HER-Examen VEWA

Tijdsduur

HER-Examen VEWA

Tesi Veiligheidstrainingen
Logo van Tesi Veiligheidstrainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 Tesi Veiligheidstrainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 43 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Tesi Veiligheidstrainingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Breda

Beschrijving

1 VEWA her-examen direct aansluitend aan het reguliere VEWA-examen kost 75 euro per kandidaat exclusief BTW en exclusief toeslag Springest. Zodra de kandidaat is geslaagd voor het VEWA-her-examen ontvangt de opdrachtgever een VEWA-certificaat op naam van de VEWA-kandidaat. Daarna dient de directie van Eneco de medewerker nog een VEWA-aanwijzing te geven. Eeen aanwijzing is eenschriftelijke toekening van bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Er zijn 3 examenniveaus: VOP (20 vragen) en VP/AVP (30 vragen) en WV/OIV/IV (40 vragen). De kandidaat dient minimaal 70% van de vragen goed te hebben beantwoord. De VEWA-aanwijzing is maximaal 3 jaar geldig.Naast een VEWA-aanwijzing dient de kandidaat oo…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: VEWA, Hoogwerker, Onderhoudstechniek, NEN 1010 en NEN 3140/ Stipel.

1 VEWA her-examen direct aansluitend aan het reguliere VEWA-examen kost 75 euro per kandidaat exclusief BTW en exclusief toeslag Springest. Zodra de kandidaat is geslaagd voor het VEWA-her-examen ontvangt de opdrachtgever een VEWA-certificaat op naam van de VEWA-kandidaat. Daarna dient de directie van Eneco de medewerker nog een VEWA-aanwijzing te geven. Eeen aanwijzing is eenschriftelijke toekening van bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Er zijn 3 examenniveaus: VOP (20 vragen) en VP/AVP (30 vragen) en WV/OIV/IV (40 vragen). De kandidaat dient minimaal 70% van de vragen goed te hebben beantwoord. De VEWA-aanwijzing is maximaal 3 jaar geldig.Naast een VEWA-aanwijzing dient de kandidaat ook een werkvergunning te hebben. Dit is voor de reguliere repeterende werkzaamheden een Raamopdracht (staat op naam van de medewerker en is maximaal 1 jaar geldig) en voor de ingrijpende klussen een werkplan. Zowel de raamopdracht als een werkplan wordt verstrekt door een Werk Verantwoordelijke. Een werkplan is geldig zolang de klus duurt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: VEWA.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.