Energiemanagement

Niveau
Tijdsduur
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 160 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

@The Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Antwerpen, Arnhem, Breda, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Hilversum, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo

Beschrijving

Samenvatting · “Ik heb het gevoel dat ik geleefd wordt en wordt daar echt moe van! Ik wil dat veranderen!” · “Ik lijk wel een zeef!! Niets blijft hangen! Ik heb het gevoel geen energie meer te hebben! Help!” · “Het is zo’n verschil met wie ik werk. Van de ene krijg ik energie en de andere kost me energie. Ik wil balans en wil dus weten wat ik hieraan kan doen?!” Wil je meer inzicht in wat jou energie geeft en energie kost in je werk en in je leven? Wil je weer meer de regie zelf in de hand hebben? In deze training starten we met het meten van jouw mentale kracht. Dit gebeurt met een interactief instrument dat jou bewuster maakt van je persoonlijkheid en je gedrag. Vervolgens ga je leren de k…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Samenvatting · “Ik heb het gevoel dat ik geleefd wordt en wordt daar echt moe van! Ik wil dat veranderen!” · “Ik lijk wel een zeef!! Niets blijft hangen! Ik heb het gevoel geen energie meer te hebben! Help!” · “Het is zo’n verschil met wie ik werk. Van de ene krijg ik energie en de andere kost me energie. Ik wil balans en wil dus weten wat ik hieraan kan doen?!” Wil je meer inzicht in wat jou energie geeft en energie kost in je werk en in je leven? Wil je weer meer de regie zelf in de hand hebben? In deze training starten we met het meten van jouw mentale kracht. Dit gebeurt met een interactief instrument dat jou bewuster maakt van je persoonlijkheid en je gedrag. Vervolgens ga je leren de kracht van jouw energiegevers te benutten en de oorzaak van jouw energieverlies ombuigen naar winst, zodat je mentaal fitter wordt en je fysieke weerstand vergroot. En hoe zorg je dat je ook energieker blijft? Doelstelling Na afloop van deze training heeft een deelnemer: · Kennis van wat je energie geeft en kost en hoe je dit kunt beïnvloeden · Inzicht in de manier waarop je eigen manier van werken en leven stil kunt taan en deze bewust te veranderen · Handvatten voor de dagelijkse praktijk om de ingeslagen door te zetten.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.