ITIL Capability Stream - Planning, Protection and Optimization

Niveau
Tijdsduur
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 184 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

@The Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Antwerpen, Arnhem, Breda, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Hilversum, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo

Beschrijving


Samenvatting
U leert in deze training om uw processen en infrastructuur en informatie te managen, organiseren en optimaliseren volgens de ITIL® lifecyle-methodiek. U leert om vanuit operationeel oogpunt de informatie uit capacitymanagement, availability management, information security management, demand mangement, IT-continuïteit management en risico management om te zetten naar adviezen over de inrichting van de organisatie, technologie en implementatie ten behoeve van deze processen en de volwassenheid van de andere processen. Organisaties zijn steeds meer afhankelijk geworden van de ICT infrastructuur. Het continue optimaliseren van deze infrastructuur en de daarbij behorende componente…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ITIL Overzicht, Projectmanagement, ITIL Service Manager, ITIL Practitioner en ITIL Foundation.


Samenvatting
U leert in deze training om uw processen en infrastructuur en informatie te managen, organiseren en optimaliseren volgens de ITIL® lifecyle-methodiek. U leert om vanuit operationeel oogpunt de informatie uit capacitymanagement, availability management, information security management, demand mangement, IT-continuïteit management en risico management om te zetten naar adviezen over de inrichting van de organisatie, technologie en implementatie ten behoeve van deze processen en de volwassenheid van de andere processen. Organisaties zijn steeds meer afhankelijk geworden van de ICT infrastructuur. Het continue optimaliseren van deze infrastructuur en de daarbij behorende componenten is een samenspel van een groot aantal processen die uw andere processen naar een hoger volwassenheidsniveau kunnen brengen. De ITIL® processen die hierbij een belangrijke rol spelen zijn, capaciteit management, availability management, IT service continuity mangement, information security management, demand management en risico management voor de service planning, protectie en optimalisatie processen. Al deze processen verzorgen informatie omtrent hoe de business vraag op een veilige en zo optimaal mogelijke manier gerealiseerd wordt. Deze opleiding bereidt u voor op het examen voor het ITIL Intermediate Qualification: Capability Planning, Protection and Optimization Certificate.

Doelstelling
Tijdens deze opleiding krijgen de deelnemers vaardigheden in:
Het toelichten van het belang van de Planning, Protection en Optimization processen in de context van de ITIL® Service Lifecycle; Het organiseren van Operationeel support en analyseprocessen c.q. functie t.a.v. onder meer capaciteit en beschikbaarheid.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.