TOGAF 9 Certified level 2

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van @The Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 @The Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 156 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Eindhoven
21 jan. 2019 tot 22 jan. 2019
Eindhoven
14 mrt. 2019 tot 15 mrt. 2019
Utrecht
13 jun. 2019 tot 14 jun. 2019
Eindhoven
12 aug. 2019 tot 13 aug. 2019
Utrecht
10 okt. 2019 tot 11 okt. 2019

Beschrijving

The Open Group Architecture Framework, kortweg TOGAF® genoemd, is een open en leveranciersonafhankelijke methode voor het ontwikkelen en beheren van Enterprise Architecturen. TOGAF 9.1 is gebouwd rondom het procesmodel (de kern van TOGAF) met ondersteunende concepten, deze kern en concepten zijn; Architecture Development Method - De kern van TOGAF die de life-cycle van een architectuur beschrijft in fasen en processtappen; Enterprise Capability Framework - Beschrijft de organisatorische aspecten van de architectuur-lifecycle zoals; besturing, governance en de organisatorische mogelijkheden op gebied van mens en technologie. ADM Guidelines & Techniques - Zijn ondersteunend aan de ADM en besch…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

The Open Group Architecture Framework, kortweg TOGAF® genoemd, is een open en leveranciersonafhankelijke methode voor het ontwikkelen en beheren van Enterprise Architecturen. TOGAF 9.1 is gebouwd rondom het procesmodel (de kern van TOGAF) met ondersteunende concepten, deze kern en concepten zijn; Architecture Development Method - De kern van TOGAF die de life-cycle van een architectuur beschrijft in fasen en processtappen; Enterprise Capability Framework - Beschrijft de organisatorische aspecten van de architectuur-lifecycle zoals; besturing, governance en de organisatorische mogelijkheden op gebied van mens en technologie. ADM Guidelines & Techniques - Zijn ondersteunend aan de ADM en beschrijft specifieke technieken en handleidingen die toegepast kunnen worden binnen of over de ADM. Enterprise Continuum & Tools - Beschrijft de interne administratie van de architectuur assets, zoals de structuur en opzet en beheren van een architectuur repository. Belangrijk hierin is het maken van een architectuurlandschap, die op zijn beurt de context beschrijft van afspraken en methoden. TOGAF Reference Models - Beschrijft de opbouw en toepassing van de 2 referentiemodellen van TOGAF, te weten; Technical Reference Model (TRM) en Integrated Information Infrastructure Reference Model (III-RM). Architecture Content Framework - Beschrijft de vanuit de ADM gegenereerde 'deliverables'. Een deliverable is een formele uitkomst van een stap of fase en bestaat uit bouwstenen en artefacten. Doel van de training Doel van de training is tweeledig; In de eerste plaats behandelt de training de relevante onderdelen die vereist zijn voor het TOGAF 9.1 Certified (level 2) examen en in de tweede plaats is er ruimte om eigen vragen en problemen en casussen in te brengen die klassikaal besproken worden. Dit laatste geeft u de mogelijkheid om door middel van kennisdeling de droge en abstracte stof levendig te krijgen.

Efficient, kostenbewust, innovatief, met hoogste slagingspercentage opleiden bij @The Academy! 

Er zijn nog geen ervaringen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: TOGAF.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)