Ervaringen met Spaans

9,4
Gemiddeld cijfer voor Spaans producten
Gebaseerd op 44 ervaringen
starstarstarstarstar
Floris van den Dries
10
1-op-1 cursus Spaans online

"Gus is een zeer geïnteresseerd persoon die goed aanvoelt wat studenten willen en zich moeiteloos aanpast. Daarnaast creërt Gus een omgeving waarbij je je direct op je gemakt voelt. De communicatie is altijd perfect!" - 19-10-2021 15:05

"Gus is een zeer geïnteresseerd persoon die goed aanvoelt wat studenten willen en zich moeiteloos aanpast. Daarnaast creërt Gus een omgeving … alles lezen - 19-10-2021 15:05

starstarstarstarstar
Sjoerd Stevens
10
1-op-1 cursus Spaans online

"Ruim 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met Spaans te leren. Het leren van een nieuwe taal is niet makkelijk en vraagt een hoop geduld en doorzettingsvermogen. Gus stimuleert je daarin en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. Niet door je te pushen maar door je te blijven stimuleren. Hij zorgt voor een goede balans tussen actief en passief leren. Ik ben erg blij dat ik inmiddels overal en met iedereen een gesprek kan voeren in het Spaans en kijk er naar uit om daarin verder te ontwikkelen de komende tijd. " - 09-09-2021 08:24

"Ruim 1,5 jaar geleden ben ik begonnen met Spaans te leren. Het leren van een nieuwe taal is niet makkelijk en vraagt een hoop geduld en door… alles lezen - 09-09-2021 08:24

starstarstarstarstar
Xavier MacDaniel
Consultant
10
1-op-1 cursus Spaans online

"Hele fijne ervaring om Spaans te leren met Gustavo. Door wekelijks met hem gesprekken te voeren in het Spaans is mijn taalvaardigheid flink gegroeid en dat heeft mij heel erg geholpen toen ik op sabbatical ging naar Argentinie. Daarnaast vond ik het ook leuke gesprekken omdat we heel veel verschillende onderwerpen konden bespreken!" - 05-09-2021 12:28

"Hele fijne ervaring om Spaans te leren met Gustavo. Door wekelijks met hem gesprekken te voeren in het Spaans is mijn taalvaardigheid flink … alles lezen - 05-09-2021 12:28

starstarstarstarstar
Zita Tangel
10
1-op-1 cursus Spaans online

"De online cursus Spaans is precies wat ik zocht. Ik reis binnenkort naar Midden-Amerika en wilde meer kunnen zeggen tegen de lokale bevolking dan hola en buenos dias. Gus heeft me enorm geholpen om snel Spaans te leren en in de praktijk brengen. Gracias, Gus, dit was geweldig! Ik weet zeker dat mijn reis een echt success wordt, bedankt!!" - 03-09-2021 21:18

"De online cursus Spaans is precies wat ik zocht. Ik reis binnenkort naar Midden-Amerika en wilde meer kunnen zeggen tegen de lokale bevolkin… alles lezen - 03-09-2021 21:18

starstarstarstarstar
Rene Felen
10
Individuele taaltraining Spaans

"Tijdens de cursusweek is er maatwerk geleverd met veel inlevingsvermogen vooraf en flexibiliteit tijdens de cursus en persoonlijke aandacht bij opvolging. Verder geeft de accommodatie goede inspiratie en zijn de faciliteiten zeer goed. " - 26-11-2020 17:24

"Tijdens de cursusweek is er maatwerk geleverd met veel inlevingsvermogen vooraf en flexibiliteit tijdens de cursus en persoonlijke aandacht … alles lezen - 26-11-2020 17:24

Dankjewel voor de schitterende beoordeling!

- 26-11-2020 17:24
starstarstarstarstar_half
Jerry Jensen
Key Accountmanager
9
Training Spaans (weekend)

"Het was zeer leerzaam, prettige begeleiding, aangename trainsters. Was prettig dat je individueel les had. Met name de afwisseling dat je zelf met oefeningen via de computer aan de slag kon was prettig. Het verblijf was aangenaam met prima accommodatie! Tevens was het eten meer dan uitstekend." - 26-11-2020 16:39

"Het was zeer leerzaam, prettige begeleiding, aangename trainsters. Was prettig dat je individueel les had. Met name de afwisseling dat je ze… alles lezen - 26-11-2020 16:39

Dank voor de mooie beoordeling!

- 26-11-2020 16:39
starstarstarstarstar
R Bellemakers
10
Individuele taaltraining Spaans

"Goede docent die persoonlijke interesse toont en duidelijke uitleg geeft. In de lessen zaten veel spreekoefeningen om de grammatica in de praktijk te brengen. Daarnaast een erg prettige online leeromgeving." - 26-11-2020 16:09

"Goede docent die persoonlijke interesse toont en duidelijke uitleg geeft. In de lessen zaten veel spreekoefeningen om de grammatica in de pr… alles lezen - 26-11-2020 16:09

Dankjewel voor de geweldige beoordeling!

- 26-11-2020 16:09
starstarstarstarstar
Greg McNair
Levensgenieter
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Ik vond alles wel goed. Een enorme flexibiliteit. Een hoog inhoudelijk, pedagogisch, en didactische kennis. De accommodaties waren super, alsmede het eten! In de toekomst hoop ik terug te gaan voor een "follow-up" cursus of om een nieuwe taal te beginnen." - 17-11-2020 11:27

"Ik vond alles wel goed. Een enorme flexibiliteit. Een hoog inhoudelijk, pedagogisch, en didactische kennis. De accommodaties waren super, al… alles lezen - 17-11-2020 11:27

We zien je heel graag terug! Bedankt voor de prachtige beoordeling.

- 17-11-2020 11:27
starstarstarstarstar_border
Lian Hendrickx
Grafisch vormgever
8
Individuele taaltraining Spaans

"Docent was vriendelijk, geduldig, nam de tijd voor mijn vragen, hield mijn tempo aan, gaf veel huiswerk en dat is fijn, online werkt goed, opbouw is goed! Kortom: goede ervaring! Top!" - 28-10-2020 10:11

"Docent was vriendelijk, geduldig, nam de tijd voor mijn vragen, hield mijn tempo aan, gaf veel huiswerk en dat is fijn, online werkt goed, o… alles lezen - 28-10-2020 10:11

Leuk om te lezen, Lian! Dankjewel voor je beoordeling.

- 28-10-2020 10:11
starstarstarstarstar
Huibert-Jan Zweemer
Process consultant
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Ik heb een cursus Spaans gevolgd op deze taalopleiding. Met geen woord Spaans spreken begonnen, na 1 week toch heel wat geleerd. Ik zou het aan iedereen aanraden hier een opleiding te volgen." - 27-10-2020 12:11

"Ik heb een cursus Spaans gevolgd op deze taalopleiding. Met geen woord Spaans spreken begonnen, na 1 week toch heel wat geleerd. Ik zou het … alles lezen - 27-10-2020 12:11

Dank voor de aanbeveling!

- 27-10-2020 12:11
starstarstarstarstar
Han Smits
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Absoluut de top. Lessen werden telkens aangepast aan het niveau, waarbij de lat weer hooggelegen werd. Dit haalt het maximale uit je en daardoor het maximale uit de cursus. De persoonlijke aandacht was warm en gemeend.
Je kunt niet beter wensen.
" - 27-11-2019 21:12

"Absoluut de top. Lessen werden telkens aangepast aan het niveau, waarbij de lat weer hooggelegen werd. Dit haalt het maximale uit je en daar… alles lezen - 27-11-2019 21:12

Dat is leuk om te lezen, Han. Bedankt!

- 27-11-2019 21:12
Theo de Jong
starstarstarstarstar
Theo de Jong
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"De opleiding is uniek omdat de 'syllabus' op maat en ter plekke op jouw leerbehoefte wordt gemaakt. Hierdoor wordt je altijd optimaal bediend in je leerweg. Daarnaast zijn alle randvoorwaarden buitengewoon goed ingeregeld, het is simpelweg een hele prettige omgeving om in te leren. " - 28-10-2019 11:13

"De opleiding is uniek omdat de 'syllabus' op maat en ter plekke op jouw leerbehoefte wordt gemaakt. Hierdoor wordt je altijd optimaal bedien… alles lezen - 28-10-2019 11:13

Leuk om te lezen! Dank voor de mooie beoordeling.

- 28-10-2019 11:13
starstarstarstarstar
Beenen
10
Training Spaans (weekend)

"Perfect. Op nul begonnen. Alles op mij afgestemd en in mijn tempo. Hele goede begeleiding. Zeer enthousiaste leerkrachten. Ik heb heel veel geleerd en nu ga ik het in de praktijk brengen." - 22-10-2019 07:50

"Perfect. Op nul begonnen. Alles op mij afgestemd en in mijn tempo. Hele goede begeleiding. Zeer enthousiaste leerkrachten. Ik heb heel veel … alles lezen - 22-10-2019 07:50

Wat goed dat u in zo'n korte tijd al zoveel geleerd heeft. Bedankt voor de mooie beoordeling!

- 22-10-2019 07:50
starstarstarstarstar
Beenen
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Perfect. Op nul begonnen. Alles op mij afgestemd en in mijn tempo. Hele goede begeleiding. Zeer enthousiaste leerkrachten. Ik heb heel veel geleerd en nu ga ik het in de praktijk brengen." - 22-10-2019 07:49

"Perfect. Op nul begonnen. Alles op mij afgestemd en in mijn tempo. Hele goede begeleiding. Zeer enthousiaste leerkrachten. Ik heb heel veel … alles lezen - 22-10-2019 07:49

starstarstarstarstar
Wilbert Nass
International Sales Manager
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Ondergedompeld worden in een Spaans bad heeft mij zo veel taalkennis in één week gebracht. Professionele en native speaking trainers zorgen voor een extreem hoog opleidingsniveau. Door het tailormade te maken voor iedere student creer je het hoogste rendement." - 11-10-2019 07:49

"Ondergedompeld worden in een Spaans bad heeft mij zo veel taalkennis in één week gebracht. Professionele en native speaking trainers zorgen … alles lezen - 11-10-2019 07:49

Bedankt voor de prachtige review!

- 11-10-2019 07:49
starstarstar_halfstar_borderstar_border
Vera Engel
Gewoon huisvrouw
5
Training Spaans (weekend)

"Mijn ervaring was leuk maar slechte computers en veel te weinig tijd voor zo vreselijk veel geld dus voor mij een Slechte ervaring wel hele lieve leraressen mevr Engel " - 11-10-2019 06:21

"Mijn ervaring was leuk maar slechte computers en veel te weinig tijd voor zo vreselijk veel geld dus voor mij een Slechte ervaring wel hele … alles lezen - 11-10-2019 06:21

Wat jammer dat de training niet helemaal aansloot bij uw verwachtingen. Dank u wel voor uw reactie.

- 11-10-2019 06:21
starstarstarstarstar
Madelon Damen
Brand manager
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Een persoonlijk benadering en ze pushen je op een goede manier tot de max mits je daarvoor gaat. De afwisseling van les en multi-media is effectief en leuk. Daarbij zijn ze allemaal even hartelijk en behulpzaam. " - 04-10-2019 10:26

"Een persoonlijk benadering en ze pushen je op een goede manier tot de max mits je daarvoor gaat. De afwisseling van les en multi-media is ef… alles lezen - 04-10-2019 10:26

Wat leuk om te lezen, Madelon! Dankjewel voor je beoordeling.

- 04-10-2019 10:26
starstarstarstarstar
John Reuvers
Business controller at Zeelandia
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Zeer intensieve training van uitermate bekwame leraren! Focus op het praktische gebruik van de taal, dus geen overmatige aandacht voor minder relevante zaken. Heel prettige omgang met elkaar en evengoed spot-on. Locatie echt simpel te vinden, in een mooie omgeving. Ik kan eigenlijk niets vinden wat beter zou kunnen." - 04-10-2019 05:48

"Zeer intensieve training van uitermate bekwame leraren! Focus op het praktische gebruik van de taal, dus geen overmatige aandacht voor minde… alles lezen - 04-10-2019 05:48

Dank voor de vijf sterren en de prachtige review!

- 04-10-2019 05:48
starstarstarstarstar_half
Lenie Hoekstra
International accountmanager
9
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Ik vond het een afwisselende en intensieve training die zeker de moeite waard was.
Ik heb veel geleerd mede door de leuke sfeer en het contact met medecursisten tijdens de gezamenlijke lunches en diners. " - 03-10-2019 18:15

"Ik vond het een afwisselende en intensieve training die zeker de moeite waard was. Ik heb veel geleerd mede door de leuke sfeer en het con… alles lezen - 03-10-2019 18:15

Dankjewel Lenie! Naast de privélessen zijn de contacten met andere cursisten inderdaad altijd erg nuttig.

- 03-10-2019 18:15
Maurice Dawid
starstarstarstarstar
Maurice Dawid
Senior risicomanager
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Super taal instituut maar uiterst persoonlijke aandacht en voor elk niveau. Zeer betrokken docenten die de lesstof aanpassen op persoonlijke wensen. Veel afwisseling in lessen en voldoende ruimte om te oefenen. Faciliteiten zijn uiterst comfortabel." - 03-10-2019 17:39

"Super taal instituut maar uiterst persoonlijke aandacht en voor elk niveau. Zeer betrokken docenten die de lesstof aanpassen op persoonlijke… alles lezen - 03-10-2019 17:39

Dankjewel! Fijn dat je nog steeds met plezier terugkijkt op je training Spaans.

- 03-10-2019 17:39
starstarstarstarstar_half
J V
Nvt
9
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Super leeromgeving. Gemotiveerd team.
Uitdagende opleiding. Veel kennis omtrent de landen en cultuur. Aanrader voor elke taal. Wel meteen na afloop met het geleerde aan de slag gaan.

Tav springest: waarom moet ik 30 woorden invullen voor een review als het ook in 10 kan? Gedoe....zou het daarom al bijna niet doen." - 03-10-2019 16:04

"Super leeromgeving. Gemotiveerd team. Uitdagende opleiding. Veel kennis omtrent de landen en cultuur. Aanrader voor elke taal. Wel meteen … alles lezen - 03-10-2019 16:04

Helaas kunnen wij het minimum aantal woorden niet aanpassen. Fijn dat het toch gelukt is. Dank voor de prachtige beoordeling.

- 03-10-2019 16:04
starstarstarstarstar
Heleen. Fikkers
Rechter
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Ik heb een fantastische cursus gehad, met zeer goede docenten, met wie ik leuke gesprekken had in een gastvrije omgeving. Het kost wat, maar dan heb je ook wat! Mijn enige kritiekpunt: de computerplekken zijn war gehorig." - 03-10-2019 15:07

"Ik heb een fantastische cursus gehad, met zeer goede docenten, met wie ik leuke gesprekken had in een gastvrije omgeving. Het kost wat, maar… alles lezen - 03-10-2019 15:07

Dank voor de mooie beoordeling ondanks de gehorigheid in het practicum die u ervaren heeft.

- 03-10-2019 15:07
starstarstarstarstar
Bart van der Heiden
Zelfstandig ondernemer
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Marie Jose was ervaren native speaker en gaf erg goed Spaanse les. Ze speelde goed in op situaties en actualiteiten die zich voordeden. Ik heb in een week grote vorderingen gemaakt. " - 03-10-2019 15:03

"Marie Jose was ervaren native speaker en gaf erg goed Spaanse les. Ze speelde goed in op situaties en actualiteiten die zich voordeden. Ik h… alles lezen - 03-10-2019 15:03

Wat een mooi compliment voor Maria-José! We geven het aan haar door.

- 03-10-2019 15:03
starstarstarstarstar
R Nijsse
Managing Partner CIP
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Effectieve en zeer motiverende taaltraining door ervaren team. Heel knap hoe je in zo’n korte tijd verder komt met heel praktisch toepasbare talenkennis. De training heeft een goede balans tussen theorie en praktijk training van spraak. Het programma wordt geheel toegespitst op jouw behoefte, vocabulaire en maatschappelijke situatie. " - 03-10-2019 14:11

"Effectieve en zeer motiverende taaltraining door ervaren team. Heel knap hoe je in zo’n korte tijd verder komt met heel praktisch toepasbare… alles lezen - 03-10-2019 14:11

Dank voor de prachtige beoordeling!

- 03-10-2019 14:11
Douwe Visser
starstarstarstarstar
Douwe Visser
Director
10
Intensieve individuele training Spaans (week)

"Betrokken leraren, veel een-op-een contact, snelle aanpassing van het programma op basis van niveau en vooruitgang. Prettige les omgeving met prima accommodatie, bedden en culinaire verzorging. Leuke en leerzame contacten met medecursisten, ook bij deelname voor andere talen." - 03-10-2019 14:08

"Betrokken leraren, veel een-op-een contact, snelle aanpassing van het programma op basis van niveau en vooruitgang. Prettige les omgeving me… alles lezen - 03-10-2019 14:08

Dankuwel voor de mooie beoordeling!

- 03-10-2019 14:08