Agile Architecture, Enterprise Architectuur & Projectmanagement

Niveau
Tijdsduur

Agile Architecture, Enterprise Architectuur & Projectmanagement

The Unit Company
Logo van The Unit Company
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,6 The Unit Company heeft een gemiddelde beoordeling van 8,6 (uit 160 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

The Unit Company biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Wilt u alle voordelen van agile architectuur horen en leren hoe agile architectuur toe te passen is op uw organisatie? Volg onze unieke agile architectuur training!

Steeds meer organisaties werken agile, maar wat betekent dit voor de rol van een architect? Wat kun je bereiken met het agile inrichten van je architectuur?

Agile werken is efficiënt en effectief. De focus ligt op resultaten die specifiek zijn voor de business en het behalen van de project- of organisatiedoelstellingen met een betere kwaliteit. Agile architectuur maakt een eind aan de ‘papieren architect’; geen vertragende documenten meer, maar een optimale samenhang tussen alle initiatieven. Agile en architectuur zijn du…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile Architectuur, Enterprise Architectuur, Agile Project Management (AgilePM), PRINCE2 Agile en SAFe Agile.

Wilt u alle voordelen van agile architectuur horen en leren hoe agile architectuur toe te passen is op uw organisatie? Volg onze unieke agile architectuur training!

Steeds meer organisaties werken agile, maar wat betekent dit voor de rol van een architect? Wat kun je bereiken met het agile inrichten van je architectuur?

Agile werken is efficiënt en effectief. De focus ligt op resultaten die specifiek zijn voor de business en het behalen van de project- of organisatiedoelstellingen met een betere kwaliteit. Agile architectuur maakt een eind aan de ‘papieren architect’; geen vertragende documenten meer, maar een optimale samenhang tussen alle initiatieven. Agile en architectuur zijn dus een gouden combinatie!

De netto-effecten van een architectuur die écht agile werkt zijn veelbelovend: substantieel lagere projectkosten, zichtbare en gewaardeerde architecten en een architectuur die meebeweegt met de behoeften van een business. Benieuwd wat agile architectuur kan betekenen voor uw organisatie?

In deze training worden alle essentiële vragen behandeld, zoals:

 • Op welke manier gaat Agile samen met architectuur?
 • Hoe past het TOGAF 9.2 framework samen met SAFe Scaled Agile Framework?
 • Hoe combineer je een Agile-aanpak met een architectuuraanpak? Waar komen deze twee samen?
 • Hoe combineer je Epics, Features, Stories, Architectuur-roadmaps, architectuurbouwblokken (ABB) en solution-bouwblokken (SBB)?
 • Hoe passen verschillende rollen, als architect, productmanager en business owner bij elkaar?
 • Op welke manier past architectuur in projectmanagement, en andersom? Waar past bijvoorbeeld TOGAF in Prince2? Wat betekent dit voor de rollen van de projectmanager en de architect?
 • Hoe laat je projecten en architectuur succesvol samen ontwikkelen? Ga je uit van project driven architecture of architecture driven projects?

Na afloop van de training heeft u een goed inzicht over hoe agile en architectuur samengaan, zowel in theoretische als praktische termen. Dit vormt een uitstekend beginpunt voor agile architectuur in uw eigen organisatie. Als afronding van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

Voor wie is deze training?

 • Projectmanagers
 • Scrum/Agile-masters
 • Productmanagers
 • Agile team members
 • DevOps members
 • Architecten
 • Testers
 • Iedereen met een interesse in Agile en/of architectuur

Waarom The Unit Company?

 • Meest attractieve trainingsinstituut van Nederland
 • Ervaren, gecertificeerde trainers
 • Scherpe prijs
 • BTW-vrij leren
 • Geregistreerd als CRKBO-opleider
 • Officiële opleider voor TOGAF® en ArchiMate®-certificatie
 • Inclusief lunch
 • Maximaal 12 cursisten
 • Optioneel: In-company training

In-company training

Naast de trainingen op onze locatie in Utrecht, is het ook mogelijk om de trainingen te volgen op een locatie naar uw keuze. Handig wanneer er bijvoorbeeld meerdere members van uw Agile team interesse hebben in deze training. Voor deze in-company trainingen kunt u vrijblijvend contact opnemen en wij doen u een passend aanbod.

Ervaren Trainer

Daan Meeuwsen fungeert in zijn rol als Business Analist en Developer als linking pin tussen de business en IT van organisaties. De afgelopen 8 jaar heeft hij gewerkt in verschillende Agile-omgevingen waarvan het grootste deel van de tijd in een multidisciplinair Agile team. Met zijn pragmatische insteek en oog voor resultaat heeft hij al vele day-to-day Agile-problemen opgelost. Naast deze werkzaamheden geeft hij trainingen op het gebeid van Product Management. Hierbij gebruikt hij veel praktijkvoorbeelden uit zijn 18 jaar werkervaring in de financiële en IT-wereld. Daan koppelt Agile, Product management en Architectuur tot een samenwerkend geheel.

The Unit Company is een geaccrediteerd opleidingsinstituut en biedt consultancydiensten op het gebied van digitale transformatie, architectuur en bedrijfsinnovatie. Wij bieden onze opleidingen en expertise aan voor universiteiten, overheden en bedrijven op nationaal en internationaal niveau. We zijn momenteel actief in Nederland, België en Duitsland en bieden wereldwijd in-house trainingen en eLearning aan. Onze opleidingen zijn gericht op managers, consultants, specialisten (SME), projectleiders en architecten. Sinds 2010 hebben we meer dan 3.000 cursisten mogen gecertificeerd. De opleidingen van The Unit Company zijn in Nederland gecertificeerd als korte beroepsopleiding door de CRKBO en gecertificeerd door KMO in België.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.