Assertiviteit en communicatie

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 161 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Eindhoven
8 mei. 2019
Utrecht
5 jun. 2019

Beschrijving

Samenvatting · “Ik kom volgens mij niet goed over. Ik heb de indruk dat ik niet begrepen wordt en sneeuw elke onder. Daar wil ik van af.” · “Na een overleg is mijn taken lijst helemaal vol. Er staat meer dan ik wil. Hoe kan ik grenzen stellen?” · ‘Elke keer als ik iets wil zeggen in een vergadering, is de beurt alweer voorbij. Ik wil beter gehoord worden!” Profiteer van deze succesvolle communicatietraining, in vele werksituaties, of het nu gaat om vergaderingen, overleggen, onderhandelingen of conflicten. Je wordt je bewust van hoe je zelf overkomt en werkt aan verbetering daarvan. Daarnaast is de training persoonsgericht: jouw individuele situatie en gedrag staan centraal, er wordt gekeken…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Samenvatting · “Ik kom volgens mij niet goed over. Ik heb de indruk dat ik niet begrepen wordt en sneeuw elke onder. Daar wil ik van af.” · “Na een overleg is mijn taken lijst helemaal vol. Er staat meer dan ik wil. Hoe kan ik grenzen stellen?” · ‘Elke keer als ik iets wil zeggen in een vergadering, is de beurt alweer voorbij. Ik wil beter gehoord worden!” Profiteer van deze succesvolle communicatietraining, in vele werksituaties, of het nu gaat om vergaderingen, overleggen, onderhandelingen of conflicten. Je wordt je bewust van hoe je zelf overkomt en werkt aan verbetering daarvan. Daarnaast is de training persoonsgericht: jouw individuele situatie en gedrag staan centraal, er wordt gekeken naar de rode draad in jouw gesprekstechniek. Op die manier zal je omgeving je makkelijker begrijpen en ook beter begrijpen welke boodschap je wilt over brengen. Doelstelling Na afloop van deze training (1 dag - 2 dagdelen) heeft een deelnemer: · Een duidelijk beeld over wat assertiviteit is en wat communicatie daar mee te maken kan hebben. · Inzicht in de relatie tussen persoonlijkheid en assertieve communicatie. · Handvatten voor de dagelijkse praktijk om op een assertieve manier aan gesprekken deel te nemen.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.