Ervaringen met Zakelijk Engels

9,2
Gemiddeld cijfer voor Zakelijk Engels producten
Gebaseerd op 396 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Anoniem Anoniem
8
Zakelijk Engels

"Ik vond het een goede training. Professionele, vriendelijke en betrokken docent. Veel ruimte voor uitleg, eigen inbreng, casussen. Veel oefeningen en voorbeelden. Wel teveel voor in 2 dagen, daardoor te gehaast door alles heen. dat de online leeromgeving zo kort beschikbaar is. Er staat hier zoveel op, het zou fijn zijn om daar langer gebruik van te kunnen maken en om in alle rust de theorie te bestuderen en de oefeningen te maken. Daarbij zijn er veel verschillende bestandsvormen, oefenen enz. Het zou prettiger zijn als deze allemaal tot 1 bestand (of delen, oefeningen apart enz.) worden aangereikt, zodat je niet alles zelf nog in een word document moet plakken en losse bestanden krijgt." - 28-05-2022 07:50

"Ik vond het een goede training. Professionele, vriendelijke en betrokken docent. Veel ruimte voor uitleg, eigen inbreng, casussen. Veel oefe… alles lezen - 28-05-2022 07:50

starstarstarstarstar_border
Jaime Donata
Hoofdredacteur CFO Magazine
8
Zakelijk Engels

"Pelin was a very kind and fun teacher. She takes time for questions and creates a safe environment to make mistakes. We learned a lot. In general the training is very broad and 'concentrated'. Maybe it would be better if participtants receive the book/slides a few weeks before the course with a practicing scheme, so they have more time to digest all the learnings - but this feedback has more to do with the planning of the course than with Pelin." - 17-05-2022 19:06

"Pelin was a very kind and fun teacher. She takes time for questions and creates a safe environment to make mistakes. We learned a lot. In ge… alles lezen - 17-05-2022 19:06

starstarstarstarstar_half
Ellen De Kwant
9
Zakelijk Engels

"Zeer zinvolle en interessante cursus. Ik heb veel geleerd. De trainer creëerde een veilige sfeer waarin fouten maken mag en je dingen kunt uitproberen. Er worden veel verschillende onderwerpen behandeld in twee dagen, dus oefenen achteraf is echt nodig. Helaas zijn de oefeningen maar 3 weken in de ELO beschikbaar, waardoor je zelf alles moet downloaden om te kunnen oefenen." - 17-05-2022 14:35

"Zeer zinvolle en interessante cursus. Ik heb veel geleerd. De trainer creëerde een veilige sfeer waarin fouten maken mag en je dingen kunt u… alles lezen - 17-05-2022 14:35

starstarstarstarstar_border
Edwin van der Rol
Accountmanager
8
Zakelijk Engels

"Goede intensieve training. Soms iets te inhoudelijk over de wijze waarop brieven en presentaties kunnen worden vormgegeven. Pelin is een fijne docent die ruim te tijd neemt om je vragen te beantwoorden." - 17-05-2022 14:31

"Goede intensieve training. Soms iets te inhoudelijk over de wijze waarop brieven en presentaties kunnen worden vormgegeven. Pelin is een fij… alles lezen - 17-05-2022 14:31

starstarstarstarstar_half
de Jong
9
Zakelijk Engels

"Ik heb veel van de cursus opgestoken en kan nu beter mijn valkuilen herkennen. Je krijgt veel handvaten om je vocabulair en spelling te verbeteren. Zeker een cursus om aan te raden wanneer je je Engels wilt verbeteren." - 17-05-2022 14:29

"Ik heb veel van de cursus opgestoken en kan nu beter mijn valkuilen herkennen. Je krijgt veel handvaten om je vocabulair en spelling te verb… alles lezen - 17-05-2022 14:29

Quinten Verburg
starstarstarstarstar_half
Quinten Verburg
Expert-B
9
ONLINE Group Course Business English

"Very effective training with all the ins and outs of business English given by Mallika! In an approachable way, the basics were reiterated and then learned to apply the more specific English in my own work environment." - 10-05-2022 19:27

"Very effective training with all the ins and outs of business English given by Mallika! In an approachable way, the basics were reiterated a… alles lezen - 10-05-2022 19:27

starstarstarstarstar_border
Piet van Strien
Account manager after sales
8
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Ross was/is enthousiast en gedreven hij blijft je verbeteren in je uitspraak goede begeleiding. Veel kennis van de grammatica Het op sturen van de antwoorden kan beter. Les materiaal was goed voor elkaar." - 19-04-2022 14:35

"Ross was/is enthousiast en gedreven hij blijft je verbeteren in je uitspraak goede begeleiding. Veel kennis van de grammatica Het op sturen … alles lezen - 19-04-2022 14:35

Kasia Kopp
starstarstarstarstar
Kasia Kopp
Senior coördinator
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Edye heeft een goede leerzame stof aangeboden, wij hebben de lessen online kunnen volgen. De training was een goede aanvulling op mijn niveau. We konden ons eigen materiaal inbrengen en bespreken. Ook konden we ons eigen behoefte bespreken en kregen we tips van de docent over hoe het beter kon. Edye is een inspirerende docent en heel goed in les geven, leuk en erg flexibel." - 15-04-2022 09:47

"Edye heeft een goede leerzame stof aangeboden, wij hebben de lessen online kunnen volgen. De training was een goede aanvulling op mijn nivea… alles lezen - 15-04-2022 09:47

starstarstarstarstar
Maarten Meijer
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Ik heb hele bruikbare tips gekregen om met meer vertrouwen een Engelse presentatie te verzorgen. Amy zorgt ervoor dat de training, naast leerzaam, ook leuk is. Dat maakt de training prima te doen, ondanks dat het een intensieve training is. Een aanrader!" - 14-04-2022 13:14

"Ik heb hele bruikbare tips gekregen om met meer vertrouwen een Engelse presentatie te verzorgen. Amy zorgt ervoor dat de training, naast lee… alles lezen - 14-04-2022 13:14

starstarstarstarstar_half
Famke Lommen
Online Marketeer
9
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Positief verrast door deze training en echt stappen gezet wat betreft mijn niveau van zakelijk Engels. Goede balans tussen grammatica, zinsopbouw / uitspraken en gewoon 'learn by doing'. Heel veel praktische tips die ik meteen toe kan passen in mijn dagelijkse werk. De online tools werkte ook prettig en iedereen kwam altijd goed voorbereid de les in, door de heldere uitleg van tevoren. Zeer enthousiaste, inspirerende trainer die corrigeerde op de juiste momenten!" - 14-04-2022 07:19

"Positief verrast door deze training en echt stappen gezet wat betreft mijn niveau van zakelijk Engels. Goede balans tussen grammatica, zinso… alles lezen - 14-04-2022 07:19

Ricardo Molenaar
starstarstarstarstar
Ricardo Molenaar
Electrical Engineer
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Een heel goed opgezette training!
Eerst werd in groepsverband het startniveau geïnventariseerd. Met verschillende werkvormen wordt dan aan gezamenlijk opgestelde doelen gewerkt die in individueel verband verder uitgebreid kunnen worden naar persoonlijke doelstellingen. Alison brengt de leerstof op een leuke spontane manier over en helpt je snel werken aan betere spreek-/schrijfvaardigheden. Een van de beste trainingen die ik tot nu toe heb gevolgd, aanrader!" - 14-04-2022 06:50

"Een heel goed opgezette training! Eerst werd in groepsverband het startniveau geïnventariseerd. Met verschillende werkvormen wordt dan aan … alles lezen - 14-04-2022 06:50

starstarstarstarstar
Chris van den Belt
Team Leader Product Management
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Tweedaagse incompany training English Presentation Skills (door Amy Verkerk) gevolgd en heb er heel veel van opgestoken. De combinatie Engels & Presenteren was heel sterk, zodat we heel gericht konden werken aan onze vocabulaire. We kregen niet alleen theorie aangeboden maar er werd heel veel geoefend, waarbij we hele concrete en zinvolle feedback kregen.

Ik heb in deze twee dagen meer geleerd dan in een eerdere 10-daagse training Business English van een andere aanbieder!" - 14-04-2022 05:39

"Tweedaagse incompany training English Presentation Skills (door Amy Verkerk) gevolgd en heb er heel veel van opgestoken. De combinatie Engel… alles lezen - 14-04-2022 05:39

starstarstarstarstar
Daphne Kok
E-mail Marketing Specialist
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Positief verrast hoe goed deze training Zakelijk Engels was. Mijn zakelijk Engels is echt vooruit gegaan. De trainer was erg goed. Zij zette mij elke training aan het denken en zij zorgde ook dat ik buiten de Engelse les mijn Engels aan het verbeteren was. Daarnaast is het fijn dat er een digitale leeromgeving is met extra materialen en opdrachten. Echt een aanrader om deze training te volgen!" - 13-04-2022 20:41

"Positief verrast hoe goed deze training Zakelijk Engels was. Mijn zakelijk Engels is echt vooruit gegaan. De trainer was erg goed. Zij zette… alles lezen - 13-04-2022 20:41

starstarstarstarstar
Gunnar Nobis
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Top English Training. Great balance between grammar and practical business english. The teacher was very responsive to individual needs of the students. Content was delivered in a structural and understandable way." - 13-04-2022 14:52

"Top English Training. Great balance between grammar and practical business english. The teacher was very responsive to individual needs of … alles lezen - 13-04-2022 14:52

starstarstarstarstar_half
Roersma
9
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Er hing een ontspannen vrije sfeer in de 'les', waardoor het Engels spreken vanzelf ging. We kregen veel praktische tips en handvaten om ook na de training je Engels niveau hoog te houden" - 13-04-2022 13:11

"Er hing een ontspannen vrije sfeer in de 'les', waardoor het Engels spreken vanzelf ging. We kregen veel praktische tips en handvaten om ook… alles lezen - 13-04-2022 13:11

starstarstarstarstar_border
M. Van den Berg
Receptie en Training coordinator
8
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"De opbouw van de training, het bedrijf als rode draad en het enthausiasme van Kathy werkte goed en was leuk en leerzaam! Wat we in de lessen geleerd hebben kan ik elke dag toepassen in m'n dagelijkse werkzaamheden. Mocht er weer een training worden aangeboden / een vervolg, dan houd ik me zeker aanbevolen!" - 13-04-2022 13:01

"De opbouw van de training, het bedrijf als rode draad en het enthausiasme van Kathy werkte goed en was leuk en leerzaam! Wat we in de lessen… alles lezen - 13-04-2022 13:01

starstarstarstarstar
Giljan van Noorden
Software Engineer
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Enthousiaste trainster met gevoel voor humor. Veel interactie en goede praktijk voorbeelden. De lunch was ook erg goed. De online lesomgeving 'Bloomwise' werkt ook erg prettig. Ik heb veel geleerd tijdens deze training!" - 13-04-2022 12:39

"Enthousiaste trainster met gevoel voor humor. Veel interactie en goede praktijk voorbeelden. De lunch was ook erg goed. De online lesomgevin… alles lezen - 13-04-2022 12:39

starstarstarstarstar_half
Marieke van Dijk
HR Director
9
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Amy is an outstanding teacher. She is well qualified in terms of content and knows how to tune in to her students. What makes Amy so excellent is that she knows how to create a positive and safe learning environment. She helps to improve without making you feel uncomfortable. She naturally creates a learning environment where you feel safe to try, practice and make mistakes." - 13-04-2022 11:49

"Amy is an outstanding teacher. She is well qualified in terms of content and knows how to tune in to her students. What makes Amy so excelle… alles lezen - 13-04-2022 11:49

starstarstarstarstar
Vincent Ligt
Product Manager
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Ik vond het een erg prettige training. Veel praktische tips om direct toe te passen. Ook nuttige feedback gekregen. De eerste dag was online en de tweede dag op locatie. Beide ging prima, bij de online dag werd er goed gebruikt gemaakt van sub groepjes in Teams. Maar de dag op locatie vond ik wel prettiger." - 13-04-2022 11:32

"Ik vond het een erg prettige training. Veel praktische tips om direct toe te passen. Ook nuttige feedback gekregen. De eerste dag was online… alles lezen - 13-04-2022 11:32

starstarstarstarstar
Samantha Wessels
Desk Accountmanager
10
Individuele maatwerktraining Business English 30 uur (online)

"Ik vond dit een heel goede training. De één op één gesprekken zijn heel intensief maar daardoor ook heel effectief. Ik kon zelf aangeven wat ik wilde leren. Het was met docente Robyn heel prettig samenwerken; ik voelde me gelijk op mn gemak. Ik weet nu wat mijn valkuilen zijn en hoe deze kan voorkomen. Mijn doel was om meer zelfvertrouwen te krijgen bij het Engels spreken en dat is zeker gelukt!" - 31-03-2022 07:44

"Ik vond dit een heel goede training. De één op één gesprekken zijn heel intensief maar daardoor ook heel effectief. Ik kon zelf aangeven wat… alles lezen - 31-03-2022 07:44

starstarstarstarstar_border
Karlijn Snel
Beleidsmedewerker onderwijs
8
Zakelijk Engels

"De trainer (Pelin) was heel goed, geduldig en legde alles goed uit. Vragen werden meteen beantwoord. Het niveau van de training was wel iets lager dan ik had gehoopt en ik had graag iets meer spreek opdrachten gehad. De kleine groep was wel heel erg fijn en ondanks dat alles digitaal moest, heb ik veel opgestoken van de cursus." - 17-02-2022 16:18

"De trainer (Pelin) was heel goed, geduldig en legde alles goed uit. Vragen werden meteen beantwoord. Het niveau van de training was wel iets… alles lezen - 17-02-2022 16:18

starstarstarstarstar_border
-
8
Zakelijk Engels

"Tijdens de training en op de ELO is veel bruikbare informatie gedeeld. Tijdens de training veel verschillende opdrachten en goede afwisseling tussen theorie en opdrachten/samenwerken. Erg fijn dat er vele aandacht is voor veelgemaakte fouten door deelnemers met NL achtergrond. De trainster was erg geduldig en kundig." - 17-02-2022 15:34

"Tijdens de training en op de ELO is veel bruikbare informatie gedeeld. Tijdens de training veel verschillende opdrachten en goede afwisselin… alles lezen - 17-02-2022 15:34

starstarstarstarstar_border
Letty Albers-Timmermans
8
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Michelle geeft je het vertrouwen om in een groep vrijer te spreken en je vaardigheden in het Engels te verbeteren. Erg prettig om zo on-line les te volgen. Zeker een aanrader" - 16-02-2022 13:39

"Michelle geeft je het vertrouwen om in een groep vrijer te spreken en je vaardigheden in het Engels te verbeteren. Erg prettig om zo on-line… alles lezen - 16-02-2022 13:39

starstarstarstarstar_border
Annemarie van Lamoen
8
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Ik vond de opleiding goed afgestemd op mijn niveau. De trainer was zeer kundig. Ik heb veel van haar geleerd. De oefeningen via Bloomwise waren prettig om te doen, vooral ook omdat er meteen een reactie was of je het goed gedaan had. Het is zeker een aanrader." - 16-02-2022 13:30

"Ik vond de opleiding goed afgestemd op mijn niveau. De trainer was zeer kundig. Ik heb veel van haar geleerd. De oefeningen via Bloomwise wa… alles lezen - 16-02-2022 13:30

starstarstarstarstar
Diana van Loenen-van der Goot
Administratief medewerker
10
Incompany groepstraining Zakelijk Engels (ook online mogelijk)

"Lorna vond ik top. duidelijk, heel veel tips, sites, sheets die zij deelt.
Ook niet zakelijk gerelateerde onderwerpen in engels behandelt, heel fijn. Goede feedback gehad, ik ben nu meer bewuster van de engelse taal dan voordat ik startte met de training" - 15-02-2022 06:45

"Lorna vond ik top. duidelijk, heel veel tips, sites, sheets die zij deelt. Ook niet zakelijk gerelateerde onderwerpen in engels behandelt, … alles lezen - 15-02-2022 06:45