Workshop Thuiswerken

Type product
Tijdsduur
Logo van Thuiswerken.com | Tijdwinst.com

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Workshop Thuiswerken

Ben je op zoek naar een workshop thuiswerken? Een workshop met een kort maar krachtig interactief programma over thuiswerken en op het gebied van time management en slimmer werken? Bekijk dan wat onze workshops inhouden of lees meer over onze cursussen en in-company trainingen.

Inmiddels weten vele grote en kleine organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies over thuiswerken en andere onderwerpen omtrent time management en slimmer werken. Deze sessies kunnen duren van 20 minuten tot een halve dag. Sessies van 20 minuten zijn bijvoorbeeld geschikt voor speciale evenementen of congressen. Sessies van een halve dag zijn zeer…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Workshop Thuiswerken

Ben je op zoek naar een workshop thuiswerken? Een workshop met een kort maar krachtig interactief programma over thuiswerken en op het gebied van time management en slimmer werken? Bekijk dan wat onze workshops inhouden of lees meer over onze cursussen en in-company trainingen.

Inmiddels weten vele grote en kleine organisaties en congresbureaus hun weg naar ons te vinden voor energieke inspiratiesessies over thuiswerken en andere onderwerpen omtrent time management en slimmer werken. Deze sessies kunnen duren van 20 minuten tot een halve dag. Sessies van 20 minuten zijn bijvoorbeeld geschikt voor speciale evenementen of congressen. Sessies van een halve dag zijn zeer geschikt voor op kantoor. Neem samen deel met je collega’s en streef naar een ideale werksituatie op afstand.

Hoe kun je je medewerkers inspireren en adviseren om de thuiswerkdag zo efficiënt mogelijk te vullen?

Of op welke wijze kun je congresbezoekers verrassen met een workshop thuiswerken die inspeelt op de huidige situatie, dat hen ook op persoonlijk niveau zal aanspreken? Anno 2020 heeft het thuiswerken namelijk zijn intrede gedaan, zowel bij grote als kleine organisaties. Hoe geef je medewerkers een frisse boost om ook thuis productief aan het werk te gaan? Onze ‘best practices’ op het gebied van slimmer (samen)werken in één inspirerende sessie van anderhalf uur. 10 Praktische tips toegespitst op jullie situatie. Inspirerend, onderhoudend, vlot gebracht en direct toepasbaar.

De volgende thema’s zijn het meest gevraagd voor onze interactieve workshop over thuiswerken: 

Vind de juiste balans tussen werk en privé - Thuiswerken houdt ook in dat je een gezonde verhouding creëert tussen werk en privé. Door het thuiswerken krijg je wellicht de neiging om tijdens werktijd privé taken uit te voeren en andersom. Streef naar een juiste balans, zodat je voldoende energie overhoudt en ook volledig kunt focussen op het één.

Samenwerken op afstand - Samenwerken op afstand vraagt om duidelijke communicatie. Zorg dat je van elkaar op de hoogte bent van de planning en communiceer duidelijk als deadlines niet behaald kunnen worden. Het managen van verwachtingen is ontzettend belangrijk om klanten en collega’s tevreden te houden.

Resultaatgericht werken en sturen op output - Samenwerken op afstand betekent ook sturen op resultaten. In deze workshop leer je een lichtgewicht Time-Management systeem opzetten, uitstelgedrag aanpakken, verwachtingen managen en duidelijk grenzen stellen. Op deze manier streef je naar kwalitatieve output.

Effectief online vergaderen - Vergaderingen die eindeloos duren, slecht (of niet) voorbereid zijn en waaruit geen concrete acties voortkomen zijn passé na deze workshop. Nooit meer ‘daar moeten we het nog maar eens over hebben’. Na deze workshop wordt er minder vergaderd en gaan ze ergens over.

Kortom: tijdens onze workshops thuiswerken leer je effectiever om te gaan met je tijd, je energie en je omgeving. Door de juiste balans te vinden tussen werk en privé, ervaar je minder stress en haal je meer voldoening en energie uit je dag. Thuiswerken vraagt om nog meer duidelijkheid in planningen en een duidelijke communicatie tussen collega’s.

Interactieve lezing of workshop over thuiswerken volgen? 

Een korte inspiratiesessie, boordevol energie, variërend van 20 minuten tot maximaal een halve dag voor een groep tot en met 50 personen noemen wij een workshop. Wil je graag in één keer een groep met meer dan 50 personen laten inspireren, dan noemen wij dat een lezing.

Over Tijdwinst.com

In 2010 brachten wij het boek ‘Slimmer werken met het kantoor in je tas’ uit. Destijds waren wij de trendsetter op het gebied van Het Nieuwe Werken. Wij zijn namelijk van mening dat kantoor niet de plek is waar het werk ook daadwerkelijk moet gebeuren. Dit zien wij slechts als een plek waar ontmoetingen plaats kunnen vinden. Veel organisaties stuurden tot voor kort op het belang van aanwezigheid op kantoor. Wij zijn echter van mening dat Het Nieuwe Werken de medewerkers meer vrijheid en flexibiliteit geeft, wat weer leidt tot meer productiviteit en creativiteit. Het gevolg daarvan? Werknemers halen meer voldoening en plezier uit het werk. Tijdens onze workshops geven we onze denk- en werkwijze graag door aan organisaties.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.