Timemanagement

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 161 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Eindhoven
25 apr. 2019 tot 26 apr. 2019
Utrecht
27 mei. 2019 tot 28 mei. 2019
Eindhoven
26 jun. 2019 tot 27 jun. 2019

Beschrijving

Samenvatting - “Kunt u met moeite ruimte in uw agenda vrijmaken?” - “Hebt u het gevoel niet de manager over uw eigen tijd te zijn?” - “Is er nog ruimte voor iets anders? De ander? Uzelf?” Op effectieve wijze omgaan met tijd en energie kan lastig zijn. Een belangrijke vraag hierbij is: ‘Wat wil ik?’ en ‘Hoe bereik ik dat?’ In de training gaat u op interactieve wijze aan de slag om de antwoorden op deze vragen te vinden, waarbij heldere grenzen worden gesteld aan planning van tijd en energie. Wij reiken u de inzichten en instrumenten aan om zelf te leren kiezen. Uw leren baseert zich op inzicht verwerven in de pijlers die een succesvol timemanagement bepalen: uw tijd, uw werk, uw persoon en uw…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Samenvatting - “Kunt u met moeite ruimte in uw agenda vrijmaken?” - “Hebt u het gevoel niet de manager over uw eigen tijd te zijn?” - “Is er nog ruimte voor iets anders? De ander? Uzelf?” Op effectieve wijze omgaan met tijd en energie kan lastig zijn. Een belangrijke vraag hierbij is: ‘Wat wil ik?’ en ‘Hoe bereik ik dat?’ In de training gaat u op interactieve wijze aan de slag om de antwoorden op deze vragen te vinden, waarbij heldere grenzen worden gesteld aan planning van tijd en energie. Wij reiken u de inzichten en instrumenten aan om zelf te leren kiezen. Uw leren baseert zich op inzicht verwerven in de pijlers die een succesvol timemanagement bepalen: uw tijd, uw werk, uw persoon en uw omgeving. U doorziet en hanteert de samenhang tussen deze pijlers. Op basis daarvan ontwikkelt u de vaardigheden om uw tijd effectief in te delen, prioriteiten te stellen, effectief te communiceren, clean desk te integreren en een goed archiveersysteem te handhaven. U bent in staat u te concentreren op de dingen, die er voor u écht toe doen. De keus is aan u. Doelstelling Na afloop van de training heeft de deelnemer: · Kennis van en inzicht in de manier waarop op een persoonsgebonden wijze effectief en efficiënt kan worden omgegaan met beschikbare tijd en energie waarbij balans ontstaat tussen draagkracht en de draaglast. · Handvatten op het vlak van planning, resultaatgerichtheid en het bewaken van grenzen om effectief om te gaan met eigen tijd.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.