Leidinggeven aan projectteams

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 161 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
19 apr. 2019
Eindhoven
20 mei. 2019
Utrecht
28 jun. 2019

Beschrijving

Samenvatting · “Hoe kan ik in mijn project omgaan met het verschil tussen het projectmanagement en leiderschap vanuit de hiërarchie?” · “Lastig om de mensen in mijn project aan elkaar te verbinden. Ze komen allemaal uit een andere afdeling!” · “Leidinggeven aan een projectteam is toch echt iets anders dan operationeel leidinggeven. Hoe coach ik mijn teamleden het beste?” Een project is een tijdelijke organisatie die één of meerdere producten moet opleveren. De projectleider stuurt dat project aan. In tegenstelling tot de lijnmanager geeft de projectleider echter geen hiërarchische leiding aan (al) zijn teamleden. De rol van de projectleider in een project is van cruciaal belang. Hij moet lei…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Samenvatting · “Hoe kan ik in mijn project omgaan met het verschil tussen het projectmanagement en leiderschap vanuit de hiërarchie?” · “Lastig om de mensen in mijn project aan elkaar te verbinden. Ze komen allemaal uit een andere afdeling!” · “Leidinggeven aan een projectteam is toch echt iets anders dan operationeel leidinggeven. Hoe coach ik mijn teamleden het beste?” Een project is een tijdelijke organisatie die één of meerdere producten moet opleveren. De projectleider stuurt dat project aan. In tegenstelling tot de lijnmanager geeft de projectleider echter geen hiërarchische leiding aan (al) zijn teamleden. De rol van de projectleider in een project is van cruciaal belang. Hij moet leidinggeven aan proces en resultaat. Dat maakt zijn taak anders: hij moet mensen supergoed kunnen coachen en motiveren en zijn team ook door woelige wateren kunnen loodsen. Doelstelling Na afloop van deze training heeft een deelnemer: · Kennis van de specifieke eigenschappen van een projectteam. · Inzicht in de manier waarop een projectteam op een effectieve wijze kan worden gestuurd en aangestuurd. · Handvatten voor de dagelijkse projectpraktijk om een projectteam aan te sturen, te begeleiden en te coachen.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.