Coaching opleiding : GROW - Deel 2 - Extended learning

Tijdsduur

Coaching opleiding : GROW - Deel 2 - Extended learning

Training & Coaching Square
Logo van Training & Coaching Square
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Training & Coaching Square heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

GROW© ‘Extended Learning’ richt zich naar coaches en managers die al een opleiding volgden in coaching en praktijkervaring hebben. Het is Deel 2 van het tweedelige traject dat indien gewenst leidt tot ICF-Certificatie zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaanderen). In 11 opleidingsdagen en een praktijkdag krijg je de professionele coachingvaardigheden onder de knie voor coachen met effect op het niveau van overtuigingen, waarden en identiteit. Het is een vakopleiding van topkwaliteit gericht op (interne) coaches en managers die willen excelleren dankzij hun coachende attitude - een essentiële troef in deze snel veranderende …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: BHV basis, BHV (Bedrijfshulpverlener), Preventiemedewerker, BHV herhaling en Kinder EHBO.

GROW© ‘Extended Learning’ richt zich naar coaches en managers die al een opleiding volgden in coaching en praktijkervaring hebben. Het is Deel 2 van het tweedelige traject dat indien gewenst leidt tot ICF-Certificatie zonder nog een afzonderlijk examen af te hoeven leggen bij de International Coach Federation (uniek in Vlaanderen). In 11 opleidingsdagen en een praktijkdag krijg je de professionele coachingvaardigheden onder de knie voor coachen met effect op het niveau van overtuigingen, waarden en identiteit. Het is een vakopleiding van topkwaliteit gericht op (interne) coaches en managers die willen excelleren dankzij hun coachende attitude - een essentiële troef in deze snel veranderende wereld.

Wat levert GROW© je op als manager of coach?

  • Coachende attitude: flexibel en doelgericht omgaan met verandering én toch in evenwicht met jezelf in het coachingproces
  • Coachende vaardigheden: anderen én jezelf dankzij een reflectieve modus en krachtige vragen in beweging brengen
  • Coachen op het niveau van overtuigingen, waarden en identiteit
  • Scherper observeren en reflecteren samen met de coachee
  • Professionele reflectie rond je levenslang persoonlijk ontwikkelingsproces
  • Toolbox om klanten en medewerkers te begeleiden tot bewuste keuzes, eigenaarschap en effectieve actie
  • De kortste weg tot ICF-certificatie (optioneel) zonder afzonderlijk examen bij ICF zelf -International Coach Federation: uniek in Vlaanderen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.