Online typecursus met een persoonlijke trainer via Zoom, Skype of Microsoft teams.

Type product
Logo van TypeAcademie

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

In twintig uur leer je blind en sneller te typen. Je hebt één jaar lang toegang tot jouw persoonlijke online typecursus. Met deze cursus leer je de letters, de leestekens, de nummers en de speciale tekens blind en met tien vingers te typen. Met je persoonlijke online docent stel je via Zoom, Skype of Microsoft teams een lesplan op om je doelen te bereiken. Bij deze docent kan je via de mail ook terecht voor al je vragen over de cursus. Elke week ontvang je via de mail een overzicht met jouw resultaten en je krijgt adviezen hoe je die resultaten kan verbeteren. Je hebt ook drie persoonlijke coachmomenten via Zoom, Skype of Microsoft teams. Je sluit de cursus af met een online examen en je ont…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Skype, Blind typen, Microsoft Teams, Train de trainer en Microsoft Office (beheer).

In twintig uur leer je blind en sneller te typen. Je hebt één jaar lang toegang tot jouw persoonlijke online typecursus. Met deze cursus leer je de letters, de leestekens, de nummers en de speciale tekens blind en met tien vingers te typen. Met je persoonlijke online docent stel je via Zoom, Skype of Microsoft teams een lesplan op om je doelen te bereiken. Bij deze docent kan je via de mail ook terecht voor al je vragen over de cursus. Elke week ontvang je via de mail een overzicht met jouw resultaten en je krijgt adviezen hoe je die resultaten kan verbeteren. Je hebt ook drie persoonlijke coachmomenten via Zoom, Skype of Microsoft teams. Je sluit de cursus af met een online examen en je ontvangt een PDF certificaat met daarop je snelheid en nauwkeurigheid.

  • Online uitleg via Zoom, Skype of Microsoft teams
  • 3 coachmomenten via Zoom, Skype of Microsoft teams
  • Iedere week per mail tips voor verbetering
  • Persoonlijke online docent
  • Online examen met PDF certificaat
  • In 20 uur blind en sneller leren typen
  • Licentie voor één jaar
  • Lesplan
  • Helpdesk voor technische vragen

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.