Antoinette Middeldorp
Antoinette Middeldorp

Antoinette Middeldorp

Facilitator, teamcoach, Insights Discovery

Antoinette Middeldorp is trainers, inspirator en veranderaar.  Zij ontwerpt, organiseert en faciliteert workshops om op specifieke momenten te versnellen, te vertragen, te doorbreken of te reflecteren in organisaties.

Sinds 2013 werk ik als zelfstandig ondernemer. Ik ben een inspirator en veranderaar in hart en nieren. Dit communiceer ik op overtuigende wijze. De vertaalslag van doelen naar concrete resultaten geeft energie en positiviteit in de vraagstukken. In co-creatie ontwikkel ik een duidelijk en professioneel traject. Ik heb een drive tot groei en ontwikkeling. Ik werk graag samen aan resultaten vanuit menselijke energie.

Ik ben Certified professional facilitator (CPF). In die rol help ik mensen om effectiever, efficiënter en ook met meer plezier samen te werken. Het is mijn ambitie om de tijd die wordt besteed aan bijeenkomsten zo goed en energiek mogelijk te benutten. Vaak is er heel veel kennis aanwezig in een groep. Hoe mooi is het dan als het programma en de begeleiding ertoe aanzetten om optimaal gebruik te maken van dit potentieel. Behalve een beter en rijker resultaat, zorgt het ook voor meer betrokkenheid en draagvlak bij de mensen om wie het gaat

Met actieve werkvormen worden patronen doorbroken en ontstaat energie. Mensen ontdekken hun eigen potentieel om het vraagstuk op te lossen.  Het is haar passie om mensen en teams te laten focussen, zodat zij eigenaar worden van de oplossing, ervoor gaan staan en plezier krijgen om eraan te werken. Dit alles in een veilige setting en positieve sfeer met respect voor ieders mening. Dit alles vanuit haar bedrijf Antoinette faciliteert.

Iets geleerd van Antoinette Middeldorp?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Antoinette Middeldorp? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.