Zakelijk China webinar: China’s geopolitieke ambities – hoe past je bedrijf daarin?

Tijdsduur
Locatie
Online
Startdatum en plaats
Logo van The China Trainers

Wil je dit evenement bijwonen? Schrijf je hier in!

Startdata en plaatsen

computer Online: Zoom
28 okt. 2021
Toon rooster
event 28 oktober 2021, 11.00, Zoom

Beschrijving

China’s technologische opmars lijkt onstuitbaar. Welke rol spelen de Verenigde Staten hierin en waar let de Europese Commissie nu in het bijzonder op? De consequenties voor de hele wereld zijn nu niet te overzien, maar in hoeverre ben jij hiervan al op de hoogte? Bekijk je alles nog vanaf macroniveau?  Misschien is het dan toch raadzaam om eens actiever na te denken over de gevolgen hiervan voor je eigen onderneming. Immers, de groeiende afhankelijkheid van technologie uit China zal niet beperkt blijven tot alleen de grote spelers. Juist kleinere leveranciers, die nu nog gezond meedraaien in het grotere radarwerk, zullen op termijn China’s toenemende dominantie voelen. Dus, waar sta jij en w…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zakendoen in China, Chinees, Engels, Hindi en Russisch.

China’s technologische opmars lijkt onstuitbaar. Welke rol spelen de Verenigde Staten hierin en waar let de Europese Commissie nu in het bijzonder op? De consequenties voor de hele wereld zijn nu niet te overzien, maar in hoeverre ben jij hiervan al op de hoogte? Bekijk je alles nog vanaf macroniveau?  Misschien is het dan toch raadzaam om eens actiever na te denken over de gevolgen hiervan voor je eigen onderneming. Immers, de groeiende afhankelijkheid van technologie uit China zal niet beperkt blijven tot alleen de grote spelers. Juist kleinere leveranciers, die nu nog gezond meedraaien in het grotere radarwerk, zullen op termijn China’s toenemende dominantie voelen. Dus, waar sta jij en wat ga jij doen?

Waarom belangrijk?

Berichtgeving uit de Westerse media aanvullen met inzichten over de dieperliggende drijfveren van de Chinese staat kunnen bijdragen aan een meer genuanceerde kijk op China’s plannen en hoe die uitpakken voor jouw bedrijfsvoering in China.

Voor wie?

  • Iedereen met een gezonde belangstelling voor China’s actualiteit
  • HR professionals, teamleiders en operationele staf die nauw samenwerken met Chinese collega’s
  • Nederlandse professionals die samenwerken met Chinese klanten,
  • everanciers of agenten
  • Nederlanders in dienst van Chinese ondernemingen
  • Ondernemers die op projectbasis met Chinezen samenwerken en zakelijke dienstverleners
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.