Zakelijk China webinar: Begrijpen wat er tussen de regels door ‘gezegd’ wordt

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van The China Trainers

Wil je dit evenement bijwonen? Schrijf je hier in!

Startdata en plaatsen

computer Online:
21 okt. 2021
computer Online: Zoom
21 okt. 2021

Beschrijving

Wat wordt er gezegd en wat wordt er bedoeld? Een praktisch webinar waarin helder uiteengezet wordt hoe het komt dat wij als voortvarende onderhandelaars met een ‘recht door zee’-mentaliteit weleens een subtiele boodschap missen. Signaleer eerder de afwijzing en interpreteer de goedkeuring. Krijg een aantal inzichten mee om voortaan alerter te zijn op de Chinese mededeling. Alert kunnen reageren op hetgeen je Chinese relatie zegt of niet zegt is uiteraard cruciaal voor het succes van je samenwerking. Bijvoorbeeld – je bent designer op het Rotterdamse hoofdkantoor van een goed lopend merk kinderwagens. Je werkt nauw samen met jullie collega’s in China die de producten maken. Je merkt alleen da…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zakendoen in China, Chinees, Engels, Hindi en Russisch.

Wat wordt er gezegd en wat wordt er bedoeld? Een praktisch webinar waarin helder uiteengezet wordt hoe het komt dat wij als voortvarende onderhandelaars met een ‘recht door zee’-mentaliteit weleens een subtiele boodschap missen. Signaleer eerder de afwijzing en interpreteer de goedkeuring. Krijg een aantal inzichten mee om voortaan alerter te zijn op de Chinese mededeling. Alert kunnen reageren op hetgeen je Chinese relatie zegt of niet zegt is uiteraard cruciaal voor het succes van je samenwerking. Bijvoorbeeld – je bent designer op het Rotterdamse hoofdkantoor van een goed lopend merk kinderwagens. Je werkt nauw samen met jullie collega’s in China die de producten maken. Je merkt alleen dat je instructies niet altijd worden opgevolgd – ook nadat men aangeeft die te hebben begrepen en te zullen opvolgen. Eigenlijk begrijp je slecht waarom men A zegt en B doet. Waarom gebeurt dit zo vaak? Welke signalen en informatie mis je toch?

Voor wie?

  • HR professionals, teamleiders en operationele staf die nauw samenwerken met Chinese collega’s
  • Nederlandse professionals en ondernemers die samenwerken met Chinese klanten, leveranciers of agenten
  • Nederlanders in dienst van Chinese ondernemingen
  • Partners die op projectbasis met Chinezen samenwerken en zakelijke dienstverleners
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.