Positief Leidinggeven

Niveau
Tijdsduur
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 161 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

@The Academy biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Antwerpen, Arnhem, Breda, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Hilversum, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo

Beschrijving

Samenvatting · “ik wil graag dat mijn mensen een ander beeld van mij krijgen. Ik schijn niet altijd positief over te komen. Wat kan ik daaraan doen?” · “Vroeger al had ik er een hekel aan als mijn manager bleef steken in een opsomming wat er allemaal weer mis gegaan was. Dat moet toch ook positief kunnen!” · “De ene situatie is de andere niet. Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn aansturing flexibel kan zijn?” Leidinggeven aan een groep collega’s kan op verschillende manieren. Positief leidinggeven zorgt ervoor dat je als verantwoordelijke zowel oog hebt voor de doelstellingen van de organisatie als de werknemers. U ontwikkelt zich tot een manager die zich pijlsnel aan iedere omgeving aanpast. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Samenvatting · “ik wil graag dat mijn mensen een ander beeld van mij krijgen. Ik schijn niet altijd positief over te komen. Wat kan ik daaraan doen?” · “Vroeger al had ik er een hekel aan als mijn manager bleef steken in een opsomming wat er allemaal weer mis gegaan was. Dat moet toch ook positief kunnen!” · “De ene situatie is de andere niet. Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn aansturing flexibel kan zijn?” Leidinggeven aan een groep collega’s kan op verschillende manieren. Positief leidinggeven zorgt ervoor dat je als verantwoordelijke zowel oog hebt voor de doelstellingen van de organisatie als de werknemers. U ontwikkelt zich tot een manager die zich pijlsnel aan iedere omgeving aanpast. Een leidinggevende die ruimte neemt om ruimte te kunnen geven en die altijd is toegerust met de juiste beïnvloedings- en vaardigheden om anderen te motiveren. Flexibel, zelfverzekerd en vooral authentiek. Doelstelling Na afloop van deze training heeft een deelnemer: · Kennis van zijn eigen leiderschapsstijl en de toepasbaarheid daarvan in wisselende situaties. · Inzicht in de manier waarop je vanuit flexibiliteit, zelfverzekerdheid en authenticiteit mensen positief kunt aansturen. · Handvatten voor de dagelijkse praktijk om op een agile manier leiding te geven.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.