakt er echt iets gezelligs van en je steekt er enorm veel van op. Ze geeft meerdere toetsen - voor en na - en je ziet meteen dat de cursus resultaat heeft gehad. " - 15-06-2020 07:41

"Goed! Ik ben beëdigd vertaler en moet regelmatig cursussen doen om PE-punten te halen. Die cursussen zijn lang niet allemaal even inspireren… alles lezen - 15-06-2020 07:41

starstarstarstarstar
Winters
Beëdigd vertaler
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Grammatica

"Uitstekende cursus, zeer leerzaam, ook voor diegenen die denken - zoals ik - dat ze het meeste wel weten. Docente is bijzonder kundig, heeft op alle vragen een duidelijk antwoord en legt alles met passie en plezier uit. Tegen grammatica zag ik een beetje op - saai! - maar Mieke maakte er echt iets heel leuks van, met leuke voorbeelden uit de praktijk. Heel tevreden." - 15-06-2020 07:23

"Uitstekende cursus, zeer leerzaam, ook voor diegenen die denken - zoals ik - dat ze het meeste wel weten. Docente is bijzonder kundig, heeft… alles lezen - 15-06-2020 07:23

starstarstarstarstar
De Leeuw
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Spelling

"Hoi Mieke,

ik heb enorm veel geleerd van de opfriscursus spelling.
De cursus was via zoom, dit liep echt heel goed.
Ik heb enorm veel geleerd en kan dit nu in de praktijk brengen.

Super bedankt en tot de volgende opfriscursus grammatica .

Ik heb er nu al zin in.
Tot volgende week

Groetjes, Astrid
" - 04-06-2020 13:37

"Hoi Mieke, ik heb enorm veel geleerd van de opfriscursus spelling. De cursus was via zoom, dit liep echt heel goed. Ik heb enorm veel g… alles lezen - 04-06-2020 13:37

starstarstarstarstar
Cindy Luiten
Advocaat
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Spelling

"De opfriscursus spelling van Alfabeta is een hele leerzame cursus. Mieke geeft op een leuke manier les, ondanks dat het door corona via Zoom moest. Echt een aanrader om je spelling weer eens op te frissen!

" - 04-06-2020 13:36

"De opfriscursus spelling van Alfabeta is een hele leerzame cursus. Mieke geeft op een leuke manier les, ondanks dat het door corona via Zoom… alles lezen - 04-06-2020 13:36

starstarstarstarstar_half
Réka Makkai
Programmaleider Taalhuis
9
Correct Nederlands

"Het was een informatieve, leerzame training, dank. Ik had twijfels over de online omgeving, maar technisch was de training perfect in orde, de groep was lekker compact en hebben wij goede vorderingen gemaakt. Ben erg tevreden." - 13-05-2020 11:50

"Het was een informatieve, leerzame training, dank. Ik had twijfels over de online omgeving, maar technisch was de training perfect in orde, … alles lezen - 13-05-2020 11:50

starstarstarstarstar
An Anoniem
10
Correct Nederlands

"Heel nuttig en ook nog leuk! In 1 dag de basisregels geleerd. Digitale training is misschien wel handiger dan een training op locatie. Ik heb alles geleerd wat ik wilde leren. " - 13-05-2020 11:13

"Heel nuttig en ook nog leuk! In 1 dag de basisregels geleerd. Digitale training is misschien wel handiger dan een training op locatie. Ik he… alles lezen - 13-05-2020 11:13

starstarstarstarstar
S. Vollaard
medewerker studentzaken VU
10
Correct Nederlands

"De training was erg leerzaam en leuk om te doen. Peter is een hele goede docent die uitstekend kan uitleggen. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd die ik direct kan toepassen. Ik ben ook erg blij met de naslagwerken die bij de training horen.
Kortom: een aanrader om via deze training je kennis van de Nederlandse taal bij te spijkeren. " - 13-05-2020 10:46

"De training was erg leerzaam en leuk om te doen. Peter is een hele goede docent die uitstekend kan uitleggen. Ik heb veel nieuwe dingen gele… alles lezen - 13-05-2020 10:46

starstarstarstarstar
Sofia Ramautar
Officemanager
10
Correct Nederlands

"Ik vond de training heel erg verhelderend.
Een speciale bedankt aan Peter. De werksfeer was super fijn en het ging een beetje van zelf wat een fijne manier is om te leren. Ik heb niet echt iets wat ik beter vind kunnen, ondanks deze corona tijd en het gebruiken van zoom was alles goed en top geregeld. " - 13-05-2020 10:33

"Ik vond de training heel erg verhelderend. Een speciale bedankt aan Peter. De werksfeer was super fijn en het ging een beetje van zelf wat… alles lezen - 13-05-2020 10:33

Harmen van Tol
starstarstarstarstar_half
Harmen van Tol
Operations Manager, Logistics
9
Een op een coaching Presentatie Vaardigheden Nederlands of in het Engels

"Training was 1 op 1. Er werd gebruikt gemaakt van video opnames. Soms was dit confronterend, en behoorlijk intensief maar ook heel erg praktisch en leerzaam. Zeer prettige coach om mee te werken in een 'veilige' leeromgeving. " - 31-03-2020 16:49

"Training was 1 op 1. Er werd gebruikt gemaakt van video opnames. Soms was dit confronterend, en behoorlijk intensief maar ook heel erg prakt… alles lezen - 31-03-2020 16:49

Patrick Goncalves
starstarstarstarstar
Patrick Goncalves
System Engineer
10
Individuele training Zakelijk Nederlands als Tweede Taal (NT2)

"Een uitstekende taalcursus! De trainer gaf me veel steun en selecteerde oefeningen en voorbeelden op basis van mijn zwakke punten. Door deze cursus kan ik mezelf nu veel beter uitdrukken op het werk, en natuurlijk ook in het dagelijks leven." - 27-03-2020 12:41

"Een uitstekende taalcursus! De trainer gaf me veel steun en selecteerde oefeningen en voorbeelden op basis van mijn zwakke punten. Door deze… alles lezen - 27-03-2020 12:41

starstarstarstarstar
Artur Olszewski
Analist
10
PRESENTATION SKILLS FOR EXPATS AND DUTCH PROFESSIONALS Presenteren in het Engels

"Mabel is a very good teacher, professional presentator and lovely person.
I can strongly recommend you to attend this session in order to improve your presentation skills.
Presentation skills are key competences whoever you are.
There is always space for improvement and Mabel brings you to the next presentation level. " - 17-03-2020 19:39

"Mabel is a very good teacher, professional presentator and lovely person. I can strongly recommend you to attend this session in order to … alles lezen - 17-03-2020 19:39

starstarstarstarstar
Iris van der Eerden
Manager Mammal Department & Central Kitchen @AAP, Animal Advocacy & Protection
10
Een op een coaching Presentatie Vaardigheden Nederlands of in het Engels

"De 1 op 1 coaching met Mabel was een erg goede en leuke ervaring. Mabel heeft duidelijk veel kennis en ervaring en het is fijn hoe zij dit inzet tijdens de trainingen. Ze gebruikt veel concrete voorbeelden waardoor de theorie duidelijk wordt. In het intake gesprek kon ik duidelijk aangeven wat ik wou bereiken en waar ik dacht dat mijn zwakke en sterke punten lagen, tijdens het gesprek voelde het gelijk goed. De opzet van de trainingen, een afwisseling van oefeningen en theorie, zorgt ervoor dat je jezelf het presenteren echt eigen maakt en dat je deze kennis ook makkelijk kan toepassen wanneer je thuis aan de slag gaat. Ik vond het heel spannend om mee te starten maar Mabel zorgde voor een veilige ontspannen sfeer en eigenlijk vond ik het steeds leuker worden. Ik heb zeker vertrouwen gekregen in mijn presentatie vaardigheden door deze choaching en ik zou iedereen die het echt wil leren aanraden om een 1 op 1 choaching bij Mabel te doen." - 17-03-2020 12:44

"De 1 op 1 coaching met Mabel was een erg goede en leuke ervaring. Mabel heeft duidelijk veel kennis en ervaring en het is fijn hoe zij dit i… alles lezen - 17-03-2020 12:44

starstarstarstarstar
Askar Zakirov
Finance Innovations Analyst
10
PRESENTATION SKILLS FOR EXPATS AND DUTCH PROFESSIONALS Presenteren in het Engels

"Mabel gave us clear instructions and suggestions on how to improve our stance when speaking to the public, what aspects, such as pauses and intonation are the most important when presenting and also pointed out interesting things, such as hands movement and placement that I will definitely use going forward in my career and personal life.

Overall, I feel a lot more confident after Mabel's lesson, and will definitely use her suggestions going forward." - 09-03-2020 12:21

"Mabel gave us clear instructions and suggestions on how to improve our stance when speaking to the public, what aspects, such as pauses and … alles lezen - 09-03-2020 12:21

starstarstarstarstar
Ana Gonçalves
Klantenservice
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Spelling

"Erg leerzaam cursus, veel informatie welke je dagelijks kan toepassen. Duidelijke studiemap om mee te nemen. Mieke geeft op een leuke motiverend manier les. Ook de medecursisten waren hele leuke mensen. Zeker aan aanrader!
Goed bereikbaar locatie en de luch is goed verzorgd. Laten we niet vergeten dat Mieke altijd wat lekkers mee 😊" - 07-03-2020 19:26

"Erg leerzaam cursus, veel informatie welke je dagelijks kan toepassen. Duidelijke studiemap om mee te nemen. Mieke geeft op een leuke motive… alles lezen - 07-03-2020 19:26

starstarstarstarstar
Roselin Marin
Directie secretaresse
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Spelling

"Wederom een prettige en leerzame training gehad. Duidelijke uitleg. Leuke deelnemers die ook actief meedenken. Zo'n opfriscursus is altijd op zijn plek.
Hele goede ervaring en veel bijgespijkerd.
De locatie was ook prima bereikbaar en alles was netjes verzorgd. Voor een kleine groep een knusse kleine kamer gekregen. Was allemaal perfect geregeld." - 05-03-2020 14:30

"Wederom een prettige en leerzame training gehad. Duidelijke uitleg. Leuke deelnemers die ook actief meedenken. Zo'n opfriscursus is altijd o… alles lezen - 05-03-2020 14:30

starstarstarstarstar
Danielle Bosscher-Gram
HRManager
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Spelling

"Weer een supertoffe cursus gevolgd van Mieke. Spelling dit keer. Een fijne, heldere uitleg krijgen we van Mieke. Veel geleerd hierdoor. Er is in de loop der jaren toch wel veel veranderd in de Nederlandse spelling. Daarom goed om deze opfriscursus te volgen en daarmee de uitleg erbij te krijgen. Dank je wel Mieke en ook Ana en Rose. Jullie zijn leuke medecursisten!! " - 05-03-2020 14:27

"Weer een supertoffe cursus gevolgd van Mieke. Spelling dit keer. Een fijne, heldere uitleg krijgen we van Mieke. Veel geleerd hierdoor. Er i… alles lezen - 05-03-2020 14:27

starstarstarstarstar
Alex Bonhage
Project Engineer
10
Incompany groepstraining Nederlands als Tweede Taal (NT2)

"Veel geholpen met mijn Nederlands. Cursus was erg flexibel qua tijden en stof dat behandeld werd. Leraar was vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig. Huiswerk sloot goed aan bij de behandelde onderwerpen. " - 03-03-2020 14:54

"Veel geholpen met mijn Nederlands. Cursus was erg flexibel qua tijden en stof dat behandeld werd. Leraar was vriendelijk, behulpzaam en zeer… alles lezen - 03-03-2020 14:54

starstarstarstarstar
Rachel Dijkstra
PhD Kandidaat
10
PRESENTATION SKILLS FOR EXPATS AND DUTCH PROFESSIONALS Presenteren in het Engels

"De workshop heeft me veel inzicht gegeven in mijn persoonlijke presentatiestijl en mijn pluspunten en verbeterpunten. Daarnaast heb ik handvatten voor het vormgeven van verschillende typen presentaties, zoals een pitch of een spontane presentate. De trainster is super: scherp en betrokken." - 27-02-2020 12:54

"De workshop heeft me veel inzicht gegeven in mijn persoonlijke presentatiestijl en mijn pluspunten en verbeterpunten. Daarnaast heb ik handv… alles lezen - 27-02-2020 12:54

starstarstarstarstar
Shanya Ruhela
PhD Candidate
10
PRESENTATION SKILLS FOR EXPATS AND DUTCH PROFESSIONALS Presenteren in het Engels

"Mabel is a brilliant coach. She has an amicable personality and is quickly able to guage the needs of her clients. Further, she has an in-depth knowledge of the theory behind the skills (presentation, storytelling etc.) which makes the learning experience effective as well as insightful (and fun!)." - 27-02-2020 10:30

"Mabel is a brilliant coach. She has an amicable personality and is quickly able to guage the needs of her clients. Further, she has an in-de… alles lezen - 27-02-2020 10:30

starstarstarstarstar
Roselin Marin
Directie secretaresse
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Grammatica

"Mijn ervaring bij deze training was geweldig.
Mieke Winnubst heeft de training heel interessant gemaakt en diverse knelpunten, duidelijk uitgelegd.
De verzorging was goed.
De locatie was perfect. Makkelijk bereikbaar met OV.
" - 25-02-2020 19:04

"Mijn ervaring bij deze training was geweldig. Mieke Winnubst heeft de training heel interessant gemaakt en diverse knelpunten, duidelijk ui… alles lezen - 25-02-2020 19:04