Effectieve communicatie

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 161 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Eindhoven
21 mei. 2019 tot 22 mei. 2019
Utrecht
24 jun. 2019 tot 25 jun. 2019

Beschrijving

Samenvatting · “Morgen moet ik met een collega in gesprek en hem slecht nieuws brengen. Hoe pak ik dat aan zonder dat er een slechte gesprekssfeer ontstaat?” · “Elke keer als ik afspraken maak op het werk, komt er niets tot weinig van terecht! Ik wil dat anders aanpakken, maar weet niet hoe!” · “Hoe kan ik gesprekken sturen? Kan dat eigenlijk wel en zo ja, hoe doe je dat?” Het gaat over communicatie. Het gaat over de manier waarop je omgaat en praat met anderen, collega’s op uw werk, mensen aan wie je adviseert. Het is de bedoeling dat je een gereedschapskist bij je hebt met verschillende stukken gereedschap: manieren, technieken die je in gesprekken kunt gebruiken. Er wordt ingegaan op enke…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Samenvatting · “Morgen moet ik met een collega in gesprek en hem slecht nieuws brengen. Hoe pak ik dat aan zonder dat er een slechte gesprekssfeer ontstaat?” · “Elke keer als ik afspraken maak op het werk, komt er niets tot weinig van terecht! Ik wil dat anders aanpakken, maar weet niet hoe!” · “Hoe kan ik gesprekken sturen? Kan dat eigenlijk wel en zo ja, hoe doe je dat?” Het gaat over communicatie. Het gaat over de manier waarop je omgaat en praat met anderen, collega’s op uw werk, mensen aan wie je adviseert. Het is de bedoeling dat je een gereedschapskist bij je hebt met verschillende stukken gereedschap: manieren, technieken die je in gesprekken kunt gebruiken. Er wordt ingegaan op enkele basisgereedschappen, maar zeker ook de toepassing hiervan in complexere, lastige situaties. Doelstelling Na afloop van deze training heeft een deelnemer: · Kennis van de verschillende manieren om gesprekken te voeren en om te gaan met lastige situaties tijdens gesprekken. · Inzicht in de wijze waarop gesprekken gestuurd kunnen worden. · Handvatten voor de dagelijkse praktijk om ervoor te zorgen dat uiteenlopende gesprekken vloeiend verlopen.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.