Executive MBA

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Executive MBA

TIAS School for Business and Society
Logo van TIAS School for Business and Society
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 TIAS School for Business and Society heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 19 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeTilburg
29 mei. 2024 tot 31 dec. 2026
placeTilburg
1 nov. 2024 tot 31 dec. 2026
placeTilburg
15 mei. 2025 tot 31 dec. 2027

Beschrijving

Bij TIAS School for Business and Society doceren we vanuit de gedachte dat inzichten van vandaag niet de oplossingen van morgen zijn. Daarom leggen we, naast het overbrengen van kennis en vaardigheden, de nadruk vooral op het stimuleren van een kritische, nieuwsgierige benadering. Andere vragen stellen om te weten hoe het echt zit. Op zoek naar antwoorden met impact op organisaties, business en de samenleving.

TIAS is de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven.

Haal je executive Master of Business Administration (EMBA) en bepaal je eigen professionele route.

Met jouw talent en potentie maak je deel uit van een gedreven en aan elkaar gewaagde groep Executive MBA-deelnemers. Dit gemêleerde gezelschap stimuleert je om jouw kwaliteiten op het gebied van leiderschap verder te ontwikkelen. Daardoor ben je in staat om positieve impact te creëren op je directe omgeving. Je bent klaar om de route naar jouw toekomstige rol als leider verder uit te stippelen.Waarom je kiest voor TIAS School for Business and Society* #1 Executive MBA-programma van de wereld op het gebied van carrièremogelijkheden in QS Top MBA* #17 Executive MBA-programma van de wereld op het …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean Six Sigma Black Belt, Lean Six Sigma, Six Sigma, Lean en Lean Black Belt.

Bij TIAS School for Business and Society doceren we vanuit de gedachte dat inzichten van vandaag niet de oplossingen van morgen zijn. Daarom leggen we, naast het overbrengen van kennis en vaardigheden, de nadruk vooral op het stimuleren van een kritische, nieuwsgierige benadering. Andere vragen stellen om te weten hoe het echt zit. Op zoek naar antwoorden met impact op organisaties, business en de samenleving.

TIAS is de business school van Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven.

Haal je executive Master of Business Administration (EMBA) en bepaal je eigen professionele route.

Met jouw talent en potentie maak je deel uit van een gedreven en aan elkaar gewaagde groep Executive MBA-deelnemers. Dit gemêleerde gezelschap stimuleert je om jouw kwaliteiten op het gebied van leiderschap verder te ontwikkelen. Daardoor ben je in staat om positieve impact te creëren op je directe omgeving. Je bent klaar om de route naar jouw toekomstige rol als leider verder uit te stippelen.Waarom je kiest voor TIAS School for Business and Society* #1 Executive MBA-programma van de wereld op het gebied van carrièremogelijkheden in QS Top MBA* #17 Executive MBA-programma van de wereld op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in Financial Times* #1 Business School in Executive Education in Nederland volgens de Financial Times 2020* Internationaal erkende AMBA- en AACSB-accreditatie* Direct toepasbare wetenschappelijke en praktijkgerichte kennis

- Door accommodatie tijdens het studieprogramma kun je je volledig concentreren op jouw opleiding. De Program Adviser kan je meer informatie geven over de voordelen van het afnemen van het programma inclusief overnachting of over kostenbesparingen wanneer je besluit dit niet te doen.
- Reiskosten van de internationale module zijn niet inbegrepen.

● Studeer aan een van de Beste Business School van Nederland!
● Uitsluitend top-academici en de beste praktijkexperts als docent
● Deeltijd MBA, goed te combineren met je werk
● Flexibel programma: volop mogelijkheden om langer over de studie te doen
● Internationaal erkende MBA: AACSB en AMBA geaccrediteerdTijdens de Executive MBA ontwikkel je een gedegen begrip van business. Je verbetert je technische en managementvaardigheden en versterkt zowel je professionele competenties als je persoonlijke vaardigheden. Door opgedane kennis, inzichten en vaardigheden toe te passen op casuïstiek uit de praktijk verruim en vergroot jij je blikveld en bewustzijn. Dankzij intensieve aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschapskwaliteiten krijgen jouw doortastendheid, geloofwaardigheid en zelfvertrouwen een enorme boost. Zodat jij de leider kunt worden die je wil zijn en impact kunt genereren voor je eigen toekomst, je organisatie en de wereld waarin die organisatie opereert.De modulaire opzet van EMBA biedt deelnemers de kans op hun opleiding sneller af te ronden, of juist een time-out te nemen. Ook afstuderen kan in je eigen tempo: deelnemers beslissen zelf wanneer ze starten met hun Capstone Project.

De Engelstalige Executive MBA van TIAS combineert een stevig academisch programma met een uniek geïntegreerd leiderschapsprogramma. Het programma stimuleert integratief en kritisch denken, zodat jij het verschil kunt maken voor jezelf, je organisatie en de wereld daaromheen. De mix van academische concepten en praktische hulpmiddelen, aangeboden in afwisselende opdrachten en werkmethoden, stimuleert je om op andere manieren te denken en laten het geleerde beklijven.Blok 1 The Role of Business in a Complex World
Tijdens dit blok komt de basis van zakendoen aan bod tijdens modules als Managerial Control en Finance. We kijken naar de positie van een onderneming in de bevoorradingsketen, in de economie en in de maatschappij en verruimen zo onze blik op de rol van ondernemingen in de wereld. Daarnaast komen de uitdagingen van ondernemingen in opkomende markten aan bod tijdens een internationale module.Blok 2 Positioning for Long Term Sustainable Value
Het tweede blok is een verdieping op het gebied van zakelijke kennis. Doel is om zowel de interne dynamiek van organisaties te begrijpen. Daarnaast richten we ons op de positionering van organisaties in hun concurrentieomgeving. De combinatie van deze inzichten maakt het mogelijk om nieuwe businessmodellen te ontwikkelen die toekomstig succes garanderen.Blok 3 Making It Happen / Change for Impact
Als er eenmaal richting is gekozen, hoe maakt je het dan waar als organisatie? Wat heb je nodig om de strategie te kunnen implementeren? Welke veranderingsaanpak is nodig om zaken echt te veranderen? Hoe kunnen verschillende onderdelen gemanaged worden om verandering te kunnen doorvoeren?

WAT LEVERT DE EXECUTIVE MBA JE OP?* Je netwerk is vergroot: door de unieke modulaire opzet vorm je met een vaste groep mededeelnemers een cohort én werk je samen met grotere, wisselende groepen.* Je ontwikkelt een integrale blik door verdieping van kennis en inzichten in je eigen vakgebied en verbreding van je kennis van andere vakgebieden, onder meer door uitwisseling met mededeelnemers.* Je groeit op persoonlijk en professioneel vlak dankzij het intensieve leiderschapsprogramma.* Je gaat tijdens Live Performance Challenge Weekends aan het werk voor échte cliënten en verbindt alle opgedane kennis, inzichten en vaardigheden.* Je ziet tijdens de reis naar Rwanda met eigen ogen hoe het is om onder andere omstandigheden te ondernemen en werkt samen met Rwandese ondernemers.* Je kunt maatschappelijke impact maken doordat business & society integrale onderdelen zijn van het programma in plaats van een losstaande module.* Je zelfvertrouwen krijgt een enorme boost en je bent bevrijd van twijfel over je eigen kunnen.* Je hebt inzicht in je eigen drijfveren, leiderschapsstijlen, sterktes en zwaktes, en weet welke toekomst je voor jezelf wil creëren én hoe je die bereikt.

Voor jou is ambitie geen vreemd woord. Met jouw talent en potentie sluit je je aan bij een competitieve groep van gelijkgestemde vakgenoten. Je wilt je verder ontplooien in een interactieve omgeving die je aanmoedigt om verder te gaan dan de traditionele grenzen van leiderschap. Door het hanteren van toelatingseisen voor de Executive MBA zorgen we voor een inspirerende groep van rond de 45 geselecteerde deelnemers.

Collegegeld inclusief:
Inschrijf-, registratie- en administratiekosten
Verplichte literatuur, studieboeken en lesmateriaal
Dagarrangementen (lunch, koffie/thee en frisdrank) tijdens collegedagen, maaltijden tijdens lesavonden
Overnachting inclusief ontbijt*
Inhoudelijk programma van de internationale studiereis**
Toegang tot de online leeromgeving

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.