Ervaringen met Nederlands producten

9,3
Gemiddelde score van Nederlands producten
Gebaseerd op 429 ervaringen
Milena Zikic
starstarstarstarstar
Milena Zikic
Continuous Improvement Manager
10
Dutch - individual language training

"Het programma is aangepast aan de behoeften van de leerlingen, vriendelijke trainers, interessante inhoud. Accomodatie en het eten zijn heel goed. Het is een zeer goede gelegenheid om mensen uit verschillende gebieden te ontmoeten. Ik begon met geen kennis van de Nederlandse taal en eindigde met A2 / B1 in slechts vijf dagen. Bedankt aan alle betrokkene trainers. " - 21-10-2019 12:49

"Het programma is aangepast aan de behoeften van de leerlingen, vriendelijke trainers, interessante inhoud. Accomodatie en het eten zijn heel… alles lezen - 21-10-2019 12:49

starstarstarstarstar
Kevin Matson
Assistant Professor
10
Dutch - individual language training

"Supertraining. My mind was so activated. The whole setup of the institute allowed me to fully engage in the training. The teachers were fun and knowledgeable. And the food was delicious :) " - 20-10-2019 17:32

"Supertraining. My mind was so activated. The whole setup of the institute allowed me to fully engage in the training. The teachers were fun … alles lezen - 20-10-2019 17:32

starstarstarstarstar
Borrows
10
Een op een coaching Presentatie Vaardigheden Nederlands of in het Engels

"Mabel was fantastic at helping me build my confidence in public speaking. Her interactive exercises at regular intervals ensured the material she was covering sunk in. Her frameworks for different aspects of presentations will be incredibly useful to refer back to. I also hope to internalise some of the tips and tricks as I gain more experience. Mabel also makes the sessions fun and I found 3 hours went by in a flash." - 15-10-2019 19:34

"Mabel was fantastic at helping me build my confidence in public speaking. Her interactive exercises at regular intervals ensured the materia… alles lezen - 15-10-2019 19:34

Giuseppe Ciolino
starstarstarstarstar
Giuseppe Ciolino
10
Dutch - individual language training

"I attend the Beginners class and was a very good start to learn Dutch in just 3 weeks. The teachers are well prepared and the lesson are very interactive. There is a portal with many exercise for practice at home." - 11-10-2019 17:27

"I attend the Beginners class and was a very good start to learn Dutch in just 3 weeks. The teachers are well prepared and the lesson are ver… alles lezen - 11-10-2019 17:27

Sascha Heigl
starstarstarstarstar
Sascha Heigl
Fieldsales Accountmanager Germany
10
Dutch - individual language training

"Goede werkgever. Goed instituut. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen.
Alle collega's werken hand in hand met elkaar, wat de leerervaring van een student aanzienlijk verhoogt.

Het was een super ervaring. " - 11-10-2019 08:01

"Goede werkgever. Goed instituut. Ik kan het alleen maar aan iedereen aanbevelen. Alle collega's werken hand in hand met elkaar, wat de leer… alles lezen - 11-10-2019 08:01

starstarstarstarstar_half
Gerwine De Jongh
Bibliotheektechnisch medewerker
9
Correct Nederlands

"Uitstekende workshop, veel van opgestoken. Alle onderwerpen die aan bod kwamen waren relevant en er was ruimte voor eigen vragen. Online leeromgeving werkte prettig. Goede sfeer met een prima docent, echt heel prettig. Leerzame dag geweest, veel geleerd in korte tijd. Heerlijke lunch, ook goed verzorgd. Niets dan lof en ik kom graag nog een keer terug. " - 10-10-2019 13:59

"Uitstekende workshop, veel van opgestoken. Alle onderwerpen die aan bod kwamen waren relevant en er was ruimte voor eigen vragen. Online lee… alles lezen - 10-10-2019 13:59

starstarstarstarstar
Michael Hoppe
beleidsmedewerker
10
Correct Nederlands

"Mijn complimenten! Enorm veel geleerd, in een dag 40 jaar achterstand in taal ingehaald. Met een hoofd vol taal verlaat in vandaag de zaal.

Peter begeleidt de groep met humor, met enthousiasme en veel kennis. " - 09-10-2019 14:35

"Mijn complimenten! Enorm veel geleerd, in een dag 40 jaar achterstand in taal ingehaald. Met een hoofd vol taal verlaat in vandaag de zaal. … alles lezen - 09-10-2019 14:35

starstarstarstarstar
Enes Bahadir
Student
10
Correct Nederlands

"Zeer goed. In plaats van lange theorieen, werd er korte en handige tips en trucs gegeven.

Wat beter kan is de pauze van 1 uur af te korten. Half uur pauze is genoeg/" - 09-10-2019 14:34

"Zeer goed. In plaats van lange theorieen, werd er korte en handige tips en trucs gegeven. Wat beter kan is de pauze van 1 uur af te kort… alles lezen - 09-10-2019 14:34

starstarstarstarstar
Muradin
secretaris
10
Correct Nederlands

"De cursus gevolgd bij Peter Huijing. Erg nuttig en veel behandeld. Fijn dat er veel oefenmateriaal beschikbaar is en genoeg ruimte is om vragen te bespreken. Peter is een erg vriendelijk en behulpzame trainer!" - 09-10-2019 14:33

"De cursus gevolgd bij Peter Huijing. Erg nuttig en veel behandeld. Fijn dat er veel oefenmateriaal beschikbaar is en genoeg ruimte is om vra… alles lezen - 09-10-2019 14:33

starstarstarstarstar_half
Talitha den Uijl
Online Marketeer
9
Correct Nederlands

"De training was interactief, wat erg fijn was. Een goede combinatie tussen theorie en praktijk. Hierdoor kun je het direct toepassen waardoor je het minder snel vergeet.

Zijn goed door de onderwerpen gegaan, niet te snel en niet te langzaam.

Er werd goed gevraagd of alles begrepen was waardoor je alles goed kon oppakken.

Niveau was goed en de trainer was erg fijn om les van te krijgen." - 09-10-2019 14:33

"De training was interactief, wat erg fijn was. Een goede combinatie tussen theorie en praktijk. Hierdoor kun je het direct toepassen waardoo… alles lezen - 09-10-2019 14:33

starstarstarstarstar_half
Charell Schooolmeester
juridisch secretaresse
9
Correct Nederlands

"Peter vertelt onwijs enthousiast over de Nederlandse taal. Staat open voor vragen en is erg geduldig om het allemaal nog een keer uit te leggen. Hij vertelt het zo leuk dat je blijft luisteren. " - 09-10-2019 14:33

"Peter vertelt onwijs enthousiast over de Nederlandse taal. Staat open voor vragen en is erg geduldig om het allemaal nog een keer uit te leg… alles lezen - 09-10-2019 14:33

starstarstarstarstar_half
Jinwen Omar
9
Correct Nederlands

"heel praktisch, handige tips, simpel gemaakt. iets meer tijd wel nodig gehad voor oefeningetjes. Tip: start met waar de behoefte ligt, dus d'en t'fouten hoorde ik het meest aan het begin maar hier moesten we gehaast doorheen. Voor de rest vond ik het een top training. " - 09-10-2019 14:32

"heel praktisch, handige tips, simpel gemaakt. iets meer tijd wel nodig gehad voor oefeningetjes. Tip: start met waar de behoefte ligt, dus d… alles lezen - 09-10-2019 14:32

starstarstarstarstar_half
Anouk Bogaard van den
Lesgeefster en HBO student social work
9
Correct Nederlands

"Fijne dag met veel goede tips om mee aan de slag te gaan. Fijn dat er opdrachten tussendoor werden gedaan en het boek zal ook goed benut worden. Vond het kwalitatief ook goed met de kosten voor de cursus als je deze met andere aanbieders vergelijkt. Lunch ook fijn geregeld en er werd prettig les gegeven." - 09-10-2019 14:32

"Fijne dag met veel goede tips om mee aan de slag te gaan. Fijn dat er opdrachten tussendoor werden gedaan en het boek zal ook goed benut wor… alles lezen - 09-10-2019 14:32

starstarstarstarstar
M van Til
10
Correct Nederlands

"Zeer praktisch en direct toepasbaar. De faciliteiten waren ook goed. Zeer praktisch en direct toepasbaar. De faciliteiten waren ook goed. Zeer praktisch en direct toepasbaar. De faciliteiten waren ook goed. " - 09-10-2019 14:31

"Zeer praktisch en direct toepasbaar. De faciliteiten waren ook goed. Zeer praktisch en direct toepasbaar. De faciliteiten waren ook goed. Ze… alles lezen - 09-10-2019 14:31

Айгерим Аженова
starstarstarstarstar
Айгерим Аженова
Process Engineer
10
Dutch - individual language training

"Laura inspireert met haar gevoel voor humor en reactievermogen. Zij probeerte altijd grammatica voor mij interessant te maken. Dankzij haar Nederlands leren voor mij een interessant en opwindend avontuur geworden." - 09-10-2019 08:01

"Laura inspireert met haar gevoel voor humor en reactievermogen. Zij probeerte altijd grammatica voor mij interessant te maken. Dankzij haar … alles lezen - 09-10-2019 08:01

starstarstarstarstar
Nick Seruwagi
HR Manager
10
Dutch - individual language training

"Excellent. I learnt so much in 4 days that many of my colleagues and friends too them 2 years to learn. This was also a good kick starter to continue my own learning" - 09-10-2019 07:27

"Excellent. I learnt so much in 4 days that many of my colleagues and friends too them 2 years to learn. This was also a good kick starter to… alles lezen - 09-10-2019 07:27

Elio Machillanda, MSc
starstarstarstarstar
Elio Machillanda, MSc
Business Development Director
10
Dutch - individual language training

"extreem goed georganiseerd. goed gestructureerde training. snelle en effectieve vooruitgang. vond het geweldig en zou elk kwartaal terugkomen als ik kon. Alle docenten zijn zeer ervaren en de normen en kwaliteit van alle materialen en faciliteiten zijn uitstekend." - 09-10-2019 06:14

"extreem goed georganiseerd. goed gestructureerde training. snelle en effectieve vooruitgang. vond het geweldig en zou elk kwartaal terugk… alles lezen - 09-10-2019 06:14

starstarstarstarstar_half
Ajay Gopikrishnan
9
Dutch - individual language training

"Echt goed ervaring; ik denk inderdaad dat Regina coeli heeft het beste cursis om Nederlands te leren! In een mooi plaats de training gaat goed bij de meest professionale leraren. Simply Super! " - 08-10-2019 20:33

"Echt goed ervaring; ik denk inderdaad dat Regina coeli heeft het beste cursis om Nederlands te leren! In een mooi plaats de training gaat go… alles lezen - 08-10-2019 20:33

starstarstarstarstar_half
Kass McGann
9
Dutch - individual language training

"Training was excellent and flexible. Regina Coeli clearly has been doing this for a long time and have it all perfected. But I would have loved more pronunciation repetition to make sure my accent was more correctly Dutch." - 08-10-2019 20:12

"Training was excellent and flexible. Regina Coeli clearly has been doing this for a long time and have it all perfected. But I would have … alles lezen - 08-10-2019 20:12

Bernhard Willemsen
star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Bernhard Willemsen
1
Dutch - individual language training

"Ik ben twee keer in Regina Coeli geweest. Eenmaal op het instituut in Vaught en de tweede keer, meest recent, op de High Tech Campus. Bij beide gelegenheden had ik het gevoel dat ik overdonderd was en niet veel kon leren of oefenen. Afgezien van de buitengewoon dure kosten, het overdreven bureaucratische proces voor Nederlandse documenten en de buitengewoon bekrompen ‘inside joke’ mentaliteit die ik onder de Nederlanders vond, voelde ik dat er een cultureel vacuüm wachtte; nogal deprimerend. Het eten was echter goed, net als mijn privé-uitjes om Nederlandse museams te zien en de cultuur te waarderen." - 08-10-2019 18:39

"Ik ben twee keer in Regina Coeli geweest. Eenmaal op het instituut in Vaught en de tweede keer, meest recent, op de High Tech Campus. Bij … alles lezen - 08-10-2019 18:39

Wat jammer om te horen! We nemen even contact met u op om uw ervaring te bespreken.

- 08-10-2019 18:39
Laura Malinen
starstarstarstarstar
Laura Malinen
Compensation & Benefits Manager
10
Dutch - individual language training

"Veelzijdige cursus op met vaardigheden gebaseerde e-learning, spraakoefeningen, grammatik lessen en grammatik oefeningen. Ik leerde de struktuur van de tal te begrijpen en mijn vertrouwen van het gebruik van de taal naam toe. Ik waar allemaal beginner maar heb erg veel geleerd al één weekend. " - 08-10-2019 17:13

"Veelzijdige cursus op met vaardigheden gebaseerde e-learning, spraakoefeningen, grammatik lessen en grammatik oefeningen. Ik leerde de stru… alles lezen - 08-10-2019 17:13

Wat goed dat u na een weekend al zo´n tekst kunt schrijven! Blijf Nederlands schrijven en spreken en dan gaat het steeds beter. Dank u voor uw beoordeling!

- 08-10-2019 17:13
starstarstarstarstar
Luigi Rigante
10
Dutch - individual language training

"Excellent customized teaching method addressed to your need. Practical approach and a wide exposure to the language. Teachers are friendly and very well prepared (many of the have also a good understanding of your mother tongue)." - 08-10-2019 14:21

"Excellent customized teaching method addressed to your need. Practical approach and a wide exposure to the language. Teachers are friendly a… alles lezen - 08-10-2019 14:21

Thank you for your wonderful assessment of our institute.

- 08-10-2019 14:21
starstarstarstarstar
Adam Middleton
Divisional Managing Director
10
Dutch - individual language training

"Regina Coeli was a quite outstanding experience during the two weeks of immersion, firstly for the quality of the tuition and materials, but especially for the amazing level of the tutors. Quite, quite outstanding." - 08-10-2019 14:04

"Regina Coeli was a quite outstanding experience during the two weeks of immersion, firstly for the quality of the tuition and materials, but… alles lezen - 08-10-2019 14:04

Thank you for your wonderful review!

- 08-10-2019 14:04
starstarstarstarstar
Sigrid Apl
10
Dutch - individual language training

"heel intensief maar succesvol en gelukkige ervaring. de concept is heel efficiënt om in korter tijd een taal te leren / te verbeteren. De omgeving en verpleging ook heel aardig. " - 08-10-2019 13:57

"heel intensief maar succesvol en gelukkige ervaring. de concept is heel efficiënt om in korter tijd een taal te leren / te verbeteren. De om… alles lezen - 08-10-2019 13:57

Dankuwel voor de mooie review. Fijn dat u de training als positief heeft ervaren.

- 08-10-2019 13:57
starstarstarstarstar
Ann Fleck-Henderson
10
Dutch - individual language training

"In Engels, alstublieft. Teachers were excellent. They tailored the rigorous curriculum to my unusual needs. I was the oldest student and not needing Dutch for business or marriage. The staff could not have been better. I asked for outdoor time every day, and had one class while walking. What could have been better? If I could have taken the class with a partner with similar needs, that would have helped, especially if that person were someone with whom I could continue to practice my Dutch. It is difficult to maintain the learning without speaking, and I have lost a lot of vocabulary and ability." - 08-10-2019 13:38

"In Engels, alstublieft. Teachers were excellent. They tailored the rigorous curriculum to my unusual needs. I was the oldest student and n… alles lezen - 08-10-2019 13:38

Thank you for the wonderful review! It´s a pity you couldn´t maintain your level. If there is anything we can do for you, please let us know.

- 08-10-2019 13:38