Ervaringen met Nederlands

9,3
Gemiddelde score van Nederlands producten
Gebaseerd op 119 ervaringen
starstarstarstarstar
Guillemette Koning
vertaalster
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Sprankelende cursus, eenvoudig gemaakt voor de deelnemers, heel nuttige onderwerpen. Natuurlijk maakt ze in een gratis lunchcursus ook reclame voor haar betaalde aanbod. Zou ik ook doen, maar dat stoort niet. Ze geeft heel duidelijke en eenvoudige uitleg en je oefent veel zodat het ook blijft hangen. Pedagogisch heel goed opgezet. Felicitaties!!!" - 15-04-2021 15:32

"Sprankelende cursus, eenvoudig gemaakt voor de deelnemers, heel nuttige onderwerpen. Natuurlijk maakt ze in een gratis lunchcursus ook recla… alles lezen - 15-04-2021 15:32

starstarstarstarstar
Hero Kamalizadeh
10
Incompanytraining Nederlands: Werkwoordspelling

"Goede duidelijke uitleg en leuke opdrachten. Mieke is een erg fijne trainer. Ze is geduldig, vriendelijk en geïnteresseerd. Veel van deze training geleerd. Het naslagwerk en interactieve touch maakt de training compleet. " - 24-03-2021 21:44

"Goede duidelijke uitleg en leuke opdrachten. Mieke is een erg fijne trainer. Ze is geduldig, vriendelijk en geïnteresseerd. Veel van deze tr… alles lezen - 24-03-2021 21:44

starstarstarstarstar
Sanja Percela
tolk/vertaler
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Een zeer dynamische en leerzame lunchwebinar!Een aanrader voor iemand die spelenderwijs zijn taal- en grammaticakennis wil opfrissen. Mieke is een zeer ervaren en gedreven trainer, die weet je te boeien. De tempo is makkelijk bij te houden, en elke keer zijn er ook veel leuke oefeningen. Het niveau is aangepast aan de relatief korte duur van de webinar. Kortom, een zeer nuttige tijdbesteding!
" - 17-03-2021 16:31

"Een zeer dynamische en leerzame lunchwebinar!Een aanrader voor iemand die spelenderwijs zijn taal- en grammaticakennis wil opfrissen. Mieke … alles lezen - 17-03-2021 16:31

starstarstarstarstar
I. van Hensbergen
Management Assistente
10
Incompanytraining Nederlands: Werkwoordspelling

"Fijne training weer van Mieke Winnubst. Het is altijd prettig om weer de puntjes op de i te zetten. Met name de vervoeging van Engelse werkwoorden was een waardevolle toevoeging!" - 16-03-2021 14:23

"Fijne training weer van Mieke Winnubst. Het is altijd prettig om weer de puntjes op de i te zetten. Met name de vervoeging van Engelse werkw… alles lezen - 16-03-2021 14:23

starstarstarstarstar
Stephanie Luijks
opleidingscoördinator
10
Incompanytraining Nederlands: Werkwoordspelling

"Hele fijne opfriscursus. Mieke weet alles goed uit te leggen en de oefeningen tussendoor zijn erg fijn. Leuk interactief vormgegeven. Ik vond het zeer waardevol om hier aan mee te doen. " - 08-03-2021 12:07

"Hele fijne opfriscursus. Mieke weet alles goed uit te leggen en de oefeningen tussendoor zijn erg fijn. Leuk interactief vormgegeven. Ik von… alles lezen - 08-03-2021 12:07

starstarstarstarstar
Gerda van der Heyde
10
Incompanytraining Nederlands: Werkwoordspelling

"Het was vlot en leuk en duidelijke uitleg. even in de breakrooms was leuk. en precies genoeg. De toetsjes tussendoor zijn leuk en van de quiz word je vanzelf fanatiek. " - 08-03-2021 11:37

"Het was vlot en leuk en duidelijke uitleg. even in de breakrooms was leuk. en precies genoeg. De toetsjes tussendoor zijn leuk en van de qui… alles lezen - 08-03-2021 11:37

starstarstarstarstar
Frank Groot
Software developer
10
Nederlands Foutloos Schrijven online cursus

"Deze online cursus biedt zoveel praktische informatie dat het mij enorm heeft geholpen bij het verbetering van mijn schrijfniveau. Hele duidelijke oefeningen en prima uitleg. De opbouw van de leermodulen werkt prettig en ik kan het iedereen aanraden." - 15-02-2021 17:09

"Deze online cursus biedt zoveel praktische informatie dat het mij enorm heeft geholpen bij het verbetering van mijn schrijfniveau. Hele duid… alles lezen - 15-02-2021 17:09

starstarstarstarstar
Julia Chavdar
Translator
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Mieke is een enthousiast en kundig trainer. In een korte 'luchtige' cursus "Engelse woorden in het Nederlands" leer je onverwacht veel. De stof wordt duidelijk uitgelegd en levendig gepresenteerd. Het enige nadeel is dat de uur waarin de les wordt gegeven in no time voorbij is. Ik kom zeker bij Alfabeta terug, ook voor een langere cursus!" - 08-02-2021 08:09

"Mieke is een enthousiast en kundig trainer. In een korte 'luchtige' cursus "Engelse woorden in het Nederlands" leer je onverwacht veel. De s… alles lezen - 08-02-2021 08:09

starstarstarstarstar
Burak Simsek
Manager
10
Incompanytraining Nederlands: Een 10 voor Taal

"Vandaag heb ik deel mogen nemen aan een training van Alfabeta: een 10 voor taal. Gegeven door Mieke Winnubst.

Dit is echt een super leuke training en ik raad het zeker iedereen aan!

Afwisselend leermateriaal, ook via zoom gewoon een ''bijna echt'' ervaring en Mieke doet dit echt met passie en dat is aan alles te merken.

Bedankt voor deze top training!" - 04-02-2021 21:45

"Vandaag heb ik deel mogen nemen aan een training van Alfabeta: een 10 voor taal. Gegeven door Mieke Winnubst. Dit is echt een super leuk… alles lezen - 04-02-2021 21:45

starstarstarstarstar_half
Ingeborg Luken Van den Ing
tolk-vertaalster
9
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Perfect; een interessant onderwerp dat héél duidelijk werd uitgelegd. De cursus was leuk, leerzaam en de quiz aan het eind was een prima afsluiting. Ik heb veel geleerd van deze training. " - 28-01-2021 15:10

"Perfect; een interessant onderwerp dat héél duidelijk werd uitgelegd. De cursus was leuk, leerzaam en de quiz aan het eind was een prima afs… alles lezen - 28-01-2021 15:10

starstarstarstarstar
Barbara Kuipers
directeur-eigenaar ( met koppelteken!)
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Met redelijke zelfoverschatting deelgenomen onder het mom van native tolk/vertaler , maar wat was dit leerzaam! De quiz aan het eind confronterend!! Volgende week ben ik er weer! En inderdaad niet saai!" - 28-01-2021 11:06

"Met redelijke zelfoverschatting deelgenomen onder het mom van native tolk/vertaler , maar wat was dit leerzaam! De quiz aan het eind confron… alles lezen - 28-01-2021 11:06

starstarstarstarstar_border
Zhao
8
Cursus Halfgevorderden Nederlands (B1) - Virtual Classroom

"Virtual classroom is mostly working well, but not very well with less technical/experienced teachers. The communication can be sometimes not as efficient as in the classroom.
Otherwise I recommend Babel as a good language school and most teachers are professional and helpful. " - 18-01-2021 22:40

"Virtual classroom is mostly working well, but not very well with less technical/experienced teachers. The communication can be sometimes not… alles lezen - 18-01-2021 22:40

starstarstarstarstar
Monique Bloem
Freelance tolk/vertaalster
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Ik vond de webinar heel leerzaam, heel goed gegeven, echt absoluut niet saai en ik ben erg enthousiast.
Mieke geeft je echt het gevoel dat het niet iets is om je voor te schamen als je een fout antwoord geeft, dat je juist aan de webinar deelneemt om iets te leren. Ze stelt zich heel open op, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Ik kan deze cursussen aan iedereen aanbevelen." - 13-01-2021 14:24

"Ik vond de webinar heel leerzaam, heel goed gegeven, echt absoluut niet saai en ik ben erg enthousiast. Mieke geeft je echt het gevoel dat … alles lezen - 13-01-2021 14:24

starstarstarstarstar
Maaike Schuit
Secretaresse
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Ik had Mieke als trainer en zij heeft duidelijk de onderwerpen behandeld en eventuele vragen zijn ook duidelijk uitgelegd. Het was ook leuk om steeds in verschillende break-outs te zitten, zo heb je toch wat afwisseling. Het geheel was was zakelijk en professioneel, maar ook heel toegankelijk. Op afstand (via Zoom) was het heel goed te doen, ook het materiaal was op tijd aangeleverd." - 05-01-2021 12:31

"Ik had Mieke als trainer en zij heeft duidelijk de onderwerpen behandeld en eventuele vragen zijn ook duidelijk uitgelegd. Het was ook leuk … alles lezen - 05-01-2021 12:31

starstarstarstarstar
Jacob Nijkamp
Inspecteur Milieu
10
Verzorgd Nederlands (ook online virtual classroom)

"Zeer geslaagde cursus. Problemen met t, d en dt waar de meeste Nederlanders last mee hebben wordt op een zeer heldere wijze uitgelegd. Uiteraard komen er nog meer zaken m.b.t. de schrijfwijze aan bod." - 04-01-2021 10:16

"Zeer geslaagde cursus. Problemen met t, d en dt waar de meeste Nederlanders last mee hebben wordt op een zeer heldere wijze uitgelegd. Uiter… alles lezen - 04-01-2021 10:16

starstarstarstarstar
Lineke Ribbers
vertaler/revisor
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Leuke en toegankelijke cursus. Goede uitleg van regels en tips, de quiz is de slagroom op de taart. Wel is het zo dat er een verschil in moeilijkheidsgraad is tussen de vragen in de quiz en de voorbeelden tijdens de cursus, dus misschien kan daar nog eens naar gekeken worden." - 10-12-2020 12:34

"Leuke en toegankelijke cursus. Goede uitleg van regels en tips, de quiz is de slagroom op de taart. Wel is het zo dat er een verschil in moe… alles lezen - 10-12-2020 12:34

starstarstarstarstar_border
Marijke Debidien
Medewerker inkoop
8
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Training was goed te volgen een 10 voor taal voor Mieke Winnubst goede begeleiding ook tijdens training, heb er veel van opgestoken, wat beter kon is dat ik de dag te lang vond duren, een optie zou zijn eerder starten en eerder stoppen. " - 10-12-2020 10:17

"Training was goed te volgen een 10 voor taal voor Mieke Winnubst goede begeleiding ook tijdens training, heb er veel van opgestoken, wat be… alles lezen - 10-12-2020 10:17

starstarstarstarstar
Willeke Vaandering
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Een hele prettige cursus ontvangen. De informatie is veel, maar wordt op zo'n prettige en interactieve manier gebracht dat het boeiend blijft. Veel geleerd en weer opgefrist. Mieke is een enthousiaste trainer die op originele wijze de stof tot je weet te brengen.
Absolute aanrader! " - 09-12-2020 08:49

"Een hele prettige cursus ontvangen. De informatie is veel, maar wordt op zo'n prettige en interactieve manier gebracht dat het boeiend blijf… alles lezen - 09-12-2020 08:49

starstarstarstarstar
Marielle Verbruggen
officemanager
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Mieke legt alles duidelijk en met onderbouwing uit. Heel verhelderend!
Ook de training online volgen is me 100% bevallen. Ik was bang voor concentratieverlies, maar daar heb ik totaal geen last van gehad. " - 07-12-2020 11:20

"Mieke legt alles duidelijk en met onderbouwing uit. Heel verhelderend! Ook de training online volgen is me 100% bevallen. Ik was bang voor … alles lezen - 07-12-2020 11:20

starstarstarstarstar
Riza Yilmaz
persoonlijk adviseur
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Opfriscursus Nederlands is een echte aanrader voor iedereen. ik ben echt blij dat ik deze cursus hebt gevolgd. Heel veel geleerd van de trainer Mieke, ze geeft op een gezellige manier les. Ik had mij ingeschreven om fysieke deelname maar uiteindelijk online de les gevolgd via zoom. dit is zeer goed bevallen. Mieke je krijgt een dikke 10." - 07-12-2020 09:01

"Opfriscursus Nederlands is een echte aanrader voor iedereen. ik ben echt blij dat ik deze cursus hebt gevolgd. Heel veel geleerd van de trai… alles lezen - 07-12-2020 09:01

starstarstarstarstar
Yasmin de Vries
Managementassistente
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"De trainer heeft een prettige stem. Het was een zeer interactieve training met veel ruimte om te oefenen met het geleerde. Het in aparte en wisselende groepjes werken aan de opdrachten was ook waardevol, helemaal in deze tijd waarin we elkaar amper ontmoeten." - 04-12-2020 16:55

"De trainer heeft een prettige stem. Het was een zeer interactieve training met veel ruimte om te oefenen met het geleerde. Het in aparte en … alles lezen - 04-12-2020 16:55

starstarstarstarstar
Irma Pap
Managementassistente
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Leerzame, praktijkgerichte training. Mieke is een rustige, vriendelijke docente met een prettige stem en een goed gevoel voor humor.
Een training met voldoende ruimte voor vragen etc. en een goede afwisseling in theorie en praktijk." - 04-12-2020 12:31

"Leerzame, praktijkgerichte training. Mieke is een rustige, vriendelijke docente met een prettige stem en een goed gevoel voor humor. Een tr… alles lezen - 04-12-2020 12:31

starstarstarstarstar
Priya Chauthi-Ramdajal
Adviseur Evenementen
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Goede uitleg en leuke manier van lesgeven. Ik raad het iedereen aan. Ik was bang dat het een lange dag zou worden via zoom maar tijd vloog voorbij.Ik kijk uit naar de volgende cursus grammatica." - 04-12-2020 10:22

"Goede uitleg en leuke manier van lesgeven. Ik raad het iedereen aan. Ik was bang dat het een lange dag zou worden via zoom maar tijd vloog v… alles lezen - 04-12-2020 10:22

Hermi Ottemann
starstarstarstarstar
Hermi Ottemann
Accountmanager
10
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Voor iedereen die openstaat om op een leuke, actieve en leerzame manier te kijken naar je schrijfstijl! Veel geleerd om meteen mee aan de slag te gaan... Een aanrader! " - 03-12-2020 11:25

"Voor iedereen die openstaat om op een leuke, actieve en leerzame manier te kijken naar je schrijfstijl! Veel geleerd om meteen mee aan de s… alles lezen - 03-12-2020 11:25

starstarstarstarstar_half
Karin van Galen
Secretariaatsmedewerker SP Tweede Kamerfractie
9
Opfriscursus Nederlands: Een 10 voor Taal

"Gisteren een cursusdag achter de rug. Ik heb het als heel fijn en leerzaam ervaren. De verzorging is top. De quiz elementen waren een leuke onderbreking tussendoor. Ik heb het idee dat mijn Nederlands enorm opgefrist is. Nu al het geleerde in de praktijk brengen." - 02-12-2020 09:31

"Gisteren een cursusdag achter de rug. Ik heb het als heel fijn en leerzaam ervaren. De verzorging is top. De quiz elementen waren een leuke … alles lezen - 02-12-2020 09:31