The Legal Factory

Adres:

Anna van Buerenplein 41
2509LK Den Haag

Beschrijving

The Legal Factory is een professionele partner voor advocatuur, financiële dienstverleners en verdere zakelijke markt. Met haar partners organiseert The Legal Factory cursussen en seminars voor advocaten & (bedrijf)juristen en biedt zij (back)offices diensten aan. Voor de zakelijke markt worden onder meer actuele lezingen en presentaties over juridische aspecten van het dagelijks runnen van een on…

Lees de volledige beschrijving

The Legal Factory is een professionele partner voor advocatuur, financiële dienstverleners en verdere zakelijke markt. Met haar partners organiseert The Legal Factory cursussen en seminars voor advocaten & (bedrijf)juristen en biedt zij (back)offices diensten aan. Voor de zakelijke markt worden onder meer actuele lezingen en presentaties over juridische aspecten van het dagelijks runnen van een onderneming gehouden. 

Sinds 2013 verzorgt The Legal Factory door het jaar heen cursussen die voldoen aan de kwaliteitsnormen voor het behalen van punten voor de Permanente Opleiding van advocaten. De cursussen worden gehouden op een vaste, hedendaagse en goed bereikbare locatie: New Babylon. Uitgangspunten hierbij zijn: kwaliteit van de docenten, actualiteit én verdieping en een eerlijke prijs. 

Teamwerk op het gebied van overheadkosten, dat is nu de uitdaging. Binnen het concept Legal Offices creëert The Legal Factory in samenwerking met New Babylon Gardens op loopafstand van het Paleis van Justitie en Den Haag CS voor juridische dienstverleners en accountants  een unieke werkruimtes. Legal Offices biedt zowel vaste werkplekken als flexibele werkruimtes aan, maakt het mogelijk om alle juridische databanken en naslagwerken te raadplegen, ondersteunt op het gebied van secretariaat en facilitaire diensten en beschikt over vergader- en presentatieruimtes die zijn voorzien van alle gemakken van nu, waaronder Video Conference mogelijkheden. Deze diensten worden nog eens aangevuld met de diensten & services van restaurant Piazza, New Babylon Meeting Center, fitnesscenter Health Works Fitness en Hampshire Hotel****.

Ervaring met The Legal Factory?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij The Legal Factory? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 88.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 111.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!