Ervaringen met Zakelijk Engels

9,1
Gemiddelde score van Zakelijk Engels producten
Gebaseerd op 301 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Eva Remmerswaal
Coördinator
8
ONLINE Group Course Business English

"Hele fijne, professionele begeleiding met veel ruimte voor de persoonlijke (leer)behoefte! Docente combineerde theorie en praktijk op een prettige manier. Ze geeft nuttige en praktische feedback en zorgt ervoor dat de lessen voldoende oefening bevatten waarbij een duidelijke structuur en opbouw te volgen is, zonder dat het steeds een herhaling van onderwerpen is." - 22-01-2021 14:49

"Hele fijne, professionele begeleiding met veel ruimte voor de persoonlijke (leer)behoefte! Docente combineerde theorie en praktijk op een pr… alles lezen - 22-01-2021 14:49

starstarstarstarstar_half
Hans Peters
DevOps Engineer
9
ONLINE Group Course Business English

"Uitermate leerzaam. De lessen worden in een ontspannen en laagdrempelige setting gegeven. Er is voldoende ruimte om aan je eigen aandachtspunten te werken en de aangeboden oefenstof sluit goed aan bij lesstof." - 21-01-2021 13:58

"Uitermate leerzaam. De lessen worden in een ontspannen en laagdrempelige setting gegeven. Er is voldoende ruimte om aan je eigen aandachtspu… alles lezen - 21-01-2021 13:58

starstarstarstarstar
Bart Peeters
10
Business English Online

"So different than my school English experience! First, a mother language trainer (even if this was hard work). Second, very practical themes. Third, many possibilities to practice with the other partecipants. Fourth, to get super useful feedback from the trainer. She was quite strict, but very fair and very positive. Only negative: the course was too short! " - 15-01-2021 10:29

"So different than my school English experience! First, a mother language trainer (even if this was hard work). Second, very practical themes… alles lezen - 15-01-2021 10:29

That's great to hear! I'm glad that you enjoyed the training, it was a pleasure working with you.

- 15-01-2021 10:29
starstarstarstarstar
Bart Peeters
10
Business English Online

"Best course I did in years! Absolutely relevant, absolutely useful, absolutely enjoyable. Using real-life situations to learn and practise the new words and phrases was very effective and memorable - but not easy! I'm ashamed about all the mistakes I'm used to make - but now they are gone! Also great to have a trainer who knows about business, not only English." - 15-01-2021 10:21

"Best course I did in years! Absolutely relevant, absolutely useful, absolutely enjoyable. Using real-life situations to learn and practise t… alles lezen - 15-01-2021 10:21

Thanks for the great feedback! Once again it was a real pleasure working with you. Keep up the good work!

- 15-01-2021 10:21
Helen Taylor
starstarstarstarstar
Helen Taylor
10
Business English Online

"Geschikte cursus als je in een internationale omgeving wilt gaan werken of werkt. Janet geeft je vertrouwen om vrijuit te oefenen en er is veel tijd om te oefenen. Ze geeft opbouwende kritiek waar je echt wat aan hebt. " - 09-01-2021 14:10

"Geschikte cursus als je in een internationale omgeving wilt gaan werken of werkt. Janet geeft je vertrouwen om vrijuit te oefenen en er is v… alles lezen - 09-01-2021 14:10

Thank you for your feedback. It was a real pleasure working with you.

- 09-01-2021 14:10
starstarstarstarstar
Janet van Buel
trainer/coach
10
Individuele training Zakelijk Engels

"Ik ben heel tevreden over de lessen die ik van Michelle Boughton-Smith heb gehad. Ze waren 100% afgestemd op mijn behoefte en het was precies wat ik nodig had om op het juiste niveau te komen." - 21-12-2020 20:35

"Ik ben heel tevreden over de lessen die ik van Michelle Boughton-Smith heb gehad. Ze waren 100% afgestemd op mijn behoefte en het was precie… alles lezen - 21-12-2020 20:35

Valeriia Rudchenko
starstarstarstarstar
Valeriia Rudchenko
10
Individuele training Zakelijk Engels

"Ik ben heel erg tevreden! Elke les was inhoudelijk, interessant en op gevraagde niveau. Annelies is een geweldige taalcoach met een diep begrip van de behoeften van studenten en uitgebreide kennis van geschiedenis en cultuur." - 21-12-2020 14:31

"Ik ben heel erg tevreden! Elke les was inhoudelijk, interessant en op gevraagde niveau. Annelies is een geweldige taalcoach met een diep beg… alles lezen - 21-12-2020 14:31

starstarstarstarstar
Bol
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"De trainer was een enorm bedreven lerares. Zij wist de lessen, die altijd in de avond vielen, interessant, luchtig en professioneel te houden. Ik zou iedereen die zijn taal wil verbeteren een cursus van De Taaltrainer aanraden. " - 11-12-2020 15:26

"De trainer was een enorm bedreven lerares. Zij wist de lessen, die altijd in de avond vielen, interessant, luchtig en professioneel te houde… alles lezen - 11-12-2020 15:26

starstarstarstarstar
Martine Stolker
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Ik heb een leerzame en inspirerende training gevolgd.

Juiste tempo en veel aandacht voor iedereen persoonlijk.

Veel praktische tips meegekregen. En ook leuk dat er aandacht was voor grammaticale uitleg.

Ik wil zeker nog een keer een training gaan volgen voor een verdieping van mijn vaardigheden. " - 09-12-2020 11:37

"Ik heb een leerzame en inspirerende training gevolgd. Juiste tempo en veel aandacht voor iedereen persoonlijk. Veel praktische tips m… alles lezen - 09-12-2020 11:37

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Hele fijne in-company training zakelijk Engels gevolgd bij De Taaltrainer. Docent zorgt voor een fijne, stimulerende sfeer tijdens de lessen met ruimte voor eigen inbreng, je kunt je eigen leerdoelen kiezen, lesmateriaal daagt uit en past goed bij praktijksituaties." - 08-12-2020 16:28

"Hele fijne in-company training zakelijk Engels gevolgd bij De Taaltrainer. Docent zorgt voor een fijne, stimulerende sfeer tijdens de lessen… alles lezen - 08-12-2020 16:28

starstarstarstarstar
Netty Meijeren
Vrijwilligster
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Het was goed te volgen. Duidelijke uitleg!
Jammer dat het online was. Persoonlijk vind ik face to face prettiger.
Inhoudelijk prima en zeer gebruiksvriendelijk.
Goede basis om verder te komen met de engelse telefoongesprekken. " - 08-12-2020 13:22

"Het was goed te volgen. Duidelijke uitleg! Jammer dat het online was. Persoonlijk vind ik face to face prettiger. Inhoudelijk prima en ze… alles lezen - 08-12-2020 13:22

starstarstarstarstar
Kor van den Berg
Actieve Benadering Slachtofferhulp Nederland
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Michelle is een aardige rustige docente die je vertrouwen geeft om Engels te spreken. Ze luistert heel goed naar wat je zegt en geeft steeds waardevolle aanvullingen gericht op het vakgebied waarop ik mijn Engels wil verbeteren." - 08-12-2020 08:22

"Michelle is een aardige rustige docente die je vertrouwen geeft om Engels te spreken. Ze luistert heel goed naar wat je zegt en geeft steeds… alles lezen - 08-12-2020 08:22

starstarstarstar_halfstar_border
Irene Jansen
Medewerker Actieve Benadering
7
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Uitstekende stimulerende lerares/trainster. Ze maakte de onlinetraining heel boeiend, goede voorbeelden, leuke opdrachten in kleine groepjes, gaf veel tips hoe je individueel je Engels kunt verbeteren, gaf alternatieve woorden en zinnen met voor ons werk belangrijke technische begrippen. Michelle heeft een heel fijn gezicht om lang naar te kijken." - 03-12-2020 14:12

"Uitstekende stimulerende lerares/trainster. Ze maakte de onlinetraining heel boeiend, goede voorbeelden, leuke opdrachten in kleine groepjes… alles lezen - 03-12-2020 14:12

Marinus Polman
starstarstarstarstar
Marinus Polman
Servicemonteur
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Ondanks de online-lessen was het een leuke training die zo goed als mogelijk werd aangepast aan onze werkomgeving waar we Engels bij nodig hebben. De begeleiding was zeer goed en de trainer erg hulpvaardig. Ik zou de Taaltrainer zeker aanbevelen aan anderen!" - 03-12-2020 12:24

"Ondanks de online-lessen was het een leuke training die zo goed als mogelijk werd aangepast aan onze werkomgeving waar we Engels bij nodig h… alles lezen - 03-12-2020 12:24

starstarstarstarstar
Sjerlien van Bilsum
Vrijwilliger Actieve benadering Slachtofferhulp Nederland
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"ik zag op tegen de online training Engels (Slachtofferhulp) maar het is me erg meegevallen. Michelle, de trainer, zorgde ervoor dat iedereen aan bod kwam en je bij de les bleef. Uiteraard heeft een fysieke training de voorkeur, maar de invulling was op deze wijze ook erg waardevol. Het niveau van alle deelnemers was min of meer gelijk en het niveau van de trainer hoog. De trainer werkte gestructureerd, was er wanneer nodig en ze was ook erg behulpzaam. Ik heb ook heel veel goede tips en links gekregen waar ik gebruik van kan maken ook na de training om opgedane vaardigheden en kennis op peil te houden." - 02-12-2020 10:24

"ik zag op tegen de online training Engels (Slachtofferhulp) maar het is me erg meegevallen. Michelle, de trainer, zorgde ervoor dat iedereen… alles lezen - 02-12-2020 10:24

starstarstarstarstar
Lia van der Linde
medewerker actieve benadering
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Dat de cursus online gegeven werd deed geen afbreuk aan de kwaliteit. Opdrachten in aparte (online) groepjes en terugkoppeling van de trainer waren voor mij heel waardevol. Ook een jaar lang toegang tot oefenmateriaal is heel fijn." - 01-12-2020 13:41

"Dat de cursus online gegeven werd deed geen afbreuk aan de kwaliteit. Opdrachten in aparte (online) groepjes en terugkoppeling van de traine… alles lezen - 01-12-2020 13:41

starstarstarstarstar
Glesby Thijssen
change management specialist
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Goede maar vooral fijne training. Online maar wel met gevoel, naast de theorie. Handige tips om je Engels te verbeteren en gebruiken in je dagelijks (werk)leven. Training aangepast met wat accenten voor onze branche/werkgever." - 01-12-2020 10:52

"Goede maar vooral fijne training. Online maar wel met gevoel, naast de theorie. Handige tips om je Engels te verbeteren en gebruiken in je d… alles lezen - 01-12-2020 10:52

starstarstarstarstar
Lydia van den Bogaard
Lean Academy Manager
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Goede online-training waarbij veel voorbeelden in de dagelijkse praktijk de revue passeerden. Ook het lezen van zakelijke stukken heeft een goede bijdrage geleverd voor het verhogen van mijn taalniveau. Helemaal happy!" - 01-12-2020 09:46

"Goede online-training waarbij veel voorbeelden in de dagelijkse praktijk de revue passeerden. Ook het lezen van zakelijke stukken heeft een … alles lezen - 01-12-2020 09:46

Sheda Verhoeve
starstarstarstarstar_half
Sheda Verhoeve
9
Individuele training Zakelijk Engels

"Ik heb business Engels gehad van Jazz, ze is een top docent die op alle niveaus en wensen in kan spelen en je les kan geven en helpen groeien daar waar je het nodig hebt. Ze speelt op de behoefde en is zeer gemotiveerd waardoor je graag naar haar lessen gaat. Buiten het feit dat ze een top docente is is ze ook erg vriendelijk!" - 30-11-2020 14:54

"Ik heb business Engels gehad van Jazz, ze is een top docent die op alle niveaus en wensen in kan spelen en je les kan geven en helpen groeie… alles lezen - 30-11-2020 14:54

starstarstarstarstar
Jerrel Djaidoen
Marketingmanager
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Super leerzame en leuke training (dat lag ook aan samenstelling van de groep). De inhoud van de de online lessen sloot volledig aan bij mijn behoefte. De lessen waren door Michelle altijd goed voorbereid en uitgevoerd. Ook heb ik veel praktische en bruikbare tips meegekregen. Kortom: super tevreden!" - 30-11-2020 13:59

"Super leerzame en leuke training (dat lag ook aan samenstelling van de groep). De inhoud van de de online lessen sloot volledig aan bij mijn… alles lezen - 30-11-2020 13:59

starstarstarstarstar
Nico van der Noordaa
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Konden veel zelf inbrengen, meer gesprekken voeren. Hierdoor pikten we het sneller op. als we vonden dat we iets meer nodig hadden werd het gedaan. fijn dat hiervoor werd opengestaan" - 30-11-2020 13:29

"Konden veel zelf inbrengen, meer gesprekken voeren. Hierdoor pikten we het sneller op. als we vonden dat we iets meer nodig hadden werd het … alles lezen - 30-11-2020 13:29

starstarstarstarstar
H.v.d. Elsen
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Helder, overzichtelijk, duidelijk.
Veel gehad aan de training en aan de trainer. Het gesprek wat ik na de training in het Engels voerde, ging me heel wat gemakkelijker af als voor de training." - 19-11-2020 12:17

"Helder, overzichtelijk, duidelijk. Veel gehad aan de training en aan de trainer. Het gesprek wat ik na de training in het Engels voerde, gi… alles lezen - 19-11-2020 12:17

starstarstarstarstar_half
Michael Van Neerbos
Control & development
9
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Erg leuke en gezellige training. Niet alleen maar theorie maar ook gebruik van toepassingen zowel werk- als prive gerelateerd. Het niveau was precies goed voor wat ik nodig had. Michelle is zeer deskundig en helpt erg goed. Het is ook geen probleem om extra oefenstof te krijgen Met plezier de training gevolgd! " - 17-11-2020 13:26

"Erg leuke en gezellige training. Niet alleen maar theorie maar ook gebruik van toepassingen zowel werk- als prive gerelateerd. Het niveau wa… alles lezen - 17-11-2020 13:26

starstarstarstarstar
Corné Prins
accountmanager
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"Het volgen van de cursus Business English is een waardevolle ervaring geweest. Op een heel eigenwijze met aansluitende opdrachten heb ik in 10 weken mijn engels bijgespijkerd. De tips en trics helpen me om zelfstandig de komende tijd verder te kunnen groeien. Dank" - 16-11-2020 19:35

"Het volgen van de cursus Business English is een waardevolle ervaring geweest. Op een heel eigenwijze met aansluitende opdrachten heb ik in … alles lezen - 16-11-2020 19:35

starstarstarstarstar_half
Liesbeth int Veld
manager
9
Incompany groepstraining Zakelijk Engels

"De training was fantastisch. Erg goede trainster, goed nivo, uitdagend, leerzaam en inspirerend. De training werd gegeven via Teams en dat werkte goed. Ik hoop wel dat er nog een moment komt de best pratices met elkaar te delen. " - 10-11-2020 09:52

"De training was fantastisch. Erg goede trainster, goed nivo, uitdagend, leerzaam en inspirerend. De training werd gegeven via Teams en dat w… alles lezen - 10-11-2020 09:52