Human Resource Management

Type product
Niveau

Human Resource Management

Total Talent Education B.V.
Logo van Total Talent Education B.V.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Human Resource Management

Getalenteerde en competente medewerkers zijn de kern en het belangrijkste kapitaal van een goed functionerend bedrijf. Het is dan ook essentieel dat organisaties ervoor zorgen dat medewerkers worden uitgenodigd en uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. In deze module gaat u aan de slag met essentiële thema’s als talent management, performance management, binden en boeien, strategisch en leeftijdsbewust personeelsbeleid en duurzame inzetbaarheid. De MBA-module Human Resource Management (HRM) is uitermate geschikt als u meer kennis over de factor ‘mens’ in de organisatie wilt vergaren. Ook als u niet in de gelegenheid bent om nu de volledige MBA-opleiding te vol…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Human Resource Management (HRM), Arbeidsrecht, Strategisch HRM, Organisatiekunde en HR-beleid.

Human Resource Management

Getalenteerde en competente medewerkers zijn de kern en het belangrijkste kapitaal van een goed functionerend bedrijf. Het is dan ook essentieel dat organisaties ervoor zorgen dat medewerkers worden uitgenodigd en uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. In deze module gaat u aan de slag met essentiële thema’s als talent management, performance management, binden en boeien, strategisch en leeftijdsbewust personeelsbeleid en duurzame inzetbaarheid. De MBA-module Human Resource Management (HRM) is uitermate geschikt als u meer kennis over de factor ‘mens’ in de organisatie wilt vergaren. Ook als u niet in de gelegenheid bent om nu de volledige MBA-opleiding te volgen. U kunt deze module in drie maanden afronden. Deze losse MBA-module is afkomstig uit de volledige MBA-opleiding van TTE.

Leerdoelen

Na het volgen van deze module bent u in staat om:

– de basisbegrippen van strategisch HRM te doorgronden;

– technieken toe te passen om personeel te belonen, ontwikkelen en motiveren;

– technieken toe te passen die de gedragingen van werknemers evalueren.

Studieprogramma em toetsing

In de module Human Resource Management studeert u aan de hand van zorgvuldig geselecteerde academische artikelen en specifiek ontwikkelde case studies. De volgende praktijkgerichte onderwerpen komen aan bod:

Strategische rol van HRM

In dit deel behandelen we het proces van de ontwikkeling van een HRM-plan. U leert hoe u HRM inzet om de strategie van de organisatie te realiseren.

Aantrekken, behouden en ontwikkelen van medewerkers

U bestudeert op welke manieren u de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers kunt maximaliseren en wat u kunt doen om medewerkers te binden en te boeien.

Specifieke HRM thema’s

In het laatste deel van deze module gaat u aan de slag meteen aantal speciale onderwerpen van HRM, waaronder werkmanagementrelaties, internationaal HRM en het managen van HRM-functies. Wereldwijde sociale en politieke veranderingen die van invloed zijn op HRM-beleid komen uitgebreid aan bod.

De module is opgebouwd rond contact- en inzendmomenten met uw vakdocent en oefenopgaven. In korte tijd doet u op hoog niveau kennis op. Doordat u zelf actief en analyserend met de materie aan de slag gaat, raakt u snel thuis in het boeiende vakgebied van HRM en doorziet u het belang van een goed HRM-beleid bij het succesvol aansturen van organisaties.

Voor wie is deze module bestemd?

De module HRM is onder andere geschikt voor personen werkzaam in de HRM-sector. Wanneer u affiniteit met mensen hebt en u verdere ontwikkeling zoekt op het gebied van mens, organisatie en arbeid, dan past deze module uitstekend. Deze module maakt deel uit van de MBA-opleiding van TTE. Na het succesvol afronden van deze module kunt u versneld de volledige Masteropleiding doorlopen.

Overige informatie

Deze module kan in drie maanden worden doorlopen. U bepaalt zelf uw tempo. De module is goed voor 7,5 EC/ studiepunten. Een specifieke vooropleiding is niet vereist. De literatuur is grotendeels in het Engels, dus het is van belang dat u de Engelse taal redelijk tot goed beheerst. De studiewijzer is zowel in de Nederlandse als Engelse taal beschikbaar. Iedere module wordt afgesloten met een testcase. Na positieve afronding ontvangt u het TTE certificaat van de MBA-module Human Resource Management.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.