Ervaringen met Portugees

9,5
Gemiddelde score van Portugees producten
Gebaseerd op 4 ervaringen
starstarstarstarstar
Dorine De Jong
Pensionada
10
Intensieve individuele training Portugees (week)

"Alleen maar lof over dit instituut. Zoveel service en respect heb ik ervaren in de week dat ik er was. Kwaliteit van docenten is top. Kamers prima, food ook heerlijk en afwisselend. " - 28-10-2019 12:37

"Alleen maar lof over dit instituut. Zoveel service en respect heb ik ervaren in de week dat ik er was. Kwaliteit van docenten is top. Kamers… alles lezen - 28-10-2019 12:37

Fijn dat u er was en bedankt voor de prachtige beoordeling!

- 28-10-2019 12:37
starstarstarstarstar
Jean-Marc van der Kolk
Team Lead
10
Intensieve individuele training Portugees (week)

"Depois de uma semana de aula muito intensivo, eu me senti muito confiante para falar português. Agora eu falo português com meus clientes, nos hotéis, nos táxis e nos restaurantes. Muito obrigado para as aulas." - 27-11-2015 22:28

"Depois de uma semana de aula muito intensivo, eu me senti muito confiante para falar português. Agora eu falo português com meus clientes, n… alles lezen - 27-11-2015 22:28

starstarstarstarstar
Tanja van Lith
Accountmanager
10
Intensieve individuele training Portugees (week)

"Regina Coeli is een zeer professioneel instituut. Alle zorgen worden uit handen genomen waardoor de cursist zich geheel kan focussen op het leren/perfectioneren van een taal. De training is individueel en op maat gemaakt waardoor in een korte periode veel wordt bijgebracht. Kortom, een aanrader voor eenieder die kiest voor kwaliteit.
" - 27-11-2015 13:19

"Regina Coeli is een zeer professioneel instituut. Alle zorgen worden uit handen genomen waardoor de cursist zich geheel kan focussen op het … alles lezen - 27-11-2015 13:19

starstarstarstarstar_border
Gerko Vos
8

"Mij was individuele training beloofd, maar ik werd in een soort mal gestopt. Het talenpracticum was in het begin op een te laag niveau. Ik kwam voor spreken en luisteren, maar daar werd nu juist weinig aan gedaan, maar toch spreek ik beter dan voor de cursus. Eigenlijk is twee uur per dag met een lerares onvoldoende, omdat ze teveel tijd besteden aan grammatica. Dat zou je na summiere uitleg zelf kunnen doen. Verder ben ik van oordeel dat voor een particulier, zoals ik, er sprake is van een ongunstige prijs/prestatie verhouding. Ook viel het mij tegen dat ik apart voor de catering moest betalen. Daar is bij mijn weten in uw offerte niet over gesproken. De kwaliteit van de verzorging is overigens uitstekend." - 12-11-2013 00:00

"Mij was individuele training beloofd, maar ik werd in een soort mal gestopt. Het talenpracticum was in het begin op een te laag niveau. Ik … alles lezen - 12-11-2013 00:00